kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

AJ AJ

Kategori: Allmänt

Ja hujedamig så ont jag har i ryggen.. Kan det inte ta slut!?
Det är lite foglossning idag men det är mer  muskelvärk. Redan igår började mörkret och idag har det fortsatt. Har inte gjort ett ända vettigt skrutt idag. Har legat i sängen och vridit och vänt och försökt få kraft och inspo till att åtminstone ta en dusch, men icke..
Funderar på om jag ska ta mig ett bad senare istället. Nu är det nästintill kört att hitta inspirationen och orken framför allt, att göra nånting. Känns surt och tråkigt för jag vill göra nått, det är ju en fin dag ute... :/

Usch.. Nu ger jag vika och lägger mig igen. Adjöken adjö.

SISTA TUCHEN

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu är det faktiskt de sista tucharna som gäller inför barnrummet som strax är komplett och perfekt. Det innefattar täcke, kudde, madrass, madrassskydd till spjälis och lite mer kläder och dylikt samt RÄTT storlek på blöjorna och givetvis.. BEBIS! Då är vi typ klar :)
Tänkte sätta upp väggdekorerna idag och sen spika upp lite Marilyn tavlor som är färgglada och sen är det bara sänghimmeln som fattas och en lite barnlampa perhaps? Sen äre done! :)

Skulle ju som sagt färga lite textilier igår och fy balla så dåligt det gick. Allt blev grått/blått så spjälsängsskyddet är nu matchande med den supercoola bilmattan vi fyndade igår. Känns ju inte alltför skoj att försöka matcha till det men jag får väl se hur det går. Ska köpa ett set med vita sängkläder, gula och gröna och sen, beroende på vad vi får för krabat blir det lila och möjligvis rosa. Gillar inte rosa men det kanske blir fint till skrutten :)

Men snart så.. 32 hela veckor nu idag gör allt mycket roligare!
Vi ska ha lite familjedag idag. Det är lillasyster Sandra som är uppe från Gävle som vi ska fira födelsedagen i förtid för, och sen kommer andra syster Jessica och kusin Therese på besök :) Mycket trevligt. Vi ska käka entrecote och strips, sallad och sen funderar jag på en tårta eller kanske bara lite snacks till söndagsfilmerna :)

NU, ska jag laga sen lunch till bejb som strax kommer från gymmet :)
Puss och hej!

NU ÄR VI IGÅNG

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu är vi igång med barnrummets alla tillbehörigheter, det börjar verkligen arta sig!
Nog för att planerna blev extremt drastiskt ändrade p.ga en väldigt tråkig människa, så lyckas vi fixa ihop det ändå!
Har skaffat alla nödvändigheter förutom en mjuklift till barnvagnen, kudde, täcke och madrass samt madrasskydd. Vi har blöjor, tvättlappar, filtar, lite puder och krämer och diverse och sånt där som är bra att ha.
Nästa steg är att vi idag eller i helgen iaf, ska skruva upp vårt skötbord, Brio Vegga och fylla på det med nödvändigheterna samt att IDAG är det tvätttid och jag ska färga både spjälis-skydd och annat smått och gott som kommer att sätta lite mer tuch på det hela.

Sen ska färgglada tavlor, väggdekorer och lampor upp samt sänghimmeln som blir i form av löv. Hur awesome som helst! Dessutom fyndade vi en bilmatta på returmarknaden idag! Hur bra är inte det då! Den är också fylld med roliga mönster och färger, det kommer ju bli hur bra som helst nu jue :)

Idag är en mycket bra dag. :)
Adjö!

MOTTAGLIG

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu börjar det kännas mer och mer verkligt. Detta lilla mirakel jag går och bär på börjar bli mer och mer nånting som jag förstår. Det var svårt i början men nu börjar det falla på plats.

Jag har tillbringat dagen i tankar och i sängläge och även en del läsning har jag hunnit göra, angående diverse saker rörande graviditet/föräldraskap, men främst graviditet.
Jag har ju en tendens, kanske p.ga min ADHD, så är det struktur som måste gälla, helst detaljerad planering och 4 extra back-up planer. Om nu det blir så att alla mina planer går i i stöpet eller att den jag snöat fast på mest blir omöjlig att genomföra så blir jag helt förlamad och ger upp. Fungerar inte min plan så tar det extremt lång tid för mig att hinna vänja mig vid någon annans plan eller en impuls från någon annan. Jag har inga problem med mina egna impulser och randomplaner men innan jag har hunnit vänja mig vid tanken på att jag måste göra på ett annorlunda sätt så har jag hunnit ställa till med diverse dramatiska scener.
Det vill vi inte vara med om längre!

Jag har som kommit på det här nu.. Jag har först NU förstått att det går inte att spåna in på ett och samma spår. Man måste hålla dörrarna öppna för andra förslag. Som t.ex jag var helt inne på att först skulle jag ta alla bedövningar och helst dubbla doser av det, men så känner jag inte nu. Innan jag känner som jag gör nu, att jag börjar enligt min plan och om det inte skulle gå den väg jag helst vill, utan bedövning alls, så är det OKEY att kanske gå över till lustgasen eller om epiduralen känns bättre då. Det behöver inte vara sånt bakslag och misslyckande. Det är okey, man vet ju ändå inte i förväg hur det kommer att bli så man kan inte bara bestämma sig och sätta sig på tvären, som jag brukar göra.

Detsamma gäller detta problem jag har med amning. Jag har aldrig känt något naturligt i att amma eller se någon som amma, snarare tvärtom. Det känns oerhört onaturligt och på ren svenska, skitäckligt och för att inte tala om skrämmande.
Jag var helt inne på att mitt barn baske mig ska få ersättning direkt för jag tänker inte lida av såriga bröstvårtor, obekvämligheter i att slita fram tutten framför folk och okänt folk och sen dessutom kanske behöva stå ut med det i upp till ett år. Det fanns inte alls i min tankebana. Usch så obevkämt och obehagligt.
Efter de senaste veckorna som gått, då vår livsstil kunde ha ändrats oerhört drastiskt och tragiskt, så började jag tänka om med amningen. Mest bara för att jag kände att jag MÅSTE och inte att jag ville.
Fortfarande VILL jag inte amma, MEN jag är redo att ge det ett försök. Det är ju inte säkert det fungerar heller men jag vill nog ändå testa innan jag kan döma ut det.
Jag vill testa själv om det är så himla "mysigt och bekvämt" som alla i denna amningshysteri påstår. Jag känner fortfarande att tanken är motbjudande MEN... som sagt, man ska vara öppen. Jag vet inte om jag känner samma sak när miraklet har kommit ut så det är dumt att inte ens försöka nånting innan man plockar bort möjligheten.

WOW, vilket mega inlägg! Men jag behövde få ventilera här också. Karln är ju underbar och har ju fått genomlida detta tankesnurr jag haft idag också, men det är ändå skönt att få skriva av sig lite.
Är det någon som förstår mina tankar eller är jag ensammast i världen om detta också? Inte för att det spelar roll men det kan ju vara kul att veta att fler har något smärre problem och att jag inte är helt solo ;P

Noga då, nu ska jag packa upp lite blöjor och dona på här i bebisrummet och sen ska jag och magen inta position i sängen för lite serier och en god natts sömn. Imorgon är det mer bebisgrejor som ska fixas och donas!
Ha de!

TRISTESS OCH TRÖTT

Kategori: Allmänt

Ja känner mig väldigt sliten i kroppen idag. Har märkt att jag brukar göra det i slutet på veckan, alla fredagar är nästan olidliga då det är extremt trötta miner från min sida. Jobbigt värre.
Har iaf dammsugat och ätit frukost och lunch så det är klart.. Nu vet jag inte om jag ska försöka nöta igenom alla mina serier och fortsätta ligga i sängen eller om jag ska tamig ut ur huset och åka och handla, posta paket, hämta paket och... Ja.. det är väl det.. Ja just det, boka tvättid!!

Vad ska alla andra göra idag? Jag vill leka med nån.. Eller.. Näe, jag vill bara inte vara uttråkad.. Urkel..

MORGONLYCKA

Kategori: kärlekskrypet

Ja jag älskar att vakna på morgonen. Det är så mysigt när man har världens bästa karl vid sidan om sig som är så mysig att det rent av pirrar i magen innan man ens har vaknat och sen pirrar det resten av dagen! Hur många har det så, räck upp en hand? ;)

Vi har hämtat igen bilen från verkstaden och jag har fixat ytterst lite i barnrummet, satt hyllan på plats, och i helgen ska tanten få köpa blöjor, tvättlappar, skötbord, blöjhink och lite annat smått och gott som kan behövas OM vårt lilla kärlekskryp vill titta ut tidigare.
Jag känner verkligen happy happy. :)
Ska  tvätta i helgen också och då tänkte jag ta tag i barnkläderna, de få jag har samt sängkläderna ska tvättas så det luktar hemma om dom.
Ska dessutom färga lite kläder hade jag tänkt. Darling ska väl ut på Halloween galejj så då får jag sköta sånt själv och pussla på i min egen takt. Blir så bra det! :)

Ska faktiskt beställa lite saker idag samt hämta ut nått paket och posta ett annat. Blir muy bien! Men först blir det lite mer morgonmys i sängen med magen som vaknade när pappsen kom och sa "hejdå", så adjöken!!

