kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

MAMMA BOOT CAMP UMEÅ

Kategori: Allmänt

NU DRAR DET ÄNTLIGEN IGÅNG!!
Som jag har längtat, väntat och spanat efter starten på detta underbara koncept. WHO´S WITH ME?

MAMMA BOOT CAMP

KÄNSLAN

Kategori: Allmänt

Känslan att vara själv är delad. Inte helt själv såklart, är ju givetvis med lilla Ed, men ensam med honom menar jag. Det är otroligt kul, varenda minut, och det finns inget jag hellre gör! Men... ibland så känns det verkligen som att man är ensam. Haha, lite luddigt men äre nån som fattar? :P
Kanske hade känts bättre om man haft en hund också? :P

Jag ska försöka läsa lite psykiatri och måla naglarna, dom ser för tääääskiga ut.
Snart ska jag väl försöka sussa lite jag med, måste dock ta mig en dusch för jag luktar usch!

Bajj bajj!

3 MONTHS

Kategori: kärlekskrypet

För det är ingen vanlig dag, vårt hjärtegull är 3 månader idag, hurra hurra hurra!!

Åååh va tiden går fort!

Från denna mirakulösa dag ..



till denna också, mirakulösa dag!

WÄÄÄÄK

Kategori: Allmänt

Babycafé - CHECK
BVC väga & mäta - CHECK
1a. vaccinationen - NO WAY IN HELL
Fredagsmysgotta - CHECK

Än så länge är allt i sin ordning och det känns riktigt bra idag trots en jobbig natt men man kan ju inte alltid få det perfekt ;)

Har laddat upp med lite KRAV bananer och ananas samt cashew/valnötter som kommer passa så himla bra i det gottaste som finns - turk yoghurt och flytande honung! MUMMA!!
Hacka upp lite frukt, har ju kiwi i mängder kom jag just på, som jag kan småäta hela kvällen tesammens med Ed, det här blir en bra fredag.

Mindre bra verkar det som att lägenheten vi hade på span tyvärr är såld eller nått? Helt plötsligt efter 2 dagar på Hemnet är den gone!! Då börjas det igen då.. Fan va less jag blir på att allt försvinner just då man börja vänja sig vid tanken på att bo på ett nytt ställe. Suck, pus och gröna bönor. Ja ja, keep on leta då.

Imorgon har jag jobb som väntar och sen ska jag och lilla Ed fortsätta plugga lite psykiatri/etik samt se alla serieravsnitt jag missat på sistone, låter väl som en trevlig helg? Kanske man får till lite mer friskhetskänslor så kroppen kan börja få formas till nu såhär inför beachen 2012 :P Hah, jag kommer väl måsta hänga i vassen igen.. Det är just typeliskt :P

Näe, om man ska hitt på nå å kludda ner på psykiatri uppgifterna. ADJÖ

SOFT

Kategori: Allmänt

Gillar att jag får betalt för att fika och äta mat, jag har nog fått världens bästa jobb ;P Synd att man inte kan försörja sig helt på det.

Nu har jag skickat in min första uppgift och skönt var väl det! Har börjat på den andra inom Etiken och ska spåna igenom den på psykiatrin också, måste fan gör detta i helgen annars vet jag inte när jag ska få tid, har ju mängder att göra HELA TIDEN.

Nu inväntar vi mostrar och kusin till lilla Ed, sen när pappsingen sluta ska vi nog åka och kika in utsidan på en av lägenheterna vi intresserat oss för.
Adjö!

SHA LA LA LA LAAAA

Kategori: Allmänt

Å vilket strålande humör jag är på denna morgon! Känner faktiskt för att ta mig en liten löprunda men det går ju inte, jag får passa på dom vckorna babe jobbar eftermiddag om jag vill ut på morgon.
jag vill ju så gärna vara med i blodomloppet och Vårruset, är det ingen som vill springträna och springa dom loppen med mig? Finns det inga hurtiga människor i min närhet? Det känns som att jag är den ända jag känner som vill träna och hålla på. Jag kanske inte känner tillräckligt många.. ;S

Sjukhus, jobb och plugg står på schemat idag. Vad gör alla andra?

ANYONE?

Kategori: Allmänt

Am I lonesome tonight?
Näe, det är jag inte men till helgen blir jag ju det.. Ingen som vill leka? Tjejkväll? Bebiskväll? Kväll?
Dåligt desperat jag låter :P haha
Näe jag kan ju passa på att göra lite läxor. Tappar vi internet snart så är det väl lika bra att få så mycket som möjligt bortgjort. Är snart klar med första uppgiften i Etiken så uppgift 2 tar jag imorgon samt att jag ska börja på Psykiatrin. Huvva..

Annars är det som lugnt- Ha käkat kalvstek idag, helt okey faktiskt. Trodde jag skulle kräkas men icket!
Snart är det sängdags för mina ögon är så trötta! Har ett par tunga dagar att vänta mig känner jag så man får väl passa på när lugnet inför nattens första matning har anlänt.

Imorgon har vi sjukhus, jobb och plugg på schemat så det gäller att jag samlar krafter så jag IDS göra nått. Farväl!

ORD DIARRÉ

Kategori: Allmänt

Jaha, det blev ingen lägenhet på Röbäck. Skit också. Vill så gärna bo på rätt sida av älven, alltså tegssidan. Vi måste flytta från denna skruttiga lya inom en snar framtid känner jag men jag vill inte flytta bara för att flytta. man vill ju trivas långsiktigt lixom. Nu är det tal om Ö. Ersboda men NEJ. Det känns inte kul, det känns som att där skulle jag kunna bo om det verkligen inte finns nått annat i hela jäkla stan.

Skolan är bortgjord och nu är det bara skrivningen som är kvar. Sjukhuset fick sig ett besök idag också men det var jäkligt ovärt för det var inte ens VÅR läkare som träffade oss så han vi träffade hade inget att säga förutom att vi fick gå hem så skulle dom höra av sig om en ny tid med vår ordinarie läkare. SUCK.

Imorgon ska vi ju på sjukhuset igen och då blir det min tur att "behandlas". Sen ska jag mot jobbet och efter det är det bara att knata hem och fortsätta plugga för på fredag har jag inlämning och jag skulle verkligen behöva vara klar tills dess. Måste försöka börja med Psykiatrin också, suck va mycket det är att göra. På fredag har jag dessutom BVC och Babycafeet att planera in så det känns ju som lagom roligt med en späckad fredag. Lördag blir det jobb också så ingen vila alls får man.
Inte för att jag brukar få det i vanliga fall men ändå..

Känner mig rätt frisk också förutom snuva och slem i halsen så jag tror jag ska börja power walka och möjligen smygspringa och börja med lite planka och sit-ups. Det är nog lagomt nu såhär i början.

Ne, åter till vardagsrumsgolvet och Edwin :P

TJOCKIS

Kategori: Allmänt

Åh vilken ångest jag får när jag går förbi speglarna. Urkel. Jag som hade gått ner 13 kg och nu har jag gått upp 1,2-2 igen.. SUCK!
Sjuk är man också så träna ska jag ju inte göra heller.. Undra om jag få försöka pinna på lite bättre när jag promenerar och kanske minska på maten eller äta regelbundet, får se vad jag har lust med :P

Nu har jag gjort bort lunchmötet och ska försöka få till det här med skolan, det är ett jäkla mörker kan jag lova. Inte lättast att få de här jäkla teoretiska kurserna bortgjorda när man har miljoners andra saker att göra, men jag sak nog allt fixa det! Får utnyttja timmarna på skoolan då man kan träffa läraren annars vet jag itne hur jag ska klara det.

