kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

TADAAAAA

Kategori: Allmänt

Nu är humöret tusen gånger bättre! 
Jag har varit på Costas med Stora M och fikat, det är så sjukt trevligt att få träffa henne ibland. Det behövs alltid kloka råd och skvallra av sig lite med Monkan. Finns ingen bättre att tjattra med! Eller ja.. ni förstår. ;)

Efter våran dejt blev det ett varv på stan och så fyndade jag ett par svarta stuprörs mammabyxor på H&M som jag har haft ögonen på väldigt länge men storlekar har aldrig funnits. NU fanns det och jag klippte till direkt! De blev t.om storlek 36, är lite förvånad över att jag kan ha det, tycker jag är tjockare än tjockast men det gick bra ;)
Testade även några snygga stickade tröjor men köpte ingen. Älskar ju stickat, det är det absolut bästa jag vet! Det är så snygg med oversize tröjor, mysiga stumpebyxor och knästrumpor. Jag älskar lager på lager klädning, det är det bästa med höst/vintern.

Så nu är jag hemma och inväntar världens underbaraste pojkvän som har jobbat hårt hela dagen. Jag har planerat en liten promenad åt oss senare ikväll mot destination resturang Costas, IGEN, men nu ska vi äta. Jag ska bjuda min bejb på mat och mys denna fredag. Nånting som borde göras varje fredag men ibland kommer annat i vägen.

Ja ja, ett äpple så humöret håller sig på topp och sen blir det pusskalas! :D
Ha en bra fredag allihop!

UPPRYCKNING!

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att komma ur dvalan och börja bete sig som en männisch!
Tvätten är bortgjord, städningen är bortgjord, frukost och lunch är klart och fredagsbadet är avklarat. Nu har jag dessutom hunnit sätta på mig ett ansikte och ska snart byta tröja för att knata ner på staden och träffa Stora M för en fika på Costas. Vårt ställe ;)
Jag känner mig faktiskt liiiiite sugen  på en kaffe så kanske att jag surplar i mig en latte och någon god kaka? En chokladboll är jaf förfärligt sugen på så det får det nog bli.
Sen ska jag köpa lite strumpbyxor och antingen ett par kängor eller en oversize tröja i stickat. Vad tror ni? Jag är mer sugen på kängorna, det fanns fina på DinSko för ett bra pris men jag får se. Det börjar bli dags för höstskor i form av annat än tyg som är kallt och inte håller emot vattnet som verkar ska komma var och varannan dag från himlen.

Så ja ! Off I Go! Adjöss!

TOM

Kategori: Allmänt

idag är en dålig dag. Det ska tvättas, städas och sen ska jag försöka få upp humöret så jag kan vara snäll och trevlig på min fika dejt med Monkan. Usch, tycker inte om att känna såhär... Är typ nervös, orolig, stressad, ledsen, apatisk, obrydd, jättebrydd.. ja ni vet.. Allt på en gång men mest hemska saker på en gång. Dålig gårdag...

Jag ska äta lite smörgåsrån och bege mig mot tvättstugan för tvättmaskin nummer 3 och 4. Måste ragga kurslittertur idag också. Vill skumma igenom boken innan det är dags för min kursstart kommande tisdag. Känner stress och panik. Rätt skönt dock att vi bara koncentrerar oss på en kurs, det är inte alla kurser samtidigt som deet var i gymnasiet och det känns bra.

Men men.. adjöss.

OTROLIGT TRÖTT

Kategori: Allmänt

Jag känner mig helt död. Uschanimej så trött jag är. Jag sov ändå från 21.30 till 7.00 i morse! Helt sjukt! Non stop också! Måste vara därför jag är så trött, tror ni inte det?

Nu är första skolveckan avklarad och nästa vecka börjar vi med kurserna eller det är bara en kurs iofs. Medicinsk grundkurs. Den va mäkta stor så jag hoppas jag klarar av den men jag har ju som bara skolan att fokusera på så det borde väl gå bra? Eller?
Får hoppas jag får en bra grupp så kan man hjälpas åt annars.

Nu måste jag få nånting så blodsockret stiger, jag är helt yr. Adjöss

CRACKWHORE NAGLAR

Kategori: Allmänt

Jag måste måla om naglarna. Det ser ju förfärligt ut med halvlackade naglar i rött, riktigt fult är det. Jag brukar ha bra hand om mina naglar och se till att dom är fint polerade och lackade men nu har jag legat på latsidan. Suck, va jobbigt.

Men skola har jag att se fram emot idag. Det blir en heldag för omväxlingens skull. Jag har med mig pärmar och papper och pennor så nu borde jag väl vara förberedd för vad som än komma skall i dagens lektioner.
Vi ska tydligen ha några småsaker med oss på lektionen vi har nu på morgonen, lärstilar. Jag förstår icket varför men det kan ju bli lätt intressant att se.

Imorgon är det sista skoldagen och sen är det ledig fredag för tanten. Fast jag ska ändå upp 7 och tvätta och sen ska det storstädas och för att inte tala om MYSA till film i soffan!
Ser ut som vi har en del cykelturer på göra-listan i helgen. Trevligt värre right?

Ja men ha en bra dag allisammens. hejdå hejdå!

VACCIN

Kategori: Allmänt

Ja nu var det den där jobbiga frågan med vaccin igen. Dom tog upp det på skolan och tydligen måste jag vara tbc vaccinerad och helst hepatit B vaccinerad för att gå ut i praktik, NÄSTA ÅR.
Min mentor sa dessutom att när min bebbe kommer så får jag en gratis tbc spruta till h*n också för att jag är inom vården.
Vad ska man göra... Vivve min medicinska guru, Help me out? :P
Jag sa att jag helst inte ville ha vaccin men det var verkligen INTE OKEY för tanten :p

KLIRR

Kategori: Allmänt

Ja huga huga sommarstuga. Nu var det snart dags för skoldag nummer två som blir en kortis. SKÖNT.
Jag har en dejt med moder sen så det blir trevligt att få ränna runt stan lite innan det är dags för hemgång, middag och sen ska jag väl mest troligt iväg igen och leka med Janne. Det är bingo ikväll serru ;)

Måste ju ringa bjurholm och be om mitt arbetsintyg över allt jag någonsin jobbat, känns ju lätt och lagomt roligt. Jag tror jag ber mamma göra det, hon som hänger där hela tiden ;)
Så med intygen jag lämnar in på betygen idag samt att jag visar upp intyget på att jag har adhd så blir det lite validering och lite enklare för mig att få plugga. Hoppas jag! Jag vill ju inte misslyckas IGEN med skolan så hur jobbigt kan detta bli egentligen? Jag gillar ju klassen, skolan och inriktningen än så länge så heja heja! Nu kör vi på! :)

Adjöss!

STEP ONE

Kategori: Allmänt

Jaha, då var denna dag i skolan slut. Känns sjukt skönt att ha börjat skolan. Alla är så trevliga, ÄN så länge, och jag trivs verkligen redan nu.
Vi är endast i antingen G el H huset som dessutom sitter ihop så man behöver inte springa runt hela skolan för att komma till klasserna vilket känns otroligt bra.
Imorgon är det kortdag dessutom, det  blir 12 som fröken slutar. Awesome! Får ju dessutom sovmorgon och behöver inte börja för än 9.40 så man kan ju inte önska sig bättre start på veckan som dessutom innefattar hela fredagen ledig! :D

Det var en bra klass också. Många var unga mammor och hade nyss varit mammalediga så det var ju trevligt. Kände dock inte igen någon människa men jag började på rätt fot med en tjej iaf så det känns bra att det tillkommer lite nya kontakter som förhoppningsvis blir ens vänner sen. Jag kan verkligen behöva lite fler tjejkompisar så det va ju inte helt fel :)

Nu ska jag nog ta och samla ihop alla papper som behövs inför mentorsamtalet imorgon så att jag kan få det lite enklare på prov och sånt. Jag har ju adhd och det har alltid resulterat i att mina skolprov har blivit lidande. Har fått diverse utbrott för att koncentrationen har blivit störd men det finns hjälp att få mot det på skolan så jag hoppas jag kan göra bnättre ifrån mig denna termin.
Sen ska vi se hur mycket jag kan validera bort också. Har ju ändå jobbat en hel del så jag hoppas på att kunna få bort en termin.

