kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

OFF WE GO

Kategori: Allmänt

Ja imorgon kanske vi drar vår kos mot ett nytt ställe! GÖTT!!
Jag ska upp tidigt och tvätta, städa, packa och dona på innan mammsen kommer på besök och sen kanske packar med sig vårt bord som jag ska göra om senare i veckan när Erik drar på "sin" semester. Då får jag roa mig med måla bord och städa flickrum. Men det blir nog bra det också...

Är sjukt slö i övrigt. Fattar inte hur lat jag har blivit och hur dåligt vi har börjat äta! INTE BRA! Oj va mycket snarra och snask samt skruttmat vi har tryckt de senast de dagarna. Nu blir det nyheter och samla krafter inför ett projekt att måla och ta hand om naglar på tossar och händer. Ajdöken

 

 

TVÄRVÄNDNING

Kategori: Allmänt

Ja usch vad det kan vända fort i vissa fall. Sjukt jobbigt I tell you.
Vädret tvärskiftade från sol, till moln till regn och nu tillbaka med soliga moln. Kan det inte bestämma sig för ett väder kanske? Sol hade suttit fint.

Igår hade vi en heldag i Lycksele, mysigt värre men det blev drygt att vara där så länge. Lycksele är ju värsta hålan, typ som Bjurholm så jag ville inte stanna så länge. Förstår inte att det faktiskt bor folk där, men det finns väl nån dold charm i småhålorna också antar jag. :)

Idag tror jag det blir en slö dag för det här hushållet. Kannske lite städ, tvätt och fixeri med cykeln. Måste iväg och skicka mitt Wii som jag har sålt, det borde inte vara något problemo.
Sen är frågan om vi ska till stugan idag eller om vi ska dit imorgon eller vad som händer. Idag hade varit gött att få dra iväg. Jag ska gå och kolla om det finns någon tid i tvättstugan som passar mig. Adjöken.

BÄST

Kategori: Allmänt

Igår blev det inte solkvist för mig med en cola framför teven. Nej nej. Jag och Älskling knata ner på stan, saatt på nya båten med Vivve och co, och sen gick vi på pipes!
Vi hade det så himla trevligt f.o.m att vi gick från båten tills.. Ja.. fortfarande faktiskt :)
Jag fick det bäst! :)

Nu ska vi mot Lycksele och motorveckan! Yupp!!

Ha en bra dag, adjöken!!

SOLOKVIST

Kategori: Allmänt

Ja det blir väl att köpa en cola och sitta hemma ikväll då.. Vi ska till Lycksele imorgon och kolla på bilar, det kommer nog att bli skoj. Måste köpa mängder med frukt så jag inte blir så grinig när det börjar närma sig mellis-timmarna :P
På tal om att äta så var vi på Sjöbris idag igen och käkade after work buffén och jisses va mätt jag är! Har garanterat odlat en liten knubbsäl i magen nu.!

Ja jag får se vad i hela friden man ska ta sig till... Måla naglarna? Lägga mask? Försöka fixa det fula finniga trynet man har fått? Hmm... Jag tror jag skiter i allt, lägger mig i ett kallt bad och dricker lite cola eller ´citronvatten.. Jag hade dock velat ha en sodastreamer så jag kan göra eget bubbel men jag får väl nöja mig med att det iaf är kallt och gott vatten.

Adjöken,

GODKÄND

Kategori: Allmänt

Åh va less jag är på skolan just nu! Men skönt som fan att ha gjort bort Naturkunskapen, usch vílket jävla ämne alltså. Inget är intressant! Nu nästa ämne blir religion och det är bra mycket mer roligare så jag hoppas på högre betyg där.

Har väckt min darling och nu är det potatis och fisk som gäller till lunch. MUMS! Sen ska jag kolla in mina erbjudanden på ellos, vill nog ha nya gardiner till hösten ;)
Vad ska man sen göra? Jag va som lite sugen på att åka på tropikhuset, det är skoj med djur men jag kanske ska se om det är öppet först.

Aja, off I go.

ÄLSKLING

Kategori: Allmänt

Ja igår blev en lat dag för bloggandet. Idag blir det nog inte mycket bättre för det är ju sol ute!! :)

Igår hade vi skoj med kubb, beachvolley, underbart sällskap samt BBQ buffé på Sjöbris. MUMS! Jag åt kött för hela året I tell you ;)

Imorgon blir det Lycksele för oss tillsammans med ett par ungar och en pappa till dom, så det kan bli intressant. Känns lite jobbigt att behöva gå bland folk om det ska vara sånt här gooväder, men vi ser väl.

Bebis har det nog bra i magen. Jag känner inte om han/hon lever men enligt UL så gjorde den ju det så nu väntar jag bara på att det ska börja sparkas istället för sprattlas.
Den 22/12 är det beräknat för vårt lilla kryp att titta ut men jag tror att det blir ganska exaakt på mellandagarna ;P Vi ser väl.

Näe, nu ska jag plugga inför mitt prov jag ska ha om en timme. Adjöken.

R.E.S.P.E.C.T

Kategori: Allmänt

Aretha Franklin -  R.e.s.p.e.c.t
Mycket bra låt.

Det är mycket brist på respekt från alla håll och kanter idag märker jag.. Jobbigt värre. Något det är brist på från min sida är seretoni. Det är helt tomt i förrådet så nu blir det apatiskt beteende ikväll eller möjligtvis att det brister och jag börjar grina istället. Det är ju en grej som är pikad just nu. Allt gråt och skväl som kommer av dessa hormoner.
Allt blir ju så mycket mer personligt och det tär på en på ett helt annat sätt så det ända man, eller.. JAG, gör är att grina eller sura. När jag surar så blir jag mest bara tyst och går omkring och ser allmänt otrevlig ut. Jävla rolig brud gubben min har skaffat sig!!
Kanske ett magplask från soffan hade gjort mig gott? Näpp... INTE det heller..

