kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

MORGONMIX!

Kategori: Musik

Jag har ju lite morgonfavoriter, såklart, som gör att allt blir mycket bättre efter en sån hemsk natt som jag har haft.

FÄNGELSE

Kategori: Allmänt

Jag drömde en sån förfärlig dröm i natt. Vaknade i panik halv 3 och kände hur jag grinade.
Mina drömmar har alltid varit mardrömmar och sjukt verkliga men sen jag blev preggo så har det som boostat allting ännu mer.
Nu drömde jag att alla mina vänner lämnade mig och låtsades inte om att känna mig när jag väl såg dom igen och som om inte det vore nog hemskt så drömde jag även att jag blev dömd till 10 års fängelse.
Jag hade tydligen varit med på en del mord men dom hade bara kunna placera mig vid ett, så jag hade en ordentlig fängelsevistelse som väntade mig.
Dessutom var jag ju gravid men kände att det hade varit så himla praktiskt att försöka ändra min dom till en behandling istället så jag tog på mig massa knark och torskade för det också.
Jag kom ihåg att det ända jag hade i tankarna var hur jag skulle lösa allt med alla mina läxor, hur jag skulle betala räkningar och så. Hur ofta skulle jag få träffa mamma?
Jag hade totalt förträngt att Erik och bebis skulle försvinna för mig också, det var väl mest så att jag ville tänka på det praktiska först och ordna det innan jag tänkte på det absolut värsta i hela världen.
När jag började tänka på att jag skulle tappa Erik och att dom skulle ta ifrån mig mitt barn så började jag storgrina och det var det som gjorde att jag vaknade.
USCH så hemskt det va!
Jag trodde inte det var en dröm först men sen kom jag på, efter ett tag att jag inte ska till något fängelse för mord. Jag ska inte tappa Erik och definitivt inte mitt barn.

Ingen bra start på den här dagen. Känner mig olycklig med sånna där otäcka drömmar.
Nu är det väl egentligen bara att ladda om, äta en banan, gå och klä sig och börja med dagens göra. Det är ju nämligen plugg som står på schemat idag.

Go morron!

SANNA TALANGER

Kategori: Musik

Alla som känner mig på nått vis vet att jag är totalt tokig i ALL SORTS MUSIK och ALLA MUSIKPROGRAM!

Givetvis är jag ju torsk på true talant.

Det här är min favorit!

TUB PRENUMERANT

Kategori: Musik

Jag älskar alla jag prenumenerar på på youtube.
En av mina absoluta favoriter är Tyler Ward, han har så skön röst, hittar andra sköna röster och gör egna versioner av underbara låtar. Whitch I Love !

VARMT!

Kategori: Allmänt

Ja jag tycker det är fasligt varmt idag! Det blir leggings och skjorta för min del. Inte ens sockar ska på ;)

Måste bara berätta om gårdagen på jobbet.
Kom dit 11 som det var sagt och den personen som öppna dörren, som skulle ge mig inskolning, var min barndomsvän Jessica - Ettan - Andersson!
Men olyckligtvis så skulle hon åka hem! Jag som trodde jag skulle inskolas blev ensam med min blivande brukare, inte för att det gör nånting, men jag va ju lovad inskolning. jag kan ju inte börja jobbba utan inskolning, eller jo. Tydligen.
Men Ettan kom tebax vid 16 snåret och då jobbade vi tillsammans, eller.. Hon packa mig med info resten av kvällen. och för att jag skulle få några timmars inskolning så fick jag jobba över till 22 !
Så.. 11 timmars inskolningsjobb va ju en liten halvhäftig sak att vara med om. Men nu är det bortgjort så nu när eller om, chefen ringer så ska jag gnata på han istället. Gillar inte att det ska bli så där fucked up med informartionen osv.
För allas säkerhet är det ju lxom bäst om man kan få en ordentlig inskolning men ja.. Vi får väl se vad som blir sagt sen.


nu håller jag på svettes ihjäl så vatten here i come!

24+1

Kategori: kärlekskrypet

Idag är det v 24+1. Känns som vi närmar oss jul snart ;) haha, det är ju lätt att planera hur långt vi har kvar till jul också nu när vi i princip är beräknad på jul, eller.. 22 dec men noga då :P Den kommer väl förmodligen inte att titta ut då i alla fall har jag för mig.

Idag tänkte jag försöka hitta mig nånting konstruktivt att göra, typ plugga. Har ju lovat Janne att jag ska hjälpa henne med engelskan och jag har en uppgift här hemma hos mig så jag ska sätta mig ner sen och fortsätta beskriva världens bästa vampyr ;)
Sen måste jag ta mig en cykeltur igen och varför inte handla lite och ta en dusch efter det?
Känns som att stressen ökar för varje minut just nu så jag vet inte vad ska jag ta mig till för jag har egentligen inget att stressa över. Hoppas inte bebis blir sur när jag yrar omkring nu. Jag måste nog ta på min bolan och lugna ner den lite med det välbekanta ljudet.

Själv ska jag ta mig en frukt och kolla om plastikkirurgera är på teven. Adjöss!

EVAS UNDERKLÄDER

Kategori: Allmänt

Jag är med och tävlar om sexiga underkläder hos The Life Of Yarp.
Gör det du med ;)

MORGON STRESS

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för tanten pantern att hoppa in i duschen så jag är relativt klar innan jag ska fixa det som fixas skall innan min dag ska börja.
Det kommer bli cykling på NUS, träffa läkaren, cykling fort som attan ner på Hedlunda för att börja inskolas så jag hoppas för gudskelov att jag hinner med god marginal. Jag sa ju iofs att jag skulle till läkaren så jag kunde bli sen men bara för det så behöver jag ju inte bli deet ändå?

Annars har jag haft en krasslig natt. Har vaknat flera gånger av mina hemska drömmar som är värre än vanligt, och min mage har sparkat och haft sig hela tiden. Det är dock skoj men det gjorde det desto mindre lätt för mig att sova på magen..
Men ryggen känns bättre. Jag fick ju min massage av babe igår som han har lovat mig, en i veckan tills det behövs fler ;) Vem fick det bäst? ;)

Näpp! Dusch-kläder-macka och sen ett ansikte kanske?
Måste köpa frukt och tuggis så jag kan roa mig med att äta fruktsocker så jag inte blir så grinig på min första dag :P
Adjökens!

BABYSACK

Kategori: kärlekskrypet

Jag är med och tävlar om denna supersöta babysack hos Millah!

NOBOBY SAID IT WAS EASY

Kategori: Allmänt

Ja då har man varit duktig tjej och skaffat sig ett work då? Jag har ju pluggat nu i ett kvartal, bara pluggat alltså, så det blir en trevlig omväxling må jag säga.
För er nyfikna så är det ett jobb som Personlig Assistent så det passar mig ypperligt!
Så med kort varsel så börjar jag imorgon och innan jag börjar så har jag en läkartid att passa. Himmel va det kommer att gå undan imorgon bitti!

Ikväll blir det dock inga mer knop. Vi har stökat och bökat och planerat in lite nya möbler här i hemmet så ikväll blir det kyckling, ris och en god sallad innan vi slänger oss framför en film.

VACKER MED SPACKEL

Kategori: Allmänt

Som jag har sminkat mig idag! Har haft tid över så då tog jag fram nessesären och jisses va spacklad jag blev då då! :P
Men det är skoj. Jag brukar ju inte sminka mig så vad gör det att jag drar på med lite make up fredag till ära? :)
Babe kanske blir mer kär i mig om jag är vacker med spackel :P

OHYGGLIGT

Kategori: Allmänt

Ja fy va trött jag är. Jag mår nästan dåligt av att vara trött och sliten, få rju ångest så fort jag sovir längre än 8 jö.