BM V.32

Kategori: kärlekskrypet

Då var detta möte avklarat. Jag har så underbar barnmorska, värsta mysiga människan som veerkligen är superlätt att prata med och förstår en verkligen! Wonderful!

Allt såg bra ut, jag har ju som sagt gått upp 1 kg, men 5 kg + sen jag blev gravid är inte så farligt. Sen låg hjärtslagen på lilla krypet på 125 idag. Så det var ju också bra. Mitt blodtryck, socker och HB låg fint samt att kurvan såg bra ut men hon tyckte ändå att OM jag inte har fått större mage till nästa besök så ska vi kika in på ett UL igen. Nu var ju vi på förlossningen i söndags och gjorde b.la ultraljud då så vi vet ju att det såg bra ut med krabaten där inne, men hon sa det att är det lika lite förändring på kurvan nästa besök så måste vi nog upp på ännu ett UL.
Själv tycker jag att jag är gigantisk och har svårt att få på mig sockarna när jag tagit på mig brallorna men enligt min kurva så var det lite lite. Det var ju ändå inom normalgraden men med tanke på att jag kommer att vara i v. 34 nästa ggn jag är där och det fortfarande ser litet ut så blir det nog ett "försäkringsbesök" som vi kallade det :)

Sen ska jag försöka surra lite med bejben om diverse olika saker som kan vara bra att veta inför nedkomsten. Mest bara hur han ska försöka hålla mig på bra humör och få mig tillbaka till fokus om jag spånar iväg och stressar upp mig. Men med tanke på att han är världsbäst i allt ändå och känner mig bättre än vad jag känner mig själv så borde det absolut inte vara något problemo. :)

Nu blir det att vila ryggen lite och andas ut efter en prestationsfylld torsdag! Adjöken adjö!

PLUGG, BM & ÄRENDEN

Kategori: Allmänt

Så en dag fullt med ärenden, plugg och ett besök hos BM står på min Att göra lista- idag. vad ska ni göra?

Jag har redovisning om skelettet och lederna kring 13 tiden, ska dock till skolan på en timme för att få hinna träffa gruppen och ha lite redovinsing med dom. Sen måste jag raca hem till teg och knata in på MVC. Blir skoj att höra bebis igen.

Måste ringa mitt jobb, eller ett av dom, för att få reda på varför i h.vete dom inte skickar ut någon lönespec. till mig. Känner mig lite snuvad på pengar och det ska baske mig åtgärdas!! Har en hel del inköp denna kommande månad och det skulle inte vara helt fel att få gjort lite i barnrummet så att det åtminstone finns en madrass i sängen och blöjor på hyllan om bebbe skulle komma tidigare.

Suck.. Nu ska jag fortsätta se 90210 och sen börja göra mig i ordning. Adjöken!

V.32

Kategori: kärlekskrypet

Lite bilder på hur tjockis jag är nu i vecka 32. Fortfarande bara 5 kg tyngre.

Vad tror vi att det är för litet liv där inne?
Flicka
Pojke






PUSS

Kategori: Allmänt

Vaknade av ett puss sms från darling. Finns det nå bättre sätt att bli väckt på? Jo, en riktig puss såklart men puss som puss ;)

Har en lång väntan att gå igenom innan det blir dags för klockan 14. Känner mig faktiskt nervös. Är dock lite mer nervös över att jag jobbar just då och givetvis kan jag, eller borde jag ju, inte ringa något samtal men vi får väl se. Jag  måste ju ta reda på det innan 16 så vi får se hur jag gör och hur länge jag jobbar.

Sen blir det kanske en tur på jysk och inköp av spjälsängsinredning, dvs madrass, täcke och kudde. Blir ju inget ikea i helgen på grund av diverse olyckligheter så jag får väl nöja mig med jysks sortiment som är minst lika bra.
Tänkte att jag i alla fall vill ha i ordning sängen så det är klart och sen har jag tappat lusten med detta projekt att inreda barnrummet så jag kommer nog inte göra mer än så..

Känns bara så jobbigt just nu med alla dessa komplikationer som ska vara i vägen för oss. Vi förtjänar faktiskt bättre än såhär och jag blir så less och ledsen över att det ska vara så svårt för vissa människor att förstå det. Vi behöver inte mer skit kastat åt vårt håll.

Äsch, sitta här tidigt på morgonen och ta ut en del av hur livet känns idag är ju inte rätt.. Skit samma! Ska lägga mig under täcket ett tag och mysa med plastikkirurgi-program tills Linda ringer och ska droppa in på en kaffe och driva lite tid med mig.

Adjöken adjö

PRESENTDAG

Kategori: Allmänt

Jag har införskaffat lite presentpapper och några presenter idag för det börjar närma sig födelsedagar för några viktiga människor i mitt liv. Nu är snart det bortgjort och jag kan fokusera på barnrummet. Hoppas på en tripp på Ikea i helgen, men man vet ju aldrig om man får som man vill nu längre :P

Har haft en huttills bra dag. Lunch med Helene, strosa runt på stan efter lite paket och dylikt sen handlade jag och posta brev och sen cyklade jag äntligen hemåt. Himmel så jobbigt det är att cykla nu. Det börjar bli väldigt ansträngande med dessa sammandragningar som kommer och går i extrema fysiska aktiviteter. Men det är bara 2 månader kvar nu jue ;)

Hade tänkt sätta mig med plugget ett tag och få nånting gjort angående Rörelseorganen men helt plötsligt tappade jag suget på hela våran lägenhet plötsligt har blivit tommare. Det har försvunnit lite saker och det gör det hela väldigt tråkigt att se ut över, men OM man fick fara på Ikea i helgen så kan man ju alltid plussa på med massa saker!
åh, jag får nog försöka övertala bejben idag att ge mig ett Ikea resa, då ska jag inte tjata något mer och han kan ägna sina helger åt att festa för då kan jag inreda och dona på :D
Japp! Så får det bli! Adjöken adjö!

TÄVLING

Kategori: Allmänt



Wohoo! Jag är med och tävlar om en Goodiebag på Headzones blogg! Var med du också! Du hittar bloggen HÄR.

NEDRÄKNING

Kategori: Allmänt

Huvaligen vilken underbart trevligt jobb jag har skaffat mig! Super kul, verkligen! Me like this! Ledsagare åt denna människa is the shit! I love it!
Så ni kanske förstår att det har gått superbra idag. Ska även jobba på onsdag och det kommer bli supertrevlig också för då ska vi på en liten utflykt. Det kommer bli så bra så bra :)
Sen Har jag ju redovisning och skola på torsdag så det blir finemangen det med. Tänkte sätta mig med böckerna nu och imorgon och fortsätta nöta lite på alla våra rörelseorgan. Det kommer gå bra.

Annars har vi ju Onsdag 14.00 att räkna ner till. Känner att det pirrar i magen av denna oro som just försvunnit men jag längtar faktiskt. Vill verkligen få ett slutgiltigt avslut på detta elände och sen gå vidare med livet. Inte för att det någonsin under denna jobbiga period, har stannat upp. TVÄRTOM.  Har ju haft fullt upp med jobb, skola och barn och min favoritperson <3 Erik <3. Men efter onsdagen så blir det verkligen finito på skiten. Då ska vi slå slag i saken och packa ner det i den lådan det ska vara i för att kunna stänga locket för gott. Är så ivrig  på att få lämna det bakom mig så ni ska bara veta!
Det kommer även avgöra om tanten här ska amma eller inte. Jag har tänkt tanken mer och mer och jag känner mig lika äcklad som vanligt av den, men vi får se... Onsdag 14.00, komsi komsi.. ;)

Nu ska jag ta fram böckerna och huka mig ner i dom för sen är det middag som gäller och spagetti och köttfärs blir det idag! adjöken adjö!

FÖRLOSSNINGEN

Kategori: Allmänt

Det har varit lugnt här på bloggen i helgen. Har faktiskt haft det fullt upp med att vara med min bästa vän och stora kärlek. Det har varit så mysigt och underbart trevligt <3 Nog för att det alltid är det men det har som varit extra kul i helgen. Massor med skratt ;)

Vi var upp på förlossningen en snabbis igår. Hade haft en liten blödning och ont i magen så givetvis ringde jag upp och berätta vad felet var och dom bad oss komma in. Det var inge fel dock. Vi gjorde alla möjliga undersökningar och givetvis ett ultraljud och allt såg bara bra ut. Jag har ju varit lite orolig för att jag inte har känt lilla parveln här inne lika mycket nu på slutet men med tanke på att jag har moderkakan i framvägg så kan det vara den som tar emot sparkarna sa dom. Under UL så var det ett hejdundrandes liv på krabaten :) H*n hicka, drack, räckte ut tungan, rulla runt och sparkade hejvilt, men jag kände ändå ingenting. Vi peta och tryckte på magen extra mycket och den sprattlade runt som ett litet yngel och efter ett bra tag konstaterades det att den såg extremt frisk och bra ut. Vattenmängden var bra, och navelsträngen gav bra med näring så det var ju bra iaf. Har haft kalas i magen hela morgonen så det känns ju givetvis ännu bättre. Nu kanske det vill leka och göra sig påmind igen :)

Dagen idag blir nog ganska piano. Ska ringa den personen jag har blivit tilldelad att vara ledsagare åt och bestämma träff för när vi ska ta vår första promenix osv. Om det inte blir idag så ska jag höra av mig till Helene och ta en fika med henne för hon ska ju också ha barn!! Gud så kul va? :)
Sen ska jag fortsätta mitt sökande efter det perfekta inredningsmaterialet till barnrummet.