Jag ska ta fram min dator och plugga in det sista på naturkunskapen samt börja på uppsatsen jag har där angående min laboration. Sen ska jag leta efter någon med religions boken så jag kan börja med den kursen. Sen är jag klar med alla grundämnen. Blir najs att börja med psykologi sen.

Adjöken

TRÄSKET

Kategori: Allmänt

Ja givetvis sitter jag och är helt besatt av tradera och allt innehåll. Nu är jag inne på babyprylar, givetvis, så jag går bananza på allt där just nu :P
Jag vill nämligen inte slappna av och luta mig tillbaka i soffan och släcka lampan för jag är lite skraj för att somna och det vill jag inte. Men samtidigt får jag extremt ont i ryggen av det här burk-sittandet så kanske en liten vilostund hade varit bra?
Jag velar mellan att sova eller ej, vill ju vara pigg och fräsch imorgon så jag vet inte om jag ska sova eller hur jag ska göra?

Jag känner mig mest bara orolig, som vanligt, så jag vet inte om jag kommer att kunna slappna av sen ändå... :S
Åh, jobbigt läge.

HOME ALONE

Kategori: Allmänt

Japp.. Nu sitt man på solokvisten, fast inte i mitt eget hem. Nej nej. Jag har tagit på mig rollen som barnvakt hos Darlings bästa bud Johnny så här sitter jag ensam i mörkret och väntar på att buspojkarna ska komma hem från krogen. Jag har ju inte ett så ansträngande uppdrag. Det är bara att sitta här så att dom inte är ensamma OM dom skulle vakna, småpojkarna jag passar. Men det är nog ingen fara. Med lite tur kanske jag får mig en timmes sömn innan dom kommer tillbaka så jag inte blir alltför trött när jag ska upp lite tidigare och plugga imorgon.

Tänkte försöka ta mitt feta dallriga gravidarsle på gymmet också. Springa lite och få lite svett i ansiktet, för believe me girls- its so good for you skin!!

Sååå... jag undrar hur många onödiga inlägg jag kommer att terrorisera min kärleksblogg med innan jag smäller av pga utmattning?

DESTINATION UNKNOWN

Kategori: Allmänt

Jaha, då har vi gjort det allra första ultraljudet för att kika på vår lilla knort inne i min mage. Allt såg hur bra ut som helst och den lever. När vi skulle kolla könet så kände den inte för att bli utstirrad så det blev en liten blygskit och vi fick inte veta. Nu får vi leva ovetandes ända fram till jul, den 22.a dec är vi beräknade så det känns ju lagomt roligt att fira jul på BB ;)  Men den lever iaf. Moderkakan i framvägg så den får lite extra skydd, det är ju bra med tanke på hur klumpig jag är ;)

Resten av dagen blir åka och flänga runt stan som vanligt. Jag ska hämta en skolbok, sen ska jag fixa med skolan och byta inriktning, efter det vill vi på jysk, rusta, öob och lite andra ställen för nu ska vi göra om ännu lite mer i lyan våran. Det blir dock inga bebiskläder och bebisgrejor än men vi får väl gå all in på neutrala prylar som alla andra gör nu för tiden :)
Inredningen är ju ändå ljus, har vi/jag bestämt så kläder är väl inte alltför noga. Det finns fina saker i grönt, vitt, grått och beige.

Nu ska jag kolla lite mer på våra bilder, dom är så söta! Han/hon ligger och skrattar på ena bilden så det är ju ett bra tecken :D

UNDERSKÖTERSKA HEJOCHHÅ!

Kategori: Allmänt

Jaha, då blir det usk utbildningen för mig till höst då.. OM jag nu får ansöka och komma in så blir det att gå en termin, vara med bebis en termin och sommar och sen gå resten. Det borde ju gå vägen?
Jag har ju varken rätt till A-kassa eller försörsjningsstöd då jag pluggar med hjälp av studiestöd så mitt liv suger ganska hårt just nu.
Så... Undersköterska och den förbannade vården... Here I come....

Dock ska jag fan inte fastna i det och vara kvar inom det yrket för resten av mitt liv för jag vill sååå mycklet mer! Jag vill verkligen inte vara på ett sjukhem när jag är 30. ICKET! Jag ska banne mig bli spa-terapeut och göra det jag tycker är skoj.
Inte för att det är fel att jobba inom vården, det är ett mycket underskattat arbete, MEN på grund av det är det också ett arbete som JAG inte ser mig själv ha en framtid inom.

Nog om detta. Jag ska kolla till maten och bli på bättre humör.. Imorgon får vi ju trots allt kolla på vårat lilla kryp för första gången :D

GRÅTEN I HALSEN

Kategori: Allmänt

Ja det är inge trevligt att vakna upp med gråten i halsen efter en natt med ohyggliga drömmar. Uschanimej!
Jag tror jag måste börja kliva upp tidigare så jag inte behöver lida av det ;)
Darling ligger och snussar fortfarande, han har ju sin absolujt första semesterdag så han kan få ligga bäst han vill! När han känner för att vakna ska jag komma in med lite frukost på sängen och morgonmysa med  han innan jag ska klä mig och dra iväg på mina äventyr. Har en del plugg samt ärenden att uträtta så då får han lite ensamtid :)

Imorgon bär det av mot Ultraljudsmottagningen. Jag är såååååå nervöööös! Jag hoppas jag inte har dödat bebis med all solning och jag hoppas den vill visa sig så jag får börja fixa med kläder och inredning ;) Det kommer bli så skoj för båda två! VI har längtat så mycket till morgondagen. :) Eller jag kanske har längtat mest men det är nog bara för att jag inte har haft något annat att se fram emot på väldigt länge! Det ska bli intressant att se vilken vecka jag är i också. Imorgon blir det ju antingen, 18, 19 eller 20 hela.. :P

Åh va kul åh va kul!! :)
Näpp! Nu är vi hungriga! Adjöken!