Jag undrar om jag ska ta fram lite uppgifter och skriva nånting. adjöken.

LISTA

Kategori: kärlekskrypet

Va så sjukt sugen på en lista så jag googlade omkring lite.


När fick ni reda på att du var gravid? Den 3 maj. Då var jag 6+0

Beräknat förlossningsdatum: 22 Devember

Var det planerat? Oh nej! Det kom som en chock för oss båda men under all chock så fanns det ju givetvis lycka och det gjorde att vi bestämde oss för att behålla h*n.

Berättade för familjen: Jag berättade för min familj när jag var i vecka 12-13 ungefär, men vi berättade för Eriks familj desto tidigare. Typ samma vecka vi fick reda på det. 

Har du mått illa? Morgon och eftermiddag har jag mått sjukt dåligt de första månaderna. Nu mår jag bara illa när jag väntar för länge med mat, då är jag nära att spy trots att jag aldrig gjort det.

Foglossning? Ja, eller.. Ne, faktiskt inte tror jag.

Andra krämpor?
Njae, jag har haft lite senadrag i höften men det är kanske från nått annat ;)

Cravings: Jag tror inte på cravings men jag har ätit sjukt mycket bär och grönt nu i sommar iaf och mejeriprodukter, laktosfria såklart, är jag alltid sugen mycket på.

Avsmak för något?: Ja, jag har varit lite äcklad av

Vad tror du att det blir för kön? INGEN ANING! Va bombis på att det var en pojke först, sen gick jag över till att det MÅSTE vara en flicka men nu är jag tveksam igen... :S

Första ultraljudet: 18+5 gjorde jag mitt första buk ultraljud iaf.

Andra ultraljudet: Har inte haft ett andra?

Hur mycket har du gått upp i vikt:
 2,5 kg än så länge, är dock bara i v. 23. 

Behöver du kissa ofta? I början gjorde jag givetvis det, nu har det lugnat ner sig men det är ändå konstant tryck på blåsan känns det som :P

Är du rädd inför förlossniningen? Jag va det tills alldeles nyligen. Nu känner jag mig redo att bli mamma och det känns säkert att föda nu.
Ska du använda några bedövningsmedel? Nja, jag ska nog använda mig av profylaxandningen och TENS/akupunktur samt ett varmt bad. Om det verkligen inte går så ska jag testa lustgasen men det blir som en sista utväg.

När började du med barnrummet? Har faktiskt inte börjat med det än. Måste packa ur ett rum först och vi ska göra det om en månad kanske, men barnvagn har vi köpt! :D

Såhär skoj har jag denna morgon ;)

MJUKLIFT

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu när vi har införskaffat oss en fin barnvagn så tänkte jag att nästa steg ska bli en mjuklift. Med tanke på att vi bor 2 trappor upp, utan hiss, så blir det ju självklart smidigast. Så jag sitter och spanar runt på både tradera, blocket och loppi. Det finns ju hur många som helst men helst vill jag ha en svart, vit eller grå för att den ska matcha vagnen.
Någon som har nån över? ;)

POR-SPA-FOT-NAGELLACK

Kategori: Allmänt

Ja se där ja! Nu blir det att smälta maten, tvätta bort sminket, ånga ansiktet, sätta porplåster, ta ett bad och sköta om knopp och kropp. Det blir nog att fixa fossingarna också, det måste ju göras med jämna mellanrum. Nu har jag ju dessutom införskaffat mig ett höst nagellack så det måste pryda mina tossingar ett tag tror jag.
Sen är det väl dags att torka upp och smörjas in för sen blir det minsann lite bokläsning och mys innan baby kommer tillbaka från sin grabbkväll.
Se va trevligt man kan ha själv!
Det gäller ju att passa på nu när man har tiden till det. När knoddis kommer blir det garanterat mindre Madde-tid så nu får jag passa på att se någorlunda ut iaf.

Imorgon väntas en hel del plugg på Janitas engelska samt att jag har min religion jag måste dunderplugga för att få ordning på innan jag har slutprov. Det måste jag ju skynda mig att boka! Måste hinna avboka min blodgivar tid också.
Shit needs doing I tell yaa ;)

Nu - MATSMÄLTNING

JAKTEN PÅ LYCKA

Kategori: Allmänt

Jag och darling hade världens bästa kväll igår. Mys middag, mys film och mysigt filmsnacks. Inget kunde vara bättre! Inga telefoner och inga störningar. Lovely. :)

Idag har jag hunnit med att cykla fram och tebax på bussgods med babe för att hämta ut hans paket med bildelar som ska användas på beemern. Så snart ska väl den fixas och donas och sen kanske den kan säljas? ;)

jag är ju så grymt sugen på att hitta nån fin spjälsäng som jag kan börja dona på med. Nu har jag ju en liten bild i skallen på hur jag vill ha det i babyrummet så nu vill jag skynda att fixa så det blir av.

Ja ja, jag måste ta mig ett juiceglas och lugna mig lite, är väldans mycket uppe i varv nu ;P
Adjöken!

PEPPAR PEPPAR!

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags att börja med det som måste göras för att få till det perfekt!
Håll tummarna att jag lyckas ;)

BRA DAG?

Kategori: Allmänt

Jag har det hyffsat svårt att trivas i min egen kropp just nu, ingenting passar och jag känner mig bara ful och äcklig. Det är dock inget ovanligt, det är ju nästan en standardkänsla för mig när jag kollar mig i spegeln.
Men då kommer det vissa dagar.. Vissa dagar som är kanske egentligen jävligt dåliga, men just därför så lägger jag lite extra tid på mitt utseende och lyckas faktiskt att INTE spy när jag ser hur jag ser ut. Sen gör jag ju givetvis detsamma dom dagarna som är sådär extra bra också och då känns det  helt okey att vara jag.
Idag är en sån där dag att jag faktiskt klarar av att se mig själv utan att spy. Jag känner mig tillfreds med min kula på magen, kläderna som faktiskt passar just nu samt att jag kan boosta det hela med en bra hårdag samt mina underbara smycken som jag fått från världens bästa kille!
När jag har på mig dom så känner jag mig aldrig ugly, känner mig sjukt bortskämd och nöjd över att jag kan bära upp dom fina juvelerna jag fått.

Ja usch va konstigt det här inlägget blev. Jag ska i alla fall börja bege mig mot stan och sen mot ersboda, nu ska det pluggas så jag blir klar i tid för att hinna med lite saker innan jag och darling ska avnjuta en kväll i lugn och ro. Eller jag hoppas ju i alla fall att det blir så. Inte för att det brukar gå enligt mina planer men nån gång kanske det mönstret bryts också? Idag hoppas jag.

Adjöken mina kära fans :P

NO MORE BLOG?

Kategori: Allmänt

Jag funderar på att skita i bloggerna och skaffa mig en gammal hederlig dagbok att skriva i för hand.

Jag hade tänkt göra bort mina lärar-uppgifter tidigt idag så jag kan komma hem tidigare och avnjuta min babe framför en bra film med lite gottigott. Vad tror ni om den planen? Jag kan ju verkligen säga att det behövs lite kvalitetstid med darling, annars hoppar jag väl ur skinnet, så jag hoppas jag kan hålla mig till planen.

Annars... Äh, det tänker jag ändå inte säga. Adjöken. 

BORTA BÄST MEN HEMMA BRA?

Kategori: Allmänt



Jag ska i alla fall skita i resten av den här kvällen, tvätta nyllet, borsta gaddarna och vika in årorna. Nu är det sängläge med bok och tv tills John Blund kommer på sitt regelbundna besök.

Adjöken!