Ne om man ska ta sig en frukt kanske, adjöss!

HARD KNOCK

Kategori: Allmänt

Usch va  jobbigt det är att plugga på distans igen. Känns bara med komplicerat än vad jag egentligen har lust och tid med, MEN I´m not a quiter så nu jäklar är det bara att köra på! Läsa under alla fria stunder jag har och skynda skynda att skriva och köra på med uppgifterna allt eftersom.

Snart ska vi ner på stan och ha ett litet lunchmöte med stora M, det blev en liten rokad i veckoplaneringen så jag har lunchen idag och sen efter medicinhämtningen på torsdag så tar jag mig en tripp till tanten och jobbar lite. Eller, vi ska väl promenera och fika :P Rätt shysst att man få betalt för att vara social. Mycket passande tidsfördriv åt mig! :D

Imorgonbitti måste jag till skolan och efter det har vi sjukhuset med lilleman. Det blir en himla massa springande fram och tillbaka men what the häck.

Nu ska vi göra sista rycket innan vi ska klä på oss och traska ut i finvääääre :P

SUGET

Kategori: Allmänt

Jag har fått tillbaka "suget" att laga mat och ta hand om hushållet lite mer. Det känns inte lika jobbigt men det prioriteras dock inte lika mycket heller. Jag får ju försöka matcha ihop det med lillemans sovtider men det gör då rakt ingenting!

Imorgon har jag en lunchdejt med Stora M. Det blir Costas lunchbuffé som gäller, det är som vårt ställe så det blir bra. Sen ska jag gå raka vägen hem. Har ju lix inget annat för mig så jag vill försöka kurera mig och bli så frisk som möjligt så fort som möjligt så jag kan börja träna! Är ju så grymt sugen på att få ta tjockbenen ut på en springrunda men inte innan jag är frisk!
Ska vänta nå dagar till och sen börjar jag med magträning iaf, det kan jag ju göra här hemma med parveln på golvet bredvid mig så ;)

Nu blir det lite mer matjäsning, huvva va mätt jag blev av bacongratängen jag slängde ihop. ADJÖ

CHARMTROLLET

Kategori: kärlekskrypet

Åh lilla Edwin, mitt hjärtegull! Tror det kommer bli en riktig tjejtjusare av honom, precis som pappsen ;P haha

 

Nu har han kommit på att han kan dreggla och suga på överläppen så gissa vem som är lyckligast i hela världen ;)

KRAV

Kategori: Allmänt

Jag måste försöka fixa det här med skoluppgifterna men det verkar kört. Ska lämna in första uppgiften i ena kursen denna vecka men varken boken har anlänt eller uppgiften som man kan ladda ner. Fattar inte hur detta skall gå! Hoppas på det bästa bara.


Undra om jag ska jobba imorgon. Känner mig krasslig som tusikken fortfarande så om jag är inne idag och kurerar mig så borde jag väl klara ett par timmar imorgon? Vad tror ni?
Lilleman som jag trodde va sjuk är inte det, åtminstone inte febrig iaf. Han ha fått en dänga av min oroligt charmiga hosta men thats it. Helsikkes vikket imunförsvar min lilla grabb har! ;)

På fredag är det dags för BVC, egentligen är det vaccinering som står på schemat där men det blir inget av. Vi väger och mäter och nöjer oss med det. ;)

OH RIGHT..

Kategori: Allmänt

 

 

 

LATE NIGHT SNACK

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad som hände igår men jag var vaken till klockan 1 !! PÅ NATTEN!!
Jag kom inte ihåg sist jag var vaken så länge, och det har jag definitivt inte varit sen Ed kom till världen. Helt sinnes!
Det konstigaste var att trots att jag gick och la mig så var jag inte trött!! Dock va jag det när jag vaknade halv 7 imorse då pysen ville säga godmorgon men ändå! Konstigt värre ;P

Nu efter min frulle 2 hårdbröd med sallad på samt en mega kaffekopp, så blir det att försöka hitta några kläder som är till min fördel. Har känt mig så extra ful, tjock och finnig den senaste tiden så nu ska jag försöka få mig själv på bättre humör med lite smink och kläder.

Men nu först ska jag ta mig en till kaffekopp och sen blir det fram med matchande kläder för jag och parveln ;)

Ciiiiaoooo!

STRÖMPIL

Kategori: Allmänt

Jag tror lilla Ed och jag ska på en lite tour genom stan mot strömpilen imorgon. Först lite loppis på nolia och sen lite knata runt på strömpilen/maxi. Trevligt trevligt. Fast mina planer inför en ny dag brukar inte gå vägen men kanske det händer att imorgon gör vi som planerat ;P

Jag har lite virvelvindar i skallen som gör det mindre enkelt för mig att slappna av så jag sitter och leker hitler framför tradera. Gissa om jag hittar grejer!!! Woop Woop!
Snart är det sommar och guuudskeligen så mycket fint det finns! Här ska matchas ;)

LÖRDAGSMÅENDET

Kategori: Allmänt

Jag som hade förväntat mig ett helt annat innehåll på denna dag känner mig lite paff att det faktiskt gick åt det bätter hållet. Jag fick ta mig på loppisen, fyndade lite och sen när jag trodde att jag skulle ta över ansvaret för lilla Ed så blev det inte så. Näe, pappa Erik hade planerat in en liten stadstur med Ed i bilden så jag kunde ta Gojj och strosa runt två timmar på stan helt barnfri. Ingen trängsel med barnvagnen och inge begränsningar what so ever och det behövde jag verkligen kände jag!
Nog för att jag älskar all tid med Edwin men den ynka tiden jag har "själv" är jag väldigt tacksam över och det gör gott i själen och energiförrådet när den tiden inträffar. Muy bien!
Jag behövde få ventilera lite med någon face2face och skönt att det nu är gjort :D

Men fynden idag då? Jo minsann!
En supercool skinpajj i brunt, ett par gröna fräscha chinos, 2 bodys och ett par jeans man kan knäppa upp i benen så dom kan bli både längre och kortare. SUPERNÖJD!!
Som om det inte vore nog så har jag fått lilla Eds doppresent från Gojj och det var en superfin doptavla! Helt rätt färger dessutom! Jag som lix hade tänkt köpa en doptavla men nu behöver jag inte det ;) tihihi! Underbart!

Här får ni en bild på allt, nu ska jag lägga Ed i sin säng och slita över fler serieavsnitt på stickan så jag har något att göra ikväll. Imorgon ska jag nog gå på loppisen, med Ed denna gång. Det känns som att det finns någon som måste sova EXTRA MYCKET imorgon för ovanlighetens skull^^

KOMMENTARSVAR

Kategori: Klumpfoten

Anonym om KLUMPFOT:
btw hade ni den gratis försäkringen, får ni ut några pengar och ersättning för omkostnader kring Ed? :)
IP: 85.194.178.113



Nej vi hade ingen gratisförsäkring när jag va gravid så vi kan ju tyvärr inte få ut några försäkringspengar för denna lilla klumpfot. Vi har dock planerat att söka vårdbidrag så vi ser väl hur det går. Jag vet många andra som jag läst om, som har fått vårdbidrag beviljat. Dock inte fullt ut men några procent iaf och det kan ju inte annat än hjälpa!

