kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

J*VLA BB

Kategori: Allmänt

NU har det kommit en räkning till mig på 400 spänn från BB som skulle varit betald den 9.e februari.
What the häck??
I helskotta jag tänker betala den!

BVC

Kategori: Allmänt

Snart ska vi mot BVC och väga och mäta lillemannen samt göra en sån där EPDS grej på mig. Inte för att jag tror att jag har förlossningsdepression eller ens ligger i riskzonen men det är tydligen bra att göra dom där pappirusarna.

Jag har gjort en mega mega fruktsallad och tänker lite på hur skoj det skulle vara att vara dagmamma kanske. Om vi nu flyttat oss till ett mer barnvänligt område med lite shysstare lägenhet som är praktisk att ha barn i, så är jag nog ganska sugen på att försöka mig på att vara dagmamma.
Så känner jag nu iaf, men man vet ju aldrig med mig. Jag ska plugga klart och göra bort skolan och sen när det är dags för jobb så är jag extremt jävla supersugen på att jobba med barn och varför inte dagmamma ett tag?
Det kan ju vara som ett mellanjobb innan jag får det jobb jag vill ha.

Näe, på med labankläderna på Edwin och halsdukar på mig för jag börja bli lite sjuk tror jag. Min hals svider varje gång jag sväljer, det känns som taggtråd :S

Adjöken adjö!

GAMMALT GROLL

Kategori: Allmänt

Den gamla tiden och dess människor kommer och hälsar på ibland, känns konstigt. Skönt att vara på ett annat ställe nu.

Idag ska vi lata oss. Jag ska på BVC och sen ska jag försöka ta mig i kragen och baka lite kakor. Inte för att jag ska äta men jag ska börja lagra till dopet tänkte jag. Bullar går ju fortare än fortast att göra, det är kakorna som är dryg så det gäller att börja i tid.
Posta dopkorten ska jag göra idag också och kanske ner på stan och lämna tillbaka en kostym som darling köpte samt massa kläder på H&M som jag köpte men som jag är för tjock för.

Adjöken!

PROVER I OÄNDLIGHET

Kategori: Allmänt

Är det inte lilleman som ska vara med om prover och tester så är det jag. Nu har jag äntligen satt denna boll i rullning och med lite tur så kommer det att fungera bra med den kommande medicinen.
Usch va less jag är efter alla tester idag, sjukt jobbigt måste jag säga men nu är det över iaf och det jag kan se fram emot i testväg nu är blodtryck och det kan jag gå med på.

Givetvis så fanns det inte Althera till prinsen på apoteket. Får hämta ut det på torsdag istället och som om inte det vore nog så har Vistaprint gjort fel i min beställning av dopkort. Jag ville ha korten glansiga men fick dom matta. När jag tog upp det med dom så erbjöd dom mig bara massa jävla rabatter till nästa beställning.. JO JO! SOM OM det blir en nästa beställning?! NÄÄÄÄ!

Suck, pust och gröna bönor, inget att göra åt så nu får jag skicka iväg dom i alla fall. gissa om jag har skrivkramp i handen av allt handskrivande av adressser. Jisses!
Men snart så är allt klart :)

Nu ska vi mysa innan jag börjar med maten.

A DOLLAR

Kategori: Musik

MORGON IL

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad det är med min lilla prins denna morgon. Från kl.3 i natt har han varit väldigt knölig. Han panikskrek från ingenstans och gissa om mammsingen blev rädd!
Jag tror dock jag vet svaret på detta elände för han. Det är nog poop.et. Han har inge bajja sen i söndagsmorgon så det kan nog vara det. Ajbara..

Idag ska vi ut och ploga med vagnen. Mot sjukhuset först och sen BVC, Ica och slutligen egentlign mot stan men jag undrar om jag inte ska bjuda hem Helene istället. Känns väldigt jobbigt att ploga ner mot stan faktisk.

Adjios!

