kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

PAKET PAKET!

Kategori: kärlekskrypet

Till våran lilla killes ära så har farmor Anna och Johnny varit så supersnälla att dom shoppat lös på H&M´s barnavdelning!
Vi har lite tajt med kläder åt parveln, han är ju så lång och växer som ogräs så kläderna krymper bara mer och mer känns det som. Men lagom till 6 månaders firandet så kom det lite pyfyllning i garderoben åt gossen.
 
Kolla va härliga grejor! Byxor har vi haft mest problematiskt med, men nu verkar vi vara garderade för ett tag ;D
 
 
Vissa saker kan vi redan börja använda, och andra är lite större så dom finns kvar då det är dags för den storleken. Underbart va!? :D 
Nu har vi 74/80  på kläderna. Vissa bodys kan han ha i 68, men då ska dom vara stor i storleken.
 
74 har han egentligen haft ett bra tag nu, ca 1,5 månad. Nu är det mest 80 på brallor som gäller. Haha, storleken för 1 åringar har min 6 månaders lilla skrutt. Haha, hur det kan gå ;D
 
 

VATTENTÄT

Kategori: Allmänt

Fan va drygt med regn. Måste det va fult väder i Norrland hela tiden? Urkel..
Det blev inte sån produktiv dag som jag trodde när jag vakna imorse men kul har jag haft det ändå. En bra 6månaders dag faktiskt :D

Erik är på väg att försöka ta sig ut och göra nånting kul, det kliar ju i kroppen på karln. Sitta inne verkar vara out of the question men lika bra hemma tänker jag ha det iaf. Tänkte ta tvätten och fixa lite med kort och rensa mina hårddiskar ELLER meka ihop kameran jag vann härom dagen. Den ligger fortfarande i kartongen ;P

Sen ska jag återigen kolla in vagnar och möjligen ringa ett samtal för att ventilera lite om mina vagn-bekymmer ;P

Men nu; chips, choklad, cola och TV !!

6 MONTHS

Kategori: kärlekskrypet

Förstå att det är hela 6 månader sen som jag och Erik var på förlossningen och fick se världens underbaraste lilla pojke komma till världen.

30 December 2011, kl. 17.48
Helt klart världens bästa dag!

 

WHY AM I CRYING

Kategori: Musik

I'm not gonna beg not gonna crawl 
Not gonna need you  if I fall
So why am I crying
 
 
m

SLITEN KRIGARE

Kategori: Allmänt

Min kropp, min stacckars kropp. GUD så jävla trött och sliten den är. Min nuna är lika tärd som en ja jag vet inte vad.. Ser ju ut som om jag aldrig sover fastän jag gör det så mycket som jag behöver.
Helt sinnes..
 
Jag som tänkt mig ut imorgon kväll, verkar inte bli så.. Kanske lika bra. Är så jävla less så jag tror jag lägger mig i ett hörn på saccosäcken och dör ett tag.
 
Jag har fyndat lite kläder till Edwin på rean på Åhlens, ska lägga upp lite kort sen. Måste gå igenom hårddiskar och rensa och sortera i helgen så då blir det lite roligare att läsa när det kommer fler bilder.
 
Men nu ska jag försöka fortsätta underhålla min son som tar musten ur mig med sin energi att ständigt leka och tjooa. Over and out.
 

TRÖTT

Kategori: Allmänt

Känner mig konstant tröttast i hela världen, hur i hela fridens ska detta gå i sommar om det fortsätter såhär?
Usch bara...

Idag vankas doktorer, lunchdejt, Gojj dejt? och en sväng på myrorna för att se om det finns några shyssta billiga ramar att sätta in mina fina framkallningar i. Väggen i köket måste få en liten personlig tuch!

Men först, en kopp kaffe trots att jag inte borde, och sen ska jag göra i ordning oss för vi måste snart knata iväg. Adjö

PEVA

Kategori: Klumpfoten

Klumpfot, pes equinovarus adductus är en medfödd missbildning där foten står i spetsfotsställning, hälen är vriden inåt och framfoten är riktad nedåt in mot kroppens medellinje.

Karakteristiskt är att muskulaturen på underbenets insida är mycket stram och muskulaturen på underbenets utsida försvagad. Det gör att barnet inte kan vinkla foten uppåt. När muskulaturen aktiveras böjs foten snett inåt. Förekomsten varierar hos olika folkslag och i Sverige räknar man med att cirka ett barn per 1 000 födda har klumpfot. I ungefär hälften av fallen är båda fötterna drabbade. 60-70 procent är pojkar.