OF COURSE

Kategori: Allmänt

Vissa saker är ju bara så självklara, varför är det då så svårt att förstå? Det som är ganska självklart för mig verkar tydligen inte vara det för andra och vice versa. Nån som känner igen sig?

Jag och lilleman är vakna sen länge tillbaka. Vi har ju  som börjat vakna vid 6-7 tiden och då är vi pigg. Hade gärna vilja sova en hel natt, eller åtminstone längre på morgon men det blir väl inte förns om ett par år man får unna sig den lyxen...

Idag är det loppis som vankas och givetvis är jag och Ed själv. Han ska dock få leka med sin pappi en timme eller två medans jag är på loppisen, vill inte trängas med vagnen där men sen blir det han och jag resten av dagen, kvällen och givetvis natten. Ingen som vill leka med oss sjuklingar? Eller jag är då sjukling iaf, snorig & hostig fortfarande men ingen feber eller dånande öron och smärtande bihålor så framsteg ;)

Nu är det kaffe och morgonmys framför desperata hemmafruar med plutten. Adjöss!

ENSAMVARG

Kategori: Allmänt

Imorgon är det loppis, får väl se om jag få gå på den. Hade velat ha en dag med lite sociala inslag men vi ser väl vad som händer och hur man mår.
Synd att dom jag vill umgås med mest bor långt ifrån, just typeliskt att det ska vara så just när jag faktiskt känner för att umgås med någon. Att faktiskt få ha helg jag också. Är så jävla less på ligga sjuk eller över huvudtaget bara gå omkring hemma som nått fån men vad gör man.
Jag tror lilla Ed håller på bli krasslig så det är väl lika bra man håller sig i hemmet så han inte blir mer sjuk, OM han nu är det. Tyckte han kändes varm ikväll men åh andra sidan så är jag lite manisk med kläder :P, det kan ju va det eller så har han fått mina sjuk baciller.

Så förutom att ta hand om lilla Ed imorgon så få jag väl försöka nöja mig med att måla naglarna och se serier och bli ännu tjockare. Yeheeey....
Kanske ska försöka se nån film som är relaterad till Psykiatrin jag ska läsa nu och varför inte försöka sig på att ladda hem ett program så jag kan se mallen till uppsatsen som ska skrivas.
Oj va roligt! Tiden kommer ju bara att flyga iväg!

Å söndagen lär ju säääääääääääääääääkert bli skitbra! En jäääävulskt aktiv och superrolig söndag tror jag på! Kanske rent ska trängas på loppis igen? Denna gång med Ed såklart.

SKa försöka sortera ut vilka bilder jag vill framkalla och gör en beställning samt att jag ska lägga upp lite bilder här på klumpfotsbehandlingen.

Sådär ja! Nu behöver jag ju inte prata på flera timmar! ;P
Adjö!

WAX ON, WAX OFF

Kategori: Allmänt

I sommar ska jag vaxa mig tro jag fanken! Usch va less jag blir på stickiga ben, det är såååååååå obehagligt och fult! Inte fasen har jag iaf, tid att stå å shava legsen hela tiden, nääru. Man ha ju en unge att ta hand om så snabbdusch är det som gäller för att va på den säkra sidan.
500 spänn och hårfria ben i 6-7 veckor är ju helt gudomligt. Stickiga blir dom inte när det börja komma tillbaka heller, näe.. Dom blir mer fjuniga ;)
Brazilian Wax kanske sku va nått också? Dont ya think? :P hahah! Aj aj säger jag bara.

Lilleman har fått nå dille på sina händer. Det är det roligaste och godaste som finns tydligen. Han försöker verkligen allt han kan att äta upp dom och få in så mycket av haanden som möjligt i munnen men det resulterar ju i att han nästan spyr varje gång också och det är inte lika roligt :P Konstigt,,, ;P

Vi har tvättid om 1,5 timme. Undrar hur jag ska göra. Känner mig mycket friskare än igår, det är nog ingen flunsa här inte, men det känns mindre skoj att springa upp och ner för trappor och jag kan ju inte ta med lilla Ed när jag bär ner all tvätt. Vill ju inte lämna han heller så jag får se hur jag ska göra.

Nu ska vi dricka mer vatten och mysa ;) Adjöken adjö!

KLUMPFOT

Kategori: Klumpfoten

Ni som läst min blogg vet att jag har en liten son med klumpfot, Edwin.
Har läst mycket på internet om just klumpfot och barn med det och
har sett att det är vanligare än man tror. Det är många
mammor som delar med sig om sina erfarenheter med sina barn
som är "drabbade" så nu tänkte jag göra detsamma.

När jag googlar kommer det alltid upp massa forum och bloggar med andra mammor som sett på UL eller vid födseln att deras barn också har klumpfot på en eller båda fötterna, och dom är helt förstörda. Det är verkligen som att hela världen för dom går under? Vissa forumsinlägg där folk skrivit att dom fått reda på att deras barn ha klumpfot i typ 20.e vckan, så känner dom nästan detsamma som om det vore lika bra att ta bort ungen.
Hallå? Det är klumpfot! Det är inte en hjärndöd unge ni ska klämma ut, förhoppningsvis.
Klumpfot nu för tiden är ingen match alls!

Det finns otroligt bra vård, ortopederna är fenomenala och metoden vi använder i dagens läge är den absolut bästa. Utvecklingen inom detta behandlingsområde har breddats så otroligt mycket så jag förstår inte varför ni är så uppe i varv?
Självklart vill man att sitt barn ska vara helt och hållet friskt men den turen har inte alla. Man ska ju vara glad att man har ett barn över huvudtaget för det är en lyx inte alla har turen att få heller.

När vi fick reda på att Edwin hade klumpfot och hur behandlingen såg ut och hur det kan påverka framtiden så är det väl klart att det kändes smärtsamt i hjärtat, MEN! Han är frisk i övrigt och om vi nu måste köpa 2 olika storlekar på skorna i framtiden SO BE IT!
Det fungerar lika bra att mysa, använda snygga kläder, busa och ha det bra med Ed som med alla andra barn trots att han gått igenom gipsning, operation och nu skena.
Barnen anpassar sig fort, dom vet ju inget annat och det gör inte vi som första gångs föräldrar heller. Vi är ju bara vana vid detta och det fungerar hur bra som helst så jag kan inte riktigt förstå hur andra folk tänker när dom får beskedet om att deras barn har klumpfot.
Verkar ju som att dom inte vill fortsätta vara gravid dom som få reda på det via UL och det tycker jag bara är konstigt.

11 WEEKS

Kategori: kärlekskrypet

Jag har så svårt att förstå att den här söta lilla snutteparveln kom ut till oss för 11 veckor sen.  Helt sinnes..

underbara barn!