PSYKBRYT

Kategori: Allmänt

Ja imorgon är det massa saker som ska göras. Jag ser som fram emot det. Jag gillar ju att ha saker och ting att göra på dagarna, särskilt när bejben jobbar och tränar efter jobbet, då tar det ju längre tid innan han kommer hem så då är det skönt att ha saker och ting stående på schemat ;)

Jag ska dessutom lämna tillbaka massa kläder på H&M imorgon. Jag är ju tammefan för tjock för allt! Antingen har jag blivit en tjockis eller så har H&M fått extremt små storlekar. Känns ju som att man få börja kolla på BiB avdelningarna snart, SUCK!
Jag måste hitta nå fint till dopet. Ska ju dessutom försöka köpa det där fina bandet till dopklänningen. Jag ska köra på grönt band till min prins. Orka vara originell och köra på blått, nej! För Edwin blir det grönt och skönt! Jag och darling ska köra på svart och lila så det kommer bli ett så fint färgglatt dop.
Undra om jag ska köra dresscode NEON på gästerna? ;)

Nu är det sängen, mammsing och pappsing är tlööööööött

DUKTIG SVENSKA FLICKA

Kategori: Allmänt

Hujedamig så jag har hunnit med grejer idag! Ut med pyret strax efter 9 och mot tanten, alltså hon jag ledsagar. Sen tog vi en kaffekopp innan vi gjorde stan. Där sprang vi omkring på affärer tills klockan var 13.30. 14.00 lämnade jag av henne och mot stan igen för då var det Gojj som ville leka. Hon hade dessutom med sig en liten matburk som Edwin skulle få för jag har inte hunnit hämta ut maten till honom, får lov att göra det imorgonbitti innan jag åker till psyket för ett läkarbesök.
Jag ska ju få börja på min medicin, concerta, så nu är det dags att göra om alla prover för dom jag gjorde innan jag blev gravid är inte giltiga längre. Så det blir läkarbesök, EKG, EEG, MR och UP som ska göras. Himla trevligt... NOT!
Men det blir nog bra när medicinen börjar verka. Kanske jag också blir normal :P

Jag har då hittat mig en fin liten omlottklänning på rean på Åhlens och en ny PJ till Ed. En liten robot pyjamas blev det och så himla söt han kommer att bli i den. Ikväll åker den på!

Nu ska jag fortsätta med maten medans svanken inte värker alltför smärtsamt. ADJÖ

2012-02-27 early morning

Kategori: Allmänt

Gud va lat jag har varit på att blogga. Jag brukar inte bloggandet lida men nu har det tagit fart i latmask-beteende.
Det ska bli bättring!

Idag har vi en dag med jobb framför oss. Ska försöka hinna på BVC efteråt och hämta ut receptet på Althera  så lilla mannen kan få sig lite mer mat denna månad.
Idag är även den dag jag, återigen, har bestämt mig för att börja banta. Jag blir ju fan bara tjockare och tjockare så nu jäklar få jag ju ta tag i detta. Har gått upp 1,5 kg på 2 veckor och jag som hade varit så duktig och gått ner några kilon innan detta missöde så nu är det bara att köra igång igen. SUCK.
Varför kan ma inte få va en av dom som kan äta ihjäl sig och aldrig bli fet? Näääerååå... Allt ska sätta sig på de mest osmickrande ställena... Blir inte lätt att hitta något fint till dopet om man ska se lika gravid ut igen!!

Nog om mig och mitt fettproblem.
Min lilla parvel har vuxit som bara den! Han är megastor, och megatung! Flera kilon väger han, närmare bestämt 6 !! Helt sjukt. Har lite svårt att hitta bra pyjamaser åt honom, ska kika lite på kapphal idag när vi är på stan men jag vet inte ja.. Jag vill helst ha långbyxor med fötter och som går att knäppa upp helt ner till fötterna på båda benen. Helst för att hans gips gör det lite svårare att ta PJ´s med tajta muddar på benen.
Iofs så ska han inte ha gipset forever så kanske jag ska  nöja mig med de jag har, om 3 veckor får vi ju ta bort gipset så..

äsch bara. nu ska jag försöka klä på mig och sätta på ansiktet innan Unga Mödrar :P tjoflöjt!