RESEFEBER

Kategori: kärlekskrypet

Jag tror inte mitt lilla kryp i magen tycker om att resa. Under hela resan så har h*n varit helt tyst och stilla men nu, med början från igår då vi kom hem, så har det sparkat non stop.Skitmysigt ju!
Jag som trott det värsta när den varit helt stilla och orödlig.
Iofs så berättade Kim att det kan ju vara för att h*n ligger med rumpan utåt och sparkar innåt och då känner man ju det inte, men noijan har ändå funnits där. Särskilt under flygturen! Gissa om jag trodde att bebbe hade dött då!
Världens katastrof tankar rulla runt i skallen på mig, inte trevligt må jag säga! Men jag har mig själv att skylla för att jag är så flygrädd.

Nä men off I go!

CYKELVÄGEN

Kategori: Allmänt

Snart ska jag bege mig mot skolan och min första dag. Känns ändå bra. Det är samma korridor vi håller hus som då jag gick fotbollsprogrammet där och det är ju inte helt fel att vara någorlunda van vid huset innan man börjar klasserna :)
Det blir nog en lugn och relativt skön vecka har jag för mig. Blir nog inte så mycket mer än information och lära känna klasskamraterna och sen nästa vecka drar väl lektionerna igång och då har vi väl förhoppningsvis ett riktigt schema också.
Nu ska jag bara se vilken cykelväg som är bäst att cykla. Jag tror jag tar kyrkbron, öst på stan och över till Östra faktiskt. Det blir nog lika nära om jag skulle cykla igenom stan men jag såg på nyheterna i morse att polisen skulle hålla bättre koll på cyklisterna i stan och nu kan man t.om få böter för att cykla genom centrum på olovliga tider. Med min tur så blir det väl massa böter för jag är ju så himla smidig :P

Ja fifan. Undrar om man ska äta en sån där matsmältningsyoghurt från Valio, dom sägs vara bra för oss mjölkmagar, får väl se vad jag tycker om det.

HOME AT LAST

Kategori: Allmänt

Med mycket om och men blev det äntligen en hemresa för oss igår i form av flyg från Bromma. Standby flyg från Bromma går alltid att lita på, jag har då alltid tagit mig hem.

Efter en turbulent helg med nästan noll timmars sömn från fre till lör så blev det en 9 timmars bussresa från 5.40 till 15.15 till Stockholm. Mys att åka med darling dock, utan han hade jag väl gått itu.
Sen blev det att möta upp järngänget och åka till Solna kyrka där vi inväntade brudparet som var världens vackraste såklart! Min absolut bästa vän, Veronica, var den finaste bruden i hela världen! Lyxiga USA bröllop släng er i väggen, det här var det finaste jag någonsin varit med om! (Lägger upp bilder senare.)

Efter en vacker vigsel blev det efterfest på resturang EtthundraEtt och där var det god mat, trevligt sällskap och givetvis också hur fint som helst. En annan fick ju sitta närmast bruden så jag hade bästa översikten över de vackra människorna som nyss gift sig samt att jag hade första parkett på att höra alla tal som var otroligt underhållande :)

Senare på kvällen blev det lite dramatiskt och för mig, som satt ensam nykter och gravid blev det mastigt att hålla sig vaken över 21 snåret men likt förbaskat så lyckades jag hålla upp ögonen till 05.00 då vi äntligen landade hemma och Matilda och Mikko och fick sova fast endast 5 timmar. Sen var det full rulle och vi skulle försöka hitta något sätt att ta oss hem så givetvis tog vi oss till det bästa med Stockholm, BROMMA. Standby från Bromma är man alltid garanterad ett säte på så vi va hemma vid halv 5 efter att ha tagit oss från flyget, köpt mat, hämntat cyklarna på stan och landat i soffan.
Gissa om vi sov gott i natt? En sisådär 10 timmar tror jag att jag har sovit, helt sjukt så skönt!

Idag är det skola som gäller och resten av veckan också för den delen. Känns otroligt skönt att vara hemma. Vi får åka ner och hälsa på Veronica och Christoffer en annan gång utan att det är mängder med andra vänner och all släkt. Då kanske man får chansen att mysa lite med världen goaste Vincent! Nykläckt och underbart söt givetvis! :) Kan bara hoppas på en lika perfekt liten sötsak som kommer ut ur mig till jul ;)

Nu ska jag ge mig med detta skrivande för ett tag. Ha de!

CHECK CHECK CHECK

Kategori: Allmänt

Nu är allt checkat, fixat, packat och klart! För min del iaf...

- Har fixat kläder och packat ner det som ska med i övrigt
- Har packat presenter och skrivit kort
- Flätat håret så det blir vågigt och fint tills imorgon
- Ladda kamera, mp3 och mobil
- Packat matsäcken, eller.. snackspåsen rättare sagt.
- Packat börs, leg och vet vars biljetten finns.

Nu jäklar är det vila fram tills sängdax, vilket är snart, efter IDOL tror jag.. Sen blir det tidigt uppgång, sista kollen på packningen, cykla till busstation och inta position för sovläge ett par timmar tills man kan börja med att sminka sig och fixa med hår.
FackK! Måste måla naglarna!
Adjöss!!

På återseende på måndag!

3 FÖR 2

Kategori: Allmänt

Jag är allt snäll flickvän ibland! :D Har gjort allt klart inför morgondagen och jag har dessutom hunnit handla nytt schampo balsam, märkte att mitt var slut idag när jag duscha. Plus toablock för en fräschare toa ;) Det har dessutom hunnit bli påfyllnad av tops samt 15 par sockar till min älskling för endast 20 kr!!  Nu ska jag gå lös i hans socklåda och lära han använda de nya fina HELA sockorna som må vara lite tunnare men fungerar lika fint ändå :D

Men lite tur till veckan så kanske jag får slippa att ta på mig ansvaret för den förfärliga lägenheten jag bodde i förut. Jag vill ju att Miranda ska ta över den, hon vill ju dessutom ha den så jag förstår dock inte vad problemet kan vara.

Ja ja, vad tror man om pasta carbonara och lite rårivna morötter till middag? MUMS säger bara jag ;)

CHIC

Kategori: Allmänt

Jag och lillasyrran ska bege oss mot Ersboda snart. Det blir trevligt att få knata på i lugnet och spana in rusta och myrorna. Jag som gillar loppisar, second hand och auktioner tycker att jag tar mig alldeles för lite tid till att besöka dessa underskattade marknader. Man kan ju fynda ordentligt!
Som man gör på tradera t.tex. Jag fyndade mina krämvita vinterskor där. Hade iofs varit praktiskt att ha ett par svarta också med tanke på att jag inte är världens smidigaste när jag använder vitt. Det brukar oftast bli svart efter ett tag så jag tänkte jag ska vara förberedd denna vinter och köpa två par! Lär ju ändå behövas för jag köpte de vita skorna i 37 och ska jag trycka ner mina älskade tjockissockar i ett annat par skor och kanske ha lite övers ifall jag sväller upp om tossingarna, så kan det vara bra att gå en storlek större. Don´t you think? :)

Vilka problem jag har.. NOT. Värsta lyxen än så länge, hoppas dessa enkla problems håller i sig. Hade varit fint med lite medvind nu. Iaf önskar jag mig själv lite medvind den 11 och 12 oktober samt under förlossningen. Man vill ju inte spricka från A till Ö lixom.
Men peppar peppar för att det ska gå bra för oss nu.
Eller.. det går ju bra, hur bra som helst men lite bättre hade det ju också gärna kunna få gå, inte för att vara girig men.. Ja.. skitsamma.
Jag bara sitter här och surrar massa onödigt och egentligen ska jag bege mig nu!

Adjöss!

DONE AND DONE!

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen bortgjort med allt jobb denna vecka! Nu har jag gjort bort 49 timmar, score!
Nu väntas en lugn dag, cykla ett par ärenden och sen bums hem, skura golv och göra det allra sista inför morgondagens resa. Det blir ju hur bra som helst!
Måste ju givetvis ha lite modevisning för darling för att bestämma vilken klänning/outfit jag ska ha men jag tror jag vet vilken som är mest praktisk. En outfit som passa på bröllop samt som jag bara behöver byta strumpebyxorna mot mina jeansleggings så fungerar samma outfit att åka buss och gå ut på krogen med. Blir ju hur rackarns bra som helst jue :D
Får se vad babe tycker bara.

Har lite ont i magen så jag antar att vårt lilla kärlekskryp är lika hungrig som jag är? Brunch here I come!

GUMMISTÖVLAR YES!