HEMMAKVÄLL

Kategori: Allmänt

Ja inte blev det nån fisk till middag idag heller... Istället blev det korv för min del och hamburgare för gubben men det fungerar lika bra det med.

Det tråkiga nu är väl att darling liggeer och snusar i soffan och jag är konstant hungrig!! Jag vet inte vad jag vill ha men nånting ätbart iaf!!

Kanske läsa lite bok istället?

NORGE

Kategori: Allmänt

Nyheterna har varit på sen klockan tidigt igår morse. Det är så sjukt  hemskt det som har hänt och vilken jävla idiot det är som har orsakat allt! Jävla nöt!! Man kan ju inte annat än att dynghata den där idioten som förstört för så många familjer i grannlandet. Tortyr livet ut är nånting han förtjänar i alla fall, jävla pucko.

Oväder från att man gå och lägger sig tills att man vaknar? Vad är det för skit? Jag vill ju ha lite mer sol så man kan vara ute, kanske spela beachvolley och gå i klänning! Icket.. Nu blir det inomhus-göra istället. Ikväll ska vi ju iofs äta fisk med Foppa och Vivve. Det blir fångsten från grabbarnas fiskeresa till Malå dom gjorde i fredags. MUMS! :) 

Va ska man annars göra? Vänta tills klockan slår 8,10 på tisdagsmorgon så vi kan åka upp på Ultraljudsmottagningen och se vad vi har för kryp som lever i magen på mig :D Det kommer bli så sjukt kul att jag tror jag dör!! 
Fast jag har en liten känsla av att det är en liten tös som bor där, men vi får se ;) Blir ju givetvis lika glad för vad det än är :) 

Nu tror jag bestämt att jag ska försöka få Erik att sluta kolla på ormar som parar sig och åka iväg på rusta eller nått. Tjodeloo!

STEL OCH TRÖTT

Kategori: Allmänt

Ja nu är det tröttsamt för ögonen och för kroppen. Jisses så jobbigt det är att vara Madde idag. Jag vill tillbaka till sängen och sova forever. Jag känner mig duktig som inte tar sovmornar längre. Det är bra att ha lite rutiner så kan man sova på natten då man egentligen ska sova.

Igår hade jag och Vivve trevligt med melon och popcorn. Det var skönt att få sitta och bara tomsurra och fulsurra och framtidssurra med henne. Jag har ju dessutom blivit inspirerad av hennes snack om hur sjukvården är och har dessutom bestämt mig för att ta K-vitamin dosen som knorten får vid födseln, oralt samt att jag tror att jag ska skita i vaccinen som ges. Det är ju sjukt mycket skit i dom, kvicksilver till exempel! Vem vill egentligen spruta i det i sina nyfödda? INTE JAG!
Jag ska forska lite mer i det där och återkomma med mina argument om varför vaccinen ska gå bort.

Annars känner jag hunger se inni norden! Frukost here I come!

KÄRNFRI

Kategori: Allmänt

Solokvistarna ikväll är jag och Vivve. Våra regeringar drog iväg till Malå av alla ställen, på en liten fisketur. Hoppas dom tappar intresset fort och skyndar sig hem till sina gravida kvinnor igen ;)

Vi sitter och festar på kärnfri melon och popcorn samt citronvatten för himmel så törstiga vi är idag! Varmluft se oj oj! Imorgon ska det tydligen bli ännu varmare så vi får väl se om krypet överlever värmen eller om jag kokar sönder han/hon i bubblan som den ligger i :P

Jag har skrivit en liten att-göra lista till mig själv som jag måste börja följa. Det kommer nog resultera i gladare Madde och det är bra mycket trevligare än deprimerade Madde right?
Jag ska börja imorgon med mina förändringar ;) Heja heja!!

Annars får ni ha en så trevlig kväll, det har vi i af för nu är det En Prinsessas Dagbok som står på tur i filmlistan ;)

YOU CANT HURRY LOVE

Kategori: Allmänt

"It´s a game of give and take.."

HEART OF LIFE

Kategori: Allmänt

THE MOMENT I MET YOU

Kategori: Allmänt

Åååh vad jag älskar den här låten! Lina, nu är det MIN låt också ;)

REHAB

Kategori: Allmänt

Det känns som om man har varit på stadsavgiftning när man har tillbringat en hel skön dag hos mammsen.
Skönt att få andas en annan luft, man känner sig lite lättare.
Ännu lättare känns det när man har världen bästa Lina att få bröla ut med. Det behövdes verkligen från båda hållen tror jag! ;) Lovely!
Som om det inte vore nog att få spendera tid med familjen och Lina så fick jag dessutom ett paket! En sen födelsedagspresent men fin som attan!! Kanske att jag säger vad det är nån annan gång, jag vill inte att ni ska bli för avundsjuka :P