TWINKLE TWINKLE

Kategori: Allmänt

Tröttast i världen känns det som att jag kan få pris för idag. Hujedamig så slö och sliten jag är, jag har bevis på det dessutom! OM man råkar se mig så kan man verkligen se mörka ringar runt ögonen och påsar som hänger ner till knäna. Ingen concealer hjälper detta trötta nylle I can promise U.
Ojski bojski. Imorgon har jag dock inget att behöva kliva upp tidigt till, det är bara barnloppisen som väntar och OM GOJJ pallrar sig med tidiga bussen från Holmsund så kanske vi hinner gå på den :P

Dagen har bestått av babycafé ¨på tegskyrkan, som vanligt lika trevligt. Får dock lite ångest när det är massa mammor som man inte känner. Jag tycker det är jobbigt att socialisera med barn i bilden om det är med massa okänt folk. Det känns som att alla andra mammor kollar med dömande getögon på mig och då blir jag inte alls bekväm. Det blir superjobbigt. Annars är det när man hänger med nån man känner och har barnen med sig, då känns det mer bekvämt. Någon som känner igen sig eller är jag bara löjlig?
Jag trivs nog bäst själv ändå. Då kan ju ingen döma mig för hur jag gör eller inte gör med mitt lilla pyre.

Mammsingen har varit på besök med Marielle och Miranda, 2 av Edwins mostrar. Vi fick oss 3 stycker supersöta bodysar som kommer att sitta som ett smäck om några veckor när han går upp ännu en storlek i kläder. Mycket uppskattat!

Näe, nu är det tunga ögon. Jag ska gå och mysa lite med Ed i soffan. Adjöss!

IT NEEDS 2 BE DONE

Kategori: Allmänt

Ja saker och ting måste göras trots att tråkiga saker sker.. :(
Jag tänker på min älskade morfar som gick bort i natt. Det hände fridfullt i sömnen och det är jag tacksam för.
Vila I Frid


Saker måste göras ändå! Idag har jag fixat allt med skolan och äntligen är det över med det stök och böket. Gissa hur skönt det känns?
Närdistans kurser:
Första kursen,  Etik och livsfrågor och sen psykiatri efter det känns himla bra.
Som om inte detta vore nog så ska jag söka en Heldistans kurs på Hermods och få börja den i slutet på maj och in i juni, det blir Psykologi A. Den ingår i min utbldning men eftersom jag nu är mammaledig när alla andra läser den så tänkte jag ta igen det med att läsa över sommaren. Det är bara en 50 poängs kurs vilket innebär 2-3 veckor om jag läser på 100% så det ska nog gå bra, hoppas jag.
Magda ska bidra med hennes anteckningar och bok så det är jag tacksam över :)

Dessutom har jag testa åka barnvagn i rulltrappa idag. Magda hjälpte mig komma över rulltrappeskräcken men ack det gör jag inte om! Inte åka UPP i en rulltrappa iaf, usch va hemskt det var!


Nu ska prinsen äta och jag ska smaka på en kaffekopp Adjö!

MORFAR

Kategori: Allmänt

Vila i frid kära morfar

UTGÅNG = HEMGÅNG

Kategori: Klumpfoten

Gissa hur skönt det är att äntligen få vara hemma? Det känns som om vi varit borta i flera veckor men det är bara 3 dagar.

Allt har gått bra iaf. Operationen gick fint, hälsenan är av, och vår lilla parvel vaknade upp från narkosen med extrem hunger för han fick ju fasta från 04.00 på morgonen och han operades inte för än 08.00.
I hela 1,5 timmar var vi utan vårt mirakel och det var det jobbigaste jag varit med om. Jag har aldrig varit ifrån han så länge och under de omständigheterna var ju oron ännu jobbigare att handskas med. Gissa om jag är glad över att min älskade älskling var med <3
Allt gick då bra och vi fick ligga kvar över natten för att hålla lite koll på pyret men inte behövdes då det. När han vaknade upp ordentligt så var han en sån liten gladskit och han mådde så himla bra hela natten, sov och åt var 3.e timme och inte ett enda skrik. Inte för än nu vill säga..
Det är väl lite aj aj för honom i foten men det går bra så länge mammsingen håller om honom ;)

NU blir det sängdags för Edwin och ensamtid för mammsingen.
Adjöken adjö!