Kategori: Allmänt

Jag gillar när jag får använda gummestövlarna, det är så mysigt att ha på sig dom :D
Nog för att dom kanske inte är dom finaste stövlarna i skohyllan men vattentäta är dom och det är huvvesaken :D

Imorgon ska jag göra en sista testning av kläder och babe ska få hjälpa mig. Nu har jag lagt fram alldeles för mycket alternativ, hör och häpna, så jag blir helt förvirrad och känner att det kanske är lika bra att gå i brallor? Vad tror ni om det? Om man lix ska ut sen så vet jag väl inte om det blir så bra tajmat med klännign och strumpebyxor längs sthlms gator?
Näe,, usch jobbigt med kläder.

Nu måste jag skynda mig att vila lite till. Ajdöss

BULAN

Kategori: kärlekskrypet





Jag gillar min navel, den är så rolig att peta på när den står sådär lite lagomt ut. ;) Vad tror ni att det bor för parvel där inne?

AJ AJ AJ, DET BULTAR OCH DET BANKAR

Kategori: Allmänt

Ja fast inte på ett bra sätt. Jag har så fruktansvärt ont i ryggen att jag vill inte vara med på den här dumma leken nå mer! Usch, det är inge kul med ett sittande jobb när alla möjliga sittställningar smärtar i ryggen. Känns inte bra.. Känns ännu värre när det blir sovdags, det fungerar inte alls. Man får helt enkelt ligga vaken mestadels av natten och hoppas att morgonen kommer tidigare än vanligt.. Vilket den aldrig gör men det är ju dumt att tappa hoppet :P

Hungrig är jag! Lite mannagrynsgröt tror jag passar magen idag. Sen ska jag ringa ett samtal till arbetsförmedlingen och fråga va i hela friden dom håller på med och sen när mammsen kommer idag så ska jag be henne köra mig till östra så jag får anmäla mig. Orkar inte cykla, magen är i vägen.

Ja ja, ha de!

FÄRGKLICK

Kategori: kärlekskrypet

Jag är så sjukt sugen på dessa tapeter, iaf som en fondvägg, i vårt lilla bebisrum.


Superläckra va? :D
Och sen vill jag ju ha resten i vitt, grönt och gult. Det skulle vara det coolaste bebisrummet ever! Istället för det neutrala och nertonade vanliga bebisrummen så hade det varit extremt mycket roligare med ett färgsprakande rum.
Jag tror att bebbe skulle uppskatta det så mycket mer också. Det blir mer färger och mer intressanta saker att kolla på och hålla sig aktiv med. :)

Jag tror stenhårt på en fondvägg eller på schabloner och ett akvarium. Fiskar är ju jättebra också som underhållning för barn. Färgglatt och rörligt, perfekta barnvakten ;)

Åh va skoj det ska få bli att VÄNTA EN HEL JÄVLA MÅNAD innna man får göra nånting. Jag går ju nästan sönder!

Vad tror ni om mina färgsprakande ideér? :)

VA VA?

Kategori: Allmänt

Vad var det jag var så stressad över igår att jag fick både magknip, ångest och yrsel? Idag har jag ju ingenting att göra.
Ska börja jobba kl 18 iofs men förutom det så är allt klart. Jag har städa, tvätta, fixa med resor och boende thanks to Matilda! Och imorgon efter jobbet så tänkte jag att jag direkt skulle cykla till Östra för att skriva in mig men innan så gör jag ett stopp på stan och arb.förmedlingen för att fråga vad det är frågan om när dom säger till CSN att jag inte kan få studielån för att jag tydligen går på F-kassan.? Helt skumt och snurrat så nu blir det en utskällning i deras riktning så att dom kan ge CSN korrekta uppgifter så dom kan godkänna mitt ansökan och jag kan börja få lite kosing på så vis samtidigt som jag börjar plugget till veckan.

Nu tror jag nästan att jag ska ge mig på att ligga i den nybäddade sängen och njuta av flera timmar med lugn och tv så att min rygg får vila upp sig innan det är dags för jobb igen.
Imorgon blir det dessutom en extra timme på jobbet så då avslutar jag veckan med 17 timmars pass och sen kanske jag får turen att träffa svärmor som är uppe och hälsar på? :D Kanske vi kan ta en fika eller åka runt i affärer, det hade varit förträffligt roligt måste jag säga. :)
Gå och kolla på lite kläder och prylar gör en bara gott!! :)

Ladda kameran ska jag göra och sen lägga mig i sängen och vila my back. Adios !

ÄLSKLING

Kategori: Allmänt

Hur många har det lika bra som jag kan man ju undra?
Jag klivet in genom dörren från mitt 16 timmars pass och gissa vad jag ser? Gissa vad jag får? Jo, jag får presenter! Ett jättevackert diamanthalsband som är mitt !! :D Jag är så glad! Min babe är bäst, uppenbarligen :D

Nu kan jag njuta av lugnet idag och ladda om ordentligt innna det blir dags för att åka tillbaka på jobbet. Men huvva se glad jag är :D inge stress idag inte! :D

16 TIMMAR

Kategori: Allmänt

Ja då var det snart dags för mitt första 16 timmars pass denna vecka. Har hunnit med i princip allt som ska göras så nu känns det lite bättre.
Ska bara packa ner lite frukt och morötter samt vattenflaskan och tandborsten så drar jag min kos mot jobbet. Blir muy bien.

Nu måste jag fortsätta med middagen till darling så han får något gott i magen när han kommer hem.

Ha en trevlig kväll allesammens!!

ÖVERARBETAT

Kategori: Allmänt

Ja jag vet inte vad som flyger i mig när stressen eskalerar men det är nånting som sakta men säkert tar kål på både mig och bebis.
Inte bra. Nu måste jag börja med mindfulness eller nånting. En sisådär 20 minuter om dagen borde lugna mina stressiga nerver.

Presenter - CHECK
Slips - CHECK
Tvätt - CHECK
Handla - CHECK
Hämtat systemkamera - CHECK
Inskrivning på skolan -
Arb. Förmedlingen & CSN -
Städa -
Packa -
Boka resor -


Nästan klar med allt. Har hunnit flyga och flänga ordentligt idag så nu förtjänar vi lite näring, en god bok och vila ryggen i den nybytta och nybäddade sängen.

VÄRK!

Kategori: Allmänt

Jag har redan ont i magen och för att inte tala om min ryggvärk! Det här blir bara jobbigare och jobbigare.

Jag tjuvstartade tvätten och har nu hunnit med de 2 första, nu är det bara 3 kvar. Sen måste jag skynda mig till bunkern, ner på stan, tillbaka på teg, ta tvätten, ut och cykla igen för denna gång är det handling av presenter och mat ska som fixas. Sen blir det hem till tvätten igen innan det blir dags för att laga mat och matlådor och sen blir det att packa med det som ska med på jobbet.
Helvete vad jag hatar att stressa! Det här gör jag aldrig om kan jag lova!
Jag får så jävla ont i magena och humöret sviker att jag har nästintill lust att ställa in hela skiten och andas ut. Det här kommer ju bara eskalera!

LÄTT OCH LEDIG

Kategori: Allmänt

Ne inte det inte.. Jag har haft sånna förfärliga mardrömmar hela natten! Vaknade i nästan tårar och drog mig närmare babe, jag trodde inte det var sant! Usch va hemskt allt var.
Jag tog ju sovmorgon idag, till 8.30 så jag skulle va fräsch och orka med det gigantiska tvättberget vi har samlat på oss samt en del ärenden jag måste hinna med att göra. Känns som tiden inte räcker till.

Det här bröllopet som kommer till helgen har förstört hela min vecka. Jag är så stressad att jag vet knappt in eller ut! Det kommer bli så omständigt med resor, pengar, boende, jobb, allt som ska fixas och ooo..... :( Jag klarar inte stress lika bra som förut märker jag. Uindrar hur bebben mår då? Inte bra kan jag tänka mig och såhär måste den ha det i flera dagar till. Jag vet inte hur jag ska fixa allt, känns som att det är miljoners grejer jag måste fixa NU.

Jag hoppas bara jag inte blir handlingsförlamad av all stress. Det skulle inte göra någon av oss gott. Det som boosta den här skiten ännu mer är att jag inte får träffa babe för än på fredagkväll!! Kommer inte kunna prata med han förutom på sms för han jobbar dagar och jag joobbar kvällar och nätter. Usch.. Jag måste gå och lägga mig i fosterställning tvärt. Mår illa.

