kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

BF+8

Kategori: Allmänt

Helsikket så sakta tiden går vissa timmar. Nu har jag iofs planer för hela dagen och kvällen känns som att det blir en rofylld kväll också så ingen stress nu inte.
Tvätt nu, städ nu, och kanske att jag ska baka lite chokladbollar som jag är så otroligt sugen på med jämna mellanrum.
Ikvälll måste jag ta itu med naglarna, ta ett välbehövt bad och göra bena lena ;) och sen blir det att fläta håret så jag kan ha vågigt på lördagsfirandet.
Låter väl som ett späckat schema?  Lagomt iaf.

Har lite problem med att fatta hur babyskyddet ska sitta i bilen också. Fattar fanken ingenting, som jag har gjort så räcker inte bältet till så jag måste rådfråga min guru Vivve när vi anländer till Bergsboda imorgon, hon kan ju allt :P

Näe, tvättstugan och sen lite mer bubbelvatten perhaps? ;)

Adjöken adjö!

BF+7

Kategori: kärlekskrypet

Jaha då har vi passerat en vecka med bebis i magen. Jag trodde faktiskt att den skulle komma lite tidigare än såhär men ack så fel man kan ha.
Nu satsar vi på att den få komma ut på söndagsdygnet. Allt får gärna börja hända med värkar, slempropp och vatten på lördagsdygnet för då är det ju i princip garanterat att det blir ett söndagsbarn. Blir det 23.55 så kommer jag inte bara hota dom som skriver på papperna, jag kommer ta till med alla tänkbara medel för att få ett 1.a januari barn!

Sista BM hade vi idag också. Känns lite konstigt men ändå skönt. Jag hade inte gått ner den här gången, nu hade jag gått upp ett par hekton så nu jäklar kan ingen klaga på att jag inte äter för uppenbarligen så har jag ätit då vågen visar STORA siffror i mina ögon.

BT var 95/70
Puls 108
Bebishjärtat klappade på 141
Magen hade växt en hel centimeter så 35 låg måttet på.
Vikten... Ja... siffror tänker jag inte ge ut men nu ha jag iaf lagt på mig 7 kg under denna preggo period.
Med en extrem tur så går jag ner det så fort knoddas kommit ut och amningen börjar ta fart. Det är ju tydligen det som bidrar till att bebiskilona ramlar av så jag får väl hoppas att det blir så för min del också.

Nyårslöftet kan jag ju inte propsa på att jag ska börja träna, kommer ju ha en hel del annat att försöka klara av så om jag får ut tjock-arslet på promenader får jag väl vara tacksam. Annars får jag väl köra all in med hemma träning.. Det som är SÅÅÅÅ kul *not

Näpp... Bubbelvatten och en frukt innan middagsplanerna börjar ta form. Adjöken!

BF+6

Kategori: Allmänt

Ingen unge detta år. Har fått klartecken från gubben att på söndag så kan jag få klämma ut den. TACK!
Jag ska nog propsa på att vi ska börja med "utklämningen" redan på lördag, så att det blir ett nyårsbarn. Jag har redan börjat med en ananas om dagen och imorgon tänkte jag försöka ta arslet ur vagn och städa=skura golv samt baka och på fredag så är det faktiskt tvättid som gäller så det blir att springa upp och ner i trapporna då så om det inte sätter igång på lördagen blir jag mycket besviken.

Dagen i övrigt har varit trevlig med lite sällskap av Foppa & Vivve samt lilla Vincent. Vi har varit ute hos Foppas morsa på H&H i Hörnefors och sen tog vi en liten sväng på stan och Strömpilen men det är ju som lönlöst att försöka kolla på kläder.  Tjockare människa får man ju leta efter och jag kan ju bara hoppas på att man kommer se någorlunda ut efter denna preggo tid så men lite tur kanske jag kan köpa mig nånting fint då.
Tror dock att det blir ganska lugnt med klädfronten ändå. Sockar skulle jag dock behöva och sen kanske någon amningströja eller två, men det tänkte jag försöka fynda på tradera och sen får det nog vara med kläder för min del. Bodyn lär ju vara mäkta defekt ett bra tag så lagomt till nästa mellandagsrea kanske jag får något nytt i garderoben.

Japp, då var det soffläge och bubbelvatten igen då :P Adjöken adjö!

BF+5

Kategori: Allmänt

It´s offical! Bebis kommer aldrig att komma ut. Kul unge man skaffat sig. Börjar redan med protester och trotsen i magen, känns som jag har trevliga år framför mig ;)

Givetvis är jag solo nu igen. Känns nästan som att jag blivit dumpad vissa dagar. Hormonerna gör ju givetvis inte saken bättre för det är ju dom som får mig att känna så. Det här ensamlivet är jag less på. Om bebis åtminstone kunde komma så slapp jag ju det men näe då.. Låt mamma Madde vara solo for-fucking-ever.
Storm ute, inge kul på teve, skallebank och massa upptagna eller icke närvarande vänner gör verkligen livet ännu mer wonderful..
Det ända jag gör på dagarna, som ni kanske märkt i alla dessa övertids-inlägg, är att sitta och beklaga mig över att behöva stå ut med mig själv helt ensammen.
Jag orkar inte gå ner på stan idag, som jag faktiskt tänkt, när det är storm och inte heller känner jag för att baka riktigt än. Tvätten skulle egentligen kunna tas men.. NÄÄÄ, inte nu!