Ha en bra dag! Adjöss!

FÖR JAG ÄR LYCKLIG!!

Kategori: Allmänt

Ja huvva se glad jag är nu! Har gjort slag i saken och äntligen skruvat ihop spjälis! Nu står den vit, fin och ihopmonterad i det lilla hörn den ska få så jag ser in från vårt sovrum. Supermys! Ska ligga och kolla på den hela kvällen, tills ögonen faller ihop. :)

Sitter dessutom och tok letar på väggdekorationer på tradera. Har hittat hur mycket som helst och jag vill smacka upp massa färgglada fjärilar på väggen men babe tyckte blommor, fast ändå inte blommor utan mer blad.. Jag vet inte. Nu har jag hittat ett sjukt fint mönster, färgglatt såklart, med fåglar och nån gren och lite blad på den och ska se om den duger för älsklingen.
Med resterande inredningsprylar som jag tänkt att vi ska putta in i rummet så tror jag faktiskt att det skulle passa superbra.
Man måste vrida och vända lite på saker när man inte får som man vill, då gör man det bästa av det hela istället.
Helst skulle man flyttat härifrån så man får fria tyglar till allt men.. Nån dag i framtiden så..

Nu ska jag fortsätta med idol tittandet och sen tradera. Hejdå

UTAN DINA ANDETAG

Kategori: Musik

Min min min min min!!!
Typ så blir jag om jag inte får va med min bejb.

ORDNING OCH REDA, MYSKVÄLL PÅ FREDA!

Kategori: Allmänt

Ja då var det fixat! Imorgon åker soffan iväg, YES! Sen ska jag köpa textilfärger och börja färga det som ska vara i andra färger.
Sen idag har jag fixat mig ett jobb som ledsagare åt en person väldigt nära mitt boende, så det är ju superduper! :) Som om inte detta vore nog så har vi fixat klart i skolan, det har gåtts igenom farmakologi, cancer och dessa glosord som jag nu länge snackat om. Det är bokat för nästa redovisning och den har jag redan börjat gå igenom samt att ikväll har jag ensamtid och myskväll med mig själv och det kommer innebära, målning av tår och naglar, ansiktsmask, färgning av fransar och bryn samt IDOL och mina tjejserier plus lite gotta!
Mest troligt kommer jag väl surra i telefon med älskade Emelie också så det kommer bli så otroligt trevligt! ;)

Vad ska alla andra göra ikväll och vad har hänt idag? Har alla haft det lika produktivt som moi? :)
Det här blir så trevligt så trevligt :)

Nu ska jag köra en sväng med dammsugaren så man kan ha vita sockar på sig längre än 2 sekunder. Ha det så bra !

FREDAG ÄR KOMMEN!

Kategori: Allmänt

Änterligen ska vi göra oss i ordning för fredag! Jag har dock inget särskilt inplanerat förutom skola och ett möte med Umeå Kommun där jag mest troligt kommer att få jobb som ledsagare ;)
Dom ringde igår och kollade om jag var intresserad av det uppdraget, det handlar om att gå 1-3 promenader i veckan med en dam som dessutom bor nära mig :D
Hur perfekt är inte det då!?
Det första jag iofs sa när dom ringde va att jag va gravid men när dom sen berätta att det bara gällde promenader så spela de ju ingen roll, promenera kan vi ju alla! :D
Känns perfekt! Lite extra friskluft dör ingen av, jag gillar ju att vara ute och jag gillar ju ännu mer att surra med folk jag inte känner :)

Sen ikväll ska tanta fixa med hushållet, städa behövs och sen ska jag mysa ner mig i vår nya lila filt framför teven och brassa på när Idol börjar. Heja heja Moa!!
Babe ska väl ut på galejj så jag bli solokvist... But it´s okey, Im used to it..
Det är väl lika bäst han passar på nu medans det går för sen när bebbe kommer lär jag vilja ha han hemma bra mycket mer, fast då har jag iofs något att roa mig med så då spelar det ju kanske ingen roll... Ahja, skitsamma, vi ser väl hur det ter sig.

Off I go! Ha en bra fredag and wish me luck!

ONÖDIGT!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit och dyngplugga på Farmakologin som jag skulle försöka lära ut till någon annan själ imorgon, eller.. jag skulle väl mest bara ha infon redo. Hur som!! Då sitter jag med skrivblock och penna i högsta hugg för att gå igenom det som står på guiden och det står att man ska använda Fass.se, men tror ni inte på faaan att det står exakt samma sak i boken!!
Jag har lixom suttit i flera timmar, eller.. ja iaf en timme, och skrivit mig krampande för att få med allt som står på internet och sen när jag kollar igenom boken så står samma sak där!
Ibland alltså...

Jag har iaf haft en litet tråkigt snack med baben angående vårt älskade lilla rum till vårt älskade lilla kryp och med tanke på en hel del dåliga omständigheter och besvärligheter så verkar det som att vi inte kommer att få tapetsera om i den fina tapeten om vi vill ha.
Det betyder dock att vi får gå all in på inredning istället. Tänkte ju att färgiga fondväggen skulle göra jobbet åt oss men nu är det ju massa sura och bittra miner i omgivningen så nu blir det en hejdundrans massa roliga schabloner, tavlor, färgglada hyllor, mattor, gardiner och annat smått och gott.
Det ska nog gå att lösa ändå, ingenting är omöjligt :)

Nog för att tapeten vi kollade ut är en non woven tapet, vilket i princip innebär att det är bara att tapetsera utanpå dom tapeterna som finns samt slita ner den enkelt när man är less på den, men ja.. Det verkar bli åt andra hållet i alla fall... Tråkigt som tusan men det är väl bara att göra det bästa av allt. Så länge det är färger och det finns det vi behöver så duger det, åtminstone för nu.
Vad som kan behövas i ett senare skede tar vi givetvis då.

Kanske ska man snurra in på tradera och kolla om det finns några coola schabloner vi vill ha ;) Adjöken godnatt occh adjö ;)

IBLAND SÅ...

Kategori: Allmänt

Ibland har jag turen med mig jag också! Det har ringt en väldigt trevlig människa som erbjöd mig ett möte imorgon som jag verkligen ser fram emot för det är nämligen nånting som kommer att passa mig så ypperligt att oj oj oj! :)
Jag kan berätta mer sen när jag berättat för darling vad som sker och höra hans åsikt om detta :)

Annars har jag haft en trevlig dag i skolan. Jag och Beccasin har klickat och det känns rikigt skoj att surra och umgås med henne, hon är extremt lik mig fast extremt mycket smartare ;)
Vi har haft HLR samt Bltr idag och det var rätt drygt med en heldags repetition för jag är ju så jäkla hypad och suverän att jag redan kan allt det som behövs för att man ska kunna ta ett blodtryck eller utföra HLR. Man är ju tusan inte född igår och nog har man hunnit med en hel del sådana kurser genom livets gång så det sitter xtra bra nu!

Imorgon har vi plugg dag med gruppen. Jag tänkte åka dit så jag redan är där kring 9 tiden då vi bokat salen, och sen är det bara att nöta och nöta så gott vi kan för sen där kl 13.00 måste jag ju vara på ett annat ställe och förhoppningsvis skriva under ett papper eller två ;) Me fucking like!
Men nu måste jag plugga och nöta läkemedel samt glodsord. Adjöken adjö!

BABY BIRTHDAY

Kategori: Allmänt

Efter en liten runda på staden med Lina så knatade vi in på en affär och kikade en en särskild sak som jag vill ge till babe i födelsedagspresent. Hur som helst sa dom inne på butiken att JUST DEN produkten var slut, deet skulle inte tillverkas nå mer av den och det som fanns kvar av dens skulle skickas iväg.
JUST MY LUCK!

Men nu har jag hunnit söka över hela internet och har faktiskt funnit just den saken så nu ska jag skynda mig beställa den och få hem den och slå in den så jag har den redo tills babe fyller år. Det kommer bli awesome. Jag tycker det är en bra present, fast det blir ju givetvis inte den ända.
Nääe... jag har planerat massa småsaker som jag hoppas jag kommer kunna slå kraft i så förhoppningsvis blir det en jättebra dag för min älskling! Förhoppningsvis blir det t.om den bästa födelsedagen ever! Inte för att det kommer bli nått suparkalas, det får han styra upp själv då helgen kommer, men det kommer bli mys och fint ;)

Nu ska jag nog inte säga så mycket mer när han faktiskt är inne här och snokar runt ibland <3

Jag ska göra lite karré och potatispinnar till middag. Nu glömde jag ju givetvis salladen så det blir inga grönsaker idag men lika gott blir det nog ändå! ;)
Ha det gött!