Adios

MISÄR

Kategori: Allmänt

Ja men oj bara! Jag hade ju hittat värsta söta lilla presenten som jag skulle ge iväg på bröllopet men gissa vad jag upptäckte nu? Jo, leveranstiden är 2-3 veckor! Jag trodde det stod 2-3 dagar!! Och den är redan köpt!! Jäklar!!!
Just my luck!!

Blir lite less på mig själv må jag säga.. Men men.. Vad ska jag göra. Vi får väl köpa nånting annat och sen vänta på det jag egentligen köpte och skicka ner den sen... Suck.. Vilken brightlight hjärna jag har vissa dagar.

VAD GÖR MAN?

Kategori: Allmänt

Vad gör man i brist på fantasi och ideér på vad man ska köpa i bröllopspresent? I dont get it.. Varför ska det vara så svårt just nu för? :O
Nån som har lite tips och råd på vad man ska kunna köpa?

V. 27

Kategori: kärlekskrypet

Ja då går vi in i vecka 27 då. Känns konstigt. Nu är det bara 13 veckor kvar, men dom 13 veckorna kommer att vara fylld med massa jobb och plugg och förhoppningsvis så flyttar svärfar ut ur vårt blivande babyrum! Jag har sagt att när vi är i vecka 30 så är det dags för oss att börja inreda, för 10 veckor vill jag i alla fall ha på mig att göra i ordning, fixa med prylar och hinna testa olika möblemang. Så.. I oktober då bär det av annars vet jag någon som kommer ta hjälp av hormonerna och få ett extremt utbrott!

Nog om det.. Jag känner i alla fall bebben sparka runt som attan där inne fast i helgen har det varit extremt lugnt. Jag har nästan inte känt av pysen så jag börjar bli lite orolig över att det kanske inte finns liv där inne längre? Jag funderar på om jag ska ringa BM och be om en extra UL tid för att vara på den säkra sidan.. Vad tror ni?

Jag ska väl ta kort på bulan i veckan och lägga upp det kortet ska ni få se vilken kula det har blivit nu ;)

HÖST DAG!

Kategori: Allmänt

Ja idag har vi verkligen en fin höstdag, eller början på en i alla fall.
Har sovit relativt bra faktiskt så jag känner mig pigg och fräsch inför dagens ingetattgöra-lista. Haha, jag har verkligen INGET att göra idag. Har tagit på mig jobb i veckan så från 18 imorgon till 10 på fredag är jag fullbokat med jobb och när jag kommer hem på mellantimmarna är det städ, tvätt och packning som kommer att hända i små omgångar.
Det blir bra, att få fylla ut dagarna ordentligt nu innan vi ska iväg till Stockholm och njuta av en liten weekend tillsammans och fira världens bästa Veronica och Chrisoffers lycka ;)

Om en vecka så går jag ju på skolan dessutom! Jag ska se till att åka idag kanske, och anmäla mig till kursen och sen börjar allvaret denna termin. Jobb, plugg och preggo. Kan vi fylla ut hösten på nått bättre sätt eller? ;)

Idag känns det att det är en bra dag. Tjofadderittan!! :D

AKTIVT

Kategori: Allmänt

jA HUGA HUGA sommarstuga sikken cykeldag vi har haft idag igen :D Nu har vi återigen, denna söndag, cyklat mot ersboda och kollat in affärerna där. Muy trevligt! Jag som oftast brukar vara den som fyndar har ju som inte gjort det på ett tag för att jag är gravid och känner inte sug att köpa nånting för inget passar ändå. Hur som så har jag faktiskt haft turen att hitta en BH som passar! Jag har äntligen ännu en som jag kan ha! Uschanimej så bra det känns ska ni veta. H&M kan ibland ha nånting dom också ;)

Nu har vi dessutom sorterat babes garderob och rensat ut bland alla dessa skit plagg han hade som fyllde upp all space så nu är det rent och fint och snyggt och prydligt där också. Det som väntas i veckan är stortvättning utav dess like, men jag har lix inte jobb inplanerat så det passar ju alldeles ypperligt.

Jaha,... Jag ska se om jag kan göra nått att äta innan kvällens bingo ska spelas ;)
Adjöss

INBROTT

Kategori: Allmänt

Jag har drömt att jag gjort inbrott på Expo men världens största platåkängor på mig. Helt sjukt, jag förstår inte. Trots dessa platåkängor, dom inte är från denna värld, så lyckades jag springa och hoppa och komma undan personalen som försökte ta mig och mina medbrottslingar.
Det vi var ute efter var blockljus till en fin lykta som jag fått när jag hälsat på mormor.
Sjuka drömmar..
Sen blev konsekvenserna av detta påhitt ett besök på något boende längs älven där jag fick sitta med massa andra människor, de flesta var barn som gjorde läxor.
Jag fattar nada. :P Nu var det ju lite mer än så men jag kom inte ihåg, kom mest bara ihåg att det var hemskt och att jag ångrade mig så sjukt!
Sjuka drömmar man kan få... ;)

Idag är det en solig dag och jag tror bestämt att det är en cykeldag! Babe är inte bakis idag så kanske att det blir lite trevligare cykeltur idag? Mot ersboda igen eller? ;)
Sen ska vi höja styret på min cykel så jag inte sparkar mig själv i magen när jag trampar på och sen ikväll är massage!! Jag har ju faktiskt blivit utlovad en massage i veckan på grund av ryggen, så då tänkte jag ta den varje söndag. Mys. Det är så trevligt att man har en se go en karl som erbjuder sig massage och ompyssling redan nu innan alla dessa preggo besvär kommit.
Jag kan ju bara tänka mig hur han kommer att se på fossingarna sen när dom är som små weinerkorvar ;) haha
Ingen fotmassage då kanske.. :P

Ja men huga! Nu ska jag väcka babe med kaffe! Adios!

TRAMPET

Kategori: Allmänt

Ja huvva se duktiga vi har varit återigen denna helg!
Förra helgen cyklade vi ju till ersboda och umedalen och denna helg blev det att trampa iväg på Maxi. Muy bien! Bra väder och allt föll som på plats. Vi har sprungit en runda på stan och sen lite inne på strömpilen men som vanligt hittar jag inget åt mig själv. Darling däremot har fått sig både en höst och vinter tröja samt jacka. Han är extra snygg nu ;) Thihih! Det var nog inte bara jag som tyckte det när vi trampa på cykelvägarna, men akta sig små slinkor, HAN ÄR MIN ;) For ever, and allways!

Nu har vi ätit och myst så det blir Jägarna och ännu mer goo myys. ;)

TYPELISKT

Kategori: Allmänt

Ja när man väl somnat så kommer en fyllehund och väcker upp en genom att krypa på golvet och rassla med allt skit som ligger där. KUL. God dag igen alltså.
Sen vill jag inte berätta detaljer men jag kan medge att efter ett par timmar så somnar han äntligen och nån timme efter det slocknar jag. När jag då vaknade vid halv 9 så är det så sjukt kallt att jag givetvis måste upp för vem är det som fått "äran" att ligga utan täcke? Jo, preggot...
Så när jag klev upp så insåg jag ju det jag redan misstänke, balkongdörren är HELT ÖPPEN.
Kul, tack babe. Jag har iofs legat och försökt värma honom med mitt täcke för på något konstigt vis så skulle hans inte användas som täcke utan som kudde så jag har hjärtligt delat med mig, och det har ju givetvis resulterat i diverse kroppdelar som smärtar mer än vanligt..
Suck.

Sen regnar det idag också.. Fast det kanske slutar nu för jag såg himlen bli lite ljusare längre bort.
Äsch.. Jag orkar inte vara bitter längre.. Spelar ju ändå ingen roll för det är ju bara bloggen det får utlopp i. Jag tror jag ska fly fältet till fablernas värld.

Adjöss.

BRIDESMAIDES

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen sett Bridesmaides, dom omtalade chickflicken som ska vara så underhållande att den t.om är klassad som en av dom roligaste filmerna i år.
SNARK. Det måste baske mig vara den TRÅKIGASTE filmen någonsin? Jag älskar chickflicks, b.la, men ve och fasa så otroligt dålig film! Fanns ingenting bra med den alls!? Tanken på att folk faktiskt har varit så lurade att dom gick och betalade 100 spänn för att se den på bio måste ju ha gråtit blod över dom absolut sämst spenderade pengarna någonsin!?