Jag kan inte påstå att sjukhuset har alltf...

Kategori: Allmänt

Jag kan inte påstå att sjukhuset har alltför roliga och tidsfördrivande aktiviteter, inredning eller utrustning. Här på Barn 2 så har vi ett stort rum med tv men inga roliga kanaler. Jag inser ju nu att jag kommer ått missa flera avsnitt av Unga mödrar som jag älskar att hata! Vad ska jag nu spotta på vid middagstid? Dom där danska tjejerna är ju rätt korkade och brukar kunna underhålla ganska duktigt men jag få vänta tills onsdag med att se nått skoj. Nu sitter vi och väntar på narkosläkaren men han verkar ha glömt oss. Vi ha ju förresten vägt lillen och han väger hela 5810 gram och är 61 cm lång! Ingen plutt längre inte! Ne om man skulle försöka vila lite. Blev inte så mkt sömn i natt så vi få väl ta igen det idag/ikväll. Adjö!

2MORROW

Kategori: Klumpfoten

Imorgon skriver vi in oss på Barn 2 för inläggning. Det blir ju operation på tisdag och jag är så nervös så oj oj oj.. :S Men dom är ju duktiga nu för tiden så jag hoppas att vår lilla Ed klarar narkosen bra, det är mest det som dom mljligen oroar sig för och därav får vi mest troligt stanna tills på onsdag. Jag vet inte vad jag känner för det. Det känns ju säkert med tanke på att man är en knapptryckning från en läkare/sköterska men samtidigt så hade det varit så skönt att få ta med mig lilla pyret hem och mysa ner oss i storsängen och bara ha det varmt, gott och skönt tillsammans med pappsen när ha slutar jobbet men vi ser väl vad som händer.
Sjukhussängarna var ju ingen höjdare när vi låg på BB men kanske är det andra shysstare sängar där vi ska bo? Vilket jag inte vet än om det blir Barn 4 eller anhörigrum eller vad som nu finns. Det kanske är samma sak?

Ikväll ska jag packa mat och kläder till jag och Ed så vi klarar oss, och kanske något som kan underhålla mig under de långa timmarna som tiden mest troligt kommer att stå stilla. Eller, det kommer då kännas som det för det brukar det göra på sjukhus.

Ja ja, åter till våffelgräddningen!

LILLA FAMILJEN

Kategori: kärlekskrypet

IMPORTANTE

Kategori: kärlekskrypet

Jag känner att jag har lite viktigare saker för mig än att blogga lika mycket som jag brukar.
Lilleman är under isolering för om han blir sjuk innan tisdag så får han ju inte opereras och det skulle vara tråkigt om vi måste skjuta på allt ännnu längre.

Han har då blivit en stor kille nu, Hela 7 veckor är han och piggare än nånsin!
Vi gör morgon kring 7 tiden och då är han så pigg och alert och vill bara ligga och skratta och jollra på, det är så mysigt! :)
Det går så himla fort för dom små liven måste jag säga :)

Idag ska jag nog försöka få oss lite pigga och fräscha i form av en husstädning och lite god och nyttig mat. Kanske till och med en promenad så jag kan handla lite gott oc nyttigt?
Jag som egentligen bantar fick nå dille på naturchips igår och lite naturgodis så det är ju rakt åt fanders med min vikt. Jag kommer va ett daller for fucking ever känns det som..
Skit vare värt! Nu ska vi skratta lite åt teven, den är sjukt rolig ;P

PANCAKE DAY

Kategori: Allmänt

Idag ska jag inte göra alltför många knop. Ta upp tvätten, sortera och vika in där det ska vara, köra en sväng med dammsugare och möjligen moppen om tiden finns till. Jag måste göra massa pannkakor för vi har mjölk som går ut idag och ägg. Sen blir det att posta paket, ringa BVC iGEN, ringa BM, gå på babymassage, möjligen träffa syrran och systersonen och sen ska jag och darling på hemligt uppdrag!
Jag är så exalterad över det så oj oj oj :)