 

Under tiden fylls gapet mellan senändarna ut av levrat blod som under gipstiden ombildas till normal senvävnad så att man fått en förlängning av senan. Då gipsen tagits bort efter tre veckor skall barnet förses med en Denis-Browne skena som består av ett par skor förbundna med en justerbar metallskena. Om det rör sig om ett fall där endast den ena foten är en PEVA så skall denna sidans sko vara utåtvriden 70 grader, bakåttippad 5-10 grader och den normala foten utåtvriden 45 grader. Om båda fötterna är av PEVA typ så skall båda sidornas skor vara utåtvridna 70 grader. Ortopedteknikern ser till att inställningen blir rätt. Skenan skall användas dygnet runt i tre månader efter avgipsningen och därefter 12 timmar nattetid och 2-4 tim på dagen, det vill säga under sovtid, till 3-4 års ålder. Slutresultatet har visat sig vara beroende på i vad mån barnet har kunnat acceptera skenan. Andra typer av skenor har provats, men inte visat sig ge lika bra resultat.

Tendensen för foten att återgå till sitt ursprungliga läge finns upp till 7-8 års ålder. Barnen med PEVA bör kontrolleras tills dess för att återfall av felställningarna ska upptäckas tidigt. Cirka 10-20 procent av barnen behöver opereras ytterligare någon gång och då oftast med en förflyttning av ett senfäste på fotryggen för att motverka att foten dras inåt. Efter en sådan operation, som vanligast utföres i 4-6 års ålder, skall foten var gipsad upp till knäleden. Någon vecka efter operationen kan barnet få gå på gipsen, men endast kort stund förstås, med hänsyn till risken att senan kan riskera att lossna från sitt nya fäste.

 

BIGBOY

Kategori: Allmänt

Helt ändrade planer. Köpte en fet saccosäck och ser fotboll. Ska göra i ordning lillemans natt-mat och sen är det bara att vika igen dom blå och hoppas på ett par trevliga timmar med härlig sömn.

GOD KVÄLL

PREVIEW

Kategori: Allmänt

Oj så mycket tid som rinner iväg för mig känner jag. Bloggen blir ju lidande men hellre den än nånting annat :P
 
Mitt kämpande att få lite rutiner på lille herr Edwin så nätterna blir lugnare har varit förgäves. Nu är vi på ruta ett igen och jisses va tungt det är. Men nu ska det bli ändring, måste vara stenhård med mattiderna för herrn, det här fungerar inte annars. Planen jag har betat ihop nu ska testas redan imorgon bitti så peppar peppar för att det går vägen!
 
Eriks mamma och Johnny är på besök i Umeå så vi har fullt upp med vårt vanliga dagsschema och såklart så måst vi umgås med dom så mycket vi hinner så all tid bara rinner iväg! Försöker jobba och sköta mina andra åtaganden men det blir stressigt så humöret är väl något sådär,.. typ inte alls bra. Är trött så inni nordens och gissa vem som blir världens bitterfitta då? :P
 
Barnrummet har inte blivit av, ska dock hämta mega mega saccosäcken imorgon och nu i halvlek på Spanien - Portugal matchen, ska vi sätta upp hyllorna som ska pryda väggen med alla saker som inte går att leka med. Sen blir det ut med kartonger, in med leksaker och vips kanske det blir ett mysigt lekrum att hänga i med alla barnen som kommer på besök lite nu och lite då ;)
 
Men nu ska jag ge er e bild på kameran jag vann på Faceook tävling tidigare i veckan, eller den avslutades då iaf.
Såhär ser den ut :D
 
 
HEJDÅ

CYKELTANTEN

Kategori: Allmänt

Jädrar va skoj de var att cykla! Va ju hur längesen som helst och inte alltför ofta lär det bli så jag får passa på att njuta, trots att jag har hela ÖK att cykla uppför på hemvägen. Det är NAJS! :D

Åter till Edwin. Hejdå

CYKEL.JOBB

Kategori: Allmänt

Nu efter ett par timmars sömn och en skrikig unge som väckarklocka så är det snart dags att börja bege sig mot worket på biken. Ska till kyrkan och baka lite och ställa i ordning för dagens sommarcafé. Känns ju ganska skoj att göra det. Hoppas jag slipper det mesta regnet när jag cyklar. Känns lite drygt annars.
 