TURN OVER

Kategori: Allmänt

ÅÅååh! Min duktiga lilla kille vände på sig idag! 2 gånger! Från magen till ryggen! åååå vilken duktig liten plutt jag har :D

Idag ska vi ligga inne återigen. Jag ska superkurera mig inför morgondagen då jag banne mig ska på loppisen me Gojj, det ska fyndas åt lilleman nu! Sen måste jag vara själv resten av lördagen så då vill jag ha något att gotta mig i och vad passar inte bätter än fynden jag planerar att göra ;)

Idag är det egentligen tänkt att jag ska tvätta upp allt som behövs men jag är riktigt sjuk fortfarande så jag har inte alls lust. Än mindre lust har jag att städa upp efter folk eller ta hand om disken eller what ever. Man ska fan få va sjuk och inge annat nån gång.. Äsch, lönt att sura. Inte så att det händer nått ändå.

Jag och Edwin, har det alltid så trevligt, lättsamt och bra och det är jag mycket tacksam för. Han är mig då helt underbar <3
Den lilla goskiten växer så fort nu och utvecklingen också, man hinner ju nästan inte med! Det är så kul att se hur han reagerar på rösten och minerna man gör, mys unge <3

SICKLING

Kategori: Allmänt

influensa var det här. Åtminstone tror jag det.
Usch va dåligt jag mår.

På återseende.

TOTALT KÖRD

Kategori: Allmänt

Min skalle är mer mosig än någonsin.
Upp och iväg på skolan idag efter en tung natt med en mycket sjuk Madde. Va så dålig igår att jag tror jag hamnade i koma stundvis, usch va otrevligt. Känner mig iofs bättre idag men sen så har jag inte haft en chans att varva ner så med min tur så slår det väl till ikväll och så blir ja sjukare än någonsin igen..

Men hur som! Skola idag och introduktion av de 2 nya kurserna jag ska läsa på distans. Kul.. NEJ! Jag måste lägga ner extremt jävla supermycket tid på detta om jag vill få det gjort innan sommaren och jag SKA ha det gjort, så är det bara! Nu blir det inge mer fritid, inte för att jag har särskilt mycket men nu blir det banne mig plugg plugg och återigen massa plugg tills jag är klar med detta.

Sen skulle jag skynda mig hem för att hämta Ed och sen bums upp på sjukhuset för efterkollen hos Ortopeden. Men näää! Tror ni det var rätt dag för det? NÄÄ! En heeeeel vecka i förväg var jag där. Smidigt och stabilt? Näe...
Just my luck a day like this.
Som om det inte vore nog med att jag är dyngsjuk och skolarbeten i överflöd samt tripper på sjukhuset med jämna mellanrum så måste jag försöka få till en ansökan till F-kassan ang. vårdbidrad plus att vi letar ju en ny lägenhet så tro´t eller ej, det tar på krafterna man för tillfället inte har, också...

Allt känns fan bara skit just nu, usch va mycket jag har att göra känns det som.
Skola-jobb-Ed-hushåll-fredagar-sjukhus med Edwin-sjukhus med mig.
Allt på en gång..

Om jag hade varit som alla andra som är HELT OCH HÅLLET HEMMA OCH MAMMALEDIG så hade nog vardagen varit mindre stressad och uppbokad men så är ju inte fallet.

Det här var ju ett förbaskat långt inlägg. Jag orkar nog inte skriva nå mer, det här täcker det mesta..

ADJÖ

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT

Kategori: Allmänt

Gud så otroligt trött jag blev idag! Oj oj!
Kände mig relativt pigg i morse, ställde mig och gjorde scones till frukost men ack så trööttsamt det blev att jobba sen, inte coolt.

Jag läser på fejjan att alla verkar ha fått tillbaka på skatten, ska de papperna komma nu? Vars är isf mina? Jag lär ju knappast få tillbaka nånting, med min jäkla tur blir det väl att betala tillbaka.. SUCK.
Lagomt bittermandel idag hör ni.. :P

Jag funderar på om jag ska ta mig ett litet lyx och antingen förlänga håret, naglarna eller skaffa mig en ny tatuering, alternativt fortsätta på den jag har på vänsterarmen. Vill ju ha en hel och fin tatuering så nu ska det blir lite mer tjejigt men inte för mesigt, inga jävla Hello Kittys och sånt skit. Kanske lite fler blommor och inte lika mycket dö skallar ;P
Edwins namn och födelsedag ska in någonstans också, det här kommer nog bli skoj ;)
Ja, det blir nog tatuering faktiskt :D

Imorgon har jag skola, sjukhus och en tripp på stan för att lämna tillbaka världens sötaste overall påse som jag fick i på dopet men som lilleman är för stor för. Ska även kolla upp en sak på Classes åt damen jag jobbar åt samt att jag måste skaffa mig en skolbok OM jag inte fått tag i den innan :P

Hujj!

KORT KORT

Kategori: Allmänt

Jag ska sätta mig senare ikväll, när pojken somnat, och framkalla lite kort att sätta i ramar och i album samt i Min FÖrsta Bok som jag kontinuerligt fyller i ;)

Funderar på om jag ska ta och bada både mig och Edwin, kan ju vara mysigt med lite rena människor när pappsingen kommer hem. Nu känner jag att man inte är fräschast i världen och lilla Ed har ludd, spya,mat och annat goliox över sig så why not bada lite? :)
Ska rensa upp i ena hårddisken där jag förvarar alla serier också, det LÄR behövas.

Annars taggar jag mestadels barnloppisen på lördag. Måtte jag fynda lite byxor och pyjamaser bra nog att kunna ha på Edwin trots de förbaskade klumpis skorna han måste ha. Knappar hela vägen ner på mudden är det jag är ute efter, samt några shyssta bodys för lillemannen har blivit långeman så dessa 62.or har blivit så korta tvärt. Vi vill ju inte att det ska skära in i små gosi låren på honom!

DET ÄR ÖVER NU

Kategori: Allmänt

Dopet är finally klart och nu behöver jag inte stressa igenom massa planering och skit längre, gud så skönt! Det ända jag har nu att göra är skolan, jobbet och uppdraget att vara mammi. SKÖNT!

Dopet var jättefint och allt gick jättebra så bilder kommer så småningom!

Idag fick jag nå dille på att gnugga rent vårt s k hem. Det är kanske den fulaste och lortigaste lägenhet som finns, enligt mig, så jag gav det ett redigt försök men det märks tyvärr inte av särskilt mycket. Tacka vettja om man hade  haft sig en H2O X5 mopp! Då hade man sluppit alla dessa jäkla kemikalier dessutom! SKÖNT!

Jag har rensat ut det sista ur lillens kläder och radda upp alla 10 påsar i hallen för uppbärning till förrådet när älskling kommer hem och nu ska jag ge mig på att samla ihop tvätt, disk, vattna blommor, köpa skolbok och försöka rensa upp i min garderob.

ADJÖSS!

LÅNGBEN

Kategori: Allmänt

Jag hatar att va lång. Ingen som vill ha ett par centimeter, typ 15 närmare bestämt?

HETTA

Kategori: Allmänt

Gud va irriterad jag blir ibland!!!!!!!!!!!!!

Jag har suttit och rensat i Edwins kläder och gissa hur många byxor han kan ha just nu av alla 40 par ungefär? Jo, 7!!
Tur vi ska på barnloppisen nästa helg, får se om jag fyndar något där. Han börjar ju bli så stor så nu behöver man inte leta efter mini-kläder.

