kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

PLUGG-GUMMA

Kategori: Allmänt

Ja rackarns vad jag har varit duktig och nästan gjort klart allt idag! Börjar man klockan 7 på morgonen kanske det inte är allt för konstigt?

Det blev inget lekande med Veronica idag, hon svek mig den här gången så nu är vi väl kvittens :P
Jag lekte lite med Martina istället och hennes små knortar, hur söööta som helst ju! Längtar tills min skrutt kommer ut, om den någonsin kommer, men det tror jag väl? :)

Har hunnit med lite sol idag också och nu väntar jag bara på att världens bästa och underbaraste darling ska komma hem så jag får pussa lite på han ;)

SOLBRÄND

Kategori: Allmänt

Jajjemän! Har avklarat en megafrukost som vanligt, så nu ska jag strax borsta gaddarna och bege mig mot bunkern. Êlskling fixade ju cykeln igår så nu kan jag cykla bäst jag vill!! :)

Jag antar att det blir en tripp på stranden idag med Veronica? Jag har iaf vaknat tidigt och gjort klart allt plugg för att jag ska få mig lite sol idag. Igår var det ju en sån himla storm så det var inte ens kul att va ute, för än på eftermiddagen då det lugnat ner sig lite.

Efter playan idag blir det nog att  plugga ännu mer och ta hit datorn, får säkert mer gjort här ändå. Bunkern vill jag ju helst inte vara i mer än nödvändigt nu när lillasyster tagit över den. Nu måste vi bara få bort mitt namn från kontraktet så är allting frid och fröjdens.

Idag så är det antingen16+1 eller så kanske det är 14+1, det är fortfarande oklart. Men jag antar att om jag får känna någon spark så ligger jag mer i 17.e veckan än i 15:onde, dont you think?

Jahaja, borsta gaddar och kamma hår kanske? Off I go !

VM PREMIÄR

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är det igång på riktigt med fotbolls VM för damerna. Sverige matchen idag, vann vi ju självklart men det var ett slarvigt spel från våran sida måste jag medge. Vi är ändå klassad som sämst i vår grupp så om vi ska OS kvala eller komma vidare över huvudtaget måste vi prestera bättre!!

Bebis? Jo, antagligen ligger den i magen och har det bra, LEVANDE!! Annars så är jag fortfarande inne på samma spår som förut, är jag ens gravid? Känns weird... Kul, men weird. Hoppas ju att den kommer det här året så den kan leka med Veronicas lilla knort som kommer utskjutandes i September mest troligt?
Ja, det blir intressant att se. Jag vill ju hemskeligen ha det här året men samtidigt vill jag inte att den ska komma för nära julafton, 20/12 är det hastigt beräknat nu men det kan lika gärna vara 30/12 den är beräknad och då lär jag mest troligt få i januari.. Övertid får ju de flesta sitt första barn men vem vet. Hoppas bara att tanta på Kvinnokliniken hade fel gång nummer två, jag hoppas att IDAG ha gjort 16 hela veckor. peppar peppar!!

Men, slut på detta oändliga klagande och katastroftänkande för ikväll. Jag har vätskebrist och behöver fyller på med vatten omgående. Tjolahoppsan!!

TJOCKIS TJOCKIS

Kategori: Allmänt

Usch, jag känner mig som en valross. Varför har jag inget sug att träna? Det känns så jääääävla tråkigt! Kanske för att det är sommar, kanske för att min cykel är broken, kanske för att jag inte gillar mitt gym längre. Vad ska jag göra? Uuuurkeeeeel.

Jag ska ta mig en joggingrunda nu runt Böleäng samt hämta Darlings cykel, sen blir det att cykla resten av dagen, det är mycket roligare än att gå. Cykla is the shit!!

Imorgon är det ännu en hel vecka, vilken vecka vet vi dock inte för att den knasiga situationen har gjort mig helt lurkig i skallen. Men jag har inte känt några sparkar än så kanske hade tanten på kvinnokliniken rätt.. Kanske är jag bara i v. 13 eller 14..? Nu kanske jag är i 15.. Suck..
Det kanske inte ens finns bebis i magen, det kanske bara har varit skengraviditiet? Hahah.. uuuusch..
Deprimerad, hejdå.