I helgen då? Ja.. förmodligen lär det väl bli som alla andra jävulskt roliga *not, helger.. Jag får väl sitta solo och invänta en fyllis eller så får jag bara va solo helt enkelt.
Det är tydligen inplanerat en fiskeresa för grabbarna grus imorgon och dom ska ju tydligen fiska hela natten och då kan man ju inte ha med sig 2 gravida damer. Då¨är det ju bättre att dom ser en film eller nått... SUCK.
Oops.. Nu blev jag lite bittermandel igen.. Jävla hormoner. Allt blir så känsligt och personligt. Det känns femhundratusen gånger värre dessutom.. SUCK.
Jag ska ta mig en nektatin och hoppas på bättre humör. Farväl

LINA LINA

Kategori: Allmänt

Oj himmel och plättar va luddigt det är i skallen :P Det är nog friskluften som gör mig yr :P
Nu ska Lina komma och fiska lite med mig innan jag ska äta en goo middag med la familia. Känns lugnt och skönt och stressfritt faktiskt. Är på bättre humör också. Det kanske blir en glad resa tillbaka till Umeå och kanske en glad resterande vecka? Peppar peppar!!
Annars så känns det rätt lugnt med allt. Mina hormoner är inte lika mycket i gasen och gör mig förbannad och förvirrad så det känns bra och stabilt nu.
Jag ska nog fippla lite i flickrummet, kan aldrig få för mycket gjort där. Oherre min skapare så mycket skit jag har i det lilla skrymslet ;)
Sanningen verkar ju vara lite förvriden från något håll. Vems kan man ju då undra... ?

BLOCKET JUNKIES

Kategori: Allmänt

Jag älskar blocket! Det finns så mycket fint där! Nu, eller igår så införskaffade vi oss världens finaste lampor som vi satt upp i kök och vardagsrum. MUY BIEN! Nu börjar saker och ting komma på plats, bara babbyrummet kvar ;)
Ha hittat massa fina babysaker, alltså spjälsäng och babygym främst, på blocket också men vi får se. Än är det inte dags för inredning :)
Nu är jag hos mamma i Bjurholm/agnäs. Ska städa ut mitt flickrum och ge bort kläder till Röda Korset samt äta en suverän mamma-middag och njuta av friheten här ute på landet innan det är dags för jag och Miranda att vända hem mot staden och dess orena luft och bullriga gator.
Näe, jag gillar stan men idag är det en allmänt tvärtemot dag så jag känner inte för att åka hem ikväll..

ANNA&AXEL

Kategori: Allmänt

Världens bästa sida, annaaxel.se! Kolla vilka fina vagnar jag sitter och velar emellan!
Jag lägger upp några men det är bra många fler som är intressanta :)



TIPS

Kategori: Allmänt

Fick ett superbra tips på en underbar hemsida av Janita, och är helt såld på dess barnvagnar och mysgrejor! Jag ska visa Erik när han kommer hem så kanske jag kan övertala honom att vi satsar på en ny barnvagn därifrån. INGEN kostade över 4000 med ALLT inkluiderat plus snygg design och garanti och det är jääävligt bra tycker jag :)

Nu har jag städat hela lägenheten och ätit min dagliga sallad så nu ska jag försöka skriva en handlingslista och ta med mig den för nu ska jag ut på äventyr! Det ska spanas på lite grejor nere på stan och sen ska jag handla så vi har lite mat för nu börjar det se tomt ut, konstigt nog. Vi brukar oftast ha fyllt i kyl, frys och skafferi men inte nu.

Så, update for the day. Adjöken!

MORGONMUNCHIES

Kategori: Allmänt

Jag blir tokig på mig själv! Mår jag inte cp illa av allt ätbart så vill jag bara trycka mat tills jag hamnar i koma. Det är jättejobbigt. Från att ha ätit normala tider, normala portioner till att inte äta nånting och sen till nu när jag börjar få aptiten på morgonen men inte resten av dagen.. Det är frukt och sallad som gör mig mest sugen men ändå tar det lång tid innan jag tar mig för att göra en sallad. Det är lättare med frukt.

Som Erik säger så eggar jag ju en sak tills jag blir less på det. Nu är jag inne på nektariner till exempel. Jag har inga den här morgonen för jag åt upp en korg igår, så efter frukosten så har jag nu ätit 3 hårdbrödsmackor med tomat & ost på. Känns ju jävulskt hälsosamt att hetsäta på morgonen och vägra äta resten av dagen. TYP.

Så... vad ska man göra.. ?

BM

Kategori: Allmänt

Ja himmel och plättar! Vi satt igår och pratade om vårt allra första ultraljud på tisdag, 26/7, och kom på att ingen av oss har någon som helst aning om vars vi ska! :O
Haha, snacka om dålig koll. Jag hoppas jag har fått brev till bunkern där det står utförligt vars vi ska knata in, annars blir jag ju lite nervös och måste ringa runt i panik och undra vars jag ska. OM det är hos MVC eller åp VC eller upp på sjukis eller whooot? :P

Har dessutom fått för mig att jag är alldeles för rädd för att ligga och fläka upp benen för flera olika människor i dyngsmärta så jag är lite inne på Vivves spår att ha en egen morska och kanske föda hemma. Men samtidigt så vill jag ju helst göra det i vatten och ska jag ligga i vårt badkar och klämma ut en unge kan ju fan vad som helst följa med ut och aldrig i livet att jag vill ligga i det badkaret igen! Inte med min växande bacillskräck. Usch!
Sen har dom väl inte kompetensen att låta en ligga helt och hållet i vatten på förlossningen och smittorisken och massa sånt skit är i vägen, så jag vettefan.. Känner inte för att ligga och krysta och allt hamnar på sängen, eller att ligga och trycka på så man bryter svanskotan för min kompis har ju gjort det för bara 3-4 månader sen när hennes bebbe kom!
USCH! Jag är fett jävla rädd! Det är nästan så att jag hoppas att det ska bli kejsarsnitt, jag, till skillnad från Vivve :P, skulle inte känna min snuvad på graviditeten. Urkel. Den slipper jag gärna. :P

Låter ju som en liten lillunge, typ en av dom småflickorna som är med på UngaMödrar... Det går nog bra. Jag får ju ha med mig min älskade Erik så hur kan det gå fel? :)

Nu kanske jag ska göra nånting annat än att sitta här och beklaga mig över mina förlossningsrädslor.