Usch.. Jäävla dålig film, se den icket!

Solo sitter jag nu och ska bege mig mot rummet "where the magic happens". Inte för att det blir så mycket magic när man ska försöka lägga plåster på såren som uppkommit för att man är solokvist ikväll.. Kommer fortsätta se Cocktail på femman och hoppas att bitterheten lägger sig så jag får sova... Skulle behöva en god natts sömn faktiskt. Den här veckan har inte varit så bra sömnmässigt så jag ger inte upp hoppet om en god natt än så länge!

Usch va onödigt dravel det blev här då. Som vanligt.
Adjöss! Hoppas alla andra har det bra...

BITTERFITTA

Kategori: Allmänt

Helt plötsligt vände mitt goda humör och jag känner bara agg. Irriterande att jag varit så dum och lagt så mycket tid på utseendet idag. Som om det spelar någon roll för jag är ju ändå alltid själv och inomhus så what the fuck..
Nähä.. Nu blev det genast otrevligt.

Jag får väl använda mig av mottot jag tänkte ut igår; Det spelar ingen roll vad som händer så länge man ser bra ut för då känns det bättre.

Great success... NU ska jag tydligen måsta ÄTA SJÄLV.. VARA SJÄLV.. SE FILM SJÄLV så ADJÖSS.

BETTER DAYS

Kategori: Musik

Gud så underbart det är att få samtala med min goda vän Emelie igen. Allt för lång tid har gått :)
Hon är så underbar ska ni veta, världens bästa Emelie :)

Kolla in den här supersköna låten.

FREDAGSFIN

Kategori: Allmänt

Jag som aldrig brukar ägna tid åt hår och smink har haft EN TIMME framför spegeln där jag fixat make up och t.om håret! Har använt min Volumemaster för första gången, woop woop volym. Jag gjorde nog inte helt rätt för det ser lite klenare ut än bilderna och det jag sett på nätet men jag är nöjd. Nu kanske jag kan kamma ut detta raffs sen ;)
Smink har det också blivit! Lager på lager och mängder med allt! Känner mig lite som en... ja.. ni vet.. Men det är väl mest för att jag inte är van vid detta spackel. Kanske ska försöka med spackel fre och lör, då förtjänar man att känna sig lite finare. Särskilt i detta skede då vad man än gör resulterar i att man känner sig motbjudande och ful. ;) Men inte idag inte!

Kanske att jag t.om tar en bild och lägger upP!!!?? :P

För övrigt väntar jag tålmodigt på samtal från Janne men det verkar sitta långt inne denna dag. Får se vad jag ska hitta på annars idag då.

MAGONT

Kategori: Allmänt

Jag vaknade upp i morse med så mkt magont att jag bara kved i tystnad i en timme innan jag kunde gå upp. Förstår inte vad det var men jag misstänker hunger :P Det var lilla hungern som gjorde sig påmind.
Jag vaknade ju halv 9, slutade jobba 10 i morse och vi brukar inte göra nånting för än halv 10 typ, så jag låg och bara va tyst i smärtor. :P
Nu har jag fortfarande inte ätit men ska snart göra det innan jag skuttar i duschen för att göra rent mig från jobbets lukt.
Sista passet är avklarat nu på länge så det känns ju trevligt. Ska börja leta runt efter kurslitteratur till USK programmet som börjar om en vecka. Blir muy bien! :)

Idag blir det dejt med Janita och sen pussipuss kalas med babe :D Undrar vad vi egentligen ska hitta på i helgen? Han ska ju tydligen vara nykter med mig så jag känner mig lite överväldigad och får lite prestationsångest. Vill ju passa på då och hitta på massa saker. Någon som har lite tips?
Bio är rätt uttjatat må jag tycka... Kanske bowling? Man får väl passa på nu medans man ännu inte rullar med klotet ;)

Adios!

OMÖJLIGT

Kategori: Allmänt

Det verkar inte vara möjligt för mig att få en timmes sömn såhär på dagstid. Nu kommer jag väl helst vara hur trött och zombie-lik som helst på jobbet. DRYGT!!!
Fan, det känns som att jag har tusen saker att göra.. Nått kan jag ju alltid skjuta upp tills imorgon och det andra.. Ja... Vad är det jag ska göra egentligen??

Jag försöker hitta NÅNTING som passar på mig, nånting lite snyggare då förstås. Vill ju också ha klänning på bröllop och känna mig annat än ful, fet och finnig men just nu verkar det vara helt omöjligt. Jaha.. Jag får väl ta ett par av mina nya snygga stövlar som jag köpte förra året men aldrig hann använda, och sen blir det väl jeans... Topp.. Örhängen... Ja.. Det är väl det... Kanske ja drar på mig trenchcoaten för ett liten vuxnare intryck.

ÅÅÅÅÅÅÅ!
JAG VILL VARA SMAL FASTÄN JAG ÄR GRAVID. Sånna här dagar är det inte kul att hela garderoben är för liten, till och med vissa trosor sitter tajt. Hur kul är det då? Suck.
Tillbaka till sängen. Jag måste få lite sömn innan nånting görs, är ju sjukt jävla grinig idag.

V.26

Kategori: kärlekskrypet

Ja man ser ju verkligen att jag bara blir större och större. :)
Naveln putar ut lagomt mycket också, kul -;)

 

ÅTER IGEN

Kategori: Allmänt

Ja det ska då vara själva faan att man inte ska kunna få en GOD NATT SÖMN. Jag tycker ändå att under tiden jag varit gravid så har jag sovit förvånandsvärt bra med tanke på hur jag brukar sova. Nu har det tagit någon tvärvändning och jag sover inte alls bra. Igår låg jag och vred, vände och suckade i sängen till klockan 2! Jag brukar ALDRIG ens klara av att hålla upp ögonen till efter 12 och nu helt plötsligt ligger jag klarvaken i flera timmar! Vad är det för fel på mig?
Blir min sömn lidande så blir folk omkring mig lidande, jisses va grinig jag blir. Som jag skrivit förut så hjälper mat inte det minsta dom dagarna. URK.

Så idag blir det att konka prylar  och dona på med diverse smågrejor innan jag ska laga mig en liten lätt middag och dra iväg på mitt sista pass. Blir bra det. Kanske skuttar in som vikarie men jag kommer nog mest troligt inte att visa mig på jobbet för än jag blivit mamma. Det känns lite både och. Jag gillar ju att jobba men under dessa omständigheter blir det ganska jobbigt.

Ja ja, mer skitsnack kommer under dagen. Adios>!

FORTF. GRINIG

Kategori: Allmänt

Ja trots att jag säger att jag är grinig idag, mest troligt på grund av den extremt dåliga sömnen jag fått stå ut med i 2 dagar, så verkar det inte gå in i skallen.
Suck, pust och gröna bönor. Kan ingen bara gå lös med nått automatvapen vissa dagar? Ååh...
Maten har då fasiken inte gjort mig på bättre humör, det brukar ju faktiskt hjälpa mig i mina griniga perioder men inte idag. Spelar ingen roll hur mycket jag äter, är på samma nivå ändå.
Jag är INTE SUR, jag är grinig. Vilket i mitt fall innebär att jag inte är så jävla pepp på att göra annat än att se en chickflick i soffan under tystnad eller bara va dryg och tracka ner på alla andra, alltså dom på teven.

Jävlar va dryg jag är och va drygt detta är. Hejdå.. IMorgon blir en bättre dag.

SAMMANDRAGNING

Kategori: Allmänt

Ja jag vet inte om det var en sammandragning eller om det var något annat men jäklar så ont det gjorde när jag vaknade! Hela magen blev stenhård och jag skrek typ rätt ut av chocken att vakna till smärtor. Weird.

Nu sitter jag och är lite mer nöjd över att magen är full av mat och väntar på att maten ska ta kraft och göra mig glad! Jag hatar att vakna upp grinig. Usch va jobbigt det är.
Igår efter att jag jobbat så kom jag hem och va hur grinig och otrevlig som helst! Måste ju vara av matbrist, har en tendens att bli lite extra grinig då men hemskheter så otrevlig jag var.
Om nu allt går efter schemat idag och jag inte behöver jobba över så ska vi äntligen få se Sons Of Anarchy. Har ju inte hunnit med det än.

Idag är det dessutom min näst sista dag på worket. Eller.. Jag kommer väl mest troligt att finnas kvar som vikarie men jag ska ju lix börja skola och det är alldeles för dålig miljö för mig att arbeta i så allt för mkt kommer jag inte hänga där innan jul i alla fall.