Sen blir det en snabbkaffe hos Magda och hemgång där vi kommer få besök av darlings syster och kusin. Mycket trevliga planer! Om nu dessa håller återstår att se men så är det planerat iaf :P


Igår sorterade jag babykläder också så nu är det bort med mini-kläderna och fram med storlek 62 och uppåt. Vårt lilla pyre som på fredag blir 7 veckor, kunde redan förra veckan använda stl 62, han växer ju så det knakar :D

OPERATION

Kategori: Klumpfoten

Nu är det klart. Huvva så hemskt. På måndag skriver vi in oss för inläggning på barn 2, fast vi kommer att ligga på barn 4, och börjar med provtagningar och dylikt som behövs innan vårt älskade hjärtegull ska operas på tisdagen.
Känns inte kul att han ska behöva ligga under narkos då det är ett så enkel och snabb operation men det måste göras om vi vill att han ska bli bra. :/
OM vi har tur och Edwin mår bra efter uppvakningen och matlust och avföring är som det ska så får vi kanske åka hem på tisdagskvällen, om inte så blir vi kvar till på onsdag.
Usch, hemskheter då... :(
Men det är bra att det görs nu istället för om några månader/år. Det går inte lika enkelt och smärtfritt bra då så på så vis är det himla bra. Men det känns ju ändå i mammahjärtat. <3

Men trots denna otur har vi sjukt med tur att Edwins fot har gått till sig så pass mycket och så bra, på så kort tid. Det är 6 andra bebisar som också behandlas för klumpfot nu och dom har det inte alls lika enkelt och bra som vi har det. Dom har dessutom problem med höfterna så deras behandling tar ännu mer tid och är ännu mer komplicerad. Så egentligen ska jag väl inte klaga.

<3

Kategori: kärlekskrypet

Våran hjärtedag <3



SJUKHUS

Kategori: Allmänt

Återbesök på sjukhuset blir det idag. Ska få höra hur operationen på måndag kommer att gå till så det blir intressant men nervöst.
En sväng på skolan och fixa med en del saker ska också ske och sen blir det bara hemgång. SKÖNT.
Hoppas snöfallet avtar något så jag slipper ploga min egen väg med barnvagnen. :P


Sen ska vi säga GRATTIS till Jezzica och Jonas som har fått världens finaste lilla tös!!
Tusen kramar till er!!

Nu ska jag bälja kaffe innan vi gör oss i ordning.
Kanske ska jag äta något till frukost eller lunch idag, glömde ju bort det
igår så det blev lite yrt i huvudet och svagt i benen men det få jag bättra på idag
när vi ska vara ute så mycket :)

WITHOUT YOU

Kategori: Allmänt

I can't win, I can't reign
I will never win this game without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same without you, without you
I Won't run, I won't Fly,
I will never make it by without you, without you
I can't rest, I can't fight
All i need is you and I, without you














TURKOS

Kategori: Allmänt

Nu är jag inne med att försöka få köket i denna förskräckliga lägenhet, lite mer turkos. Inte för att jag är less på vitt och lila men jag tänkte testa en annan favoritfärg nu.
Jag  hade dock önskat att det går att göra mer än att bara byta gardiner,duk och ljus men men.. I nästa lägenhet kanske? ;P

Nu ska jag ner på stan och träffa Gojj för lite kärleksshopping :D Härligt va!?
Jag ska även posta paket och bli av med lite kläder samt beställa tid för BB fotografering och slutligen blir det en sväng på apoteket för att återigen köpa denna lavemangspip så jag är garderad ett par dagar till.

Off I go!

STAY BY

Kategori: kärlekskrypet

Jag har lite fullt upp, fast ändå inte, så bloggandet blir lite lidande.

Det är trötta dagar då nätterna är nästan helt fyllda med gnål från pysen. Han har så ont i magen, den är alltiid helt spänd och jag tycker inte att magmassage hjälper särskilt mycket. Något som dock hjälper är en lavemangsventil i rumpan som jag fick ett tips om. Det var extremt bra men väldigt synd att jag inte fattade att det är engångsvara.
Det finns en särskild ventil för dessa "kolik-problem" som det kallas, Windi heter den, men det finns ju givetvis inte att köpa här uppe. Får isf beställa men det tar ju ett tag också, så tills det kommit med posten så är det lavemangspiparna som gäller.