Har i övrigt bakat klart inför dopet tror jag.
Har tagit fram bullar från frysen och bakat mer bullar samt gjort lite kärleksmums och jag har 3 tårtor att göra imorgon plus att jag skickade Miranda att köpa glutenfritt mjöl så hon kan baka kladdkaka och Vivve den pärlan, bakar chokladbollar så nu måtte det väl fanimej räcka!!!!???
Kaffe och saft finns också och jag tänker då inte bekymmra mig om att köpa nå jävla té! Usch va less jag känner mig!
Hade varit skönt att få sig ett par timmar sömn men innan Edwin sover hela nätter är väl det bara att fet glömma...
Jag kan ju som inte sova på dagen, har typ aldrig kunnat det och nu när skolan börjar på måndag, jag har jobb och en liten pigg och alert kille samt ett hushåll att ta hand om så gör det saken ÄNNU mer omöjlig.
inte för att jag är särskilt noga med hushållet, är så förbaskat less på att bo i den här äckliga lägenheten så jag har i princip gett upp försöken att få det fint här, men det är ju ändå matlagning, disk, tvätt och diverse småskit som måste göras..

Ibland kan jag ju tycka att det är en himla tur man har en bokstavskombination, vette tusikken hur jag klarat av allt annars.

MÅTTLIGT...

Kategori: Allmänt

Dagen idag? Jo, bak bak bak och mera bak. Det vankas dop imorgon och gissa vem som inte gjort ett skit inför det förutom att köpa saker? Jo, tanten framför datorn här.
Urkel... Känns som att jag gärna tagit emot lite sällskap under min bakardag men ingen alltför jobbig, vars hittar man sånt sällskap? :P

Jag tror farmor Anna ska komma och ta med min älsklingspalt ut på en promenad i vagnen. Behöver fokusera på att inte förstöra alla bullsatser så fastän jag inte gillar att vara utan mitt knytte så behöver jag nog det men bara för att kunna baka. Inte för att få vila för det lär det ju inte bli särskilt mycket utav.

Måste försöka få måla mina klor ikväll också. Jag förstår inte varför dom helt plötsligt har tagit färgen GUL? Jag röker ju inte och det går varken att fila bort eller försöka nöta bort med aceton så jag vet inte vad jag ska göra annat än måla måla måååååålaaaaaaaaa.

Off to köket för some kaffe. Här behövs we piggas up!

BILDER

Kategori: kärlekskrypet

här kommer lite utlovade bilder på Ed och hans söta ragg Lova samt bästisen Vincent ;)

DAG SKIT!

Kategori: Allmänt

Usch va tröttsamt allt har varit idag.
Känner mig less.

Sjukhus ärendena gick bra. Träffade som vanligt upp Carola och surra skit med henne ett tag, väl hemma så kom jag på att kaffet ej är intaget för dagen så nu jäklar är det dags att försöka koka sig lite. Ack så dåligt det gick, propparna flög så det bara dundrade om det! Och ändå är det BARA kaffekokaren som jag har försökt få igång, inte ens en lampa är tänd än mindre teven så gissa om jag blir måttligt less. HELA köket och vårt sovrum är utan ström. Härligt va? Ingen mat till oss idag...

Funderade på om jag ska skita i att köpa en jacka just nu och invänta barnloppisen nästa helg? Kanske man kan fynda där? Annars gå jag och köper mig en, svårare än så är det icket.
Har inte så mkt annat skoj att förtälja just nu. adjö!

MOT SJUKHOUSE

Kategori: Allmänt

Om en halvtimme bär det av mot sjukhuset och mot avdelningen där jag får hämta ut ny medicin. Jag undrar om vi ska höja dosen idag eller om det är samma dos ännu en vecka? Ja, vi ser väl. Måste kolla blodtrycket och se om det har blivit något högre, jag har ju alltid så himla lågt blodtryck och dom var väl lite  oroliga över det men vi ser väl hur det ser ut idag.
Sen ska jag nog träffa Carola på en kaffe och efter det bär det av mot stan för jag måste inhandla en jacka till Edwin. Han kan ju inte ha overallen längre för denna omständiga skena gör det så trångt och bökigt så det blir dags för en jacka nu.
Ska kika om jag hittar några enkla överdragsbyxor också som man kan få på honom så det slipper bli så hiiiiiimla kallt och med tanke på att jag inte får ha sockar på honom i skorna så blir det att linda in honom i filtar så han verkligen inte fryser!
Är det något jag nojar över så är det att han ska frysa och det vill jag inte!

Sen ska jag försöka få nånting gjort här i helveteslägenheten. Kanske dammsuga? Kanske dammtorka och kanske t.om boka tvättid. Hade behövt skriva en lista på vad jag måste införskaffa inför bakningen till dopet så why not do deet också?

HA DE!

FULLT UPP!

Kategori: Allmänt

Åh va trevligt att ha fullt upp fastän man inte har något inplanerat :)
Igår va Vivve och Vincent hos oss hela dagen och idag har det varit Lova och Gojj som varit här och lekt. Inte en sekund över till annat blir det förutom nu när lille plutten är något lugnare.
Pappsingen har övergivit oss för att få knata på stan så när hann kommer hem igen blir det väl matlagning och... ja.. inte vet jag.. Jag känner mig då verkligen inte hungrig men man måste tydligen äta.

Jag ska bjussa på lite bilder sen när jag får mer tid! ADJÖKEN

LEKIS

Kategori: Allmänt

Igår var det en lekisdag med Vincent och Vivve och idag blir det lekis med Gojj och Lova!
Alltid lika trevligt med barnlekdagar ;)

Det här är ju typ nästan dom ända 2 dagarna som jag inte har gjort ett smack och inte har haft något planerat heller. Känns helt sjukt skönt.
Nästan varenda dag sen Edwin föddes så har det alltid stått något på agendan som MÅSTE göras men inte tisdag och onsdag denna vecka! Sjukt skönt! :)

Nu ska jag ta mig en kaffekopp! aDJÖ

ORDNING

Kategori: Allmänt

Det började redan idag bli bättre för Ed och denna förbaskade ortos, som skenan heter.
Han har kommit på hur han kan röra på benen när han ligger ner och JAG har kommit på att sötungen sover så otroligt mycket bättre, just nu i början med denna skena, när han är lite högre med huvudet. Nästan sittandes faktiskt. I famnen sover han hur gott som helst och nu har han sovit i flera timmar i samma ställning uppkuddad i sängen som då han somnade i min famn. Great Success!
Hoppas det avtar ännu mer imorgon så kanske han kan sova i sin egen säng och sova lite på dagtid också? Vi håller tummar och klumpfotstår ;)

Imorgon kommer även Edwins farmor. Gud så trevligt det ska bli med ett besök från henne, det var så längesen sist! Hon ska ju dessutom stanna nästan en vecka så gissa hur mysigt lilla Ed ska få ha det med henne och fastrarna :) På söndag, då det vankas dop, så blir det massa mys för lillkillen med alla underbara människor han har i sitt lilla liv. Det är både fastrar, mostrar, morbror, mormor, farmor och dubbla gammel mormor och även en gammelfarmor och för att inte tala om en liten kusinvitamin!
MEN så har vi ju gudföräldrarna och alla vänner med barn så gissa vilken trevlig fest det blir ;)

MEN NU ska jag försöka sussilulla innan goo skiten vår vaknar. Adjöken!