Nån som har tips på hur i hela friden humöret stiger några grader och hormonerna bleknar lite?

Over and out.

BF+4

Kategori: Allmänt

Här sitter jag återigen, själv i väntan på att mitt lilla kärleksknytte ska anlända till den verkliga världen. Verkar dock inte som den har några planer på att komma ut det här året iaf. Känns både bra och dåligt.
Vill ha lite tid på mig att ställa mig till rätta så jag kan börja skolan den 16.e igen men samtidigt så vill jag inte att ungen ska hata mig i senare år för att den får allting sist om den skulle komma nu v s.
Nyårsnatten kan den få komma på som senast!

Jag har nu äntligen fått en skurmopp så jag kan göra rent och fint på golven här hemma! Suverän julklapp, är mycket nöjd över den! Är extremt nöjd över alla mina klappar, har fått exakt det jag ville ha.
Av Darling fick jag min Sodastreamer, ett smyckesträd, ett armbandsur och hörlurar till min mp3 och det var exakt det jag tjatat om i flera veckors tid att jag velat ha. Underbara karl! <3

Av familjen fick jag skurmopp, ny välbehövd kaffekopp med MARILYN MONROE!! SCORE!!
Sen fick jag massa badgrejor och hygienartiklar som alltid behövs, samt lite bodys, sockar till skrutten. Fick även ljus, skraplotter, presentkort, pengar och en bok att skriva i om vårt lilla knytte. Sen så fick jag en mega mega doftljus och en te-låda som kan va bra att ha om jag börjar dricka te nån gång :P Eller om vi någonsin flyttar och jag får inreda i shabby chic för det var en låda i det stuket. Sen fick jag en fotoram och barnkammarboken samt en napp-burk till skrutten.
Underbara saker! Är så himla nöjd!

Efter massa OM och MEN klarade jag ju även uppgiften att försöka hitta nånting till min älskade drömprins. Det var inte lätt men det blev bilhögtalare, en uppsättning spärrskaft med tillhörande hylsor i 34 delar, kallingar, ringar, godis och.. ja nått mer. Det var inte en lätt uppgift men nu är det över iaf :P

Nä, nu ska jag lägga upp benen innan dopet. Adjöe

BF+3

Kategori: kärlekskrypet

Jaha, ingen bebis än så länge. Lika bra, jag har inga krafter för att hålla på och krysta idag. Är så slut efter gårdagens julfirande att jag har inte ens tagit mig från sängen ÄN!
Jag funderar dock på att pallra mig till badrummet, borsta tänderna, sätta mig i badet och blattnes upp lite så jag åtminstone luktar gott och får ut tjorvet till hår jag skaffat mig på skallen.

Imorgon har vi ju dop för lilla Vincent och det måste jag samla krafter till. Hej och hå!

Jag som hade tänkt baka och städa idag, blir inget av det, är alldeles för trött och slö. Hoppas gubben kan vara så vänlig att han fixar maten idag, känner inte för att stå framför spisen men med mina kontrollbehov så kommer jag väl hamna där ändå. Suck.

Men, heja heja bebis! Du få en dag på dig att stanna och växa på dig men sen ska du baske mig ut! :P

BF + 2 = JULAFTON

Kategori: Allmänt

Ingen bebis men världens bästa julafton! Gud så trevligt med släkt, mat, klappar och världens finaste karl brevid mig ;) Är väldigt nöjd med allt!
Har fått världens bästa klappar, bara saker jag ville ha och jag är så otroligt chockad över att jag fått det, jag måste antingen tjatat sönder alla människor om alla miljoner saker jag vill ha eller så är folk väldigt duktig på att bara veta vad jag kan tänkas behöva :D
Underbart!

Nu är vi äntligen hemma och det är film och must som gäller. Imorgon ska jag berätta mer om klapparna och förhoppningsvis trycka ut en unge för snart börjar detta irritera mig. Haha, jag hatar sena människor och detta börjar inte så bra för våran relation :P hahah!!
Ne skämt åt slidan. Pyret kommer när pyret vill :)

Ha de!

UPPESITTARE ÄR VI ALLIHOPA, ALLIHOPA...!

Kategori: Allmänt

Jag tror baske mig hela Sverige spelar Bingolotto ikväll :D Fan va mysigt!
Jag har dukat fram med chips, isvatten och godis här hemma hos oss samt tänt lite ljus så nu är det myselipys i stugan!

Bebis sprattlar och är helnöjd med läget så jag antar att det är lika bäst att sluta försöka puscha ut den och bara känna lugnet. Morgondagen är planerad så det kommer bli suveränt. Jag ser så mkt fram emot att få träffa min lilla mormor och morfar, det är nästan det jag ser fram emot mest :)

Nu inför väntan på att Bingolotto ska börja så inväntar jag även världens goaste lilla Vincent med tillhörande föräldrar, vilket alltså är Foppa & Vivve. ;)
Det ska bli julklappsbyte en snabb sväng innan dom drar iväg till huset dom ska fira jul i. Underbart underbart :)

Naglar på tossar och fingrar är målade så nu är det bara håret som ska flätas innan jag får skutta i säng. Gud se skönt att ha allt klart!

Ha en trevlig kväll före dopparedan! Adjökens!