VECKA 23

Kategori: kärlekskrypet

In på andra dagen denna vecka så tänkte jag vara så extremt generös att jag bjuder på en bild! ;) Snel hest va?



Som ni ser sågår det inte att dölja längre och JA, jag har mammabyxor! ;)





Lite tjockare ser man ju ut framifrån men så äre.. ;)

SURKART

Kategori: kärlekskrypet

Ja vad ska man ta sig till när den sura minen kommer fram? Ignorera är jag bäst på, eller.. Ibland i alla fall.. Noga då...
Nu har jag suttit och sytt mudden på de nya mammabrallorna jag fick låna av Janita, HUR SKÖNA och SNYGGA som helst! Nu behöver jag ju inte köpa mer mammakläder. Mina svarta byxor är ju så sjukt stora så dom kan jag ju ha i 9.e månaden också.

Äsch, jag har inget vettigt att säga. Är ju egentligen tänkt att jag ska cykla ner på stan men nu vet jag inte om jag orkar, det är ju sjukt regningt ute. Tur jag har gummistövlar!! :D

Adjöken

OLA SALO

Kategori: Musik

Ja jag är så kär i The Ark. Dom är så jävla skön! :D

RYGGVÄRK - FOGLOSSNINGSVARNING?

Kategori: kärlekskrypet

Ja är det så att jag har en liten varningssignal om att det ska börja bli foglossning i min gravida body? Herre min get. Kan jag snälla få slippa det?! Med min tur så lär jag väl få en sjuhelvetes graviditet med mängder av problem som startar nu!
Jag har hittills bara lidit av en del hormonella ändringar i nyllet, dvs finnar, samt ett sjuhelvetets grinit humör som stackars Darling fått stå ut med.. Men inga andra "defekter". Hoppas det inte börjar nu när jag entrar vecka 23 !

Jag ska försöka ta mig på gymmet idag men jag har ännu ondare i ryggen nu så jag vet inte om jag ska skippa det och ta mig en dusch istället för att bli lite varm och mjuk i kroppen... Jag tror jag gör det. Ett bad närmare bestämt!

EARLY IN THE MORNING

Kategori: Allmänt

Usch vilken förfärlig dröm jag har haft. Jag drömde att vi äntligen fick vårt lilla love child, men att Erik hellre sprang omkring och visade upp sig, halvnaken, inför nån liten lill-brud och hennes unge. Så då fick man vara solo.
Usch, värsta hemska mardrömmen. Jag hoppas jag inte behöver genomlida det i verkligheten.

Annars är det en bra början på denna måndagmorgon! Nyttig frulle, iväg med bubben på jobbet, packa träningsväskan och plugg prylar och det ända jag har kvar är att göra lunch till mig och middag samt matlådor och gubben och sen kan jag dra min kos!
Åh vilken bra flickvän jag är, vad ska min baby göra utan min matlagning ;) hahah!

Jag ska kika in på någon naprapatklinik och se vad priset är för att man ska bli normal i ryggen igen. Jag går ju snart som halta lotta korsat med quasimodo! Inte en pretty syn kan jag förklara! Jag kan inte ens ligga i sängen utan att ta ett halvår på mig att försöka vända mig på antingen höger eller vänster sida. Gissa hur det låter när jag hamnar på rygg och inte tar mig på någon sida alls? Mhmmm, inte najs I tell you!

Hur som, jag måste äta mer plommon nu. Adjöken!

LAST DAY

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar det närma sig för massa saker. Imorgon är det nämligen dagen då jag går in i V.23 vilket känns sjukt skoj. Sen är det också dagen då vi säger bye bye till allt överflöd av onyttigheter vi har vräkt under sommaren.
Det är hej hej till gymmet och framför allt är det hello hej till en höst utan bil! Det blir en supernyttig och miljövänlig tid för jag och älskling. Vi har var sin cykel som vi kommer att använda tills snön kommer och då baby förhoppningsvis får tillbaka körkortet och med lite tur kanske JAG har fått det igen också? Peppar peppar!

Näe men så det känns bra med lite rutiner och nyttigheter och all den biten. Muy bien! :)

Har haft en bra helg ändå. Lite tråkigt med att bowlingen blev inställd igår men vi drog en sväng på biografen där vi INTE såg nån film utan surrade med min gamla vän, Linda, och hennes karl i en timme typ :P Haha, sjukt skoj, det måste vi göra om, kanske på ett bekvämare ställe dock? :P
Sen fick jag och baby något ryck och bara cyklade runt stan och teg i typ en timme eller nått. Vi har det så bra på våra cyklar :D Haha! :D

Sen i veckan har jag sista provet på mina distansstudier och sen är jag fit for fight att vara göralös i en månad innan undersköterskeutbildningen börjar. Den ser jag faktiskt verkligen fram emot. Inte för att jag vill ha en karriär inom vården, utan mest bara för att ha nånting att falla tillbaka på då jag dessutom inte har mitt gymnasiebetyg fullständigt så den kompetensen besitter jag inte. Men det kommer det snart också.
Jag känner att det börjar arta sig riktigt bra för min del faktiskt. ;)
Kanske får jag till livet ordentligt jag med? ;) Tur jag har babe att dela allt med, annars hade jag nog varit riktigt LOST !

Nu ska jag fortsätta trycka plommon. Det är ju sjukt smarrigt! Adjöken!

DISCO NIGHT!

Kategori: Allmänt

Ikväll är det dejt och det innebär bowling! Superkul! Jag älskar att bowla, det är ju hur skoj som helst och nu när det är lördag så är det ju dessutom discobowling, awesome!! :D
Det är dress-code som gäller och färgen är vit, såklart ;)

Har haft en bra dag so far, så nu väntas min middag-pannkakor samt en film för att smälta ner alllt och sen kanske vi ska ut och cykla igen, typ till bowlinghallen.
Kanske att det skulle följa med några fler men vi vet inte än. För mig kvittar det, jag gillar att ha min Erik för mig själv ändå ;)

Hoppas alla får en fin lördag!

SKÖTVÄSKA

Kategori: kärlekskrypet

Som om det inte var nog att baby och jag hade kirrat en barnvagn igår så fixade även han, heelt sjäääääääälv, en superfin och superbra skötväska! :D Gissa om jag är nöjd med vårt kap från gårdagen? :)
Han hade dessutom fixat en skötväska som passade precis till våran vagn och hade fullt med fack, så då kan man ju ha hur mycket ordning och reda som helst på allt man ska ha i! I love it! :D
Så givetvis började jag smyg-packa den med lite servetter och sånna där bas-grejer som behövs. :) Kan du inte komma ut nu din lilla knoddas!? ;)

Efter en lång natt och lång morgon så ska jag göra ett försök att kleta på mig ett ansikte i hopp om att inte se levande död ut. Think I can do it?

BARNVAGN

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu har vi gjort bort vårat barnvagnsköp! Jag är sååå nööööjd!
Det blev en sån barnvagn som jag ville ha från början, en Focus duovagn. Det blev halva priset för den och den är inte ens använd nästan!
I love it !
Det ända jag inte köpte till var ju en stkötväska, men det var fcör att tjejen som sålde ville ha kvar den men det är lix bara en facks-väska och jag vill ha fler fack så jag hittar mig nog en annan på de 4 månaderna som är kvar :D
Vill ni se en bild på min nya kärlek? :D

FASLIGT ONT

Kategori: Allmänt

Ja min rygg håller nog på att ta livet av mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till faktiskt. Usch vad det gör ont överallt.

Nu sitter jag solokvist här i lyan. Darling gick på stan med chompisarna så snart ska väl jag dra ner också, så fort Janita vaknar och jag får bekräftelse att jag inte behöver gå själv förstås.
Hungrig är jag  nu också, det är himla mycket jag måste hinna med idag, bla posta diverse saker och lämna in massa papper.