SKENAN

Kategori: Klumpfoten

Såhär ser anordningen ut, inte riktigt som den bilden jag visade förut.




men glad kan man va en stund iaf ;)

SNABBIS

Kategori: Klumpfoten

Nu blir det inte mkt till bloggande för mig. Edwin har fått sin omtalade "skena" nu så gissa vem som är den onöjdaste lilla killen i hela världen? Fötter sitter fast och ilskan över detta är verkligen inte att leka med. Det blir power naps i 30 minuter i stöten ungefär. Inte kul, men det blir nog bättre snart.

Denna skena gör det näst intill omöjligt att ha byxor som inte är EXTREMT töjbara vid fötterna för "skorna" som skenan är fäst i måste sitta på HELA TIDEN förutom vid bad. Så.. Det stående problemet med pyjamaser är fortfarande något vi måste se över. Det fungerar BARA med pyjamaser som har knäppning ända ner på mudden vid benen, annars kommer vi inte in med fötterna.

slut på lugnet. bebis kallar.
ADjö

UPDATE

Kategori: Allmänt

Dålig update!
Har haft morfars begravning i helgen samt jobb och en liten familj att ta hand om så det har inte funnits tid att blogga, uppdatera, facebooka, eller ens sms.a faktiskt!
Imorgon ska jag på lassa för att hämta lillemans skena och sen iväg på en visning med Vivve så kanske att jag har tid med lite bloggande när allt är gjort och jag får en minut över till datorn.

Adjöken adjö!

MEDIKAMENT

Kategori: Allmänt

Jag har nu tagit min första tablett på medicineringen jag mest troligt ska fortsätta med livet ut om det fungerar för mig. Känns lite pirrigt och kontigt i kroppen. Dom sa att första dagarna kommer bli lite stissiga och sen blir jag tröttare och tröttare och efter jag har gått in mig på detta läkemedel så kommer jag bli "bra".
Så, nu hejar vi på och hoppas aatt det blir bra grejer av det här ;)

Håller på att packa ner begravningskläder till mig och Edwin. Vi åkert om ett par timmar hem till mamma i Bjurholm och spenderar natten där. Imorgon har vi begravning i Övik så då åker vi hela högen tillsammans, det blir trevligt..*not
Efter begravningen blir det middag uppe på Varvsberget och lite kvalitetstid med mormor innan hemgång. Jag har ju jobb på lördag så då blir det ända hem till stan för min del, känns drygt men shit needs doing.

Nu ska jag fixa lite mer saker innan vi åker så vi kan ligga och softa fram tills dess. Affären skulle jag behövt på men det tar jag när syskonen kommer. Adjöss!

LÖPTRÄNING

Kategori: Allmänt

Här ska det börjas med löpträning!!

Gissa om det känns bra att snart få komma igång och röra på fläsket!? I like!

Ska införskaffa lite springkläder och sen bege mig ut på vägarna för nu är det beachträning se innåt skogen ;) Adjöken adjö!

SLEEPINGBAG

Kategori: Klumpfoten

SOVPÅSAR! Kanske det smartaste som finns? Kom just på att det är DE jag ska satsa på i pyjamasväg till lillemannen. Då kan han ha skenan utan störra bekymmer och vi slipper böket med att klicka av och på och slita igenom skorna i små byxben och allt va besvärligheter det kan komma att innebära.
SMART MADDE!!!

Sovpåsejakten börjar NU.

MÅNDAGSPLÅGAN

Kategori: Klumpfoten

Idag har vi bytt gips och kollat in såret där dom öppnade upp och klippte hälsenan på lilla Ed. Såg bara fint ut! Syntes nästan inte alls så det blir då inget ärr av det.
Foten har gått till sig så fiiint! den går att böja upp och ner, höger och vänster utan problem MEN den högra foten är synligt mindre än den vänsta, med cirka 1 cm just nu så 2 olika skor blir det nog om det inte växer till sig, vilket vi hoppas på.

Hur som, det var egentligen tänkt att vi skulle ha gips två veckor till men så blir inte fallet. Vi får ha gips tills på söndag för då tar jag bort det själv och badar vår älskade lilla pojk för det har han inte fått göra då på 3 veckor.
Måndag blir en tripp på ortoped tekniska huset och där får vi våra shyssta nya sneakers och den omtalade skenan som ska på plats så 5 dagar till med gips och sen får vi påbörja nästa procedur. OM nu dessa skor sitter som smäck och allt ser bra ut så kommer kommande vecka bli sömnlös och väldigt skrikig men det är värt det i långa loppet  såklart. Känns bara bra att det äntligen börjar hända saker.

Känns mindre skoj att plocka bort ALLA pyjamaser och söta små dressar med fötter på för det kan han aldrig ha nu. Vissa saker hann jag ju inte ens prova på honom men vi måste ha skenan dygnet runt i ca 1 år för att det ska växa till sig så bra som möjligt innan vi kan ta bort den för att lära honom att gå, så... Ja, vad gör man inte för hjärtegullet sitt?

20 KR !!!!

Kategori: Allmänt

Herrejössanes va vi fyndade idag på Coop, eller OBS som jag fortfarande säger. 
Hela 25 rullar tapeter för 500 kronor! 20 spänn rullen lixom! Hur billigt är inte det?
Det kanske inte var alltför smart av oss egentligen att köpa tapeter just i detta läge för nu har vi ju typ Jinxa bostadsköpet men what thä häck! 20 kronor rullen! Far åh fynda vettja!!

Vad tror ni om detta:
Ett massivt ekbord målat i vitt.

Kan det funka eller kommer det se konstigt ut? Jag vill så gärna ha så chabby chic som möjligt och vi har 3 bord, varav 2 är för 6 personer, att välja på att ha OM vi flyttar dit vi vill. Jag vill helst ha kökssoffa, ovalt vitt bord och tillhörande stolar samt ett vitt lite äldre vitrinskåp i köket, meeeeeen... Om vi nu ska ta ett av de 3 köksborden vi har så röstar jag för det i ek och försöka måla det vitt, men om det bli fult så har vi ju förstört det bordet.
Det enkla med det är att de tillhörande stolarna är enkla att klä i vitt, man sätter ju bara på ett sånt där typ.. stolsskydd eller stolsklädsel som täcker hela stolen. För det andra bordet är i björk och det vill jag nästan inte förstöra med att måla det vitt för då måste vi måla om stolarna också och det kan nog bli en katastrof.
Det tredje bordet vi har är redan vitt men det är såååååååå fuuuuuuuuuuuuuuult, litet och det rymmer knappt 4 personer fastän det är gjort för det.
SÅ... what to do? Köpa helt nytt eller?


MÅNDAGSKVÄLLEN I BILDER

Kategori: Allmänt

Detta är min plan.


Och givetvis

ALONE AT HOME

Kategori: Allmänt

Om någon känner sig manad att komma och hälsa på oss så är dörren öppen! Det
är bejbens eftermiddagsvecka i veckan så det är extreeeeeeeeeeeemt långa dagar och kvällar nu för tiden..
Anyone?

EN TILL KANSKE..