BF + 1

Kategori: kärlekskrypet

No no, ingen bebis än. Blir väl imorgon eller måndag tror jag.
Idag blir det att städa, baka, handla och slå in de sista klapparna och sen ska jag vara så lyxig med mig själv att jag ska försöka måla tånaglarna och naglarna samt ta ett skönt långt spa-bad och fläta håret i inbakade flätor så det blir lockigt och fint tills morgondagen.
Nånting måste man ju driva tid med.

Funderar på om vi ska ta lös däcken och gå och pumpa dom också så barnvagnen är redo att användas vilken dag som helst. Har dessutom packat helt klart i min BB väska, lillens och babes så de är helt klart samt att barnstolen ska monteras in i baksätet och voila! Fit for bebis! :)

Ska försöka hitta mig ett par bingolotter ikväll och sitta på uppesittarkvällen och spela med gubben. Det var faktiskt hans förslag så why not. Jag har ju inte fått göra nånting så kul med han på flera veckor nu känns det som, så gissa om jag ska njuta!
Imorgon känns det som att min karl och dom andra karlarna vi kommer vara i närheten av hos syrran i Nyåker, kommer att bosätta sig i garaget, som vanligt, så jag får väl passa på nu och ha lilla julaftonsmys med honom.

Men, trappgång blir det idag och förhoppningsvis kommer det en bebis snart också!
Ha en bra fredag!!

BF

Kategori: kärlekskrypet



6 kg tyngre.
Otaliga cm bredare.
40 veckor / 10 månader senare

Och fortfarande inget litet kärlekskryp.

BF BF BF BF BF !!

Kategori: Allmänt

Ja idag ska det tydligen komma en bebis enligt planeringen men det verkar lite stillsamt på den fronten. He blir nog ingen bebbe för än januari, hoppas hoppas för då blir jag nog inte lika hatad i senare år. :P

Annars har jag promenix med Helene, dejt på flyget med Emelie och fika med mammsen på schemat. Givetvis är man ju redan lämnad åt sitt öde, ensam, så jag får väl "passa på att njuta" som alla människor drygt tjatar om.
Jag hatar fan att vara själv. NU när jag egentligen inte borde vara det så får jag vara själv mer än en döing i graven. JÄVLIGT TREVLIGT!
Sen när bebis kommer är det väl skitsamma, då har jag ju någon att roa mig med och spendera all min ensamma tid på.. Men här i huset har vi tydligen inte tänkt resonera likadant... SUCK.

Ha en bra dag, jag ska då ut och traska i kylan, gör detsamma vettja!

DANSK KÄRLEK

Kategori: Musik

Jag är alltid emot danmark men inte i den här frågan, Rasmus Seebach är såååå braaaaaa :D

ARE YOU LEAVING

Kategori: Allmänt

Ja bebis, när lämnar du bubblan du lever i? Har du inte kommit innan julafton får du inte komma för än januari å hör sen!! :P

Idag blir det bakning och dona på här i köket. Har lix inget bättre för mig för nu är jag äntligen klar med skolan!! En termin är avklarad, gud va duktig jag känner mig!!
Imorgon ska jag leka med både Helene, Emelie och mammsen! Jag måste tigga lite skjuts av henne så jag kan köpa en absolut sista julklapp, jävligt drygt men vad gör man inte för livets kärlek <3

Ikväll är det inget Uppdrag Granskning heller.. Attans, mitt favoo program. Vad ska jag göra då? Jo, vi ska nog se Contagion. Nån som sett den? Jag tror den är awesome, allt med Matt Damon är fucking A ! ;)

Ne, mot köket men först ska vi höja volymen på spotify så jag inte känner mig så ensammen ;)

2 DAGAR KVAR

Kategori: kärlekskrypet

Ja men inte kommer det att hända mycket på barnfödarfronten här inte. Näe, jag tror det blir på julafton elller nyår bara för att jag INTE vill det. Typeliskt va? :)

Har nyss haft besök av Kimsan och vi har surrat av oss om diverse skit mellan himmel och jord, välbehövligt kan jag lova!
Nu sitter man, solo.. IGEN. Givetvis flyr gubben fältet så fort han kan, som vanligt, och ensam blir man kvar i en jävla oändlig tristess men jag är inte bitter.. NÄÄÄÄDÅÅ.
Jag ska sista minuten plugga om organen och den naturliga åldringen inför provet imorgon. Jag måste dessutom extra kolla igenom uppgiften som ska lämnas in och sen är jag fit for fight att lägga mig i sängen och mysa med mitt duntäcke som hittat hem.

Efter provet imorgon så tror jag att jag ska försöka hinna med sista svängen på stan för att byta bh.arna, det har jag inte gjort än, och sen blir det att dra iväg för att köpa en julklapp till min älskade karl. Jag hade ju köpt ett par bilhögtalare till BMW:n men lämpligt nog så har rackaren köpt en ny bil som inte behöver de där högtalarna han ville ha så det är bara att skicka tillbaka dom och köpa något nytt.. Jag tror jag vet vad jag ska köpa, hoppas bara det inte blir några förändringar nu bara..

Hur som haver.. Off I go.