Har sovit som en stock dom timmarna jag fick och denna dag, likt som dom flesta andra, vaknar jag med skallebank. Så alvedon och frukost blir nog bra tills kaffet intas senare idag. Måste ju tänka på magsmärtorna och inte överkonsumera koffeinet, blir bara värre då.
 
Nae, lite morgonmys med älsklingsungen  innan kläderna ska på. Tjoflöjt!

GNÄLLSPIK

Kategori: Allmänt

Vårt knytte har blivit en riktig gnällspik. Inte så roligt. All vaken tid går typ åt att försöka hålla han på bra humör.. Yes...Tur jag ska jobba imorgon, kanske mina öron läker :P

Har gjort lite planka och konstaterat att jag är så inni helvettes tjock! Jävla fans helvete! Jag som hade gått ner och pressat fram lite muskler, nu ser man ju fan preggo ut igen :P Jaja, då måste vi börja träna lite mer igen. Promenader, planka och bära barn, awesome träning :D

Nu blire en dusch så man inte luktar usch, adjööö :D

MIDSOMMAR REA, HELL NO !

Kategori: Allmänt

Jag som trodde det skulle vara bra mycket mer rea på stan men  icket. Trots detta så fyndade jag ändå en del saker, givetvis till lilla Edwin men det är lite stort. Ett par röda brallor i 80, en vit munkjacka i 74 och 2 bodys i 74 samt en kepa. Han kan ju inte ha brallorna än men resten sitter som smäck på plutten ;)
 
Imorgon blir det jobb och sen ska jag ta tummen ur arslet och börja fixa barnrummet. Upp med hyllorna och bort med lådorna är ju en bra start. Har nu ännu en låda med barnkläder som ska till förrådet så dit måste jag hur som helst. Så om det finns någon liten tös, typ LINA ISRAELSSON, som vill komma och kika om det finns unisex kläder som passar damen så är det bara att kika förbi och börja rota runt ;D
 
 
Men nu ska jag köra lite plankan. Har slappat som fan på träningen, sov ju tammefan till 10.30 idag så det blev ingen träning då. :P Haha, men jag ska cykla till teg imorgon och hem så det borde gottgöra LITE iaf.
 

JANNE OCH ERIK

Kategori: Allmänt

 
 
Nu är dom gifta :)

DAGEN EFTER..

Kategori: Allmänt

Jag och darling hade ju för första gången BARNVAKT!! Åh det är mer än 30 minuter då förstås..
Vi var ju bortbjudna på bröllop i Tavelsjö där min goda vän Janita gifte sig, GUD SÅ FINT DET VAR!
Otroligt trevligt, fint och mycket mycket fint väder och god mat. Kunde inte haft en bättre kväll som första gång utan barn, jätte härligt!
Dock saknade jag ju, givetvis, vårt lilla sparvknytte men han var ju i goda händer så efter ett par samtal så var det lugnt. Efter ett par öl också kan jag säga. Jisses vad jag kände mig som en A-lagare! Öl-strupen var torr och jag tyckte jag drack hur mycket som helst men jag blev inte så särskilt full, bara pratglad så det var ju skönt.

Skulle kunna berätta hur mycket som helst om gårdagen men vissa saker är bättre att lämna osagda.

Idag har det varit tröttsamt för oss båda att leka med Edwin men det har gått bra ändå. Jag har vart och handlat lite mumsmys så jag och gullungen ska mysa lite framför teven hela kvällen för pappsen är med grabbarna på IKEA. Ja, ni läste rätt. 4 grabbar på IKEA. Kul ;P

Nu ska jag göra ännu ett ryck och ta tag i kläderna på linan, i hallen, i maskinen, på golvet och i garderoben. Måste sätta mig och sortera ut alla småbodysar som Edwin har.
Han växer ju så det knakar och i 74 har jag abra typ.. 10 bodys kanske? Pj´s och byxor är det också lite dåligt om så när han vaknar blir det bara för han att mannekänga ;P

På återseende!