Jag har börjat missbruka kaffet lite på mina ensamma mornar, nu måste jag hugga i igen för det verkar inte som om jag och pysen ska mysa nå mer. Han är pigg och alert så det är väl bara jag piggnar till också ;)

Sen har Whitney Huoston dött. Jaha? Tråkigt men det finns väl större problem att lägga uppmärksamheten på ttycker jag. Enligt mig så är hon inte i närheten av att ha skrivit samma musikhistoria som Michael Jackson, Johnny Cash eller någon annan riktig legend som gått bort. Hon var bara en diva med bra röst som gjorde ett par bra låtar, en hyffsad film och sen skaffa sig en riktig pajas till karl och förstörde livet.
Jag tycker hon ha en handfull bra låtar men inte mer än så.
Skönt för hennes egen del att sluta kämpa i motvind, hon verkar ju inte klara det särskilt bra ändå.
Kanske jag låter lite arg,bitter och hemsk men alla kan inte vilja "hedra" Whittan..

AVSLUT

Kategori: Allmänt

Nu är det inge mer skola på hela 6 veckor! Känns faktiskt skönt! Det ända jag måste komma ihåg att göra nu är att spika in ett datum så jag kan gå tillbaka till skolan och anmäla mig till ännu en kurs på närdistansen, men det går nog bra ska ni se. Jag vill läsa psykologin i sommar på distans, mest bara för att min mammapeng är så värdelös och sen för att jag vill läsa så mycket som möjligt så jag blir klar så fort som möjlgt.

Ikväll blir det nog en lugn kväll. Har inte alltför mycket ork till stånk och stök. Jag ha köpt vindruvor som jag ska smaska på, försöker ju banta så det är det ända nöjet man har nu för tiden... vindruvor..
Jag hoppas pappsing Erik vill mysa med jag och Ed ikväll. Imorgon kanske humöret, energin och intresset för att göra annat än mysa stiger men ikväll är det lugna gatan och mängder med mys!

Jag ska sitta i mina nya, flashiga pyjamasbyxor hela kvällen så jag hoppas det inte blir några oväntade besök :P

Äsch, så ovärt inlägg. Adjöken adjö

TRYGGHANSA

Kategori: Allmänt

Nu är min lilla skatt försäkrad upp till öronen! Känns bra att t.om ersättning går att få ut för klumpfoten. Känns mindre bra att veta att jag hade kunna få 1250 kr för de dagarna jag va inlagd på BB OM jag va försäkrad via TryggHansa också.
Har inte tecknat ngn försäkring för mig, få avvakta ett tag till tänkte jag.

I övrigt så blir det bloggpaus för min del.

KVÄLLSFUNDERATIONER

Kategori: Allmänt

Det spinner på i hjärnkontoret rätt häftigt när man är solo. Jag vet att det inte är särskilt bra att fortsätta låta tankarna spinna på i högvarv, man hamnar bara på dåliga ställen, men det är så svårt att sluta. Jag ska dock bättra mig! Får inte ut något av att tänka ändå, det ställer bara till det för mig, men det var ju inge nytt!!

Jag känner mig lite deprimerad över spegelbilden. Jag funderar på en diet men har för dålig karaktär att hålla en sån så kanske att jag ska sluta äta bara? Då menar jag alla onyttigheter jag trycker, för det är tammefan det jag lever på! Snask och gotta varje dag! Det här är dock första NYTTIGA dagen så lets keep it up!