DIBBS ON RIBS!

Kategori: Allmänt

Vårt lilla kryp ligger under mina revben och gör mig ajj ajj. Känns mindre trevligt måste jag säga.

Usch, jag vill inte gå ut idag men jag har ju ärenden att göra. Ska ju träffa Lina på stan för att hjälpa henne välja brillor och sen måste jag försöka ta mig hem i detta oväder, det är ju fanimej storm ute! Väl hemma ska jag bara hämta ett paket och sen vidare mot Ica för det ska postas och sen måste tanten handla så gubben får sig någon mat när han kommer hem ikväll. Kanske hade varit en idé att göra nånting åt denna spjälsäng som bara står och står?
Kanske ska jag försöka skruva ihop den? Eller??
Vi får se. Först måste jag göra mig i ordning för världen utanför. Hejdå!

SHIT NEEDS DOING

Kategori: Allmänt

Ja idag är det plugg och dejt som gäller. Ska iväg och handla, posta paket och mest troligt träffa Janita med lite barnsaker? Sen har jag kanske, förhoppningsvis, en dejt med Lina idag också om jag förstod allt rätt.
Sen måste tanten plugga lite cancer och skriva ner ett par glosord. Farmakologi känns det inte som att jag behöver plugga, det är ju typ det ända och hud & hygien samt sjukdomar, i den där medicinska boken som jag kan så det känns ju superb!

Men man ska väl pallra sig upp ur sängen snart också.. Känns dock jäkligt tröttsamt idag. Vet inte riktigt vad det är med mig, förutom att jag är jätte gravid då förstås .. :P
Jag gillar icket att vara tröttis.

Ha det gött!

PROJEKTET

Kategori: kärlekskrypet

Nu ska ni få se början av vårt Projekt Bebisrum.




Som ni ser så är det tomt med inslag av en nymålad vit spjälsäng och en malmbyrå. Det ska stå kvar, och en fondvägg ska upp samt diverse andra inredningsprylar och nödvändigheter.
Vi har ju rummet precis bredvid, är bara en dörr emellan men den tar vi bort och så vips behöver vi inte ha spjälis i vårt sovrum. :)
sounds good? Sounds great!! :D

V.31

Kategori: kärlekskrypet

Här har vi tjockisen i vecka 31.
Känns bra med en liten kula nu. Nu får den inte bli större tycker jag, känns lagomt med detta. Är dock extremt klumpig och osmidig redan nu, tycker jag, så jag har inte lust att bli svullen och ännu osmidigare. Det är ju så jobbigt att cykla och ta på sig skorna och framför allt böja ner snabbt, eller försöka vara snabb och smidig iaf :p Brukar inte lyckas alltfför mycket ;)

Såhär är det!


Man ser mkt "storare" ut framifrån. :P

GRÅTT & TRIST

Kategori: Allmänt

Jag gillar inte att vara solo veckorna när bejben jobbar sent. Känns som en evighet att vara ifrån han. Suck. Vad ska jag hitta på idag? Städa bland hårddiskarna, sista tuchen på spjälis och .... ? Baka kanske? Kanske skulle gjort lite bullar och brownies? Mumms!
Det går ju sjukt sakta, samtidigt som det ska jäsas och gräddas kan jag ju hålla mig i sängen och se lite av mina kära serier samt chickflick filmerna jag inte hunnit med för att sen rensa och göra lite mer plats för annat som ska fylla mina hårddiskar.

Låter som en extremt rolig dag va?
Jupp... Jag hoppas att knorten börjar sparka igen snart annars blir jag orolig och måste ringa BM. Det här känns lurt.

Ha en bra dag.

HEJA HEJA!

Kategori: Allmänt

Ja hejdundran va det går undan!
Nu är nästan en hel dag bortgjord!

Har alldeles nyss kommit från skolan och inser med glädje att jag har klarat av ännu en redovisning med glans. Jag känner mig nöjd. Nu har vi HLR på torsdag  hela dagen samt att vi har bokat en läx-dag på fredag så vi kan sitta och förhöra varandra på det som vi skall kunna i form av läkemedel, cancer, tumörer och dessa s k glosord.
Känns faktiskt bra. Jag har en extremt bra grupp måste jag säga. Kan bara hoppas att det håller i sig i de andra kurserna.

Nu tänkte jag köra ännu ett varv på spjälis, the final one, och sen kanske funderar på om middag är ett alternativ idag? Undrar vad bejben vill ha och knapra på..? En annan är rätt nöjd och belåten men det kan väl aldrig vara fel att göda bebben lite.

Ha de gött, ajöken adjö

V.31

Kategori: kärlekskrypet

Just det.. Har ju gått in i ny vecka nu så det börjar närma sig för nedkomst.
Är väldigt sugen på se vad som finns där inne. Eller, VAD det är vet vi ju redan men VEM det är har vi ju ingen aning om ;)
Förmodligen någon som kommer att bli lika duktig på sport som mammsen och pappsen, för sparkas kan den lilla krabaten ;)

Det här gör ju dagen mycket bättre ;)

CRAPPY DAY

Kategori: Allmänt

Ja jag kan tänka mig att den här dagen kommer bli crap. Kändes oroligt hela natten, surt på morgonen och extremt skit just nu. Men, skit ska väl skit ha, äre inte så man säger?

Jag har redovisning i matsppjälkningsorganen idag.. Får väl se hur det går. Känns då inte bra nu så jag tror knappast ett par timmar på skolan kommer åtgärda det. Allt kommer gå åt skogen, det är som vanligt när man har sånna här dagar.
När jag kommer hem ska jag i alla fall fortsätta måla spjälis, nån glädje måste man ju skapa sig själv i en trist dag som denna... Funderar på om man ska ta en kvällsprommis också? Äta lite mat, måla lite spjälis och sen bege sig ut i höstkylan för en timmes prommis eller så.. Det borde hjälpa humöret tycker man.

Imorgon får jag besök av Janita en snabbis som ska komma med lite barnprylar så det blir väldigt trevligt. Förhoppningsvis blir det ännu trevligare mot helgen då Vivve kommer med lilla underbara sötlöken, Vincent. ;) Hoppas hoppas! Annars blir det nog en trist helg. Har iaf inga planer så vi får väl se vad resterande dagar denna vecka har att erbjuda. Förutom en heldag på skolan på torsdag när vi ska ha HLR samt Blodtrycksmätning så kommer det nog vara torrt på aktiviteter.

Men men, ha en trevlig dag allisammens! Adjöken adjö

KALLT, RUFFS, TRÖTT,

Kategori: Allmänt

Kallt ute än så jag får tjå mig med att måla spjälis, kommer frysa ihjäl annars. Sen har mitt hår gjort uppror. Har världens ruffs och tjorvigt är det också så jag vette fåglarna om jag ska försöka kamma ut det eller om jag ska gå i Brittans fotspår? ;)
Näe, jag tror jag kammar, eller försöker.

Är cp trött dessutom. Undrar varför jag är så himla trött hela tiden! Det är väldigt ovant för mig och jag gillar det icket! Käkar ju järntabletter för fullt och jag sover ju massor så det borde ju ge med sig snart?
Suck.

Idag blir det i alla fall att åka på Ersboda och inhandla tapeter och nån typ av väv som fungerar istället för spackel. Måste fixa det och sen är det bara att boka tid med mammsen. Tis och Ons är jag ledig för sen är det skola och föreläsningar samt redovisningar som gäller.
Blir bra att få det gjort.

Ja ja, men lite mat till oss kanske. Det knorrar i magen så vi är nog hungriga.. ;) Adjöken!

WHEN I HELD YA

Kategori: Musik

HAPPY GO LUCKY

Kategori: kärlekskrypet

NU ÄR BARNRUMMET TOMT!!
Gissa hur glad jag är! :D

Har haft Babes kompis NS, på kaffebesök och då blev det bärhjälp av honom också! Gud så underbart! Äntligen kan jag köpa tapeter, boka dag med mamma och på riktigt börja med inredningen till nästet av vårt lilla kärlekskryp ;)

Nu är det MAT på schemat och sen får vi se om jag ska ta itu med spjälis igen. Tror nog det.
Ha de gött!

MORNING HAS BROKEN

Kategori: Allmänt

Ja fy va jag har sovit, gött men ändå inte. Känner att jag har ajj ajj i ryggen fortfarande och det känns inte bra med tanke på vad jag har planerat inför dagen.
Men måla spjälis har jag hunnit med. Nu är det bara långsidorna kvar så om jag tar dem imorgon är det ju bara att inhandla tapeter, boka dag med morsan för tapetsering och sen är det dags med inredning av barnrum! ÄNTLIGEN!
Ni förstår inte hur mycket jag längtar!
Men först: stöka ut allt skit som redan står här. Dvs, säng & hyllor som ej används av oss och som lix ändå ska slängas. Men det får ägaren banne mig göra själv!