Äsch, jag har inget att säga. Hejdå

BÄR MYS

Kategori: Allmänt

Jag ha stått och plocka vinbär och krusbär i regnet idag. Underbart hade det varit om inte min rygg hade varit totalt kvaddad. Förstår icket vad som är felet?
Får lugna mig med träningen nästa vecka.

Annars njuter jag bara, dagarna i ända, av min babe som är hos mig nu :D Allt känns perfekt!
Förutom att jag är så jävla tjock att jag inte kan ha några kläder och det har inte riktigt gått in i skallen att det ska vara så och VÄRRE med tanke på min bulle i ugnen... Den poletten ramlar väl ner snart och förhoppningsvis känner jag mig inte lika ful, tjock och äcklig. Huvva.. :S

Näpp! Nu måste jag lägga mig ner, känner illamåendet eskalera. Adjöken!

POWER PAUS

Kategori: Allmänt

Ja det var ett tag sen jag var här. Har ju mest njutit av att min älskling äntligen är hemma! Nu är det back to buissness och jag har en uppsats att skriva om Livets Ord. Sjukt tråkigt med vad ska man göra. Det måste bli gjort så jag kan sätta igång och plugga inför provet nästa fredag som är det absolut sista innan jag ger vika för plugget i en hel månad framöver! Woop Woop!

Vad händer annars för världen då? Jag har fått igång min supercykel så nu blir det att trampa runt hela staden igen, guuu see skööönt! :D I love it !
Men innan det blir tramp och stamp måste jag äta, huvva se hungrig jag är.

SNÖ OF SWEDEN

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är min babe hemma hos mig! Nu kommer jag aldrig att släppa iväg honom igen, inte ens till jobbet!
Huvva va jag har saknat han min älskling! :D

Som om det inte var present nog att han kom hem i natt så hade han dessutom med sig presenter till mig!! :D
Som om han ha känt mig i hela mitt liv så gav han mig det finaste i hela världen, eller.. Det ligger iofs och gror i magen på mig, men det här är nästan lika fint! Det var ett par silver örhängen och ett armband med lila pärlor! Jag som älskar lila OCH silver OCH pärlor!! '
PLUS att jag fick ett till par örhängen, ett par vita ringar. Jag älskar ju vitt och ringar också!

Gissa vem som fick världens bästa kille ever!? ;) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG !!!

NEDRÄKNING

Kategori: Allmänt

Jag har hållt mig vaken ända tills nu för att jag skulle vänta på min absoluta favorit som är hemma alldeles alldeles strax! Kan ni förstå vilken lycka jag känner? Helt sjukt.. Känns som att vi inte sett på ett halvår ungefär. Jag längtar!!!!!!

DÅ VAR DET DAGS...

Kategori: Allmänt

Nu börjar den riktiga väntetiden.. Om sisådär, 13 timmar får jag väl KANSKE träffa min babe. Beroende på om han tagit sig upp hit till Norrland eller ej.. Hoppas hoppas!

Har haft en trevlig dag med Lina på Nolia men jag tyckte inte det var nå särskilt mäktigt. Tänkte ju gå på de där seminariet med paret Rudenstam, men vi satt och surrade med tibetanskt klangmusik i bakgrunden så det hanns inte med för sen efter det blev vi uppehållna av en sjukt häftig grej som jag tror fröken Israelsson kommer ha stor nytta av! ;)

Nu har jag ätit middag. Palt.. IGEN. Med hallonsylt och mjölk så jag är mätt och belåten. Har faktiskt planerat en myskväll ikväll igen, måste ta hand om mig nu innan älskling kommer hem. All tid kommer väl att gå åt att pussa och krama honom så nu får jag passa på i 13 timmar att njuta av att vara solo. Inte för att jag någonsin njuter av det men.. Inbillning fungerar som ett bra tidsfördriv ibland.

Kanske lite Astrid Lindrgren och popcorn ikväll då? Det tror jag stenhårt på!
Adjöken!

ADHD

Kategori: Allmänt

Jag hatar det här med tider och adhd. Det är så sjukt jobbigt att inte försöka stressa upp sig!
Jag vet ibland när Erik säger en tid som är ett stort KANSKE, typ.. "Jag ska försöka komma hem vid 12" men han kommer typ.. 4 timmar senare så har jag väntat från klockan 11 på att han ska komma och blir givetvis surare än surast! Inte blir det bättre nu när jag har en del hormoner att underhålla, snacka om att dom gotta sig i min bokstavskombination. Inte coolt!

Jag vet inte hur jag ska göra för att INTE stressa upp mig och bli irriterad över tider. Klockan är det värsta jag vet! Uuuu...

LINA har inte kommit ÄN. Så... Jag sitter och väntar och väntar men nu börjar det krypa i kroppen så jag måste nog gå ändå. Jag klarar inte av att sitta såhär. Hejdå

GABRIELLAS SÅNG

Kategori: Musik

Är det inte en av världens finaste låtar så säääg :)

BEBIS TRÖJAN

Kategori: kärlekskrypet

Jag ha en bebis tröja med långa armar som jag tänkte passa på att ha nu när jag är i början av gravven, är ju mest bara småfet så om jag har en sån tröja så kanske folk fattar att jag inte bara är tjockis.

Roligt ämne att starta dagen med. Jag ska nog se lite mer Dr.Phil innan jag tar tvätten och städar. Adjöken

BLASK

Kategori: Allmänt

Efter en timme i vatten känner jag mig lagomt utmattad och sängsugen? Haha, lät det där rättt? :P
Hur som, jag är dyngtrött och dyngtörstig. INGEN bra kombo. Ska dricka lite vatten och ta en persika så kanske jag känner mig nöjd.
Är så äckligt trött så jag måste slockna snart innan jag ska upp och dona på en  hel dag på Nolia och i tvättstugan samt att jag måste springa en sväng på kupan eller nån annan second  hand affär, vill ha lite ramar nämligen ;)

Ööööh. Nu får det vara nog. Mina hormoner pallar inte det här. Helvete så grinig jag börjar bli :P

Godnatt!

HOR DATOR

Kategori: Allmänt

Blir måttligt irriterad på att den här datorn flippar ur när helst den känner för!
Hade nyss skrivit massor men den kände för att stänga ner internet så det gick ju inte så bra då.

Har iaf kommit hem från min dag i Övik med familjen. Känns skönt att va hemma trots att det var oerhört trevligt att få komma iväg till mitt favoritställe; mormor & morfar.
Vi han knata en stund på stan och sen in en snabbis på rusta och sen på väg hem hade vi middag i Nordmaling och jag blev så bortskämd att jag fick åka bilskjuts ända hem till dörren! Har man inte bästa mamman så säg? ;)


Nu har jag sett att en invasion av hormoner, vilket resulterar i finnar, har brytit ut i mitt nylle. Kul, såhär lagomt till Eriks hemkomst och allt. Jag får skynda mig på stan och hämta cykeln och sen blilr det hem, ånga ansiktet, lägga mask och sen ta ett långt skönt bad innan jag slänger på en rulle att somna in till.
Låter väl som världens bästa fredag? ;)

Ja, då vet ni! Adjöken! ;)

EGO BOOST!