MIDSOMMARN I BILDER ;)

Kategori: Allmänt

kolla så underbart det blev med midsommar ändå :D

HAPPY MIDSOMMAR

Kategori: Allmänt

Ja nu får vi sluta vara bittra och vaa glada över solen som kikar fram med gooooovärmen!

Jag och Edwin vaknade tidigt som vanligt men klev inte upp för än halv 9 !!! ;D
Jag gjorde en härlig midsommarfrulle bestående av; kokta ägg, scones, hårdbröd, tunnbröd, kaffe, ost, smör, saft, juice och till Eddie blev det gröt med smoothie i och kamomill té. MUMMA!!

Mätta och glada ligger vi och myser i vardagsrummet innan det blir dags för att packa ihop  oss för vårt eget firande med Gojj och Lovis. Med lite tur kanske pappsen vaknar upp från gårdagens semesterfirande ch joinar oss innan dagen är slut?

Sen blir det nog inte så mycket mer denna dag. Imorgon måste jag börja med att försöka få till busken till hår jag har på skallen för det måste bli till någon slags frisyr.. Undra om jag ska göra det enkelt och tupera lite volym i skiten eller om jag ska platta till det eller varför inte försöka mig på en lock här och var?

Nog om detta; mer saft och sen på med lite kläder!

GLAD MIDSOMMAR

MIDSOMMAR-FÖRBANNELSE!

Kategori: Allmänt

Näe, nu får detta midsommarfirande vara över! Usch va less ja är, redan!
Jag vill varken på bröllop eller annat midsommar-galejj. Edwin kommer lix inte komma ihåg detta iaf. Jag ger vika. Nu flyr vi tror jag? Vi snor med oss L&G och rymmer! :P
Ne skämt åt slidan.. Lite sömn så kanske morgondagen blir rolig? Inga ultrabussar går efter 14 fick jag nyss höra av Gojj så vi får parkera på ett ställe och va där för gå omkring med Gojj tar ju hur lång tid som helst. Hon är värsta snigeln! :P

Undra om man ska tvätta lite handdukar och skit nu? Har tvättat mina skor så jag kanske ska se om dom är hela också :P Haha det var en liten chansing att tvätta dom men vi ser väl hur det blev.

Har tänkt dra igång med städning och möblering av barnrummet. Det ska bli värsta roliga lekrummet tills dess att Edwin kan sova där.
Jag ska skruva upp hyllor med ramar och de som inte går att leka med och sen ska de blir massa kuddar, mjukisdjur, leksaker, en och annan saccosäck kanske och lite sånna där pusselmattor så att det kan vara fritt fram att sitt-träna utan att bekymmra sig om hur ont det kan göra OM dom ramlar.

En liten cdspelare så Barnkammarböckerna kan spelas måste såklart finnas där och några mysiga lampor så man kan ha lite lugnt morgonmys där inne. Eller rättare sagt så kanske Edwin kan roa sig själv säkert och jag kan sova :P haha

FIRANDET

Kategori: Allmänt

Ja nu har gubben semester och det vankas midsommarfirande och bröllop i helgen så alltför mycket bloggtid lär det inte bli.
Ikväll är det jag, Edwin som sover och datorn som har det bra. Jag ska fixa det som behövs på skruttburken, försöka se lite fotboll, betala räkningar och fortsätta min jakt på en vagn som jag tror kan passa lilla Ed.

Vad gör alla andra? Antagligen som gubben min.. "firar".
Ne men jag är inte bitter, bara jäääävuslkt sugen på GLASS! Hahah! Nu ska jag äta massa KNÄCK glass och se Portugal - Tjeckien innan datamörkret börjar :P

HADJÖ

SNIGELN ;p

Kategori: kärlekskrypet

Vårt lilla sparvöga har börja kräla lite ;D

NY DAG NYA TAG

Kategori: Allmänt

Åhooj vilken jobbig morgon jag tycker att det har varit, men nu är det snart slut på det.
Vi ska iväg på NUS och hämta medikament och efter det kanske det blir att promenixa hem, baka en kaka kanske? Invänta Veronica och Vincent och mysa och surra strunt :D

Hade en fixardag igår, fixade både att noppa ögonbryn samt färga både fransarna och brynen och t.om håret! Nu kommer solen få sig en ordentlig match med att bleka mitt hår. Gjorde det en nyans mörkare så nu blir det förhoppningsvis inte fjortisblekt i sommar ;D