Ha en bra dag, nu ska jag vila ryggen lite.

KNAKAR I FOGARNA

Kategori: Allmänt

Ja fy i skogen så ont jag har i fogarna! Eller, svanken, men same shit! Det är tamme tusikken det värsta jag har varit med om tror jag! Det är en smärta som inte går att jämföra.. Tills man kommit in på förlossningen förstås ;)
Men det här är otrevligt.
Känner att hela jag blir paralyserad för att det gör så j'vla ont. Måste ligga med kudde bakom ryggen, kudde mellan knäna och rulla ut ur sängen och stödja mig på allt som finns om jag vill gå. TREVLIGT!
Så blir det då man tvunget ska våldstäda en hel dag!
Jag får definitivt skylla mig själv som skulle skrubba lister i badrummet, badkaret, väggarna samt sitta som en hösäck när jag målade lilla spjälis. Det bidrog med ländryggs-smärta se naaaaanting!

Men, sluta klaga.. Jag har ju ett liv i magen som hela tiden gör sig påmind och då glöms ju allt ont bort. Det är så mysigt med lill krypet. Jag tror h*n känner igen min röst mycket mer än Darlings för den brukar, kanske inte "svara" när jag pratar med den, men det är definitivt mer reaktion.
Eller så är det bara nånting jag inbillar mig. Verkar ju göra det rätt ofta nu för tiden.. ;)

Näe, här blir det inget vettigt gjort. Jag ska sätta igång laddarn och sen klicka in stickan i teven för jag ska nämligen se klart Desperate Housewives E2 & 3. Hann ju inte med det tidigare.
Gå i trappor kan jag definitivt inte så jag får lämna tvätten tills imorgon, då är nog ryggen mycket bättre.

Ha det gött! Adjöken adjö!

SPJÄLSÄNGEN!

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag i full gång med att få i ordning på bebisprylarna! Spjälsängen är mitt första projekt. Den ska ju målas så nu har jag satt igång med det. Lika bra att få det gjort typ NU för jag ska som sagt ta saker och ting i mina egna händer för att barnrummet ska bli klart pronto.
Men först måste delarna få torka så jag kan fortsätta på varv nummer två och sen kanske vi kan sätta ihop den? Vill ju färga lite textilier också så kanske att det ska bli nästa projekt? Eller ska jag ta itu med det när det är dags för mammsen att komma och hjälp till med tapetseringen? I think soooo!! ;)

Det är skithuset, tvätt och middag kvar innan jag får njuta av helgen. Adjöss!

DUKTIG KICKA!

Kategori: Allmänt

Då var det äntligen någon rätsida på detta mörker med alla organen, blodkärl etc etc. Nästa stop är matspjälkningen och sen är det väl bara för oss att se till att farmakologin, cancern och glosorden kommer att redovisas inför gruppen på fredag. Känns fan bra.
Förutom att vissa är lite off och oseriös då och då, när det inte behövs, så är det en bra grupp.
Jag trodde jag skulle vara mest oseriös occh otaggad men jag verkar ju vilja prestera i det här. Konsstigt...

Nu är det i alla fall lunchmacka och oboy för min del framför boken och blocket för det ska kluddas och läsas om matspjälkningen som sagt. Sen ska jag städa, tvätta, duscha, laga mat och kanske till och med hinna och plugga ännu mer? :)

Hade!

TVÄTTDAG + IDOL

Kategori: Allmänt

Ja jag ska som sagt följa Idol denna höst. Lär ju aldrig få ta mig ut ur lägenheten på nå kvällsdejter i alla fall så nu blir det konstant fredagsmys för gammdamen här.
Känns ju faktiskt bra, bättre än hur jag spenderade min förra höst. Det var inte idealt. Huvva va jag får skämmes över mig själv. Men det var ett annat liv.

Idag då? Jo, minus 2,2 stod det på termometern och gissa om jag hurves! Usch! Jag känner inget sug av att sätta min söta, STORA, rumpa sadeln och trampa mot skolan. Urkel I tell you! Men, shit needs doing och jag har dyngpluggat på cirkulationsorganen så jag kan ju allt förutom sinusknutan och AV.knutan men de ska jag skynda mig att läsa på innna jag far. Det borde sitta det också.

Senare, efter skolan v s , så blir det hemgång och tvättid. Har tänkt att tvätta upp denna jacka jag ska använda för nu början magen puta och och frysa i allt detta miserabla vinterväder. Jag kan ju inte ge bebbe köldskador heller! ;)
Nu får jag lägga matchningen av outfits på sidan och tänka varmt, skönt och bekvämt istället. Kommer inte bli lätt men men.. ;)

Äsch, har inget viktigt att tillägga. Adjöken!

BELLY JELLY

Kategori: kärlekskrypet

Såhär ser jag ut nu 30 veckor senare och.5 kg, kanske t.om 5,5 kg större, eller åtminstone tyngre.



FRÖKEN MADDE

Kategori: Allmänt

Ja fan va skoj vi hade det idag i skolan :P Hahah, jävligt roligt må jag säga! Vi har lekt fröken och klass i vår lilla grupp så nu sitter allt om cirkulationsorganen som ett smäck! Underbart skoj måste jag tycka :)

Är då på plats hemma igen och känner mig förvirrad. Har inget att göra. Är dessutom trött och slö så jag tror jag ska vila ryggen lite, för den bränns, och sen blir det väl att rota fram något till middag ikväll, möjligtvis handla och säkert så kollar jag in boken lite till för att vara extra säker på min sak inför morgondagens redovisning.
Blir bra det här ;)

Ha det gött!

MORGON GNY

Kategori: Allmänt

Jag har typ blivit bebis på kvällar och mornar. Det har blivit så att min språk försvinner när jag är trött så det ända jag gör när babe kommer och säger, godnatt eller hejdå eller så, är "mmmm" men inte så att jag uttalar hela M:en. Utan mer gny sådär som småhundar eller bebisar gör.. Haha :P låter ju förfärligt men när jag är trött så är jag verkligen supertrött! :P Då orkar jag inte prata ;P

Idag har vi bokat en lektionssal och ska gå igenom detta hemskt dryga kapitel om cirkulationsorganen. Jag kan ändå det mesta känner jag. Fick ju en hel dag sittandes igår och varför inte få nånting nyttigt gjort tänkte jag.

Sen har det varit piano. Blir nog inte så många knop nu heller. Skola idag, sen ringa och gratta en liten vän som blir 23 och sen ringa vidare till nästa för att höra om vi skulle leka ikväll innan hon flyttar, sen måste jag ringa ännu en vän och höra mer om hennes nyfunna lycka och till sist ska jag ringa min bästa vän för att berätta om gårdagen och höra hur livet i de luxe fungerar ;)
Men det blir ju awesome. Bra dag, så det är bara att tuta och köra :D

Ha en bra dag alla ni andra också vettja! :D

ÖVER NU!

Kategori: Allmänt

Ja då var det jobbiga bortgjort, nu är det bara plugget kvar ;)
Har ändå fått en hel del gjort idag, kan hela hjärtat nu och en hel massa om artärer, vener och sådant. Känns bra.

Va ju en sväng på föräldrakursen också.. SUCK! Aldrig mer! Kändes så obehagligt och obekvämt att usch usch. Inte alls kul! Näe, jag behöver inte medelålders människor att hålla handen under de resterande 10 veckorna. Klarar mig fint med baben ;)

Hoppas på att herrn som bor i vår blivande bebisrum flyttar ut om en vecka, annars måste jag ta till hormonerna och bli grinig. Börjar känna extrem jävla stress över att få i ordning detta så att nånting känns klart. Är ju inte redo alls när det bara är som huller om buller här. Jekla skiet.

Skitsamma. nu blire mys med babe. Hejdå!

FROSTY

Kategori: Allmänt

Ja det är visst frost ute och kallt som attan! Jag som ska bika ner på huset och sitta ännu en dag med ryggont i väntan på att detta miserabla ska vara över. Det blir en lång dag. Hade tänkt springa på föräldrarkursen klockan 15 men jag tror inte vi hinner det. Det blir väl klart vid 5 tiden idag också antar jag.
Bara det blir över så kan jag gå vidare med livet tills sista delen anländer, då är det verkligen finito! Kan knappt bärga mig! Längtar så mycket att det gör ont!
Det är ju inte för än då det kan bli lite rätsida på hur det ska gå till i framtiden, då äntligen kanske vi kan få klart för oss om vi ska leva i otur eller om vinden faktiskt vänder nu när det går så himla bra. För det gör det verkligen.
Jag är så sjukt nöjd med hela mitt liv och jag kan inte tänka mig att ändra på det, till det sämre som det kan komma att bli. Inte nu, inte nu när vi kämpat och stått emot all skit som kommit i vägen. Jag tycker vi har varit så duktiga, jag känner mig faktiskt nästan lyckad och det vill jag verkligen hålla fast vid!