Har t.om hunnit med att börja köra plankan varje kväll också, nog för att det bara gått 2 kvällar men det är en början. Jag orkar ju tusikken nästan lika mycket som innan jag blev gravid, det är positivt! Kanske man slipper se ut som en strandad val med en däcksamling på magen till sommaren, hoppas!!
Så fort jag får så blir det att börja springa igen. Jag undrar när jag ska knata in på gymmet och införskaffa mig ett kort? Jag har då lovat mig själv och lilla Ed, att det ska bli MINST en halvtimmes promenad varje dag oavsett vilket väder vi har. Ed går ju att skydda med filtar, kläder och allt annat så det är bara för min fisförnärmade tjockröv att pallra sig ut varje dag. Jag tror jag börjar imorgon redan! I will walk home from school!


Jag längtar till våren då det drar igång Mamma Boot Camp. Det ska jag verkligen testa på! Har vela gå på military bootcamp hur länge som helst men givetvis kom jag på det när jag hade en bulle i ugnen så det var ju inte så lyckat..

Ja ja, kvällsrabbel!! Nu är det sängen!!

TRADERATRÄSKET

Kategori: Allmänt

Jag har hittat så mycket som jag vill ha från Tradera. Allt från nappflaskor-flaskställ-sterilisator-gardiner-lampor till dregglisar och killer heels. Jag ska nog inte köpa saker till mig själv men däremot ska jag nog testa på lite nya flaskor och köpa mig ett nappställ samt en maskin som jag inte tänker jinxa för jag ska nog vinna aktionen först ;)

Jag och Ed har en skön innedag idag. Vi har dock hunnit med en liten promenix för att ta oss till ett möte jag hade bokat in men nu blir det innemys. Ska gå igenom lite kläder och skor och sälja/skänka iväg. Blir nog tradera där också :P

Off I go, 4 now.

I´M BACK

Kategori: Allmänt

Har haft lite paus på la blogg. Skönt!
Det är så himla kallt så det är inge trevligt att sittta framför datorn och låta småfingrana frysa ihjäl. Nej nej nej ;P

Vi har spenderat en rätt stor del av helgen hos Jezzica och Jonas och det måste jag säga att fy bubblan så kul det är att "hänga" där ;)
Roliga, trevliga och riktiga hyvens människor är dom och det hittar man inte alltför ofta idag :)
Vårat försök att se film i söndagskväll blev tappert, istället för att följa med i filmen så följde vi med i diverse roliga berättelser angående både bilkörning, fylla och relationer. Haha, fan va jag garva! Så jävla skoj allting :D

Har dessutom hunnit med en mini reunion med tjejerna från högstadiet och det är ju alltid lika trevligt!

Men nu har jag en liten knölsvan i spjälsängen som vill ha lite mer mat innan det är godnatt på riktigt :P Adjöss

KYLA

Kategori: Allmänt

Ja det är kyligt både inne och ute här på teg. Känns ju lagom roligt att vara vaken idag. Varför kan inte våran lägenhet vara lika normal som alla andras i huset och hålla värmen?
Kul att ha Ed här när det är 13 grader inne bara. Dock känns det kyligare men det är väl bara jag som är frusen av mig.

Det blir väl att hets-äta och ligga under täcket med Ed idag. Kanske ska vi se lite Twilight och varför inte Girl with the dragon tattoo? Det är långa filmer som räcker ett par timmar som underhållning :)

Adjöss

15 & 5

Kategori: Allmänt

Jag måste erkännna att jag trodde aldrig att jag skulle stöta på så trevliga tjejer när jag började skolan. Hade,som vanligt, förutfattade meningar och hat mot alla kvigor i klassen, men jag har hittat inte en utan flera supertrevliga tjejer som jag verkligen gillar! Det är så skoj att ta sig till skolan, t.om sånna här kalla dagar. :)

Jag har varit och införskaffat lite proviant till helgen, som ska spenderas inomhus i total isolering. Fyballa, jag vägrar kliva utanför dörren igen!
Det är ju egentligen planer på att ha en mini-reunion imorgonkväll på dalen, men jag vet inte riktigt. Får se hur jag känner imorgon. Det hade varit sjukt kul men det känns inte alls kul att försöka ta sig dit. Bussar+minusgrader=inget jag gillar. We´ll see, we´ll see ...

Annars är mitt lilla knytte 5 veckor idag :) Tiden går fort när man har roligt ;)

Adjöss!