SISTA BM

Kategori: kärlekskrypet

Jaha, allt såg fint ut idag igen.
Jag har konstigt nog gått ner i vikt trots att jag har ätit och framför allt kolhydrater men ja.. Jag vet inte varför jag krympt i vikt men tacksam är jag ju givetvis!
BT var detsamma. Mitt järnvärde var skyhögt! Eller.. det låg på 124 och dessförinnan låg jag på 105 så det låg precis som det skulle. Nu behöver jag inte mata i mig 2 Niferex om dagen, tack gode gud!
Lilla bebben låg fixerad och sparkade och kickade runt i magen som vanligt och därav hjärtljud på 135 och kurvan såg lika perfekt ut som vanligt.

SKÖNT att det är bortgjort då.
Nästa tid är 29.e och om inte bebis kommit innan, vilket den gärna får göra för min egen skull, så blir det väl att boka in ett UL då också. Jag hoppas den tänkte hålla sig inne tills januari. Den kommer ju må pyton av att få allt sist ii livet annars.

3 DAYS TO GO

Kategori: kärlekskrypet

Ja då har vi tre dagar kvar till BF. Känns konstigt.. :/ Jag vet ju att den inte kommer att komma innan torsdag och eftersom den inte kommer att göra det så får den baske mig inte komma ut för än januari :P
För dens egen skull lixom ;) 
Jag känner mig typ mer kry och fräsch än någonsin, eller idag känner jag mig så iaf. Helt tipptopp! Det är mot kvällskvisten svanken börjar värka och det blir jobbigt att hitta ett läge att vila skönt i men annars är jag hel nöjd med att vara tjock, otymplig och världens klumpigaste ;)

Idag har vi BM, om en halvtimme faktiskt så om bejben skulle med så få han skynda sig hem, annars går jag själv.
Vet att jag blivit tyngre så det känns väl sådär lagomt skoj men annars så blir det trevligt med lite sista-surr och mått nu såhär inför jul och allt :)

Sen blir det att byta storlek på mina amningsbh.ar och sen packa en liten pappa väska innan baket och plugg ska göras för dagen. Har ju dessutom tvättid idag så det blir trevligt att få lite rent och fint i säng och garderob. Får väl passa på att tvätta upp allt nu när det finns gott om tid ;)

Ha en bra dag!

ENSAMMAST I HELA VÄRLDEN

Kategori: Allmänt

Någon som brukar känna, eller kände under sin graviditet, att fastän karln må vara i samma lägenhet så är man ensammast i hela världen? Och då om han far iväg, vilket min gör för jämnan, så känns det nästan som att.. Ja.. jag vet inte. Jag känner mig fortfarande ensammast i världen men inte lika ensam.
Som att det är jag och min tjocka kropp som känner samhörigheten och som att vi är bästa kompisar. Helt sjukt att försöka förklara men.. Det är som att när jag är ensam så är jag inte lika ensam som då jag har någon hos mig.

Låter det stört?

Jag vet inte om det är för att det börjar lida mot sitt slut, NÅN är nervös, rastlös, uttråkad, begränsad eller vad det kan vara. Det är väl mest troligt mina mega hormoner som tar över eller så har jag ställt in mig på att vara ensam så himla mycket så det känns bättre då. Enligt mig så har jag väl "lidit" i ensamhet ganska mycket och därav ställt in mig på att det kommer vara så för alltid så antingen är det på den vägen eller så har jag äntligen blivit så bekväm att jag faktiskt står ut med mig själv en längre period.
Vad tror ni? Är jag ensam om att resonera såhär, jag vet att det låter nog ganska hormonrubbat och det är det ju men.. Ja.. Jag vet inte.. Känner mig extremt less på att känna mig ensam fast jag inte är det. Har ju alltid mitt lilla knytte med mig så jag vet inte..

Äsch, fan det är för sent på kvällen för att sitta och yra om sånt här. Helvittes så störd jag blir på sen-timmarna! Inte undra på att folk flyr fältet! :P

Jag ska lägga mig och fortsätta läsa boken jag fick låna av Jezzica idag, den är helt suveränt kul kan jag lova! Lägger upp mer info om den sen! Adjöken adjö!

GÖR OM, GÖR RÄTT

Kategori: Allmänt

Idag ska jag testa dessa mariannetryfflar igen. Jag är ju så förtjust i tryffel och jag ville verkligen kunna göra en sats själv men sist misslyckades jag ju totalt och nu vet jag varför. Därför blir det en nny omgång idag och rätt från början ska det bli!

Det blir ingen Gävle resa för oss, bejben använder mig som anledning men egentligen är det för att han har köpt ÄNNU en ny bil och vill meka och leka med den. I cant blame him men jag måste säga att jag verkligen såg fram emot att få åka iväg och nu när det inte blir så vill jag mest inta fosterställning, som vanligt på helgerna, framför vintersporterna som alltid går.

Alla klappar är klara och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har så jävla tråkigt. Är det ingen som kan underhålla mig? Kom med dockteatern and make me laugh! ;P

Nä, nog med gnäll för en dag. Adjöken adjö

OVIKTIGT

Kategori: Allmänt

Ändrade planer återigen.. Mot ica, köpa frysta hallon och chips för nu ska det tröstätas och se Svenska Hjältar galan hela kvällen och imorgon blir det tammefan samma skit igen, och dagen efter det, och dagen efter det, och dagen efter det.. Ja... Ni fattar.

Ha de!