Kategori: Allmänt

Idag kände jag bara för att försöka vara kompis med kameran ;)



FREDAG

Kategori: Allmänt

Ja nu är det fredag, vilket betyder lördag imorgon och min älskling börjar åka hemmåt! Är det någon som kan förstå hur underbart det känns!!?? Jag tror knappt själv att det är sant, känner mig helt i extas! :D

Imorgon har jag en späckad dag med morgontvätt, Nolia under dagen med Lina och sen får jag väl se vad kvällen bjuder på. :)
Hade faktiskt varit skoj att få gå ut någon gång, inte för att jag kan dricka men social kan jag ju ändå vara. Sitta och pimpla 7up på nån båt eller varför inte på taket? Jag kan t.om ta på mig klackiskor och bli lite övertrött så passar jag ju in i mängden totalt :D

Men men, vi får väl se vad planen blir. Kanske skulle behöva städa!!? :O Jag har ju inte gjort det i veckan ffs ! Det måste hända, nu innan darling kommer  hem!! :)

ERIK

Kategori: Allmänt

Jag har världens bästa kille! <3

MYSLÅTAR

Kategori: Musik

Ja huvva vilket sug jag har efter dom helt plötsligt.

HYSTERI!!

Kategori: Allmänt

Idag har jag tillbringat dagen men världens bästa Janita! Faaan va roligt det var och guud va jag saknar att umgås med henne! Det måste bli bättring!

Hur som så har vi snackat om allt möjligt, givetvis, men mestadels bebisar, utrustning, graviditet, olika "defekter" man kan få under graviditeten :P OSV.
Fick provköra hennes vagn och det är en sån vagn från annaaxel.se. En sån som jag ville ha från början men som jag tvärt ångrade mig för att folk sa att dom va dåliga. INTE SANT.
Dom är snygga, praktiska, billiga och hållbara. Det är Janitas vagn ett exempel på ;)
Såååå... Nu hoppas jag att jag kan övertala min älskling till att investera i en sån istället än det vi hade planerat. Vi får se om jag får min vilja igenom, då blir det i alla fall en sån :)

Ja jag är superglad ikväll trots att det blev mängder med komplikationer när jag kom hem. Har haft ont i svanken ett tag, alltså.. Svankbenet typ. Så nu har jag så jäääävla ont att jag kan inte gå längre.. Jag haltar! Jag förstår inte vad det är för fel?
Sen skulle jag ju till mammsen också men det blev massa tjafs med att jag inte har ngn nyckel till mitt rum där hemma, det är miranda som har det och hon va för seg på att möta mig med nyckeln så jag missade bussen. Istället får jag åka till Nordmaling imorgon och möta mamma där istället.

Aja, adjöken.

THE VOICE

Kategori: Musik

Jag vill se mer av det här awesome programmet!

BABY!

Kategori: Allmänt

Ja då snackar jag inte om det som lever i magen på mig, utan snarare älsklings baby i Götet! Åhåååå va jag känner mig ensaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!

NIGHTMARES

Kategori: Allmänt

Oj vilka mardrömmar jag har! Helt sjukt! Förstår inte vad dom kommer ifrån jue. Huvva.
Nu ä jag i alla fall klarvaken och tänkte försöka äta frukost som jag älskar mer än allt i hela världen, men... Jag är inte hungrig.. Vad händer? Jag brukar ALLTID skynda mig upp ur sängen för att skynda äta så mycket frukost som möjligt! Men nu.. :(

Lite mammas saft och en macka då?

Adjöken

VINST x2

Kategori: Allmänt

Jag och Miranda såg båda Sverige matcherna ikväll, U21 och A-landslaget. Det var segstartat i U21 men till slut klev vi fram och gjorde mål så givetvis vann vi. Med andra matchen så var det så jämnt motstånd att det blev inte lika målrikt men vi spräckte nollan på övertid! Så jävla gött!! :D

Nu ska jag göra mig i ordning för la bed, och se lite av Dr.Drew rehab av B kändisar på 5.an. Jag älskar det programmet, jag älskar Dr. Drew, han har alltid bra program och han verkar så vettig.

Men nog om skitsnacket. Jag ska ta mig en joggingrunda imorgonbitti och sen tar jag med skorna till mamma för att springa lite där ute också innan vi åker ner till Övik och hälsar på världens bästa morföräldrar :D
Sen är det bara en dag kvar innan min absoluta favorit i hela världen kommer hem! Ååååh vad jag saknar min drömprins!

Ha det gött, vi hörs. Godnatt!

PAUS

Kategori: Allmänt

Åh helvete va jag pluggar. Så här mycket har jag inte ens pluggat under alla mina år i den verkliga skolan! Chockin!!

Snart är det dags för att börja laga mat. Det blir nog att göra lite hemmagjorda mumsiga hamburgare samt strips och vips har vi ett skrovmål ;)
Ska plugga lite till innan Miranda kommer. Sen är det ju fotbooll HELA KVÄLLEN så det känns najs. Fotboll igår och fotboll idag. Fördelen med idag är att jag faktiskt har någon att prata med och kommer då inte sitta solo och skrika och gorma. :P
Kanske ska vi öppna balkongen så grannarna får höra våra proffessionella åsikter också ;)

BEBISKLÄDER

Kategori: kärlekskrypet

Nu har jag bestämt mig över hur jag ska göra med detta overall-problem jag har haft ett tag. Tack vare min bästa vän Veronica och hennes goda tips så kommer jag att köra på en mysig fleece overall som jag hittade på H&M, samt en hel del filtar. Blir nog bäst så. Om det blir för varmt kan man bara ta bort en filt istället för att öppna upp hela overallen och krångla på. :)

Har stått och kikat på lite mössor också som dom ska ha som nyföding :P Jag har hittat hur många som helst givetvis och har även där velat. Ska man ha knyt under halsen eller inte? Jag har aldrig egentligen kollat på dom med knyt under halsen, det har varit givet att det inte ska va det, men jag hittade faktiskt en som va såååååå himla söööööt! Men det va knyt under, fast det kanske inte gör nått? :P
Åh, jag älskar bebiskläder!

Nu måste jag ta lite energi innan nästa projekt ska i rullning. LÄXA.

LITTLE MARBLES

Kategori: Musik

Jag lyssnade på nyhetsmorgon och då spelade dom här tjejerna. Jag tyckte dom va sjukt bra!
Särskilt versionen som spelades på nyhetsmorgon, den har dock inte kommut ut än men den här finns. Muy bien!

GOOD LUCK CHUCK

Kategori: Allmänt

Jag är trööööööttt !! Jag gillar inte att mina, vanliga mardrömmar, förstärkts så mycket när man är på tjocken. Känns inte så skoj. Vågar ju knappt sova själv. Fast jag måste ju... I några dagar till.

Jag har prov idag och sen ska jag fortsätta plugga på religionsuppgifterna som jag ska lämna in nästa vecka men jag vill ju alltid vara steget före så jag får lite tid att plugga inför proven.

Äsch, jag vet inte vad jag ska skriva. Hejdå

TURNING TABLES

Kategori: Musik

Behöver jag ens säga ngt?

RENARE IAF

Kategori: Allmänt

Ja huvva se ren jag känner mig efter ett bad med coconut ;)
Jag satt och sjöng hejvildt till min älskling Adele, samtidigt som jag försökte öva på mitt tal inför imorgon. Jag brukar ju inte ha problem att prata så det kommer nog gå vägen. Ska bara skriva pro memorian och sen är det klart!
Har 2 uppgifter kvar på religionen och sen en uppsats så det kommer gå som en dans där också hoppas jag. Har dessutom småbörjat med ekonomin så det borde vara dags för ett slutprov där också. Sen är jag klar med skolan! Eller.. grundämnena iaf :)

Ikväll blir det att göra klart religionen, se UIK´s match på tvn samt skriva pro memorian och sen kan fröken gotta sig med frukt och citronvatten tills det är dags för sussilullen! :D

Vad beträffande bullen i ugnen så vet jag inte om jag inbillar mig eller inte men jag tycks känns dom små invärtes tåfisarna som krypet ger av. Det händer inte hela tiden, oftast när jag lagt mig på rygg och tar det piano tycks jag känna lite sparkar.