HORMONELLT OCH JÄVLIGT

Kategori: Allmänt

Ja som vanligt så har mina hormoner tagit över. Jag tål verkligen inte samma saker som förut, det spelar ingen roll hur mycket det försöks, jag kan bara inte ta all skoj och ploj som förut. Nu blir allt så personligt för mig så jag skriker mest bara rätt ut.
Jag brukar bli gladare med lite chickflicks men ibland fungerar inte det heller.
Sen har jag skallebank idag som inte gör saken lättare. Det gör mig sjukt grinig att inte få äta värktabletterna vi har hemma heller. Dom rekomenderar ju alvedon istället för ipren och jag har ju alltid gilla ipren mer så gissa vad jag har för kartong i skåpet? Jo givetvis en Iprenkartong. SUCK!


Sen var jag ju tvungen att göra om alla bilder jag ville ha upp på bloggen. Dom är ju tydligen FULA så nu måste jag vänta tills det knäpps nya..

usch, nu ska jag läsa lite Bellman och hoppas på att livet blir lättare om ett par timmar. Hej och hå.

NELLY KLÄNNING

Kategori: Allmänt

INVANDRARE

Kategori: Allmänt

Jag har fått världens största finne på hakan. Givetvis nu såhär lagom till midsommar!! Inte för att vi har några särskilda planer men ändå! Sjukt ofint! Särskilt nu när jag klämt och tryckt och petat på den rackaren :P

Annars så är dagen som vanligt än så länge, grå och trist. Har börjat rensa ut i vissa garderober här hemma så vi får lite mer plats till våra saker, muy bien! Resultat redan. Hoppas darling blir lite glad nu ikväll när han kommer hem :)

Min plan för dagen annars är att kanske ta en springtur om mina höfter känns mindre ansträngda, min yrsel går till sig och det inte regnar. Annars blir det jag och Robinson Crusoe hela dagen. Nog för att jag redan hunnit läsa mer än halva boken igår så det blir nog inte alltför mycket läsa idag. Får kanske knata hem och göra en recension på den istället och läsa lite mer om antiken, medeltiden, forntiden osv..

Annars mina kära läsare, ha en trevlig grå dag. Adjöken!

UTTORKNING

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så uttorkad hela tiden! Jag dricker och dricker och går på toa och går på toa, blir fan aldrig bättre. Yrslig och pissnödig verkar ha blivit ett kroniskt bekymmer. Suck, pust och gröna bönor.

Jag känner mig lite hormonell och grinig nu. Undrar om det är dags att inta sängläge till Darling kommer  hem. Det här är inge skoj längre ändå. Bloggis.. Det kanske blir roligare när det kommer mage, sparkar och lite liv innifrån. Nu är det ju hel dött. BORING.

Ah ja, nu ska jag sluta vara så bitterfitta. Hejdå

GODKÄNT

Kategori: Allmänt

Ja den här designen får duga tills jag fixat lite kort som jag ska åka till Kim med och fixa en ny fräsch header. Det kommer bli en så fin blogg se oj oj oj! :)

Om jag nu är på rätt spår så är jag i vecka 16 nu. Jag har ju lite problem med att veta när och hur länge jag varit gravid då jag har PCO, Polycystiskt ovariesyndrom. Jag vet ju inte om jag haft mens i år och NÄR det isf var så det är lite svårt att veta när jag blev gravid.
När jag va på kvinnokliniken för första gången och kollade hur länge jag var gången så var det 7+0.
När jag sen kom dit då jag var i 14+2 så sa hon att fostret var så litet att det var i storlek med att jag kanske skulle vara i v. 12 - 13. Jaha? Nu är jag ju givetvis helt confused.

Har jag gått in i vecka 16 eller har jag gått in i vecka 14 ? Ingen som vet.
När vi har ultraljud, i juli, så lär jag ju få se när bebis är beräknad. Nu är den beräknad  den 20 december, men det kanske blir i början på januari den kommer istället, den som lever få se.

Men nog om detta. Nu ska jag äta mig en morot och läsa lite bok, kanske blir man smartare, kanske inte? :P

NYTT OCH FRÄSCHT

Kategori: Allmänt

Ja nu har jag gjort mig en ny blogg! Den här gången blir det ingen modeblogg, ingen sportblogg och definitivt ingen musikblogg. Kommer givetvis lägga in nån låt här och där men det den här bloggen kommer att handla om är livslyckan som sprudlar just nu!
Jag och världens bästa & finaste kille, Erik, väntar nämligen på en liten bulle som håller på gräddas i ugnen på mig!
Det kommer att komma ett underbart litet barn till världen i december, VÅRT barn. :)

Jag ska fixa designen och sen är det bara för mig att köra igång med dokumentationen av min graviditet.

Hejsvejs!