V. 17, 18 EL 19

Kategori: Allmänt

Jajjemän! NU har vi gjort en hel vecka igen men vilken vecka det är har vi noll koll på!

Som sämst kan vi ha gjort 17 hela veckor, och med tanke på att jag har känt fisk-sprattlet där inne några gånger så borde det väl inte vara helt otroligt? Nästa tisdag så har vi tid hos BM för vårt första buk UL ! Känns hur skoj som helst! Extra trevligt är det också att dom kan kleta på och dona genom att man bara drar upp tröjan den här gången.. :P Hahha!

Ja himmel.. Det börjar dra ihop sig mot halva tiden men inte har det kommit nån mage än heller.. Det är en liten hård knöl där nere på buken men inte är det mycket att hänga i julgranen. Får väl hoppas att skrutten ligger långt bak, det är väl då man brukar få liten mage?

Nu ska jag sluta terrorisera bloggen. Min skallebank blir inte bättre. Adjöken

PLASTIKKIRURGI

Kategori: Allmänt

Jag är helt såld på alla dessa häftiga metoder som jag ständigt ser på Plastikkirurgiska program på teven. Hur häftigt som helst tycker jag!
När jag har kläckt ut min lilla bulle från ugnen så ska jag slänga mig på kirurgbritsen direkt! Jag vill ha fettsugningar, bröstlyft, kemisk peeling, lite laserbehandlingar och lite sånt smått och gått. Jag har kollat på mängder av behandlingar och det känns som att det verkligen är något jag vill ha.
Man kommer ju inte vara snyggast i världen när man har en knort springande omkring i hemmet, hur mkt tid får man till träning då? Lite hjälp på traven och mängder med bantningsmedel ska jag ta till med i alla fall.
Dock tror jag inte att jag vill ha några fejk-boobies. Tycker det är skitfult för det ser oftast alltid så jävla fejk ut men det finns ett par undantag. OM mina boobies försvinner, inte för att jag ska amma, men för att jag måste banta så mycket så måste jag kanske tänka om. Vill ju se ut som en tjej igen..

Ja.. Sånt här tänker jag på dagligen. Undrar om jag kommer lägga alla mina pengar på botox i framtiden? Perhaps..

PRETTY LITTLE LIARS

Kategori: Allmänt

Jag är som en liten flicka igen. Jag har blivit helt besatt av den nya serien som går på 5.an nu, Pretty Little Liars.
Har sett hela första säsongen och nu är jag snart igenom alla avsnitt som kommit på andra. Helt sick så jävla awesome serie! Jag har typ börjat predika för Erik att "alla hemligheter kommer fram till slut" och massa sånt där dravel :P hahaha!

Jag har några avsnitt kvar, jag måste bara se dom innan jag kan leva idag. Adjöken

IF IT KILLS ME

Kategori: Allmänt

Det här är ju min favoritkille och den här låten är ju så sjukt underbar. Enjoy!



XTRA

Kategori: Allmänt

Visst har ni också sånna där dagar där allt känns extra mycket? Man är extra glad, extra snäll, extra kär och extra hungrig :P
Det är helt wonderful! Jag klagar verkligen inte när jag får må så som omväxling.

Jag sitter och försöker skriva sista delen på uppsatsen men kommer bara fram till att jag är så extra allt idag och har ingen som helst lust att fokusera på skolan. Ligger ju ändå veckor före i arbetet så det är bara finemang jue!

FINA FISKEN

Kategori: Allmänt

Det är så roligt att livet i magen lever! Det sprattlar som om man hade nån liten diskus eller guppie där inne ;) Mys!

Det har varit en turbulent helg, hormoniskt sett i af. Det jobbiga med dessa hormoner är inte att jag blir sur och förbannad, det är precis raka motsatsen: jag blir ledsen och deprimerad.
Känns ju inte så jävla roligt faktiskt. Vill ju inte gå omkring och hänga läpp när det bästa som hänt mig bor i magen. Känns ju lite dumt mot min stackars karl också. Han har det inte lätt gubben.

Sen är det ju givetvis massa andra saker som händer men det delar jag inte med mig av till er först i alla fall.

Dagen har börjat trött och seg och om jag känner mig själv rätt denna måndag så blir det inte många knop idag. Jag ska slänga iväg ett bord, städa men inte torka golven för Vivve har min skurhink. Så smutsigt golv men rena resterande ytor får det bli. Sen ska jag försöka fundera ut middagen, vet inte riktigt vad som ska  bjus på.
Min aptit är ju som vanligt, helt gone, men jag måste ju äta ändå.. Kanske korv och potatis? Är det nånting jag är barnsligt förtjust i, och ännu mer nu, så är det kolhydratsfällan potatisar! MUMS! Nypären med salt och smör, helst på macka. GO J*VLA GO GO !! ;)

Näe, nu ska jag göra nått mitt utseende, ser ju ut som nån hämtat upp mig från soptippen ;)

WHAT ARE WORDS

Kategori: Allmänt

Upp och ner med humöret som vanligt. Kul tjej man har blivit :P

Jag ska nog ta mig en tur till Bjurholm snart och stanna ett par dagar och mysa med mammsen och resten av syskonskaran. Jag har ju ett bord att måla om så det kan nog hålla mig sysselsatt nu när Darling får semester och drar iväg söderöver... Tråkigt värre för min del men det blir nog bra.