Ahja, nog om mig. Adjö

PRODUKTIV

Kategori: Allmänt

Ja jisses vad jag hinner med grejer! Ibland är det alltbra att ha adhd, det funkar ju hur bra som helst vissa dagar!

Nu har jag hunnit med lite cykling, ett stenhårt benpass på gymmet, städning av BMW.n samt uppväcktning av Mirran och jag har hämtat posten som innehöll massa saker till mig! Bland annat mina pärlörhängen från blingit.se. Mycket fina men jag blev nog lite lurad av bilden :P
Haha jag som nyss önskat mig ett par nya örhängen av darling från Göteborg men nu behöver jag ju inte det! Hoppas han hittat nå fina bebisprylar istället :D

Jag har fått min religionsbok nu också så nu rackars är det bara att sätta igång med pluggandet för uppgift ett ska in om några dagar och jag har inte gjort särskilt mycket. Med lite tur kanske jag hinner med uppgift 2 också och får ett litet försprång innan provet. Har massa prov nu så jag behöver lite extra tid till att plugga så jag kan prestera på dom.

Ha det gött! Mjölk och macka väntas!

HÄL SKAV

Kategori: Allmänt

Oj vilka skavsår jag tydligen har fått. Inte så himla bra må jag säga. Jag måste nog gå barfota eller med sockar iag, på gymmet senare idag tror jag. Får ju inte på mig skockorna om jag ska ha sånna här mastiga blåsor.

Annars så har jag planer på att städa bilen idag. Ska slava med mig Miranda då hon ändå inte gör någon nytta, så det kommer bli superb! Först lite träning och sen cyklar jag direkt, svettig och äcklig, till bunkern och städar ut bilen.
Får väl slita med mig Miranda hem sen så kan vi göra lite mat och se en film, behöver ingen av oss vara solo. Imorgon har jag ju prov så jag får ändå plugga lite trots att hon är här. Hon är ju ganska självgående.

Men shop shop! Nu ska jag äta fruit. Adjöken

BELLY BILD

Kategori: kärlekskrypet



Så här tjock är jag första dagen på vecka 21 !
Känns som att jag har mer fläsk än bebis så jag hoppas den inte drunknar där inne ;)

TUNG

Kategori: Allmänt

Ja gissa om jag känner mig som en klump idag. Osch va jag har tryck kolhydrater för att jag ska orka med att träna nu ikväll. Jag undrar ja hur det kommer att gå.. Det är iofs ett par timmar bort men jäääklar så jobbigt det är att röra på sig just nu.
Tur jag inte ätit så mycket, bara sprängfylld kolhydratsmat. Usch.. Inte bra drag..

Nu måste jag lägga mig i fosterställning. Adjöken

SET FIRE TO THE RAIN

Kategori: Musik

Det här är min andra nya favorlåt, det är mer en favorit än den andra. Jag är sjukt kär i Adele.

LIGHTERS

Kategori: Musik

Det här är min nya favorit i mp3.n !

BÅDAR GOTT

Kategori: Allmänt

Ja vädret ser bra ut, sol och hela skiten :D Kanske blir gött för illamåendet att få lite springluft sen ikväll.

Har suttit och pluggat som ett tok och mer blir det också. Tänkte nämligen förflytta min söta rumpa till köket där det är bättre ljus och ryggstöd för mig och datorn. Börjar få så satans ont i ryggen!
Så bättre arbetsställning.

Ha de!

SICKNESS

Kategori: Allmänt

Ja huvva va illa jag har mått hela dagen. Vad är det för fel på mig? Jag har ju ätit frulle, och några mackor till lunch/mellis samt en frukt. Det kan väl inte vara att jag är mat-dålig? Jag känner mig ganska bra i skallen också, inte lika utflippad och fucked up som vanligt. Eller.. "vanligt" nu för tiden är ju ganska kryddat med alla hormoner jag bär på så jag är ÄNNU mer fucked up nu, men hur som!

Jag har i alla fall en sak att se fram emot mycket strax. Eller.. Ikväll rättare sagt. Det blir en liten joggingrunda innan långpromenaden med Kim. Känns skönt att få komma ut så jag hoppas uppehållet stannar och det inte regnar nå mer nu idag.

Sen är det tisdag och det innebär lek med Janita? Och sen har vi onsdag då jag har prov och sen blir det torsdag och jag ska till mamma och sen på fredag ska vi till övik och sen... SEN på LÖRDAG kommer min babe hem!!!!
Åååh måtte veckan gå skitfort!
Jag tror jag ska gå på nolia på lördag dag för det är 2 förläsningar jag vill gå och se. Nån som är with me att gå på en snusk-föreläsning? :P Jag vill se dom där 2 sexologerna som ska snacka om diverse saker som kan vara skoj att lyssna på. Jag tror jag vet vem jag ska plåga med mig ;)

Adjöken!

MAN-BAG

Kategori: Allmänt

Jag sitter faktiskt och kollar på väskor, åt älsklingen :P
Han brukar ibland använda dataväskan till diverse såsom packning av kläder och sånt. I dont like! Sååå, jag sitter på tradera och kollar igenom träsket efter någon manbag,  har hitttills hittat en snygg Fred Perry som jag ska invänta att buda på. Underbart va :P Kul liv man har själv :P

Har bokat om mina prov till onsdag också, det blir en heeeeeel dag med prov. Borde gå relativt bra nu när jag får lite mer tid att plugga. Hoppas bara jag hinner hitta en religionsbok så jag kan skicka in uppgift nummer 1 som ska in på FREDAG! Lite panik fuck yeah.. :S

Annars är det träning på schemat idag faktiskt. :D Adjöken!

GODNATT BLOGGEN

Kategori: Allmänt

Ååååååååå! Jag blir så irriterad att sitta själv! Varför varför varför !!??
Nu börjar det bli jobbigt att sova också.. Usch.. jag kommer aldrig att klara av en vecka själv. Känns redan som om det gått en månad minst!!!

KOM HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!


Och med detta desperata inlägg ger jag vika för tröttheten som plötsligt slagit mig. Adjö

AMMA = KOSSA ?

Kategori: kärlekskrypet

Jag har verkligen tänkt och tänkt och känt och känt och läst och läst om det här med amning och ersättning. Jag känner verkligen INTE för att amma! Vid tanken så mår jag illa och känner sånt stort obehag att jag vill inte ens ha barn längre. Det känns inte naturligt för mig för fem öre! För många så är det en självklarhet, men det är inte det för mig. Jag vet att det är bra med mamma mjölken för imunförsvaret och den biten, men vafan.. Jag amma när jag va liten och likt förbaskat var jag ju lika sjuk som om jag INTE skulle ha gjort det. Eller det är ju det folk påstår, att ungarna blir så grymt sjuka och bla bla bla.
Heads up! DET KAN DOM BLI ÄNDÅ!

Jag känner bara att det inte någonstans är bekvämt för mig att slita fram tuttarna framför folk, mitt på stan, bland mina morföräldrar eller Eriks mor/far föräldrar. Jag skräms av tanken. Jag försökte sitta igår och tänka att "åååååh va mysigt att ha ungen som en sugklocka på bröstet hela tiden, gud så praktiskt och händigt!" Men NEJ! Det känns inte bra. Inte för mig.

Det värsta med att säga det här är ju den extrema amningshysterin som är på tapeten just nu. ALLA SKA amma och därmed basta! Men man är och kommer inte att bli en dålig mamma om man väljer att INTE amma. Man är ju för tusan ingen dålig mamma om man INTE KAN amma eller hur? Det samma, tycker jag, gäller för att man inte vill. Det ska vara helt upp till en själv och folk ska fan inte lägga sig i så mycket.