Näpp, nu ska jag äta en macka till och vila lite innan jag beger mig. Adjöss

GRIN-MAJA

Kategori: Allmänt

Ja usch va grinig jag va när jag slutade jobba. Ingen aning om varför men sur som fan var jag. Det var nog för att mina planer gick i stöpet, en timmes övertid och hungerkänslor av rang!
imorgon blir det väl nästan samma lika om det ska hålla på och vara såhär fult väder. Usch va jobbigt. Katja som ska upp till Norrland, not trevligt må jag säga!

Näe... Fasiken, hungrig är jag fortfarande fastän jag ätit middag, lite chips och lite glass. Vad ska det bli av mig?

Go kväll!!

REGN PUSS

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags för jobb snart igen då. Känns väldigt tungt må jag tycka men det brukar bli bättre allt eftersom dagen passerar och klockan börjar närma sig hemåt.
Först måste jag cykla in till stan och lämna iväg lite Svenska B böcker och sen kan jag avnjuta ännu en cykeltur mot Hedlunda. Blir bra med lite morgonmotion.

Har sovit ruskigt dåligt i natt så det blir nog en slö dag för min del. Känns som jag har sovit en timme knappt, har ju haft sånna extrema mardrömmar. Inte för att det är något nytt men det börjar bli ganska drygt faktisikt.
Ikväll när jag kommer hem har jag nog planer på att ta hand om min älskade babe som har supertidiga veckan denna vecka, samt att vi ska avnjuta det första avsnittet av Sons Of Anarchy!
Äntligen börjar det igen!

Vill också ha lite tips på några shyssta action och skräckfilmer. Verkar som att det inte görs några nya i den kategorin, bara massa chickflicks. Och de i all ära men jag vill ju helst spara dom till då man är sjuk eller så. Det är lättare att se töntiga tjejfilmer då. Man vill ju inte ha filmkväll med bubben och se Bridesmaides eller Bad Teacher, känns inte som att det är ett bra filmalternativ.
Näe, tacka vettja Paranormal Activity filmerna! Usch så förskräckligt bra dom är! Man kan ju inte sova på flera dagar efteråt, superb!
Nu kommer snart 3.an ut och gissa vilka som ska se den på bio mest troligt ;)

Ja ja, nu ska jag äta lite till och packa väskan och vila innan jag drar mig. Adjöss!

V. 26

Kategori: kärlekskrypet

Ja idag går jag ju in i ännu en ny vecka. Sakta men säkert måste jag medge att detta går. Jag som är van vid fart och fläkt och inte behöva vänta särskilt mycket på något tycker att det går extremt sakta faktiskt.
Men som jag brukar säga: Den som väntar på något gott blir aldrig fet.
Fast i det här fallet blir jag ju fet men det gör väl inget med tanke på vad man får ut av den här otroligt långa vandringen ;)

Det känns som bra ändå med allt bebis-grejjs. Jag har som funnit lugnet och känner mig säker, oftast iaf, på min sak. Jag vet att det är verkligen det här jag vill och det känns superbra med Erik, det känns perfekt faktiskt. Så för att det inte ska finnas några tvivel kvar så är det väl lika bra att det får gro i 14 veckor till. :)

Jag hade dock gärnat vilja börja med barnrummet så jag får det perfekt till jul när det är planerat för ankomst. Men... Ja.. Vad ska jag säga? Tummen sitter lite väl långt in ibland. Men om jag/vi inte fått börja med barnrummet när jag entrar vecka 30 så kommer jag bli skogstokig. Och med tanke på hormonerna jag bär på så behövs det inte så mycket för att jag ska bli det.
Hoppas dock jag slipper ta till något crazy bitch-fit, skulle ju vara förargligt må jag tycka. Jag förstör ju så mycket med det humöret så lets hope it doesn´t have to go down that way.

Nu blir det vila ryggen lite. Känner blixtrande smärtor på högra sidan. Adjöss!

LOW LOW LOW

Kategori: Allmänt

Ja tjohoo! Efter en 16 timmars jobb kväll/natt/morgon så känner jag hur underbart mitt liv är!
Jag har sovit som en skata och drömt mardrömmar, som vanligt, och vädret suger ju kamelpung och jag har ingen stänkskärm bak på cykeln så jag bli dyngsur när jag cyklar hem i rusket men lika glad för det är jag!
Jag känner bara att idag är det så jvla löjligt att konstant sitta i självömkan. Visst måste man få tycka synd om sig själv ibland men det behöver verkligen inte gå till överdrift. Det blir ju knappast bättre av det, am I right?

Nae, tacka tusan för att vara nöjd med det man har istället. Det kanske inte verkar vara så mycket för världens ögon men vem fan bryr sig om vad andra tycker? Seriöst? INTE JAG !!
Jag fick det ändå bäst tycker jag ;)
Världens snyggaste och bästa kille, vårt första lilla barn som kommer i december, en fin lägenhet, bra med vänner, bra familj och ett helt underbart liv helt enkelt. Det må ha tagit ett par år innan jag fick till det och innan jag insåg det men nu när man är mer klar i skallen än någonsin och ögonen är vidöppna så går det ju inte att ta miste på att jag fick det bäst!
Tänk va patetiskt om jag ska sitta och tycka synd om mig själv för all evighet på grund av diverse saker. Jag menar, självklart får jag mina moments of weekness och faller i en "tycka-synd-om-mig-själv" svacka men det brukar gå över fort när jag kollar upp från den här dumburken och ser vilket suveränt liv jag skapat mig.

Det blir nog att byta ut självömkan i forts. mot lite good creds! Man får det man förtjänar. Det gäller ju bara att se på saker och ting på rätt sätt så kommer man att hitta alla guldkorn istället för svarta hål.

Ja huvva va gla jag är :D
Nu ska jag torka upp, ta en macka och vila lite innan det är dags för lunch med Jonas.
Adjöss!

JAG VANN!

Kategori: kärlekskrypet

Yes! Jag vann en tävling och kolla vad priset blev!


Inte bebisen utan åkpåsen! Jag tog en beige för vi vet ju inte vilket liv som lever i magen på mig, men undeerbart är det i alla fall :D

HÄR hittar ni fler tävlingar av tjejen som jag vann hos.

FACEBOOK

Kategori: Allmänt

Alltså jag förstå verkligen att facebook blivit stort, det är ju sjukt skoj!
Men det finns vissa saker som stör mig något så in i helvete, ursäkta svenskan, men det är ju när folk KONSTANT skriver och uppdaterar sin jäkla status för minsta lilla skit grej!
Typ: Jag har sovit. Jag har vaknat. Nu har jag ätit. Nu går jag på vägen. Här finns en kille. Här kommer mamma. Nu ska vi shoppa. Nu har vi shoppat. Bra show på tv. Nu har jag duschat. Jag använde schampo i duschen. Jag gillar grönt. Nu kurrar magen. Nu är magen mätt. Håret är kammat. Nu är det rufsigt.

Seriöst? Nog fan uppdaterar väl jag också min status nån gång ibland med sånt som folk säkert anser vara helt onödigt att dela med sig av, men sånna nötter som skriver hela jävla tiden? Va fan ska ni göra om facebook försvinner? Suck. Jag kan inte säga nog hur sjukt töntigt och drygt det är med sånna människor, jag känner att jag har alldeles för många KVAR på min vänner lista. Det blir väl att rensa IGEN.

Ja, lite bitterfitte-varning ikväll men jag måste få utlopp för det där jävla facebook-status-skiten. SUCK !!!

Jag tycker man kan spara lugna ner sig med detaljer och invites till att veta hur hela livet för en fungerar, lämna lite så ni blir intressant att kanske surra med OM man stöter på er på stan? När man suttit 10 minuter vid facebook vet man vissa människors liv pga deras jäkla uppdateringar. Kul sen OM man träffas och ska höra hur det är med människan, DUM JÄVLA FRÅGA. ALLT STÅR PÅ FACEBOOK!!

Suck.
Nu ska jag trycka lite vindruvor och dricka bonaqua så jag blir lite snällare.

GÅRDAGEN

Kategori: Allmänt

Okej, gårdagen blev väl inte riktigt som planerat, det blev bättre. Eriks syster och kusin, Jessica och Therese, kom förbi och såg Idol samt The Next Three Days med oss. SJUKT TREVLIGT :)
Mycket skratt blev de och sen digga vi till den nya superdängan, Elektropop!
Super awesome låt jue :D Den är så ju så sjukt skoj att man kan inte annat än att digga med och le ;)

SKOR!