ADDICTION

Kategori: Allmänt

Jag har gått omrking och intala mig själv att det är dags att börja banta. Nu får jag inte hålla på med dessa onyttigheter som jag missbrukar. Jag är helt besatt av choklad! Chokladbollar, kexchoklad, Oboy, twix, jaa U name it! Allt åker ner i dallermagen! Jag vill inte!!
Nog för att jag har gått ner 10 kilo från förlossninge, gick ju dock bara upp 7 så det är en 3 kg vinst, men ändå så vill jag ner mer. Helst 10 kg till, vill vara liten, smal och snärt men det kan jag ju fortsätta drömma om..

Änyhow, jag vet inte om jag orkar med någon särskild diet. Har alltid varit så dålig på det där med dieter. Det slutar med att jag antingen slutar äta eller skiter i allt efter en dag och det är ju ingen win-win-situation ;P
Jag tror på vanligt matintag och mer träning, men jag har ju inte varit på någon efterkontroll och har ingen riktig koll på om jag får träna eller inte. Jag vill ju springa! Jag har längtat efter en löprunda i flera månader så måtte jag få börja springa snart och köra stenhårt på massa roliga pass som finns på Träna, det är nämligen där jag tänkt köpa gymkort.

Core, spinning och typ power yoga kanske hade varit skoj. Inget med för mkt kordinationsförmåga klarar jag av, alltså typ step, zumba elller nån sån där dans-skit. Helst styrka och kondition.. Kanske bodypump? ;)

whatever.. Nu ska vi skynda att få upp lite värme medans vi kan, för sen bli det skola och efter det så måste jag ta mig en promenix på affäreer. Brr... :S

Adjöss

FAMILJ

Kategori: kärlekskrypet


Mina fina killar!
Vad skulle jag ta mig till utan er?
Vilket liv skulle jag haft om jag inte hade er?

jagälskarer!

UT I KYLAN

Kategori: Klumpfoten

Ja vi ska mot skolan i denna kyla. Tur vi har världens bästa Magdis som erbjuder sig att köra, vad skulle vi ta oss till annars?

Det har inte blivit något nytt gips för Ed. Han hade tryckmärken från förra gipset och var lite röd så läkaren tyckte vi skulle vila benet ett tag, tills på måndag närmare bestämt. Det betyder också att operationen blir inställd åtminstone en vecka till så det känns ju tråkigt, men det är ju skönt att dom är så noga med allt.

Efter dagens föreläsning ska jag nog kika in till Studiecentrum och fixa så jag kan gå på närdistans nästa kurs. Orkar inte med detta flex-schema, förläsningarna är i vägen. Jag vill hellre ge min tid till Edwin än koncentreara mig alldeles för mycket på skolan. Då blir jag säkerligen trött och stressad och det blir ju Ed som får lida. Jag kommer ju inte kunna vara den bästa mamman om jag ska springa runt och stressa med skoluppgifter.
Lite skola hinner jag med i min egen takt så de blir superduper!

Nu måste vi klä och oss och göra sista tuchen innan vi kan bege oss mot Magdas bil ;)

<3 KÄRLEK

Kategori: kärlekskrypet

 

Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.

Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.

I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.

Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig

Men forstsätt nu att sova
och ligga brevid mig
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.




ITS COLD AROUND HERE

Kategori: Allmänt

Gud i himmelen vilka minusgrader vi har! Varför varför!!?? Jag som ville slippa detta elände men icket!

Vi har en dejt med ortoped och gipstekniker idag och sen ska vi skynda oss hem! Ska försöka få nån nytta gjort i skolarbetet och sen ska jag t.om försöka baka! Jag är så sugen på chokladbollar och det är världens enklaste sak att göra men gud så lång tid det tar för mig att få tummen ur.

Håller på att dra hem Breaking Dawn del 1 så jag hoppas jag får se den i helgen. OM jag får leka med Ed själv så ska vi ha myspys framför teven med chips och bubbelvatten och givetvis Breaking Dawn. Gud va jag längtar!

Nu ska vi ladda och samla krafter för att orka med att ta oss ut i kylan idag. Burr!
Adjöksss