Så.. Amningshysteri-trenden bryts hos mig! ;)
Adjöken!

HURT-SÖNDAG!

Kategori: Allmänt

Ja jäklar va pigg och bra jag känner mig idag! Vaknade 8 och kände att nu rackarns rabarber är det bara för fröken fräken att kliva upp!!
Upp gick jag och frukost åt jag och sen hann jag med att springa lite INNAN jag mötte Kim för våran promenad-date. Trevligt värre!
Stannade till hos henne och fick lite mamma kläder som sitter perfekt, vill inte slänga ett par kapisch? :P
Sen på väg hem så stötte jag på min gamla superbraiga vän Albin! Han har nyss blivit pappa så det var bara att gratulera och sen surra vi ett tag om himmel och jord. Supertrevligt att träffa han, var ju bara 2,5 år sen.. :P

Nu har jag dessutom hunnit bröla med min bästa Veronica och trycka lunch samtidigt så jag känner att jag har haft en väldigt konstruktiv dag. Nu fattas det bara att jag ska få tag i min älskling som säkerligen ligger avsmullen någonstans i Karlstad.. :P
Haha! Plugg är det på schemat också BTW !

ADJÖKEN

IGÅR SÅ..

Kategori: kärlekskrypet

KÄNDE JAG SPARKAR!!!! Wiiie! Jag är så glad! Den lever! :D Mitt lilla knytte! Ååh va kul det var att känna små lätta dunk lite på sidan av magen men inte så mycket sida. Det som var tråkigt var att pappa Erik inte var med, han är ju som sagt på västkusten med sin bästis men han lät så glad i telefon när jag ringde och berättade vad som skett :D
Åh, jag är så lycklig! Världens bästa dag än så länge :D

Nu ska jag nog ge mig ut på en promenix kanske. Det är sjukt skönt den här tiden på morgonen och det är dessutom inga dryga människor vakna för alla är bakis och i fylle-koma! :D

Adjöken!

OVERALL

Kategori: Allmänt

Jag sitter och kikar på overaller till vårt kryp, den kommer ju nämligen på kallaste tiden på heeeela året så en bra overall är ju ett måste! Jag känner bara att jag har NOLL KOLL på vad som är en bra overall?
Ska jag ta en i storlek 62 eller 68 att börja med? Hur mycket kläder ska in under overallen!?
Usch! Jag kan ju ingenting! HJÄLP!

BLINGIT

Kategori: Allmänt

Jag va inne och snokade på den rosa bloggen och hittade det här förtjusande inlägget som handlar om Blingit.se!
En superfin sida med hur underbara prylar som helst! Jag som ÄLSKAR örhängen, hittade inte bara ETT par jag skulle kunna dö för! Fanns ju hur mycket som helst!

Massa coola märken, massa shyssta produkter och rimliga priser! Verkligen en sida som jag OCKSÅ kan rekommendera till mina trogna läsare ;)

Det här var ett par som jag verkligen fastnade för:


Som om det inte vore nog att det är rååshyssta smycken där så är det också så att om man nu bloggar om den sidan så får man ett par supersnygga ÄKTA pärlörhängen!
Vilken bonus va!!?? :)


MIDDAG !!

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag varit en duktig flicka och gjort middag till mig! Jag har ju inte ätit ett riktigt mål med mat sen sist Erik och jag åt.. typ i onsdags om jag inte missminner mig. Sen dess har det varit musli, mackor och frukt och det kanske inte är det bästa åt plutten. Men nu !! Nu har jag gjort en stooooor laddning mannagrynsgröt med mängder av linfrön i och en macka till så nu är jag mätt och belåten :D Mummms säger jag bara!

Kanske inte så mkt "mat" men det är mer än vad jag tidigare ätit så Im happy.

Hittade ett par gamla jeans i bunkern också som va trasiga men jag lagade dom och kan nu vara glad över att jag fortfarande kan ha dom :D

Jahapp.. dags för jäsning. adjöken

OVANLIGT POPPIS

Kategori: Allmänt

Jag verkar vara väldans populär idag. Konstig känsla. Jag som är van vid solokvisten.

Ja men just det! Igår hände värsta sjuka grejen! Jag fick ett meddelande från Facebook att dom hade spärrat mitt konto för att jag hade tydligen loggat in på ett nytt ställe som inte var regestrerat  förut.
Så om det inte hade varit jag som varit på en ny plats så hade något hackat mitt konto därav spärrningen. Tack facebook!
När jag gick in för att spärra upp kontot så ser jag att någon idiot i Washington hade loggat in, eller, hackat in på mitt konto!! Hur sjukt är inte det då!?
Så, nytt lösenord och ett tack till facebook. Men inte tusikken trodde jag att det skulle hända mig heller.
Vem hackar facebook konton? Och varför?

Weird...

YOU MAKE ME SO HAPPY HAPPY HAPPY

Kategori: Allmänt

Gurgel.. Nu är det vattendränkt ute igen! Jag blir galen! Fast idag är jag på ett sånt humör att INGET och INGEN kan stoppa mig om jag har bestämt mig för att göra nått. Så jag tänker plocka fram min regnjacka och grönstövlarna och ta mig en cykeltur till gymmet för att träna lite kondition och ben tror jag. Känner att jag behöver få utlopp på ett konstruktivt vis.

Har drömt massa förfärliga drömmar, som vanligt. Men nu drömde jag om förlossningen, allt gick fint och sen när vårt lilla barn, som i drömmen var en flicka, kom ut så hann hela min kropp dra ihop sig och jag blev skelett smal och dog. JÄVLIGT KUl! Jag som redan är rädd för att ligga på BB, det här gjorde inte saken bättre!

Annars så gör jag 20 hela imorgon. Känns bra men känns ändå sjuuuuuuuuuuuuuuuukt långt bort innan det händer nå riktig action i magen på mig. Moderkakan ligger ju i framvägg så jag har inte kännt några sparkar än, bara lite fosterrörelser för ett par veckor sen. Nu är jag tillbaka på min tanke att jag ha en död bebbe i magen.
Hoppas på att mina psyko-tankar har fel och måtte det komma en liten kickspark inom nån dag annars vet jag inte vad jag gör.

Näpp.. Lite frukt och vatten, adjöken!

OFFICIELLT

Kategori: Allmänt

Jag är en hemsk människa. Den mest hemska av dom alla.
En redig cykeltur runt teg, böleäng, volvo och travet fick mig att inse det.. Usch.

Nu måste jag sätta mig med penna och papper och skriva vad som ska förbättras och HUR jag ska göra det samt att jag måste fundera ut ett sätt ATT GÖRA det när jag blir BBOA, biggest bitch of all.

PÅ PLATS; BITTERFITTAN

Kategori: Allmänt

Jag kan inte hålla mig från att INTE blogga.. Jag bloggar ju hellre än vad jag lättar på hjärtat och pratar med någon, dålig ovana som fan! Jag måste sluta med det. Det är bara så mycket lättare med bloggen, för det är som en ventilation. Jag kan bröla ut om allt och får inte tillbaka massa tips och råd på hur jag ska göra för att, t.ex, MÅ bättre.
Mycket underskattat är det att blogg-ventilera. Givetvis är det skönt att ventilera med nån som förstår en också... Men åh andra sidan, är det verkligen nån som gör det? Jag känner rätt ofta nu för tiden att jag inte förstår mig själv och det relaterar i att jag blir och ÄR cp-less på mig själv. Känner mig som en lagom rolig människa...
Dessa hormoner alltså. Jag undrar ibland om det verkligen är hormonerna eller om det är jag som är så jävla koko i skallen. Hormonerna drar iaf fram det så det är väl en blandning av båda...