FUCKED UP

Kategori: Allmänt

Åh jag blir så ledsen på mig själv. Jag hatar att jag inte kan koncentrera mig och klara av att sitta i ett rum med andra människor.. Jävla värdelös man är alltså. Helvettets jävla skit.
Med andra ord så gick det inte vägen på provet idag, det blev inget prov för min del för att den utlovade hjälpen jag brukar använda mig av var tillbaka dragen. Känns ju sådär lagomt kul att skolan promota och verkligen ger sig själv creds för att dom har möjligheten att ge dom med t.ex adhd, chansen att få göra prov på ett sätt som dom klarar av. I mitt fall är det att få sitta i enskilt klassrum, men nu såhär lämpligt inför sista kursprovet denna termin så har dom tagit tillbaka sitt löfte och tvingar alla att sitta i samma klassrum. Jävligt osmidigt och förbaskat dålig stil! Dom kan inte utlova saker om dom inte kan hålla det. Usch va less jag blir.

Det är ju mitt självförtroende och mina betyg som blir lidande! Tror ni att det är hemskt bra att få daskat i ansiktet att man är värdelös som inte klarar av att sitta bland andra människor en längre period och fokusera på ett papper med frågor? Näe.. Inte medicin för själen kan jag lova...
Usch... En lavett och fosterställning innan jag orkar packa väskan för våran Gävle resa i helgen. Adjö

ÅLDRING

Kategori: Allmänt

Jag ger upp med försöket att plugga och bli smartare inför morgondagens slutprov. Jag kan fanken inte plugga idag, är helt sirap i skallen.. Vet inte vad det är med mig.
Känner nu att på kvällarna är jag i princip helt offline. Kroppen är slut, huvudet är slut och all energi jag någonsin haft från min adhd är som bortblåst. SUCK.

Imorgon så får vi väl se om jag klarar av slutprovet i en sal med andra människor. Lärarjäveln går ju inte att få tag i så vad ska jag göra? Måste se om jag kan få skicka in den individuella uppgiften antingen via mejl eller om jag kan få göra den muntligt för jag klarar nog inte av att hålla mig på tråden, det blir alldeles för mycket att skriva och för lite energi att skriva, om ni förstår.

Imorgon drar vi ju dessutom till Gävle ett par dagar. Ja jag vet, osmidigt med tanke på att jag har PRICK EN VECKA KVAR till BF, meeen.. Vad fan ska vi bara sitta rätt upp och ner och vänta då eller? Näe! Jag orkar inte det. Gubben har lix tid, vi har en bil, jag har inge mer skola, inge mer jobb och allt är klappat och klart, det ända vi behöver göra är att njuta och hur gör man det bäst om inte va med la famlilia? :)

Näe, nu ska jag försöka läsa lite om organen i åldersutveckling, adjöken adjö.

V.39

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu är det nära BF.
Inte för att den här tjuriga skrutten kommer att komma ut om 8 dagar men hoppas kan man ju alltid göra ;)

Såhär gigantisk är jag nu.




Jag hoppas naveln hoppar in på sin rätta plats sen, det är verkligen ut-put på den :P

SISTA RACET

Kategori: Allmänt

Jag blir så irriterad!
I skolan så är det så att jag får sitta själv och skriva mina prov för att jag inte klarar av stressen, pressen och påfrestningarna med massa andra människor omkring mig. Jag blir ju fanken tokig om jag måste genomlida en föreläsning med andra, så grymt irriterande är människor för mig och är det dagar då jag ska prestera,te.x på prov så kan jag absolut inte ha med människor i närheten!
Nu helt plötsligt, sista provet innan terminslutet så har det bestämts att man tydligen måste ha rektorns godkännande att sitta ensam och skriva fastän min mentor redan har tillåtit mig det hela terminen! VAD HÄNDER?
Rektorn får man inte ens tag i och inte kursläraren heller, vafan? Nu är min dag förstörd lite för jag är irriterad och förbannad som fanken och inte hjälps det, I KNOW, men jag har lite svårt att kontrollera mitt humör för stunden.

Suck. Förstår någon mitt problem? Jag kommer få utbrott och dampa lös, sumpa chansen att prestera på det sista provet denna termin bara för att jag ska bli tvingad att sitta i nån jävla mega sal (aulan) med massa andra elever. DET GÅR INTE! Folk som gått skola med mig tidigare vet att jag kan inte skriva prov enkelt med andra, jag kan inte skriva med andra. Usch. Jag känner mig ledsen och förbannad. SKIT.

Jag ska försöka mig på att baka dessa mariannetryfflarna.. Nånting kreativt brukar kunna göra mig mindre arg och mera klartänkt så jag ställer mig i köket. Adjöken

STILL WAITING

Kategori: Allmänt

Ingen bebis än. Är dock 9 dagar kvar men jag tror inte att den pluppar ut för än i januari. Kanske lika bra att den blir överbakad och färdiggräddad än att den ska komma ut tidigare och vara ogräddad ;) Haha, dåliga jämförelser jag har.