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt förtjust i dom här supersnygga mockasinerna som Ldir har. Tycker ni inte också att dom är super charmiga? ; )

U-TURN

Kategori: Allmänt

Det går ju inte att hänga läpp hur länge som helst!
jag skiter nog i att ligga i fosterställning, det blir istället så att jag städar! Eller, jag har städat, STOR STÄDAT!
nu är det rent och fint samt bortplockat av överflödiga sommarprylar.
Nu ska jag äta lite mat, känner att jag börjar må illa..

Ska skriva ett brev till hyresvärden också. Nu ska det bli utlopp för aggressioner!! ;) På ett konstruktivt sätt förstås!

GIVETVIS...

Kategori: Allmänt

Klart att dagen börjar sisådär, provet går hyffsat och sen när jag ser vilken post som kommit till bunkern så är det bara skit och helvete!!
Jag som tyckte att det gick relativt bra för min del nu men ack så jävla kuk fel jag hade.
Usch, vilket språk jag använder...
Jag blir bara så irriterad över att alltid ska vara så grymt omständigt. Det känns inte rättvist att ha det så förbannat tungt hela tiden. Jag tycker VI förtjänar en vindpust i medvind och inte tvärtom.. Vissa dagar känns det som att man springa i uppförsbacke i extrem motvind men då har det ju bara varit att ta i lite till så man tar sig längst upp på backen.. Nu känns det som att det kommer att bli att jag lägger mig i fosterställning resten av dagen och hoppas att nånting blir bättre av sig självt. Det här börjar bli påfrestande.

suck. Vilket patetiskt klagoinlägg detta blev... Men vad ska jag göra. Utlopp för mina irritationer är väl bäst att på detta vis, annars vette gudarna vad som kan ske. Kanske börjar flippa som Brittan och snaggar håret? :O

Usch bara. Fosterställning Hej hej!

KICKBOXING

Kategori: kärlekskrypet

Ja huvva va denna vecka har rusat iväg! Nu är det redan fredag och snart går jag in i ännu en ny vecka. Kan inte bärga mig!
Snart måste jag börja trycka på babe om att vi MÅSTE börja göra i ordning baby rummet! Jag tänker INTE ha det oklart när bebben kommer, det blir inte av!
Jag vill hinna få det alldeles perfekt med allt som behöver köpas för det är ju ändå en heeel del.

Annars har jag haft en väldigt livlig rackare i magen. Igår sparkade den se pass att jag nästan fick lite ont! Det var ju iofs en trevligt omväxling för annars har det som mest bubblat  och tryckt på lite försiktigt men väldigt ofta, nu är det hårdare tag. Kanske knorten är arg på mig? :P

Annars så måste jag dyng plugga tvärt för jag har prov kl.9 i religion.
Adjöss!

IVÄG

Kategori: Allmänt

Nu ska jag bege mig mot jobbet igen. Idag ska jag kläcka ur mig att jag inte kan jobba kvar där p.ga rökningen, det är sjukt farligt för barnet och jag vill inte utsätta ett litet oskyldigt foster för de skadorna det kan medföra.
Sen måste jag ringa självaste chefen och säga samma sak till honom och be om omplacering och om det inte går så får jag ta i luren och ringa runt till resten av världen som behövs för att det ska gå rätt till.

Pjuu,, jag mår lite illa känner jag.. Usch.

BEBIS!

Kategori: Allmänt

Äntligen har lilla bebis kommit ut för min bästa vän, Veronica och hennes Christoffer!
Så underbart! :D

Nu vankas det wedding och en titt på miraklet och sen är det bara att invänta nästa bebis som ska ploppa ut; MIN.
Åååh va avundsjuk jag är! Jag vill också att min bebbe ska komma!

Grattis Vivve!! :D

BM BESÖK

Kategori: kärlekskrypet

Efter att ha kikat på alla värden och lyssnat på bebis, som lustigt nog sparkade rätt på dopplern hela tiden, så är mitt besök hos morskan över.
Jag tog inte upp det här med amning tänkte att jag gör det nästa gång för det vi surrade mest om nu var det  faktum att jag jobbar på ett ställe som det röks inne på. Jag har haft lite funderingar över hur bebis mår pg.a det och BM sa att jag skulle sluta bums. Det var inte snack om att jobba kvar några veckor och särskilt inte idag!
Hon sa att det är bara att ringa försäkringskassan, prata med dom, prata med företagen, företagshälsovården och hela fadderullan!
Känns lite dramatiskt att dra på med allt det där. Jag har ju nyss börjat men jag kan lika gärna sluta istället bara för mitt barns skull.

Hur skulle ni ha gjort? Sagt upp er eller dragit igång med alla samtal till dessa olika människor?

STEFAN ANDERSSON

Kategori: Musik

myslåt. Jag behöver den här som tröst nu när dagen börja gå dåligt.

BM

Kategori: kärlekskrypet

Imorgon har jag en dejt med min morska. Känns kul, va ju typ 3 månader sen jag var där men nu kommer det bli desto oftare.
Jag ska ta upp med henne om att jag inte känner mig bekväm med att amma, det är verkligen nånting som känns jobbigt för mig. Jag kan inte ens tänka tanken utan att må illa eller bli grinfärdig så.. Jag måste ju säga det till henne och kan hon inte acceptera så blir det att byta.
Sen måste jag ta upp hur arbetsmiljön är på mitt jobb, det är ju innerökning som gäller och jag är måttligt nojjig över att min bebis ska bli påverkad och kanske ännu värre, skadad, av denna rök så jag måste veta hur mycket det skadar. Det är  väl svårt att säga exakt men jag vill ha en liten humm om det bara. Trots att jag ha halsduk inomhus och drar upp den över näsan så fort jag kommer dit så kan jag ju ändå inte undvika det, men ja.. Vi ser väl vad hon säger.
Sen vill jag ha en till tid för ultraljud på grund av det här med den passiva rökningen samt att jag börjar bli lite orolig i övrigt också men det tar jag med henne istället för att skriva ut här.

Ja.. Känns som att jag har en bra lista att prata med tanten om. Ska bli intressant att kolla mina värden också, har känt mig så trött och yrslig i princip hela graviditeten så jag hoppas att det går att åtgärda med dom där fasliga järntabletterna.

Thats that! Nu kanske jag ska städa lite smått medans degen jäser. Tjoflöjt!

HEMMA!!

Kategori: Allmänt

Åh va skönt att få vara  hemma! Ännu skönare kommer det att bli att få sova i sin egen säng och framför allt att få vakna i den också men världens snyggaste kille bredvid sig ;)  *score!

Jevla skitväder idag. Jag känner inte alls för att göra särskilt många knop. Undrar om jag ska baka de där brödmixarna jag fick från Janne innan dom dunstar bort?
Ikväll är det ju fotboll och mysmiddag med älskling, kunde inte önskat en bättre tisdagskväll  ;)

Men for now I need something to eat before me and my baby dies.
Adios!

MODELLJAKTEN

Kategori: Allmänt

Känner mig så lyckad ibland när jag cyklar runt och gnekar på stan.
Idag när jag var nere t.ex, så var jag helt i min egen värld, cyklade runt på stan, hörlurarna i ögonen och tankarna i fablernas värld, ganska fridfullt med andra ord. Sen helt plötsligt dyker ett teve team upp mitt på torget och jag håller på att köra in i dom!
Oj oj, ursäkta mig hemskt mycket mumla jag och cykla vidare mot H&M.
Sen tvärstanna jag, kolla bakåt och ser att jag nästan har cyklat på Andreas Wijk och Kenza !
DUKTIG TJEJ !!
Gissa om jag trampade fort därifrån och skynda in på H&M för att slippa skämmas så otroligt mycket. Det var ju ändå en del folk på stan också.. :S
Haha, ja ja.. Men thats me!
Går aldrig en dag utan att jag lyckas skämma ut mig själv på nått klumpigt vis ;)

köpte iaf världens sötaste bodysar på H&M. Det blev dom vita med text "I love MUM" & "I Love DAD". Ni vet, dom som är så uuubersöta ;)

Sen har jag hunnit laga pannkakor och gjort korv & spaghetti till gubben så han har middag och matlåda. Jag får ju inte träffa han förän imorgon kväll så det är lika bra att ta hand om han så gott jag kan utan att närvara.
Ja ja. nu ska jag göra min egen mat och fika tills ikväll så jag klarar av ännu ett 16 timmars pass på worket.
Adjöss!