KING EDWIN

Kategori: kärlekskrypet

Lite bilder på favoriten :)





Haha dom här korten visar ju verkligen vem som blir gladast i världen av att se sig själv ;)

BARNVAGNSDJUNGELN

Kategori: Allmänt

Jag måste införskaffa mig en redig sittvagn till pysen. Han kan ju inte sitta i den vi har, det finns ng inte någon mer osäker sittvagn!
Dock är problemet att jag inte vet vilken som kommer passa oss bäst. Köpa en ny vagn med både ligg och sittdel? Bara sittvagn? Sulky?
Jag vill ha han mot mig förstås, åtminstone än så länge så en med vändbart styre är ju att föredra. Men.. En med 3 hjul? 4 hjul? Svängbara hjul eller inte? GAAAAAH!!!

Vi va på BH och testade en ny vagn men icket.. Den satt han inte alls bra i. Åh va svårt detta är!
Han borde egentligen ha en som han sitter relaivt djupt i, men han är så nyfiken och vill böja sig fram så inte en föör djup. Jag är inte sugen på en stor och biffig Emmaljunga men finns inget annat så...
fullt liggläge behövs inte men nästan för han somnar ju emellanåt i vagnen så what to do?
Jag vill inte lägga ut flera tusen på en vagn men inte heller vill jag ha en skruttig en. Dom på blocket är inte tilltalande och jag vill inte köpa en helt ny, då dem är dyr, så vad fan göör man?!!

GOD MORGON MARIEBERG!

Kategori: kärlekskrypet

Nu är vi mätta, bytta, pigga och glada och supertaggad på en ruggigt bra onsdag!!

Hur kan denna kombination misslyckas?

UTEPLATS

Kategori: Allmänt

D¨ligt med förebilder men här kommer lite shyssta efter bilder :D




Och självklart..



Så va tycks? :D

ÅÅÅÅ

Kategori: Allmänt

Jag har fullt upp som vanligt!
Har nyyss förstört min dator men sen så lagade jag den igen så efter en himla bökig systemåterställning så ska jag försöka fixa till programmen och allt som behövs för att jag ska klara av att använda skiten :P

Adjöken adjö

TRÄDGÅRDSMONSTER

Kategori: Allmänt

Gissa om att det har varit en produktiv tid för mig nu på senare dar!
En massa fint inhandlat till hemmet, och än mer saker är spanade på men jag avvaktar.
Har kollat in lite kläder att ha till bröllopet som är på midsommardagen och hittat en fin grön maxiklänning från JC. Skor och assecoarer fattas sen är looken complete ,)

Har köpt lite kläder till Edwin och som inte det skulle vara nog så har Miranda och Mamma hjälpt mig med uteplatsen idag, eller rättare sagt rabatterna. Det har grävts upp och om massa ormbunkar, vi har lyft jord, fyllt på, rensat rötter, planterat nya blommor i rabatten samt i 2 mega krukor OCH vi har placerat om smultronplantorna och gjort fint runt plattor osv. Jag ska lägga upp bilder sen :)

Gubben har varit duktig och fixat hem utemöblerna och skruvat ihop dom så nu är det en väldigt fin och välkomnande ingång till vårt lilla hem på marieberg! :D

Bilder kommer som sagt, nu ska jag gå ut och vattna på dagens mästerverk! adjö

HÖNSET

Kategori: kärlekskrypet

Jag är så orolig i mammahjärtat att jag tror jag går sönder!
Edwin är ju som sagt sjuk, förkyld "bara", och efter ett lååååååååååååååååååångt besök på akuten igår så konstaterades att det var en förkylning som mest troligt kommer att gå över om några dagar och den eländiga hostan kommer väl sitta i ett tag till.
Han har så mycket slem i sig att det kommer ut från alla håll, jag menar verkligen från ALLA håll. Han har bajsat slem, spytt slem, hosta slem, snorig som tusan och snart pinkar han väl slem också!
Jag blir galen! INGET HJÄLPER!

Dom trodde att han kunde ha astma men att sannolikheten inte var så stor då varken jag eller Erik har det så han fick sig en liten dos av någon inhalationsmedicin, kommer inte ihåg namnet, och efter det så sov han sååå bra och andades superfint! Då sa dom att eftersom han inte anstränger musklerna när han andas ut och andningen är jämnare osv så va astma diagnosen vääääääldigt långt borta. Dock så sa dom att det slem han har, en hel jävla massa d v s, kommer att finnas kvar tills det far bort.