Har i alla fall haft rätt fullt upp. Det har varit skola, jobb och som om det inte vore nog så är man höggravid och karln är fysiskt begränsad p.ga av operationen, och vi har en lägenhet att städa ut och ta hand om i veckan. Känns väldigt jobbigt måste jag säga.
Vi har redan tagit hand om mina kläder, vilket nog var det största problemet, och nu återstår bara husgeråden egentligen. Vi har tagit småprylar också men lillsyrran ska in till lyan imorgon och plocka ihop sina saker och sen kan vi fortsätta. Jag har ju samlat på mig hur mkt prylar som helst och trots att jag tycker att jag slänger extremt mycket så är det ändå femhundrasaker kvar!
Men som sagt, sista grejerna, dvs möblerna, åker till mamma på fredag och sen ska vi bara konka upp husgerådslådorna upp på förrådet och sen har vi bara lilla städet kvar.
Det är ju en extremt öppen lägenhet så det går fort, vi är ju dessutom 5-7 st som ska hjälpas åt så tjoooo va det kommer gå undan!! :)

Slutprov på fredag har jag också och mest troligt sista jobbdagen på torsdag och sen i helgen tänkte jag faktiskt att vi skulle försöka, eller näe.. Jag tror jag satsar på nästa vecka. Vi ska handla och lagra allt som kan tänkas behövas under mina övertidsdagar, jul och allt besök man får då samt packa lite mat till bejbs bb väska.
Och sen är det soffläge för tjockisen här!!

Jahapp! Lite uppdatering och struntsnack har jag klämt in här då.. Imorgon har jag föreläsning + plugg + bakning + packning av lyan att göra så ha det gött!! Adjöken!

OVER AND OUT

Kategori: Allmänt

En lång dag har snart äntligen passerat mitt liv. Jag har haft det bra ute i skogen hos mor men det tär på preggo kroppen att försöka hinna njuta av allt. Har sovit cirkus 4 timmar och hade en riktigt jobbig gårdag som till slut löste sig dock, men det tar på ändå.
Idag har jag hunnit njuta av både gröttallrikar, mammas middag och mellis. Jag brukar verkligen inte äta så mkt som jag gjort idag! Det är som godare att äta hos mammsen, det är aptitligare att alltid ha folk omkring sig.
Imorgon ska jag hem till staden igen och det blir skönt. Jag är helt knäckt och känner ingen större lust att vara vaken längre så jag ska faktiskt knoppa nu.
Tänkte se fotbollen men jag orkar verkligen inte hålla upp ögonen, är heeeeelt sluuuuuut.
Adjöken adjö

DU ÄR DEN JAG KUNDE VA

Kategori: Musik

TÄRD

Kategori: Allmänt

Ja vissa saker tär mer på mig dessa dagar än andra. Det är väldigt frustrerande och extremt jobbigt att må så konstigt som jag gör och framför allt bete mig ännu konstigare. Det är inte bara jag som blir lidande men det är så svårt att göra nånting åt det bara sådär, ni vet..

Ska hem till mamma ute i skogen ikväll och med lite tur så kan hormoner, humör och känslor återfås på ett stabilt läge och då kanske jag blir trevligare att vara i närheten av så folk inte behöver fly fältet. Det kanske dom inte gör just nu men det känns då som det. Typ som att jag är ensammast i hela världen och att ingen förstår en liten gnutta av hur det är just nu.. Kan ju dock bero på att jag inte pratar med någon heller.. Ingen frågar och inget vet och jag berättar ju inte bara hur som helst för vem som helst..

Gud vilket deprimerande inlägg. Jag ska ju vara tipptopp! Det är ju 38 hela veckor idag! Jag ska ju vara jätteglad och supertaggad på det som komma skall! Det är jag ju självklart men den här jävla deprimerade personen som brukar titta fram varje julmånad, tar över lite för mycket nu.
Hem till mammsen, mysa ner sig i soffan med djuren och andas in lite frisk skogsluft borde vara medicin nog tycker jag. Annars kommer jag nog fan inte tillbaka till stan om jag är likadan på måndag eller söndagkväll. Usch, jag hatar fan mig själv sånna här perioder. Fyfan va otrevligt.

Nu ska jag se om jag kan bota skallebanken och resten av förkylnigen på något vis.. kanske med mer clementiner?
Adjö

LUGNET FÖRE STORMEN

Kategori: Allmänt

Ja jag hade ju sett fram emot att få ha lägenheten själv och njuta i min ensamhet, som om jag inte är ensam nog!!?
Hur som, nu är jag fortfarande själv och jääävulskt uttråkad! Känns som att karln bara flyr fältet hela tiden och nu när allt börjar dra ihop sig börjar jag faktiskt bli lite mer nervös över att han kommer vara ute och slira när jag sitter  hemma i värkar eller vad som helst.. Överdriven noja kanske. Jag vet ju vars förlossningen ligger, kan ju ta mig dit själv för jag har pengar på kontot och numret till taxin. Check!

Tänkte att jag skulle göra mariannetryffel idag också men jag orkar itne, svanken är körd. Har väntat för lääänge.
Istället gjorde jag cupcakes, lilla julbordet till middag och tog mig en promenix på affären och inhandlade diverse nödvändigheter. Känner mig lite duktig. Har dessutom steriliserat vår enda nappflaska, så nu vet jag hur det funka :P
Tänkte hämta ut paketet med min bröstpump, DR brown flaskor och annat som kan vara bra att ha när man ammar eller planerar att försöka iaf, men det glömde jag helt bort. Preggo-hjärna!
Istället tror jag att jag ska lägga över DH och GG på stickan och se dom avsnitten till en skål fil och flingor, känner att det är precis det jag behöver just nu. Kan ligga och snora på i sängen och se serier tills jag somnar. Som de flesta andra nätter denna vecka så kommer jag väl bli väckt kring 2 tiden av att bejben kommer hem och ska krypa till kojjs också men innan han kan somna är det lite pusspuss och kläm på bebis så då är man ju vaken igen och med denna förkylning jag nu dragit på mig så gör det inte saken lättare att somna om.
Usch va lång och konstig mening det blev.. Skitsamma. Jag ska tvätta ansiktet och göra mig i ordning. Adjöken!