Kategori: Allmänt

Jag tror jag ska hålla mig inne idag just in case. Jag kände mig ju frisk i lördags också och då gick jag ut och det resluterade i en mycket sjukare madame och igår var jag inne fast kände mig även lite krasslig då också så jag tror jag tar det säkra före det osäkra och stannar inne idag för då är jag ännu friskare imorgon ;)

Jag har ändå varm/kallsvettningar så jag kanske inte är helt frisk ändå.. :S

Skitsamma. Nu ska jag se klart den där skit filmen jag fick hem igår, Colombus Circle. Se den inte!

BABY DOLL

Kategori: Musik

Jag kan inte låta bli att tycka att det här är grejer ;P

FRISKFÖRKLARAD

Kategori: Allmänt

Nu friskförklarar jag mig själv. Förutom en snorig snok så är jag i topptrim känner jag!
Natten har varit lika jobbig som vanligt och jag håller på att tvätta för fullt nu och inte känner jag av nån förkylning när jag springer upp och ner för trapporna inte, nope! Här va vi frisk!!! ;D

Jag hoppas på en bra dag idag. Ska sätta mig och planera vilket fika vi ska baka till på dopet och sen ska jag leta fram alla svarta kläder jag har och se om dom är dugliga att ha på begravningen på fredag.
Har även tänkt kika in lite inredningsmateriel men mer än så säger jag inte ;P

Nu ska jag försöka väcka upp grabbarna, eller, pappan iaf för han har visst lovat att ta tvätten när han går ut till bilen för att sätta i motorvärmarn. Inte för att jag tror han kommer att kliva upp nu men man kan ju alltid kolla :P

RENSNING IGEN

Kategori: Klumpfoten

Våran lilla goprins växer så det knakar. Nu har jag ÅTERIGEN rensat ut för små kläder, kläder som han aldrig haft på sig. KUL.
Jag sitter och funderar på om det är värt att spara kläder med storlek 62 på, han växer ju typ en storlek i veckan känns det som så vissa 62 bodysar är waaaaay too smaalll och byxor har han redan 68 på så det känns lite ovärt att spara alla dom små brallorna men vad gör man inte när man anser att det kan vara bra att ha just nu när gipset fortfarande pryder benet och det känns lite halvt onödigt att köpa nytt.
Jag ¨är dock ute efter lite jumpsuits till sötnosen. När gipset åker av kan han INTE ha byxor, pyjamaser eller jumpsuits med fötter på så jag letar febrilt efter några shyssta onepeice eller jumpsuits om man nu vill säga så.Det är ju både praktiskt och enkelt. Särskilt praktiskt är det ju om det är knappar eller dragkedjor hela vägen ner till fötterna så det inte blir så omständigt att hantera den kommande skenan han ska använda efter gipset.
Den kommer att se ut såhär typ:


Typ som en snowboard/skateboard kommer han ha fastsatt på sig tills han blir 12-13 månader och sen använder vi den bara under nattetid och möjligen under dagsvila.

Så pg.a denna lilla pryl så kommer vi inte kunna använda shyssta små nederdelar med fötter på så jag måste tänka i dom banorna när jag handlar saker åt honom i fortsättningen. Nästa vinters overall måste ju tyvärr bli fotlös också. Tråkigt värre när vi ha overaller med fötter tills han blir ungefär ett år. Men då får man väl sälja och köpa nytt? :) Vem gillar inte nya kläder?

Nu ska jag se om det är nå mer som ska göras i Edwins ära. Adjöss!

SNOR

Kategori: Allmänt

Ja nu helt plötsligt så har jag blivit snuvig också. typeliskt.
Halsen är bättre, mkt bättre, det gör knappt on nu men då istället är det snoret som stör mig. Suck.

Gårdagens Mello va ju en succé för mina favoriter; Top Cats och Thorsten Flinck :P Haha Thorsten, så jävla sämst men han är ju så jäkla cool så man kan ju inget annat än digga han. Jag  har ju aldrig hört Sean Banans låt men han är ju som en flummgubbe hela  han så jag tyckte den va sjukt festlligt ;P
Men jag hejar givetvis på Top Cats eller Molly Sandén som vinnare av hela Melllo!

Idag tror jag faktiskt att det blir lugna puckar för famljen Brännström/jakobsson. Jag skulle behöva införskaffa lite frukt och kanske sallad, för "rå" mat är ju bra när man är snorig tydligen.
Kanske ska vi försöka oss på att äta något med vitlök också? Perhaps spagge och köttfärsis? ;P

Nu måste jag nog ta hand om vårt barn som ligger och puttra på i babygymmet, han är så festlig lillpysen ;P
Han ba skrattar och jollrar mest hela tiden ;P

CÄROL MIN VÄN

Kategori: Allmänt

Måttligt less är jag idag, kan bero på att jag känner mig extra trött, kan också bero på att förkylningen inte alls har släppt så bra som jag trodde den skulle göra och det kan även bero på att det börjar bli dags för mig att få banta på riktigt så jag kan få köpa mig något av alla de fina och smala kläderna som finns på stan.
Finns säkert fler anledningar mitt humör sjunker av men det kan man ju spekulera i en annan gång.

Jag och Ed har just kommit hem från stan efter en dejt med Cärol och hennes mamma. Vi har knatat runt på butiker och kollat på lite kläder till Carola och skor men inte  alltför stora inköp blev det. Jag lämnade ju tillbaka 2 toppar och 1 klänning och köpte ett rea linne på GinaTricot för 30 kr, kände att jag var värd så mycket iaf.

En mycket skön promenix blev det må jag säga!

Ikväll vet jag inte vars kosen styr. Antingen blir vi återigen solo och sitter hemma framför Mello, eller så blir det en tripp till Magdas Place, eller kanske en kvällspromenix för att möta upp Cärol ännu en gång?
Vi får se. Om det inte blir något av mina alternativ så kanske jag och darling ska till hans kompisar på någon middagsbjudning men vi får väl se.. Dom ska tydligen supa efter maten och det vill inte jag så vi ser väl om darling vill det så då får han stanna kvar så beger jag mig hem med prinsen.

Ja ja, nog med dravel! Jag ska försöka hinna med MEELLLLOOOO för vuxenpoints är viktigt att samla ;P haha adjöss!

NEHEPP...

Kategori: Allmänt

Inte blir det något jobb för mig idag heller. Damen mådde inge bra så hon ringde och ställde in. Vad ska jag då hitta på idag? Vädret är ju fint så kanske en promenad och varför inte kika in skidskyttet på teven? Jag har ju längtat efter dessa dagar som är fyllda med vintersport på dumburken ;)

Natten har varit relativt lättsam. Har av någon konstig anledning fått sova själv men det fungerade ju minst lika bra de!!!

Nu ska jag gå och kolla på Molly Sandén på nyhetsmorgon. Adjö

LUSTEN

Kategori: Allmänt

Ibland är lusten extremt stor av att få skrika och bara springa åt andra hållet. MEEEEEEN.... Den smörjan får man ju inte hålla på med nu för tiden. Nu ska man vara duktig och mogen och inte alls bli nånting annat än glad.
Suck...
Hade jag inte haft lilla älskade Edwin så hade jag nog vägrat vara duktig och mogen, så känns det nu så här på tidiga kvällskvisten. Fan va livet är såå jäääääääääävla mycket bättre med Ed i bilden. <3

Ikväll är man såklart själv med prinsen och imorgon ska jag och Ed banne mig fly fältet och gömma oss framför Mello hos en ny stjärna i våra liv ;)
Kanske det blir en välförtjänt kväll efter ett mindre välförtjänt arbetspass på morgonkvisten?
Efter mitt lilla pass ska jag ta med mig min kärlek ner på stan och byta in kläderna jag köpte på H&M. Deras anorexia storlekar passar mig inte alls så bort med dom!