Jaha, och folk har semester nu eller nyss avslutat sin semester? En annan får gott sitta kvar i Umeå och höra/se/läsa om hur jävla skoj det är överallt annars, förutom här såklart... Blir man medbjuden på något? Nej! Inte så jävla konstigt med tanke på mitt humör/attityd den senaste tiden dock.
Kanske man ska skita i proven och skolan och hitta nått sista minuten och bara dra iväg. Jag har ju lix en hyffsad resecheck jag kan använda. Jag vill OCKSÅ BORT´och det är NU !!!
Men vad ska jag göra borta? Känns inte som att jag känner nån längre ändå... Kan ju lika gärna sitta här inne och dö bort...

Åh vad jag hatar mig själv. Jag vet precis vad jag skulle behöva.. Nej, det vet jag inte alls... Jag kan dock tänka mig att 15 kilo MINDRE skulle göra att ett leende ploppa upp i min hormonella nuna. Lite träning, bantning och varför inte nån VETTIG människa till sällskap? Det hade gjort mig så jävla nöjd!
Får jag banta? Nej... Får jag träna? Givetvis, men hur skoj är det själv? Känner jag några vettiga människor? Höhö.. Behöver jag ens svara?

Jaha.. Nu är bitterfittan framme i alla fall.. Från deprimerad till bitter. Känns som om ungen kommer trivas i mitt sällskap om det ska fortsätta såhär. Helvete.. Vafan kan jag inte bara rycka upp mig och va en normal jävla människa!!!
Nu ska jag ut och cykla, hur jävla fel kan det bli egentligen?!!!!

SOMEBODY´S ME

Kategori: Musik

YOU´RE MISSING IT

Kategori: Musik

Nu stänger jag av telefonen, bloggandet och hjärnan och slänger allt i ett hörn.
Adjö

BEBISTRÖJA

Kategori: Allmänt

Ja, här i fortet sitter jag iklädd min bebis-tröja och tittar ut på det förfärliga vädret. Jag blir så deprimerad av regn, särskilt om jag ska sitta själv också. Jag tänker ju inte knata ner på stan eller göra nånting annat än sitta inne idag. Jevla regn. HUNGRIG är jag också och inte har jag nån mat som passar mig.. Usch va allt känns jobbigt.
Jag vill ha min Erik nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plugga orkar jag inte göra, känner mig alldeles för låg för det. Adjö

HEMLEVERANS?

Kategori: Allmänt

Åh vad jag önskar att någon, helst min darling, kunde komma med lite gosaker åt mig eller frukost bara för den delen! Har typ ingenting hemma för jag har ätit mig själv ur huset för att jag planerade en resa till Agnäs idag men som det regnar så vettefan om jag vill fara. Får väl ta på mig stövlar och paraflex och knata iväg till Ica.. Känns sjukt joobbigt dock.. Kanske ska jag banta idag? Vad tror ni beebis säger om det? INTE BRA!
Jag vill äta!!!!

BILDER !

Kategori: kärlekskrypet

Nu ska jag vara så generös att jag bjuppar på en bild eller två :P


Kärlekskrypet vårt! :D

 



Här ligger jag och SMALAR in mig, lyckat ?? :P

ALL BY MYSELF

Kategori: Allmänt

Ja huga huga sommarstuga så ensammast i världen jag är!!
Näe, kanske inte egentligen men jag känner mig lite solokvist som har en hel lägenhet för mig själv i 10 dagar framöver. Men det ska nog gå bra. Är ju van att vara själv... Eller.. Jag va det innan jag träffade min älskade älskling, nu känner jag mig mer beroende av någon än vad jag någonsin känt i hela mitt liv!!
Fast jag har planerat in en fartfylld period framöver så tiden går väl förhoppningsvis snabbt.

Har en del slutprov att fixa samt en sista kurs att läsa som jag tror att jag hinner i veckan. Sen har jag en del folk att träffa, inte för att det är viktigt men det behövs för att jag inte ska utveckla ännu mer folkfobi. Ska titta förbi hos mamma och dona på där samt ta en välbehövd joggingrunda i den underbara terrängen som Umeå INTE kan erbjuda.
Ja.. Sen blir det väl kanske, om jag tänkt rätt, att låna någon bebis bok och kanske läsa lite om dom små liven. Måste väl vara något så när förberedd när knorten tittar ut om sisådär 20 veckor :P

Sen ska jag, KANSKE baka eller varför inte åka och göra en sista rejd på jordgubssplockning? ;)
Nu ska jag i alla fall forska lite om vilket föredrag jag ska hålla i på slutprovet på måndagmorgon i Sv B. Tror att jag ska snacka om antingen internet eller terrorism eller något lokalt problem men jag tycker inte att något i Umeå är särskilt intressant så jag tror jag tar något av det förstnämnda istället.

Off I go.

SKEPPSMALEN

Kategori: Allmänt

Idag, typ snart, ska vi dra ner till stugan och mysa ett tag innan min älskling försvinner från mig en vecka. Usch va jobbigt det kommer att bli känner jag. :( Får åka hem till mammsen och hoppas på att saker och ting där kan underhålla mig ett tag. Ska ta med mig träningskläderna och ta mig en springrunda i skogen på de underbara terrängspåren som finns i Agnäs. Sen ska jag faktiskt plocka massa bär, måla bord, och städa flickrum så det lär väl driva en del tid hoppas jag.

Men ni får ha en sån trevlig tid tills jag kommer tillbaka ;)
Adjöken!!

STÄDTANT

Kategori: Allmänt

Ja idag är det jag som är städtanten.. Inte för att det spelar någon roll om de är rent och fint här eller lortigt som vanligt men jag har ändå inget annat att driva bort tiden med.
Ska kika lite på blocket och tradera om några saker och sen blir det att dra på musiken och börja dammsuga, dammtorka och skura golv.. Tvätten tar jag upp när det har torkat om golven.

Ska se lite på min nya serie som jag tycker är helt okey än så länge, White Collar. Jag hoppas den fortsätter vara bra då har jag ju fler säsonger att se.

Annars.. SJUKT sämst är jag som glömde bort BM. Har varit så himla trött att jag inte orkar prata. Jag ligger bara rätt upp och ner på soffan och önskar att nån kunde göra slut på mitt elände. Usch va jobbigt att vara såhär trött.

Ja ja, det här gör det inte bättre. Adjöken.

V.20

Kategori: kärlekskrypet

Ja igår bockade jag av 19 hela veckor. Känns skönt att äntligen ha någon koll på hur långt gången man är. Tacka vettja ultraljud :)
Idag ska jag ringa min BM och boka in ett nytt möte samt ringa kvinnokliniken på ett litet ärende och sen är det bara att återgå till allt städ och tvätt som jag försöker hinna med på måndagar. Går nog skitbra, brukar ju gilla att ha det fullt upp. ;)

Mamma ska komma in till staden idag så jag ska väl träffa henne och kanske följa med på någon affär innan hon beger sig mot hålan Bjurholm. Jag ska nog dit senare i veckan också och måla bordet jag tjatat om en tid nu. Men först vill jag säga hejdå till min älskade Veronica som ska tillbaka till Sthlm och invänta sin bebis som ska komma om nån månad. :) Späännnande!! :D
Ja önskar min kunde komma typ nu, pronto, men icket. Jag får gott vänta till jul då det är beräknat och se om den tänkt titta ut då eller.. :P

Nae, nu måste jag vila gammkroppen lite. Det här magväxandet tar fasiken krafter från en. Känner mig inte alls lika adhd-aktig med energi som jag brukar göra på mornarna... Adjöken