Trodde att det skulle vara som vanligt idag men icket..! Jag upptäckte något så mycket hemskt när jag lagt vår guldklimp i sängen. Han hostade så att han kiknade. Det välde upp slem, vitt slem till skillnad från det genomskinliga som annars kommer, och han hostade så mycket och det tog aldrig slut kändes det som!
Jag skrek rätt ut, fick sån jävla panik och visste inte vad jag skulle ta mig till! Edwin hostade ut och blev helt slut sen.. Han bara flåsade av utmattning, stackarn.. :(

Jag kan ju inte göra nånting åt det!!! All jävla skit jag kör med funkar inte och jag vet inte vad jag ska ta mig till, kommer ju aldrig få någon ro med detta elände. :(
Jag tror jag dör.

Det här kanske låter löjligt men ni ha fan ingen aning om hur jävla rädd jag blev, det förvärra ju givetvis allt det är jag medveten om men usch! Aldrig någonsin vill jag bli sådär rädd igen.

Måtte natten bli bra nu. Han ha inte slemma sen kikningen och andningen är superfin men oron lär knappast försvinna i första taget.

:(

Kategori: Allmänt

Har en sjukling hemma som jag går och oroar mig över hela dagarna långa. Funderar på om jag ska akuta in på sjukis eller vad jag ska ta mig till? :S

Vi har fullt upp så bloggen blir lidande. Har nyss kommit hem från Gävle och håller fortfarande på att stöka i lägenheten och snart börjar saker och ting dra igång igen. Jobb och cafét står näst på tur och givetvis försöker jag hålla igång med träningen så gott det går.
Sjukhusbesöken är fortfarande många och lite playdates hinner vi med att kombinera allt med.

Jag måste nu försöka få i ordning lite i barnrummet to be och sen är det en himla massa andra saker som ska göras, får se vad som ska prioriteras som nummer 1 i ordningen..

Adjö så länge

Hej och hå vilken hektisk dag! Imorgon bli...

Kategori: Allmänt

foto0546 (MMS)

Hej och hå vilken hektisk dag! Imorgon blir väl desto värre kan jag tänka mig. Det är ju nämligen då det är studenten här i gävle, vi ska ju ut och trängas på gatorna då för att fira lilla Sandra som går ut gymnasiet! Himla roligt för henne och för oss också såklart! Efter allt firande kanske jag få turen att stänga in lilla familjen min, och mysa ner oss i soffan med lite vin och gott framför en bra film? Annars får jag väl hoppas på en bra dag utan tråkiga inslag över huvudtaget, då behöver jag inget annat än en skön natts sömn men hur fredagen artar sig ser vi imorgon. Jag ska komma ihåg att ringa lillebror och gratulera honom. Undra om han ha nå önskemål om någon särskild present? En snusstock? Äh, nog med svammel nu! Mitt mobilbloggande suger känner jag.. Lika bra att vika in och vila gammkroppen! Godnatt

Blogga ligger inte på prio 1 just nu. De h...

Kategori: Allmänt

foto0560 (MMS)

Blogga ligger inte på prio 1 just nu. De ha varit en hektisk tid med flytt och skit så nu är de installering och små fix som gäller. Vi åker dessutom till gävle imorgon så då blir uppdateringen ännu sämre. Ja... Vad kan jag säga mer? Jag är sämst på att hålla igång med träningen just nu så tjockare än vanligt är man och Edwin är grinig och gnälligare än vanligt så vi skyller alla nya problem på flytten. Allt är fint och jag gillar marieberg men det har tagit hårt på oss så jag hoppas gävle gör oss gott, annars vet jag inte vad jag tar mig till! Som vanligt är mina inlägg utan röd tråd och helt oviktiga men de klia i fingrarna av att få skriva så nu är det gjort. Adjö och farväl, nu ska jag försöka ha de lite Jävla bra! ;-)

EDWIN

Kategori: kärlekskrypet

1 JUNI - 1988

Kategori: Allmänt

Ja för hela 24 år sen så anlände jag till världen. Helt sinnes så gammal å grå man blivit!

Congratulations to me!


Stänger av telefonen och intar soffläge och lektantskläderna, adjö