MOA LIGNELL

Kategori: Musik

Så sjukt underbar tjej.

V. 24 vs 25

Kategori: kärlekskrypet

Glömde visst lägga upp bild från förra veckan.  Jag såg då ut såhär ;)



Och nu ser jag ut såhär, vecka 25.

LATHET

Kategori: Allmänt

Ja det blir inte så mycket bloggande nu när det är stenhårt med jobb. På fredag och lördag är jag ledig men sen på söndag kväll börjas det igen.
Har nyss klivit av ett 16 timmars pass och ska nu vara hemma till 18 ikväll då jag börjar jobba igen i 16 timmar framöver. Det går fint.
Sen har jag bara onsdag och torsdag då det är 8 timmar så det blir ju som ett mini pass i jämförelse ;)

Jag tänkte mig ner på stan idag, H&M närmare bestämt för att införskaffa mig lite bodys min älskade knort kan ha när den känner för att titta ut.
Har ju massa rabatter och grejor så det kan nog bli ett bra fynd idag :) Tänkte kika förbi expo på vägen ner också. Kanske hittar man nått grönt och fint där såhär lagomt till höstkvisten ;)

Nu måste jag lägga mig på darlings sida och mysa lite innan lunch.
Ha de!

AWAY

Kategori: Allmänt

Nu börjar det dra ihop sig tills att jag ska dra mig på jobbet och spendera 15 timmar där. Huga huga. Känns tugnt att sova borta för första gången UTAN babe på 1 år cirkus. Huvva... Inge skoj.
Men jag kliver av på tisdagsmorgon och då är det bara fritt fram att vänta in darling så jag får pussas och kramas i oändlighet! :)

Annars önskar jag er en trevlig söndag! Adjöks!

DET VÄRSTA TÄNKBARA

Kategori: Allmänt

Återigen en natt med dom mest förfärliga drömmarna jag någonsin kunna tänka mig! Usch vilken jävla jävuls natt.. Jag låg återigen och böla när jag vaknade, fy tusan.
Jag hoppas natten som kommer blir bättre trots att den måste spenderas på jobbet.. Uschanimej.

Jag undrar om jag ska försöka ge oss mat. Jag kan tänka mig att knyttet är hungrig också. Sen ska vi invänta att pappsen vaknar så blir det frulle för hans del också ;)

Adjöks

UNDERBARAST

Kategori: kärlekskrypet

Jag har haft en trevlig tid med Janne nu ikväll och jag känner mig inte alls bitter längre.
Iofs så försvann det humöret för ett tag sen och nu känner jag bara att jag är så jävla glad och lycklig över det jag har! Och med det så menar jag verkligen allt jag har!
Mina underbara vänner och min bästa vän och pojkvän, vårt lilla barn som bakas i min mage som får vara hur tjock den vill för det kommer att bli så underbart sen!

Janita har berättat hur det är efter graviditeten, hur mycket man blöder osv och det var som bra info. Det är ju ingen som pratar om sånt. Alla målar ju bara upp hur förlossingen va och graviditeten men inte livet efter, och då menar jag itne med barnet. Jag menar hur kroppen förändras osv. Jag hade ju noll koll på att man kan gå omkring och blöda i 3 månader, det känns ju helt sick! Jag som aldrig blöder kommer ju bli helt från mig av rädsla när det aldrig tar slut på blod.
Det måste ju dessutom ta enormt med kraft och energi från en och ja.. Ni vet, massa sånt där.
Jag har fått massa bra tips och råd om hur jag ska göra med kläder och mjuklift eller inte, osv.
Det känns tryggare nu.

Ännu bättre känns det när jag kommer hem till mitt underbara hem som jag delar med världens underbaraste man. Känns bara helt perfekt nu.
Så man ska ju sluta när man är på topp ... GODNATT!

NAGELKRIS

Kategori: Allmänt

Ja ush vilka hemska naglar jag har just nu. Tycker dom ser rent förfärliga ut. Känns inte som att lack hgör det bättre heller. uschanimej.

Jaha, kvällen har nästan gått och jag känner mig lika putt som jag gjorde tidigare. Vet inte varför just den här dagen ska vara så dålig men tydligen är det bara så.. Suck.

Jag ska nog sluta blogga när jag är på det här humöret. Inget blir ju bättre av mitt gnäll förevigat här.
Adjökens

NOLIA NEJ TACK

Kategori: Allmänt

Jag blir mest bara irriterad om jag ska gå omkring på en sån där supersmockad loppis som vi var på idag på Nolia. Usch va hemskt. Mycket folk, lite utrymme, USCH ! Ne jag ska nog inhandla grejor på annat håll, inge fler nolia-barn-loppis för våran del. När man dessutom har någon som är sjukt ointresserad att gå med så gör det inte saken bättre.. :P
Jag får fixa sakerna själv.. Är väl lika bäst... Då blir det gjort i alla fall. Jag hatar att vänta in i sista sekunden på att göra saker, det är fan det värsta man kan göra. Det borde vara olagligt att vänta med att göra saker in i sista sekund. Usch..

Annars är jag lite bitter idag faktiskt.. Har dock köpt mig ett par nya tights så det känns väl bra men annars är jag sur och grinig. Känner mig tjock, äckligt och oönskad så jag vet inte vad jag ska göra för att bli på bättre humör. Det
är känsligt idag.

Nähää.. På med stereon.

JAR OF HEARTS

Kategori: Musik

Allt blir bättre med musik.

OLD SCHOOL

Kategori: Musik

Ja idag är det old school gammrock som gäller ;)

HÖST UTSTYRSEL

Kategori: Allmänt

Jag gillar ändå hösten om jag måste jämföra den med vintern. Men jag  tycker det är så trevligt och mysigt med lager-på-lager klädsel. Jag älskar ju t-ex stickat! Hur underbart skönt som helst så det är ju nånting som är så supermysigt med hösten. Stickat, lite vantar, kanske en halsduk och mössa och givetvis mina favoriter- stövlar!
Jag älskar shyssta stövlar till all klädsel, det är ju fasiken det absolut bästa :D

Ja huga huga :) Gillar inte ni hösten? Jag älskar ju Reese Witherspoons kollektion på Lindex, den är ju supermysig!
Jag ska nog ut på stickade-kläder jakt i helgen om babe ska hålla sig i fjällen och fiska :P

OH HAPPY DAY

Kategori: Allmänt

Jag är så taggad på den här dagen! Eller mer över att den här dagen ska ta slut så jag får börja med fredagen!
Känns så jäkla skoj att göra bort det sista plugget hos Janita, åka hem och ta tvätten, laga mat och fö babe innan han ska ut på äventyr, vilket jag bara antar att han ska. Sen så ska jag sätta mig i lugn och ro i vårt nymöblerade hem och se EM kvalet mellan Sverige - Ungern i fotboll!!
Och jag har inte bestämt mig om jag ska skita i att baka bröden tills på lördag.. Jag tror nog det.. :)
Då kan babe vakna upp till nybakat goobröd! :D

Idag är det jobb jobb jobb, men det känns bra det med. Har en del att gå igenom på jobbet så det kan vara lika bra att få det bortgjort och sen ser vi väl om jag har ett jobb att gå tillbaka till sen :P

Adjöken! Ha en suverän torsdag!

ÄNDRADE PLANER

Kategori: Allmänt

Ja det blir tydligen ändrade planer för min del angående det där jobbet. Det var tydligen inte mycket vikarie jobb utan en tjänst och jag vet inte vad jag känner för det men fram tills skolan börjar så tänker jag jobbba på.
Sen är det ju så att jag fortfarande är på tjocken så det måste jag säga till min brukare idag och om en månad säger jag det till min chef. Tänker ju ändå jobba fram till julafton så det kan ju inte vara några störra problemos.
Det blir väl första halvåret sen som jag tänkte att jag ville vara mamma ledig för sen är det ju plugg igen som jag ville slutföra.
Har en bra plan i skallen. Om jag pluggar detta halvår utan studielån som det var tänkt från början så har jag ju inget att betala tillbaka nästa halvår när jag ska studera på distans igen.
Det låter väl superbra? ;)

Näe jag måste duscha nu,  lluktar usch.
Hejdå