Ha en förträffligt fin kväll. Jag ska då ha det..

Bästa dagen i mitt liv <3

ÖDLAN

Kategori: Allmänt

Ed har varit en bra bebis idag. Han har inte varit så gnällig alls. Det blev lite mycket folk på caféet och då kände han nog att det tog för mycket plats och sömnen kom inte riktigt för honom som den skulle, men så fort det lugnade ner sig så blev han glad och snäll.
Vi tog oss en promenix på apoteket och, hör och häpna: BOLAGET efter worket så nu finns det massa burkar med mat till min älskade lilla prins och en flaska vin som jag ska ställa i vinstället.
Kanske att det blir extra mysigt mello-mys imorgon? Jag ska ju upp och jobba imorgon så det blir nog inget speciellt fredagsmys.
Jag ska försöka få baben att köra ut med sina inbjudningar till dopet, mina är ju redan iväg skickade ;)

Äsch, lite mer té och  halstabletter och sen kanske man är alldeles förträffligt frisk imorgon? Nog för att det mesta sitter i halsen nu, febern har lagt sig och värken är för det mesta borta så nu är det bara halsont och hosta kvar.

Ha de!

VACCINERA ELLER INTE

Kategori: Allmänt

Jag känner mig inte alls mogen att kunna ta en ordentlig argumentation angående detta vaccineringselände.
Om någon har funderingar på varför nån i hela världen anser att man INTE ska vaccinera så tycker jag att ni ska gå in på Veronicas blogg och läsa det som finns där. Ren och skär fakta bjuds det på. Ta er tid och läs och försök förstå allvaret i det, jag har just börjat göra det så bättre sent än aldrig ;)

FRISKHETSTECKEN?

Kategori: Allmänt

Jag vaknade och kände paniken över att det var så tyst, vad har hänt lixom?
Jo, jag ligger själv i sängen, darling har åkt på jobb och verkar ha smygit iväg och vår lilla prins ligger och snusar sött i sin säng.
Första och enda morgonen på 2 månader som  han inte har vaknat med mig, jag är vaken helt själv!? Det här känns sjukt konstigt..
Vi ska ju iväg på jobb om 20 minuter, hur ska detta nu gå? Tur att jag får flexa till kl.8, då kanske mammas älsklingsparvel ha hunnit göra morgon? :)

Ha en bra friday!

SJUNKA IN

Kategori: Allmänt

Min ADHD utformade hjärna har ganska svårt för snabba vändningar. Om jag t.ex har ställt in mig på en sak eller har en bild om något och det visar sig inte vara/bli så som jag trott, så tar det ett tag för mig innan det sjunker in att min bild måste förändras.
Först blir det panik, sen blir det besvikelse och sen kommer det nya tänkandet med ögat för förändringarna som måste ta plats. Det är en utdragen process men i min värld fungerar det så helt enkelt.
Ibland går det snabbare att ändra min inställning, ibland tar det längre tid men såhär är det alltid.

Det kan dessutom bli tvärtom också. Att jag har dömt ut , te.x NÅGON och sen när jag då träffar personen så visar det sig att jag hade helt rätt, det är bara fel fel och åter fel. Men ju mer jag träffar m,änniskan ju mer bra saker kan jag se och så vidare. Även likadant med olika ställen och kläder osv..

Vi var ju som sagt på en visning idag och jag hade hoppats på att lägenheten skulle se bättre ut än vad den gjorde så jag slapp tänka "renoveringsobjektigt". Givetvis blev jag ju sådär besviken och otaggad för att jag hade målat upp en heeelt fel bild men nu såhär i efterhand, när det sjunkit in hur den sett ut, vad man kan göra för förbättringar osv, så känner jag mig extremt supertaggad på att få göra det här till VÅRT hem.
Men vi ser väl hur det går. Nu är jag alldeles för inställd på denna lägenhet så då kommer vi ju givetvis inte att få den så då kommer jag ju bli bevsiken över det också..
SUCK, denna onda cirkel.

Nu måste jag sova, har en tidig morgon och ett X antal uppvaknanden i natt att stå för. Adjöss!

GREEN TEA LEMON

Kategori: Allmänt

Jag måste införskaffa mer té, smör och mackor för det här liknar ingenting. Halstabletter är nog något jag skulle behöva också samt att Edwins mat, alvedon och en tempmätare måste införskaffas. Misstänker att min lilla man kommer att vara sjuk imorgon, han är lite snorig och hostar och nyser en hel del så om det fortsätter i denna stil blir det två sjuklingar här hemma.

Uschanimej så ont jag har i halsen.Febern har nog gått ner, eller gått bort, men all annan skit är kvar.
gissa om att jag känner mig ynklig när jag är sjuk, jag brukar ju typ aldrig vara det så när det väl slår till slår det till ordentligt!

På återseenede..

MELLO MOLLY

Kategori: Musik

Jag har kommit på mig själv att gå omkring och nynna Mollys Mellolåtar.
Jag tycker bara att hon är så himla duktig och hon har bara haft sånna där mysiga ballader som t.om jag gillar :P
Eller så är jag mer sjuk än vad jag trodde :*P

SJUKSTUGA

Kategori: Allmänt

Nu är jag sjuk! Jag har inte varit sjuk på 1,5 år säkert och nu först ska det slå till! Usch.. Just nu har jag feber, ingen röst, halsont, dånande huvud och värk i hela kroppen. Känns så där lagom skoj att behöva gå och jobba idag..
Så det är ingen idé att försöka ringa mig, kommer inte att svara när jag låter såhär.

Förutom jobb så har vi en visning vi ska på idag, det blir skoj. Sen ska jag hämta ut mer mat till pyret och efter det så ska jag baske mig kurera mig tills morgondagens "jobb". Usch bara.. Tur att helgen kommer snart.. Fast just fan! Jag ska ju jobba på lördag också! suck.. Ja ja, söndag kan ju bli en skön dag kanske..

Har drömt om vacciner sen gårdagens besök hos BVC. Sikken himla tur jag har Vivve att surra med om detta elände med vacciner. Jag känner inte alls att jag kan ta en diskussion om varför jag INTE vill ha vacciner på pysen så det är skönt att få lite mer kött på benen efter att prata med henne.
Idag ska jag nog baske mig försöka mig på att läsa boken som hon skickade upp angående detta vaccineringsskit. Det är ju bara massa fakta så om jag läser det tillräckligt många gånger så sitter väl det i skallen :P Min hjärna är som inte riktigt gjord för att samla in fakta har jag märkt.
Skitsaker som ingen bryr sig om lagras i mängder men inte nödvändiga saker som man bör veta :P ahaha typiskt blondiner!

Nu ska jag se om en macka vill slinka ner i magen eller om det är kört på matfronten idag. Adjö!