TAGGA!

Kategori: Allmänt

Jag är så taggad på allt idag! Eller nu är jag det, vet ju inte hur det är om ett par timmar men jag tror det håller i sig ;)
Jag har fått en liten baby bump, det går inte att smala in sig och dölja den, TYCKER JAG! Men jag ser ju alla små pyttepytte förändringar på mig trots att ingen annan gör det..
Hur som..! Känns jävligt skoj med en liten hård kula på buken, nu väntar jag på att den ska växa och hoppas att ingenting annat gör det. Ser ju redan ut som en flodhäst så jag hoppas att jag itne går upp 30 kg min första graviditet.

I övrigt så blir det plugg, arb.f, och tårtbak samt lite småstök. Darling har ju kortdag idag så jag får rå om han lite innan gästerna kommer och trycker tårta ;) Me like!

BARNVAGN

Kategori: Allmänt

Jag var först helt säker på att jag ville ha en Emmaljunga, helst en svart & grå kombi. Men nu när jag har kollat runt lite, bla på blocket för jag tänkte köpa en begagnad, så har jag blivit lite förtjust i Teutonia & Brios fina kombivagnar. Jag vet inte längre vad jag vill ha! Nån hjälp kanske?

Med tanke på att vi bor på andra våningen utan hiss så är det mest praktiskt att ha en kombivagn och helst vill jag ju inte  ha en mjuklyft men det går ju att byta ut iofs men det känns inte så säkert bara.

Ja, vilket mörker :P Det börjar vankas inredning i rummet snart. Vi får snart njuta av en semeservecka tillsammans och då blir det att packa ut och packa ihop pappa Mickes rum för nu ska vi göra plats åt bebis!! :)
Jag har redan bestämt på ett ungefär hur jag vill inreda, ;) Det kommer bli så fint och framför allt praktiskt!!! :)

TRANSFORM BABY!

Kategori: Allmänt

Igår var ju en riktigt rutten dag för min del. Jag hade väl ungefär hela världen emot mig kändes det som, när det egentligen bara var jag som var missnöjd med livet.
Men turen hade jag med mig! Jag är ju så extremt lyckligt lottad som har världens bästa kille att dela allt med och tack vare han så gick det ändå att skratta lite sen :)

Vi tog oss nöjet att åka på bio och se Transformers. HELVETE SÅ BRA FILM!!
Jag tänkte att det skulle vara jobbigt med 2,5 timmar Transformers men ICKET! Riktigt häftigt och hur bra som helst! Mest nöjd är jag att Megan Fox inte var med, dom har ju bytt ut henne mot Jason Stathams girlfriend och hon är bra mycket hetare än Fox I tell you!

Så i natt har jag drömt om att jag haft en liten transformer baby i mig som nästan ser ut som Bumblebee, ni vet den gula bilen i transformers? Hur coolt som helst men jag förstår inte hur jag fick ut den ur magen.. :P 


Idag blir det att ta nya tag i skolväg och kämpa vidare med uppsats och labratorier samt läsa lite i min nya bok OCH baka tårta tills ikväll :D

Ha en bra dag!

TRÖSTPRIS

Kategori: Allmänt

Nu efter en dålig dag, så har jag införskaffat mig en ny bok. Jag har fått ett dille på böcker och har nu tagit upp andra delen på en serie som Veronica presenterade mig för. Jag får mata igenom bok för bok. Har ju ändå inget liv och bebis lär ju inte tittta ut på väldans länge så tills dess ska jag försöka bättra på mitt stillasittande och koncentration med böcker. Givetvis är jag som alla andra 14 åringar runt om i världen och är FORTFARANDE torsk på vampyrer så det är det som kommer prägla min bokhylla.
Var på alla bokhandlar jag kan komma på idag och hittade fler intressanta fantasy böcker som jag tänkte hugga in på senare.

Kanske ska jag försöka vara på lite bättre humör? Darling vill att vi ska åka på bio ikväll, känns mer lockande än att baka den planerade jordgubbstårtan och bjuda hit lite folk. Jag vill nog bara ha med Erik att göra ikväll, ingen telefon-som vanligt, och inget annat folk i närheten tack!

Åh va jag hoppas han kommer hem snart. Jag börjar få ont i magen och inte för att bebisen lever, mer för att jag inte ätit nånting. Men äter jag nått nu så kan jag ju inte äta middag sen!? Kanske kan jag fördjupa mig i boken så tiden flyger iväg. Städ och blomvattning är redan bortgjort så jag har bara bok att välja på.

Over and out // Surfia

AVHOPP

Kategori: Allmänt

Ja jag ska i alla fall ge upp pluggandet. Det är ändå inget som fastnar i skallen på mig så jag skiter i det och ger upp istället. Jag blir så less att man är så  jävla korkad. Typiskt för blondiner.

Igår var det tisdag, vilket betyder att vi antingen gått, 16, 17 eller 18  hela veckor. Sjukt drygt att ha PCO, man vet ju inte hur länge man varit gravid men med tanke på att det har sprattlat till ett par gånger så känns det i alla fall som om att jag gått minst 16 veckor i alla fall, eller vad tros?