Jag tänker inte tappa humöret nu. Nu är det kämparglöden och viljan som ska hjälpa till. Nu får det vara nog på dessa patetiska, för det är verkligen patetiskt, tillfällen att tycka synd om sig själv och ligga och "ååååah" sig över hur tragiskt liv man har fått, att alla är dum och buhuu huu!
Nu är det fanimej dags att växa till sig och använda skinnet på näsan för har man kommit såhär långt kan man banne mig ta sig hur långt som helst!
Wooop wooop! Är konstigt nog taggad!
Det kommer bli en tung dag men det har jag mig själv att skylla och ingen annan. Nu jävlar i min låda!! :D

Sen är jag ju så jäkla bortskämd att jag har världens finaste kille vid min sida så vad kan egentligen gå fel då? Näe, just det INGET!! :)
Man ska va glad över det man har och inte deppad över det man saknar. Tjänar ingenting till!

Jag ska packa ner blocket idag så kan jag sitta och göra läxa medans detta surr håller på. 2 flugor i en smäll måste man ju kunna slå right? ;) Ingenting är omöjligt!
Nu är det bara att tuta och köra!

PS. Sverige tvåla ju till Holland igår så alla stolta svenskar har ju en extra anledning att vara superglada idag! Man ska tro på det otroliga :D

tjofaDDErittan!! :D

MAGKNIP

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag orolig. Det märks överallt. Känner mig inte riktigt bekväm i huden idag men jag hoppas det går bra ändå. Hoppas bebisen börjar röra på sig snart och gör mig medveten om att den fortfarande lever för nu börjar jag  bli orolig!
Förmodligen ligger den med rumpan utåt för när jag klämmer och känner på magen så känner jag bara en liten stump i mitten och inget annat. Känner inte att den låg som sist då jag var hos BM, men ja.. Jag är väl extra noijig dessa dagar också. Men det är väl befogat.

Har sovit relativt bra. Är jättetrött och känner mig inte fräschast och bra i skallen, tvärtom. Hoppas bara att jag kan lyckas med detta äggkokande så jag kan få njuta av lite god frukost innan jag måste börja tänka på vad som egentligen ska ske idag och imorgon.
Tur att jag har fotbollen ikväll att koppla av och koppla bort med. Heja la Suede!

Men ha en bra dag alla ni andra. Tjoflöjt!

v.30

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu traskar vi in i vecka 30. Känns som vanligt inte så särskilt för jag tycker det tar så himla lång tid allting! Blir stressad över att allt går så sakta :P
Jag känner mig gigantisk men vet egentligen att jag inte är det. Har ju faktiskt bara gått upp 4,5 kg så det är ju inte fyskam. Men efter lördagens tröstätning har det nog blivit lite extra kilos ;) bebis mår väl bara bra av det kan jag tänka mig.
Hur som.. Jag har mer ryggvärk än vanligt och det börjar bli jobbigt att ta på sig sockarna om jag redan hunnit ta på mig byxorna och ingen jacka går att stänga utan att jag kvävs så jag vet inte om det känns så mycket mer än så.
Jag känner mig gravid men inte sådär extremt gravid som jag känner vissa dagar beroende på humöret också såklart.
Kan ju vara så att jag är ganska less i skallen efter en intensiv skoldag samt att jag vet att de 2 kommande dagarna inte kommer att bli en dans på rosor för oss..
MEN det ska jag försöka att inte ta ut över min knubbiga mage. Jag vill ju inte att mina stressattacker dödar knorten! Måste ta det lugnt, GOOSFRAAAAABAAA ... ;)

Ska kika på lite listor idag och bocka av det vi har och inte har till bebisrummet. Det som behövs och det som kanske inte är lika ndövändigt osv osv.

Nån som har något tips? Vad är det som är så bra att ha i början? Massa snuttefiltar? Nappar? Leksaker?
Vad har ni haft mest användning av?

MÖRKT

Kategori: Allmänt

Jag vaknade vid 6 då bejb klev upp, jääävlar så mörkt det är ute nu för tiden! Trodde det var mitt i natten, fatta ingenting! Något ljusare en timme senare när jag knalla upp men ändå. USCH, nu kommer vintern. I dont like!
Måste upp på förrådet och kika in den där jackan, kan ju inte stänga någon av mina utan att kvävas och kylan börjar bita hårt på mig som i vanliga fall är extremt känslig så.. Usch..

Men det blir trevligt med lite skola idag. Känner mig ganska säker på det jag har lärt, eller försökt lära mig, om uringorganen. Det är mest två saker jag skulle fokusera på och jag tror jag kan dom, men sen är det ju inte säkert jag får just dom frågorna heller. Kanske får något enklare, HOPPAS!!!

Sen är det dags för oss att kolla in nästa kapitel som vi ska redovisa på fredag, måste få så mycket som möjligt gjort för tis och ons kommer gå bort till.. Ja.. de tråkiga jag nu har väntat på i flera månader som "äntligen" ska bli av.. Känns inte bra och jag hoppas att jag ska ha turen med mig och få det lite mildare än förra gången.
Håll tummarna för mig!!

Off I go, ha en bra dag!

BAKISDAGEN

Kategori: Allmänt

Ja dom här jäkla bakisdagarna, inte alltid lika roligt kan jag tycka. Min lilla darling är måttlig baksjuk och det gör mig väldigt ledsen och uttråkad.
Kan ju inte göra nånting för honom heller så jag får försöka roa mig själv... JÄTTE ENKELT!
Har läst om urinorganen nu flera gånger så nu torde jag väl klara mig imorgon. Redovisningen är ju tidigt på morgonen så då hinner jag smacka på med lite mer info vid frukost time sen borde det sitta som ett smäck!

Annars har dagen varit låååång.. Det blev ingen kärleksdag idag.. Blev som sagt en bakisdag istället men det kanske blir två kärleksdagar nästa vecka istället..? Har ju en förfärligt orolig vecka att vänta mig så jag hoppas att det kommer gå bra ändå och att humöret inte sviker alltför mycket så skolan blir lidande, har ju ännu en redovisning på fredag ju.

Annars så kan jag ju berätta att det är 29 hela veckor idag. Jeeeay! Hejja!! Nu är det ju bara en EVIGHET kvar innan vårt lilla kryp tittar ut.. Kan det här inte skynda på sig lite, det är så jobbigt med att vänta.

Jag vill på Ikea också. Har varit utan den butiken väldans länge nu så jag tycker det är dags att investera i lite nytt, slänga massa gammalt och fylla på med det som behövs för nu snart ska vi äntligen fixa bebisrummet.
Jag är så jäääääääääääääääääääääävla less på att vänta på att det ska tömmas.

Jahapp.. Vad ska jag göra nu då? Flera timmar tills jag ska kunna somna och inget bra på tv, inget bra sällskap och inge kul att göra.. Suck..
Ha en bra kväll.

SOFFLÄGE

Kategori: Allmänt

Ja det har varit soffan för min del i natt. Blev en liten tur i sängen för att få försöka sova men när darling kom hem och stank sprit-fisk och cigarettfabrik så var det bara att bädda ner sötnosen och knata ut på go soffan.
Har ändå sovit gott och nu vädrar jag för fullt i sovrummet, går ju inte att va där inne. Är så sjukt känslig mot lukter och särskilt om dom är dåliga så jag har tagit mitt bad för dagen redan!
Tänkte ta mig lite fil och musli och lägga mig i soffan igen, fast men medicin boken i högsta hugg och tv dosan i andra handen ifall jag blir less ;)
Darling ska ändå få hjälpa mig med läxan idag innan vi susselullar, så att jag är hel hajj på vad urinorganen innebär inför redovisningen imorgon. :)
Har en späckad vecka att se fram emot, på gott och ont tyvärr så idag gäller det att ta det piano och samla krafter så man inte bryter ihop i mitten på veckan, eller ännu värre... I början! :S

Ha en bra dag allihopa, Over and Out!

KOSI KOSI

Kategori: Allmänt

Jag har nu suttit och sett Something Borrowed, värsta chickflicken såklart men det är som min grej när jag är solo; se chickflicks.
Hur som.. Varje gång ja ser sånna där löjliga romatiska filmer så blir jag bara så extra extra kär i det jag; min alldeles egna drömprins.
Jag känner mig så barnslig när jag sitter/ligger i soffan med hög volym på tjejfilmen och ändå så fnittrar jag och tjuter så högt att jag tror hela kvarteret hör mig.
Sen när filmen är slut så måste jag skynda mig att skicka iväg något rart till min älskade karl för då är ja så extra extra kär och måste få dela med mig!

Låter kanske helt stört men.. tjejfilmer boostar mina känslor för darling och det måste han ju få veta. Kanske inte just det, men hur jag känner ;)
Imorgon är det kärleksdagen så då blir det mer kärleksmys! Jag får värma upp med att se chickflicks själv ikväll så jag kan va ännu gosigare imorgon!

Shit, hormooooooooneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer  :P
Någon som känner igen sig? :)

Fast jag är ju inte bara kär för att jag har en mega mängd hormoner, jag är bara så extrem för att jag har en mega mängd :P Men vad är jag utan min över extrema och dramatiska sida?

Usc, nu måste jag sluta. är så less på mig själv. Hejdå

Å HEJ Å HÅ!