GODSAKER!

Kategori: Musik

Ja idag blir det massa godsaker! Har fått smaka världens godaste tryffel av Magda, mariannetryffel! MUMS!
Dom täntke jag faktiskt ställa mig och göra imorgon.
Idag så är det cupcakes och kanske hederliga kanelbullar som står på schemat, jag vet inte om jag orkar gå på affären för jag har lägenheten för mig själv och vill njuta då!
Jag spelar jullåtar och sjunger falskt för fulla muggar så nu ska jag baske mig njuta av ensamheten!

KOMMER NI IHÅG?

Kategori: kärlekskrypet


Förra december så bodde jag fortfarande på Teg, men i min lägenhet. Jag jobbade i Obbola och var så in i nordens nykär i min darling att jag nästan sprack av alla bubblor i magen jag fick vid blotta tanken på honom.
Jag kom också ihåg att jag jobbade dagen före jul, kväll, och babe kom och hämtade mig i Obbola i snöstorm och vargakyla och vi åkte hem och mös ner oss i min säng för att invänta John Blund. När vi vaknade morgonen därpå så var det den bästa julaftonsmorgonen någonsin! Inte bara för att jag hade världens underbaraste kille hos mig, men också för att jag fick höra om min bästa väns mirakel. Vivve och Foppa meddelade med ett glatt mms att dom skulle ha barn!
Som om detta inte vore nog så fick jag en systerson mitt i månaden också! Helt fantastiskt!

Förra december var helt underbart. Denna decembermånad har börjat bra, trots humörsvängningar från åvan, men jag har en känsla av att den kommer att toppa alla decembermånader någonsin <3
Vårt lilla kärlekskryp som ska komma kan inte göra annat än sätta stämpeln på den bästa tiden någonsin!


Skriv vad gjorde ni förra december i er blogg :)

Vivve
Linda
Jessica
Emma
Lina
Vickan

BELLY BUMP V.38

Kategori: kärlekskrypet

Har lite lite att göra så kanske att jag bjuder er på en magbild nu när det börjar dra ihop sig mot slutet.
Inne i vecka 38 är jag och så här ballongstor har jag blivit.




Jag känner mig tjockare utan tröjan än med?

BM

Kategori: kärlekskrypet

Jaha, inne i vecka 38 är vi nu då. Allt såg bra ut med både jag och bebis.
Är 7 kg tyngre, har fortfarande lågt och bra BT, 104/64 låg det på idag så det va ändå förvånansvärt högt med tanke på att jag brukar ligga under hundra, men det är superbra BT iaf.
Kurvan såg fin ut, följer den perfekt, är fortfanrande praktexemplet på en perfekt kurva så det känns ju bra.
Lilla bebben hade hjärtslag på 130 så jag har fortfarande svårt att avgöra om det är högt eller lågt, om det är pojke eller flicka enligt alla skrönor.
Vi ser väl när det tänkte titta ut vad könet är. Är sjukt förväntansfull och måttligt less på att vara gravid.

Humöret tryter och hormonerna är inte nådiga nu för tiden.Julmust och clementiner är mina största "cravings" just nu och svanken smärtar som vanligt efter en dags vakenhet. Är dock mkt tröttare nu, kanske beror det på järnbrist, min förkylning jag råkat dra på mig eller den sömnbrist jag lider av nu när gubben måste ligga på rygg och snarka pga operationen han nyss hade eller så är det bara lilla bebben som suger all energi och kraft ur mig på dagarna.
Men gravid är jag, och känns gör det verkligen!

BESTÄMD

Kategori: Allmänt

Nu har jag samtalat med tammetusikken alla jag känner om hur jag ska göra detta med mammaledigheten, jobb och skolan och detta har jag kommit fram till: Jag ska inte göra nånting.
Jag ska gå kvar på skolan, för det är ändå flex jag går vilket innebär att vi bestämmer själv hur mkt skola vi vill gå vilket också gör det enklare för mig att planera. Min grupp, vi kommer hålla ihop hela tiden dessutom, är inte emot att jag någon gång skulle ha med mig ungen till grupparbetet, vad gör det om den ligger och sover i ett hörn medans vi arbetar eller har redovisning? Får ju bara se till att då jag har föreäsningar och prov, att jag har en barnvakt då och det är jag relativt säker på att jag har faktiskt.
Sen är det så att v. 10 ska alla i min klass på praktik men inte jag, jag behöver inte gå för än till hösten så då tänkte jag, istället för att läsa en annan kurs, ta 5 veckor mammaledighet och sen när dom kommer tillbaka kommer jag tillbaka. Muy bien ju!