Jävla jobbig dag idag. Känns fan bara skit allting. Jag tror jag ska ligga inne och hoppas på att bebe sparkar igen, då kanske humöret åker upp lite.
Tänkte åka till Kim och plugga men jag känner mig så handlingsförlamad och nere nu så jag skiter i allt och bänkar tjockarslet framför teven.

STRAWBERRYFIELDS

Kategori: Allmänt

Åååh nu ska vi snart åka och plocka jordgubbar! mums!! Jag längtar så mycket!

Nu är det dessutom bara 2 veckor kvar tills det blir UL. Fan va skoj, jag hoppas vi får se tydligt vad det är för liten krabat som lever i mig. Jag tror att det är en tjej men Erik tror en kille. Det återstår att se ;)
Blir ju lika glad vilket som, men det är ju lite roligare att köpa rosa och lila kläder men kostymfint och rockigt är inte helt fel på små killarna heller :)

Nej, nu måste jag springa och ta ut lite kronor. Hejdå

LÅNGTRÅKIGT

Kategori: Allmänt

Ja idag kommer det bli en extra lång och tråkig dag.. Undrar vad man ska hitta på.. Städa och sen knata till bunkern och ta hem lite film? Eller kolla om jag kan tvätta idag? Kanske kan tvätta städa och handla nånting gott åt darling som kommer hem IKVÄLL :( Jag får vara hela dagen själv. Usch va tråkigt.

Imorgon har vi bokat in jordgubbsplockning i Provåker, muy bien! Sen blir det att göra nånting gott och smarrigt med jordgubbar HELA VECKAN.

Har känt lite sprattel i magen också. ;) Det kittlas som till lite. Först var jag osäker men nu är jag säker på att det finns liv där inne. :)
Nu vill jag bara att den ska komma ut så jag får nånting att göra på dagarna :)

BORTSKÄMD

Kategori: Allmänt

Jag vet att ibland, eller.. Rätt ofta nu för tiden iaf, så klagar jag på både det ena och andra. Jag blir deprimerad över diverse beteenden och allmänt lättstött och det är väl mest för att allt blir så personligt och överdrivet med ett par extra miljarders hormoner i kroppen.
Men då finns det dagar, sånna som denna, som toppar ALLT negativt nånsin!

Kvällen ikväll har varit perfekt. Jag har haft det helt underbart bra och utan min älskade älskade Erik så hade jag inte haft det så. Han är det bästa som finns i hela världen! Ingen kan få mig att må lika bra som han <3

Nu är jag hemma efter en ståhej-dag och ska äntligen få sluta ögonen och vila gamm.tjock.kroppen, och darling är ute på galej. Imorgon är det vännäsmarknad och sen blir det banne mig soffläge för mig då det är fotboll, och älskling kommer väl vila ögonen, det kommer han garanterat behöva.

Se så, gå och lägg sig nu :)

Godnatt!

THE CRANBERRIES

Kategori: Allmänt

Åh va jag är förtjust i den här låten!
Den är lite sorglig men fin som attan ;)

KICKING AND SCREAMING

Kategori: Allmänt

Jag står inte ut i den här värmen längre! Jag tror att bebis kokar sönder inne i magen snart, sjukt illa mår jag! Jag förstår inte varför jag har börjat må lite illa nu igen, väldigt onödigt och otajmat.

I helgen blir det vännäsdagarna. Eller, marknaden ska vi knata på samt dumpa lite prylar hos "svärfar". Nu ska det här vitrinskåpet i vårt vardagsrum BORT. Jag ska nog baske mig få det beboeligt i den här lyan under tiden darling är på sin "utan-tjej" semester. Känns sjukt tråkigt och jag förstår inte hur jag ska kunna klara mig utan han i närmare 2 veckor men det är väl bara att bita ihop som vanligt. Han är ju inte död lixom, bara långt borta.
Under den tiden kommer jag att dona på här hemma, åka till mamma och hjälpa henne med huset. Om syster yster kommit hem från Ullared ska jag pjollra på lite med Kevin.
Jag kommer ha mängder att göra.. Eller, jag intalar mig själv det i alla fall :P

Det hände en liten trevlig sak för mig i morse också, säger inte vad men jag kan i alla fall vara superglad hela dagen. :)

Nu kanske jag ska gå igenom alla papper och dona på lite. Va lite sugen på att läsa min ADHD utredning igen, hade nämligen mappen med dom papperna i den stora mappen där alla andra viktiga papper är. Great success!!

ÖVERDRIVNA MORSOR

Kategori: Allmänt

Ja, visst är det väl kul för dom som ska bli  , jag ska själv bli det och det är ju hur skoj som helst! Men seriöst, behövs det "ny-mamma-hysteri" bara för det? Har folk INGET annat att snacka om? Vad hände med livet innan bebis kom? Tappade ni det?
Nu måste ni förstå mig rätt. Jag har bara problem, när man sitter på facebook t.ex, och ALLT, exakt ALLT handlar om graviditeten. Ja, det mesta handlar väl om det och särskilt när det börjar dra ihop sig, men vafaaaan.. Hur kul är det egentligen att läsa?
Är det bara jag som är konstig eller är det folk som överdriver?