Kategori: Allmänt

Ja fy bubblikken va det har trängts,svettats och slitits idag. Jag är helt utmattad!

Jag var ju på barnloppis. fyndade iofs men hiskeles se jobbigt det är med ivriga morsor alltså ;P Haha, men kul! Träffade ju vänner, gamla vänner, nya vänner, kusiner, gamla kuratorer osv osv. Värsta mötesplatsen!!

Jag är ändå nöjd med mina inköp. Det blev ett jättesött set för en nyföding, strumpbyxor, mössa och en overall till ett pris på mycket få kronor. Sen fyndade jag ju två sängklädes set i roliga färger och det är ju det jag är ute efter! Häftiga och färgsprakande prylar, men... Jag vek ju aldrig ut och kollade vad det var för sängkläder. Givetvis var det ju INTE till spjälsäng så... Jaha.. 40 kronor åt pipan :p Men jag ska slänga upp det på tradera så kanske någon annan har nytta av det. Dem va otroligt fina må jag säga.

Sen kan jag ju tycka att fastän det är något märkesplagg i en klädhög så ska väl inte priset åka upp på inköpspris? inte när det är loppis jU! Poängen med loppis är ju att allt ska va billigt och bra.
Hittade en mjuklift som va dyrare än nånting! Hallå, förstår inte folk poängen eller vad är det för fel? Men men, dagen är bortgjord och nu vankas en kväll i ensamhet med mina goda vänner CHIPS och ÄPPLECIDER. MUMS!!!
Ska nog se alla chickflicks och töntiga serier jag hinner med innan jag slocknar. Känner i fogar och leder att jag är extremt gravid nu. :P

Ha en bra kvälL!

OMPLANERING

Kategori: Allmänt

Jaha, då blir det inge Bjurholm imorgon då.. Jag som ville träffa mormor men har hon ingen bil att ta sig upp från Övik med så är det ju inte lättast i världen. En annan gång då.
Vad ska jag hitta på istället? Ja...  Dö? Ta min medicinbok och knata ner på bibblan för ett försök att göra något annat än att sitta hemma. Kan ju lix inte vara hemma för darling ska ju ha kompisar över för det är tydligen jobb kalas imorgon så förtryck är hos oss då.

Nä, off I go. Bättre kan jag väl hitta på att göra? :p

PLANERINGEN

Kategori: Allmänt

Ja nu är min planering inför helgen komplett!

Fre.
Idag blir det att fortstätta plugga.
Laga go mat
Ikväll blir det fotboll och Idol.


Lör.
Barnloppis på Nolia med Jezzica
Buss till Bjurholm till familjen & träffa mormor et.c
Buss hem till stan på kvällen
Mysa ner mig i sängen och se mina efterlängtade serier

Sön.
Baka brownies
Plugga
Ta hand om bejb som kommer vara jättebakis
Massage
Bingolotto???
Film


Söndagar har jag härmed förklarat kärleksdagen. Det innebär för vår del att det blir massage, god mat, mys, film, och bara vara med varandra. Jag tror jag ska hitta nånting att fylla ut dagen med lite till men det blir nästa söndag.
Ja just de, vi brukar ju oftast vara ute på loppisar eller cykla ganska långt också. Så det blir lite frilufsdag av det hela. Supermys!! :)
Alla borde ha kärlekssöndag!

FIN FREDAG

Kategori: Allmänt

Ja idag är det fredag och då får jag göra mig extra fin! det betyder lite smink, kanske kamma håret och lite finare kläder. Känns bra!
Sen blir det skola och våldplugga och efter det ska jag minsann hem, fixa go mat till älsklingen och se fotboll!! Woop WOop! Har längtat efter en bra match nu sen sista Sverige matchen, det behövs lite mer sport i mitt liv! Det är alldeles för snålt om det på tv dessutom.

Det blir jäkla trevligt. Kanske sen, om bejben ska ut så kommer jag att sitta kvar och se Idol, för de är nånting jag LÄR följa denna höst. Har ju ändå inte mycket till liv så det blir nog bra fredagsgöra för min del...

Men nu först måte jag sätta mig i duschen och efter det blir det att börja dona med allt som ska fixas innan skolan börjar. Adjöss

HUSLIG

Kategori: Allmänt

Ja jag tror jag måste köra en runda med dammsugaren och kanske moppen ikväll, typ nu snart innan babe kommer  hem från gymmet.
Har gjort mat, matlåda, säda undan, diska osv osv. Nu är det bara golven som skulle behöva en genomkörare och kanske att man skulle skrubba badkaret? Hmm.. Jag tänkte ju iofs ta mig ett kvällsbad så kanske att jag kombinerar det. Först skrubba och sen bada :)

Annars har det varit en enkel dag förutom mina misslyckade muffins som jag försökt göra. Får försökra med något annat i helgen, tänkte mig bullar eller gifflar faktiskt. Jag är bättre på baka med jäst än smet, hur konstigt är inte det då? Eller är det kanske bara enklare med deg?
Hur som, inte så noga att lägga tankarna på det.

Funderar på om jag ska, vid nästa tvättid, köpa textilfärg och köra lite svart som behöver bli svart igen. Samt att jag kanske ska försöka mig på att färga spjälssängsskyddet. Vill nog helst ha det svart. Får ju tydligen inte ha annat än vita möbler hos bebis så då får jag krydda på inredningen istället ;)

Nä! Slut på detta! Ha en trevlig kväll! ADJÖKEN!

BM BESÖK

Kategori: kärlekskrypet

Då var ännu ett BM besök bortgjort.
Allt såg fint ut förutom att jag inte hade gått upp i vikt och att järnvärdet och blodtrycket sjunkit.
Hade ju ändå ett blodtryck på 100/64 men förra gången var det högre.
Järnvärdet jobbar jag på, äter ju Niferex var 3.e dag men nu ska jag öka till varannan så blir det nog king där också.
Bebis hade som vanligt benen redo när dopplern skulle kolla hjärtslaget och vid första beröringen på magen så kom Zlatan sparkarna. Börjar bli en vana nu ;P
Men det såg bara fint ut där också, 140 tyckte jag hon sa?

Sen var det också som så att lillkrypet har börjat vända på sig och ligger ganska långt med huvudet neråt. Är ju ba bulla de! Bra att det ser och låter bra ut och framför allt så känns det ju hur bra som helst! :)
Det här med vikten tror jag minsann inte att jag ska försöka jobba på, tänker inte överäta bara för att jag ha ett liv i mig. Den växer ju och magen växer ju så bra ändå så det löser sig.

Har även fått mängder med papper, b.la förlossningsplanen så jag hoppas att jag kan få in alla mina önskemål på dom där ynkliga raderna :P

Har börjat tänka om med amningen också. Inte för att jag vill amma.. nej nej... usch.. Mest bara för att om det sker nånting dåligt nästa vecka på dom utsatta dagarna, så spelar det ingen roll längre. Då kommer jag väl mest troligt vara hemma och inne ett bra tag framöver ändå så då kan jag lika gärna göra det där obekväma och äckliga amningen. Urkel... Jag ryser vid tanken av det. Jag mår riktigt dåligt av att tänka tanken på att behöva amma... usch.. snälla låt det inte fungera för mig! Jag vill verkligen inte amma. :(

Men så ja.. Då har ni fått uppdatering så det räcker. :D Adjöss

MÄNNISKOR PÅ STAN

Kategori: Allmänt

Ja jag måste ju säga att folk i Umeå är otroligt korkade! Jag satt nere på ett fik och pluggade. Det var lagomt med folk och brus för att jag skulle kunna hålla fokus på arbetet och det fanns dessutom GOTT OM PLATS för andra människor som kom och ville fika.
Men när jag sitter med en så sjukt dryg uppgift som börjar gå mig lite på nerverna så får jag plötsligt besök, åh inte av någon jag känner.
Nääää utan det är två jävla nötter som inte ser ALLA ANDRA bord och stolar som är LEDIGA och som INTE har en studerande människa sittandes vid dom.
Varför i hela världen måste man sätta sig bredvid den som uppenbarligen vill sitta själv med huvet i boken och pennan på blocket?
Och varför i hela helvetet vill man sitta precis bredvid och sucka, stånka, stöna och sen bröla över hur förfärligt rastlös dom blir utav att INTE jobba på söndagar.
Och sen prata extra högt så att man verkligen hör hur jäääääkla utmattade dom är av sitt mån-tors jobb.

Ser jag seriöst ut som en männsika som bryr sig om totalt värdelösa saker i främmande värdelösa människors liv? SKulle inte tro det!
Gud så förbaskad jag blir! SOM OM jag skulle välja just det bordet där det satt en som uppenbarligen studerade, när det fanns en hel jävla kafeteria som hade tomma bord!?
Varför vill folk förstöra så innerligt?
Jag börjar tappa hoppet totalt på mänskligheten i Norrland. Sociala koder, jo tjena. Här är folk fanimej lika tröga som en glaciär.