OCH OM detta inte fungerar som jag hoppas att det ska, så kan jag byta till närdistans alternativt att jag tar ett uppehåll. Ingen är omöjlig och inget är omöhjligt. Då behöver jag inte bry mig så mycket i detta föräldrapeng mörker ÄN, förhoppningsvis. Sen kanske t.om baben kan ta pappaledigt fre-lör-sön och då passar det ju ypperligt för vi har alltid prov på fredagar så då är jag ju räddad med barnvakt! SCORE!

Vad tycker ni detta låter som? En bra plan eller ett totalt fiasko?

KÄNSLA

Kategori: Allmänt

Nu är det väl lite mer julkänslor i luften. Undrar hur länge snön stannar? En dag, max två tror jag och sen är vi tillbaka till barbacke ;)

Jag ska till skolan idag. Känns drygt som fan, skulle behöva läsa lite i boken men egentligen finns det inte så mycket att läsa om för det man ska kunna är sånt som bara ska sitta i skallen, alltså sunt förnuft, så det går inte riktigt att plugga sig till det.
Med lite tur kanske jag kan få nyttja min adhd till att göra dessa skrivuppgifter muntliga istället, jag tappar tråden alldeles för mycket för att kunna koncentrera mig på att skriva.

Annars har vi jobb att se fram emot idag och efter det blir det myspys i soffan för jag är megamega trött!!

Ha en trevlig dag! ADJÖ

STILL NO ACTIVITY

Kategori: Allmänt

Ja det känns verkligen som att hjärnaktiviteten är på noll, åtminstone gällande föräldrapengs-skiten. Är fortfarande helt nollad och vet än inte vad som är bäst för vår situation. Hjälp får jag men det är dött lopp, fattar verkligen inte ett smack! Måste ju verkligen vara praktexemplet på den blondaste blondinen någonsin!

Suck. Helgen har då varit slöare än slöast. Tvätta och städa lite och plugga har jag faktiskt gjort och sen har vi bara legat i soffan. Jag tycker dock det är skönt för jag börjar känna att min svank blir svagare och svagare och humöret tryter i samband med det så lathet passar mig just nu. Känns dock jävligt skönt att det ska bli en hektiskt vecka nu igen.
Har jobb + skola imorgon, föreläsning på tisdag, jobb på onsdag, skola torsdag, baka och leta sista klapparna på fredag, hem till bjur på lördag och sen är det baske mig söndag igen! Ååh inte ska vi glömma att jah ska till BM på tisdag också! Herregud, vilket sjåå. I like!!

Har ju klampat in i vecka 38 också. Nu äntligen börjar vi närma oss ett slut, djeeeez! Fast ungen kommer nog inte komma för än januari ändå så 2 veckor utöver de 2 veckor jag har kvar i denna tjocka äckliga kropp ser jag verkligen fram emot..not.

Ja mitt humör är inte som det brukar vara, är extremt labil så svängarna är väldigt snäva för tillfället. Måste nog kanske försöka tänka på refrängen så jag får mig någon timmes sömn innan babe kommer och snarkar brevid mig så jag vaknar och måste gå och lägga mig i soffan :P hahah! Det har inte hänt så många ggr dock :P Det är oftast jag som är överkänslig.
GOO KVÄlL!!

FÖRÄLDRAPENNINGSJÄVLAMÖRKER

Kategori: Allmänt

Ja hur i hela friden ska man kunna fixa så man fattar nånting av detta extrema skithelvete med föräldrapenning?
Om jag nu ska vara fullt ut mammaledig till sommarn för då kanske babe vill ta ut sina pappa dagar för att få extra lång semester, betyder det då att jag inte kommer att kunna vara mammaledig då? Alltså jag kommer inte få en spänn in på kontot om jag inte skaffar ett jobb?
Jag fattar fan ingenting!
Åh hur smart är det att ta ut ett helt år mammaledighet, är det något att rekomendera eller ska jag försöka hålla mig till lite mer än ett halvår så jag kan få gå klart utbildningen kommande höst?
Jävla mörker allting är... Kan ingen bara komma hit och byta hjärna med mig så jag också fattar sånt här?

37 HELA

Kategori: kärlekskrypet

Har missat att lägga upp lite magbilder men nu har kaggen växt ordentligt!
7 kg tyngre och bra mycket större ser jag nu ut såhär kring midjan ;)



Men såhär såg jag ut förra veckan :P


STÄDTANT UTAN TILLBEHÖR

Kategori: Allmänt

Ja jag som skulle vara duktig tjej och storstäda idag men ack så fel det gick! Efter att ha samla tvätt, bytt sängkläder, skura badrum eller.. duscha det rättare sagt samt dammsuga och skaka av mattan i vardagsrummet så upptäckte jag att skurmoppen är helt borta! Helt plötsligt så kände någon för att ta den så nu lider jag med ett smutsigt golv här i julstöket.
Inte för att jag tänkte att julpynt hade varit fint, men det hade varit trevligt med lite renare golv bara!

Så.. Istället för att göra något mer åt det så håller jag på koka lite mexicanasoppa åt jag och gubben. Det blir myspys ikväll och med det så innebär det att IDOL kommer att ses på. Heja Moa!!
Lite ljus, julmust och en och annan karamell kommer sitta fint till programmet.

Imorgon ser jag fram emot en dag med plugg, en kväll med tvätt och en morgon av sömn. Åhej å hå så skönt det ska bli att få sova ut!
Adjöken adjö, nu är det mat på gång!