Det här är mitt första barn, vem vet, kanske sista också, men inte fan har jag fått nån dille på ALLT som har med barn att göra. Unga Mödrar, Livet på BB, En Unge i minuten, ALLA bebiskläder, ALLA spjälsängar, ALLA barnvagnar, ALLT som händer vid förlossningen osv.
Är det verkligen så jävla skoj? Jag tycker inte det. Jag tycker det är hemskt att se alla plågsamma program om förlossning, jag vill helst inte tänka på smärtan som kommer då¨men förr eller senare kommer jag att måsta göra det ändå. Men alla bebisartiklar i hela världen är fan inte intressant. Inte för mig, och jag har så otroligt svårt att fatta att folk blir besatt!

Vissa anser att det är bra med förberedelser, man ska ha koll på vad som händer och vad det finns för möjligheter för att ge sitt barn det bästa. Självklart håller jag med där. Men... Usch, det är ju så jävla tråkigt att bara konversera med nån om bebisar. HELA TIDEN.
Är det helt förbjiudet att prata om nånting annat eller? SUCK.

Jag kankse låter som en bitter hormonkossa, maybe I am, men jag vet att jag inte är ensam att känna att den här hysterin nya mammor springer runt och har, är sjukt överdriven. Det lär ju knappast bli så att ni blir en bättre morsa om ni sitter på internet hela dagarna...

HAPPY HAPPY

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen gjort bort ShA provet, fan va bra det gick!
Nu har jag ett nytt mål dock, och det kräver extremt mycket plugg och mest troligt plugg hela helgen. Jag ska försöka satsa på slutprov i SvB på fredag nästa vecka. Recensionen och analysen gör jag idag och jag har redan börjat spåna på uppsatsen jag ska skriva. Har hämtat ut texthäftet man ska ha till provet och jag har dessutom förberett vad jag ska hålla ett 5-minuters föredrag om. Nu hoppas jag att jag har orken och motivationen till att fortsätta i samma plugghäst stil som jag hittills gjrort. Detta kommer dock att kräva att jag fortfarande inte svarar i telefon, inga sms och inga samtal för nu jävlar ska jag göra klar det här. Det kommer då innebära att jag ligger före i hela kursen samt att jag kan börja tidigare på Naturkunskapen och fgörhoppningsvis ligga före i den också. Där lär jag behöva mer tid på mig.

Nu känns allting bra. Jag har som kommit till freds med mig själv. Känns bra att vara lite mullig och gullig, känns bra att jag hade bättre aptit igår än vad jag haft på flera veckor. Det känns superbra att jag har Erik med mig i allt detta växande om magen och det känns så himla fint att vi är inne i Juli månad! Det betyder ultraljud när Erik fått semester och då får vi äntligen se vad vi får för liten krabat hos oss om ett par månader :D
Ingen är gladare än jag!

Nu ska jag fortsätta läsa bok och sola lite, sen blir det att göra sista delen på SvB. Hejdå!

DUNDER

Kategori: Allmänt

Igår var en dag utan telefon, bara min älskade Erik var i centrum. Hur underbart som helst! ;)
Idag blir det fortfarande ingen telefon, eller jo, jag ska ringa hyresvärden och sen ska jag bara plugga. Har massa att göra.
Efter det ska jag ta hand om min älskade älskling som har jobbat sen 6 imorse.

Måste åka förbi bunkern och kolla om jag fått hem arb.givarintyget så att jag kan skicka in för a-kassan, har fan inte en spänn kvar! Det är dyrt att leva på existens minimum. Har sökt massa jobb nu på morgonkvisten så jag hoppas jag får nått snart. Vill ju få lite extra klirr i kassan. Det här börjar bli olidligt att vara extremfattig.

Annars så går jag in i en ny vecka imorgon, men vilken är ju fortfarande frågan.. Ingen som vet ingen som vet.

Bye bye, nu ska jag sula tag i Samhällsboken.

ELTON JOHN

Kategori: Allmänt

Har dille på Elton just nu.

UPPGIVEN

Kategori: Allmänt

Vissa dagar är fan åt helvete rent ut sagt...

Idag har det blivit bilutställningen på Nolia, kul att träffa lite folk samt se lite skrot och fin bilar. Fulaste bilen kördes givetvis av min lillebror, den snuskraggaren... :P

Annars så lär det väl bli en ensam kväll.. Har försökt äta lite, så jääävla äckligt med mat, men om jag ska vara helt jävla solo ikväll och tvingas HÖRA på alla som har skoj och inte få ha det själv så ska jag fanimej försöka äta nå popcorn. Usch, jag är så jävla less..

Vissa dagar är fan inte roliga, inte ens lite..

FÖRARGAD

Kategori: Allmänt

Det här har varit en konstig vecka för mig. Mina hormoner är i taket och tårarna sprutar i timmar.. Vad ska man göra då? Jo, man drar ner på stan med Vivve och Kim på fredagkväll och myser och skrattar på en fin uteservering, folk trodde nog att vi va fullast på bygget trots att alla va spiknykter. KUL iaf :D
Sen nu har jag hämtat hit lite mer kläder som jag ska packa upp och sen är det väl bara att börja knoppa in.

Min morgondag kommer att bestå av fotboll, Dam VM, och sen vet jag inte riktigt? Söndag blir i alla fall marknad i bjuris, fuck yeah :P

Men det jag längtar allra mest till är min älskling som ska komma hem från sitt galejj med muskeltöserna ;)
Jag är så hemmakär och Erik-kär att jag vissa dagar tror att jag ska gå spricka! Av att jag är Erik-kär alltså :)

Nä, jag har ju redan sminket på och håret fixat, kanske ska jag ta lite ego bilder och se om jag kan få känna mig lite fin jag också. Med mina hormoner lär jag ju, som vanligt, bli missnöjd men vi ser väl. Farewell :P