Usch. Nu har dom där jäla nötterna fuckat min dag, mitt pluggfokus och all motivation jag någonsin hade är long gone!
Istället för att försöka bli på ett så pass bra humör IGEN så köpte jag mig ett par skor som jag nu har ångest över givetvis. Ska ju såklart lämna tillbaka dom imorgon men gud så jävla onödigt bara! Förbannade människor! Skämmes på er!

Sådär ja... Bitterfittan has arriwed... AGAIN.

KORVPACKAD

Kategori: Allmänt

Ja nu är det packat som korven i korvskinn! Min skalle är smockad med massa saker som jag inte kommer ihåg nu. Det går bara in och ut, hur fort som helst. Jag satsar inte på mer än G i denna kurs iaf. Satsar iofs inte på mer än G i nån kurs för det här är ju ingenting jag ser någon framtid i. Vill inte alls jobba inom vården. Inte alls!
Det skulle isf vara med utvecklingsstörda eller barn men inte på nå gammelboende och byta blöjor, det har jag redan gjort och det kommer ett par år framför mig att behöva göra det. Dock inte på gamla men på lilla bebis som kommer utskjutande till vintern.

USCH USCH USCH!

Vad ska man annars göra då? Promenera? Näe.. Sjukt tråkigt... Mina hörlurar har gått sönder dessutom.. Äsch.. Jag får väl hitta mig motivation och sätta min tjocka mjuka rumpa ner på kökstolen igen för att mata igenom det sista av nervsystemet!
Adjöss!

SKOR

Kategori: Allmänt

Jag vill ha nya skor!! Men så fort jag är och knatar runt i affärerna så känner jag bara.. NÄÄÄÄ, jag vill INTE ha på mig sånna skor.
Så känns det tills jag kommer hem. Då får jag ångest för att jag inte köpt några nya för jag behöver faktiskt nya.
suck..

Idag blir det plugg och plugg. Måste bli klar med detta mörker som jag håller på med. Shit så komplicerat och omständigt det är. Min adhd hjärna hänger inte riktigt med i svängarna här ska jag tala om.

Nu måste jag äta ne banan. Hejdå

LEDIG

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag hemma från skolan igen. Det kommer nog bli en hel del ensamarbete i detta ämne kan jag tänka mig. Jag kommer nämligen att göra de 4 första kapitlen själv och sen börjar vi med gruppredovisningarna och arbeten. Det blir superbra. Har en bra grupp så det bli finemang!!

Nu ska jag ta mig lite hårdbröd och nått glas oboy innan  jag börjar med instuderingsfrågorna till kapitlet om cellerna. Låter väl som en bra plan?
Adjöken fröken!

SOCKERTOPP!

Kategori: Allmänt

Ja tänk om man hade lilla bodyn gjord av socker då skulle man minsann inte klara av det här förfärliga skitvädret särskilt bra! Gud så irriterande att det alltid ska regna, man blir ju blöt ju!! Nu är jag lite sur. Jag har inga regnbyxor så jag vettefåglarna hur jag ska klara mig från att bli DYNGSUR från mitt hem till skolan. Bussar är det ju inte tal om.. Ska jag börja promenera?
Usch... Ge mig nån övernaturlig gåva tack!

Ne jag får väl börja försöka he på mig kläder som kan vara någorlunda regntäta och sen är det väl bara för tant Madde att skita i att fixa nunan idag för det kommer lix regna sönder. Ögonfranserna kommer att rinna innan jag kommit till skolsalen. Usch..

Adjöss!

TJORVEN!

Kategori: Allmänt

Fanken också! Nu har jag lyckats få världens tjorv i hårskallen! Jag som kammade håret igår, hur gick det här till nu då? Måste jag duscha skallen igen!? Spett dryg jag är. Jag kanske måste kamma håret varje dag nu.. Usch va tråkigt och fy så jobbigt..

Men nog om det! Jag var på stan och hittade massa fin idag. Jag tänkte mig bort i en värld där vårt barnrum är färdigtapetserat och kan börja inredas och fyllas på med diverse nödvändigheter, men insåg snabbt att det är hundra år bort.
Jag var nere på Ohlssons tyger och hittade lite tyger som jag ska köpa och klippa så det blir snuttisar eller kräklappar. Man kan aldrig få för många av dom har Janita lärt mig, och om några månader får jag väl se själv. :)

Sen har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket mer än sålt lite gammal studentlitteratur samtidigt som jag köpt ny inför Medicinsk Grundkurs som börjar imorgon. MÅTTE den vara bra så jag slipper känna av min ADHD allt för  mycket. Är deet tråkiga lärare och tråkiga saker så dör intresset och dampen kickar igång och därmed är det totalt kört för lilla damen att lyckas med kursen.
Peppar peppar för att det inte händer. Jag verkar ju ändå nästan ha tappat dampen nu när jag är på tjocken. Har blivit så sjukt mycket lugnare och framför allt tröttare så nu känner jag mig vissa dagar som en vanlig människa. Eller som jag tror att en vanlig människa känner sig :P

Nä usch, nu ska jag inte sitta här nå mer. Har ju ryggvärk och ett parti hår att försöka reda ut.
Ha en fortsatt bra afton! Adjöken!

V.28 & 29

Kategori: kärlekskrypet

Nu kommer det lite bilder ;)

V.28



V.29


Jag ser tjockare ut UTAN kläder. Konstigt va? :P

FABLERNAS VÄRLD

Kategori: kärlekskrypet

Gissa om tant Madde har vridit och vänt på sig i natt. Jäkla drömmar man har nu för tiden alltså. Helt sjukt så boostade dom blir av detta faktum av att man är ett preggo. Men det går snart över.

Går in i en ny skolvecka i veckan också. Ska cykla till Sandbacka och hälsa på Malin idag som har både en bok till min första skolkurs samt en mjuklift jag ska inspektera. Det behövs en mjuklift för vår del, det är rätt så mycket trappor till våran lya. Eller.. inte sååå mycket, vi bor ju bara på andra våningen ;) Men det kan underlätta en hel del.

Sen har jag faktiskt inget mer att göra idag. Väl hemma lär det väl bli att läsa igenom lilla boken och fixa och dona inför morgondagens skola men det tar inte många minuter.
Jag kanske ska börja slipa lite lätt på spjälsängen som ska bli ännu vitare än vad den är? Det kan jag nog göra. Medans det är fint väder kanske jag hinner måla en del också?
Eller så gör jag det i helgen för bejben ska lix ut och parta då så det kan jag gott roa mig med. :)
En tur på  barnloppisen och sen hemmåt för att dona med alla miljoners små babysaker jag planerat att packa på mig.
Sitter och kollar på tradera om några shyssta spjälsängsskydd. Vill nog ha ett som är vitt och svart eller grönt och vitt ;)
Vi får se vad det blir.
Nu ska jag ta mig en banan och se lite på 90210, värsta gay programmet.

Adjöss

NU GÅRE SEGT

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu är det inte samma hastighet på allt som görs längre. Usch va trött jag börjar bli, ni vet sådär sjukligt trött så att det känns som om ögonen väger bly och man har inte sovit på 500 år ungefär! Sjukt jobbigt.
Ryggen börjar ta plats också. Det är väl fogarna som knakar för ibland får jag sånna ordentliga hugg i vänstra sidan av svanken så att jag kan inte gå, faller nästan ihop på plats. Känns ju lagomt roligt.

Men nu börjar saker och ting ta lite form. Vagn, spjälsäng, resesäng är check! Byrå till bebis är kirrat och nu väntar jag bara på den stora lyckans dag då herr Eriksson planerat att konka ut alla sina prylar från babyrummet så jag kan locka hit nån familjemedlem på att hjälpa till att tapetsera! Låter väl förträffligt? ;)
Nu ska det bli vitt och fondvägg i form av denna underbara tapet:











Sen blir det härligt att måla ett varv på spjälvsängen så den blir riktigt vit och efter det börjar det roligaste; total inredning!
Vi måste hämta skötbordet och diverse inredningsartiklar från Ikea, ej skötbordet det är ute i babes morsas stuga så vi ska bara skruva ner det.
Sen är det bara att fylla lådorna med det smo behös i klädväg, hyllorna med lite gosedjur och givetvis blöjor, handdukar, tvättlappar, salvor, krämer och ni vet, lilla apoteket. Sen inväntar vi det lilla miraklet.

Kan ni tänka er att imorgon går vi in i vecka 29 :D I LOVE!!
Jag har inte delat med någon bild denna vecka men det har varit knappt och tid men imorgon är jag ledig så då ska jag försöka hinna med att dela med mig av knölen ;)

Ha en bra kväll, nu ska vi äta spenatpizza, naturgodis och kryssa i bingolottorna! Bye bye!

CRIB

Kategori: Allmänt

Då var spjälsäng och resesäng inhandlat. Huvva se bra man har det med värsta bra vännerna som erbjuder sig att sälja sitt pick och pack för billiga riksdaler. Me like! ;)

Solen skiner och vi ska ut på en aktiv dag! Det blir second hand shopping och förhoppningsvis lagning av våra cyklar som börja ge vika. Eller, darlings cykel i alla fall. Hjulet har bara ramlat av, thihih ;)

Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske blir man solo, kanske blir det bio? Vi år se. Adjö