kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

SISTA TUCHEN

Kategori: kärlekskrypet

Ja nu är det faktiskt de sista tucharna som gäller inför barnrummet som strax är komplett och perfekt. Det innefattar täcke, kudde, madrass, madrassskydd till spjälis och lite mer kläder och dylikt samt RÄTT storlek på blöjorna och givetvis.. BEBIS! Då är vi typ klar :)
Tänkte sätta upp väggdekorerna idag och sen spika upp lite Marilyn tavlor som är färgglada och sen är det bara sänghimmeln som fattas och en lite barnlampa perhaps? Sen äre done! :)

Skulle ju som sagt färga lite textilier igår och fy balla så dåligt det gick. Allt blev grått/blått så spjälsängsskyddet är nu matchande med den supercoola bilmattan vi fyndade igår. Känns ju inte alltför skoj att försöka matcha till det men jag får väl se hur det går. Ska köpa ett set med vita sängkläder, gula och gröna och sen, beroende på vad vi får för krabat blir det lila och möjligvis rosa. Gillar inte rosa men det kanske blir fint till skrutten :)

Men snart så.. 32 hela veckor nu idag gör allt mycket roligare!
Vi ska ha lite familjedag idag. Det är lillasyster Sandra som är uppe från Gävle som vi ska fira födelsedagen i förtid för, och sen kommer andra syster Jessica och kusin Therese på besök :) Mycket trevligt. Vi ska käka entrecote och strips, sallad och sen funderar jag på en tårta eller kanske bara lite snacks till söndagsfilmerna :)

NU, ska jag laga sen lunch till bejb som strax kommer från gymmet :)
Puss och hej!

Kommentarer

  • Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3 säger:

    Hej hej, hoppas allt är bra? :).



    Jag har igång en bunt med tävlingar på bloggen och det kommer upp nya hela tiden. Just nu har jag igång tävlingar om Personlig almanacka, Goodiebags, Eyelash serum, underkläder från Abecita, presentkort på leksaker, m.m! Tävlingarna hittar du här: http://yarp.blogg.se/category/tavlingar.html



    Har nya tävlingar varje vecka nu fram till Jul, så passa på att vara med! Just nu är det valfria underkläder från Abecita som tar slut om ett par dagar och vem gillar inte underkläder och mysplagg? Kika in här: http://yarp.blogg.se/2011/october/vinn-valfria-underklader-fran-abecita.html



    Kika gärna in & se om det är något som intresserar dig :)



    Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt!



    Ha det gott,

    Kram Nathalié

    2011-10-30 | 14:49:32
    Bloggadress: http://yarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här: