kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

MAG MÅL?

Kategori: Allmänt

Så här ser magen ut nu


och det här är målet..



fast muskler vill jag ju hellre ha..

se ut såhär kanske?


eller lite mer såhär ..



fast om jag börjar bli less på träningen och att resultatet tar allldeles för lång tid så gör jag nog bara såhär







Haha, jag är lite trött som ni kanske märker. Ska nog banne mig inte blogga då för inget seriöst kommer fram :P
Haha, jag måste göra lite kvällsfika redo till mig och älsklingen när han slutar worket. Ha de!

Bilderna är från Google, of course.

4 MÅNADER

Kategori: kärlekskrypet

Gud så tiden går! Idag är vårt perfekta lilla knytte hela 4 månader!
Wow! Känns som att man kom hem från BB för ett par dagar sen när man tänker på det men ändå känns det som att vi alltid har haft han... Konstigt konstigt men otroligt underbart! :D
Världens bästa Valborg I tell you :D

WHAT DOESNT KILL YOU...

Kategori: Allmänt


Mysdag med mamma och lillasyster idag. Det har blivit second hand shopping, witch I love, och lite kvalitetstid bara.
Imorgon ska jag se om jag kan fly fältet och kanske pusta ut lite. Jag måste först pumpa däcke på vagnen för annars tar vi nog oss inte allt för många steg :P
Tänkte försöka promenera en mega mega promenix imorgon, can´t hurt right?
Lite fläsk och daller måste ju åka av och med min onyttiga kost så är det väl inte mer än rätt mot min kropp att ta sig i kragen och promenixa lite ;P

Annars så.. Ja.. Det är väl som vanligt.
Ed växer så det knakar! 7340 g och på måndag blir min älskling 4 månader! Helt sinnes va tiden går!

Näe, jag ska se lite Vampire och försöka leva i den världen ett tag, var ju längesen sist och jag saknar det ;p

Adjö


OTUR

Kategori: kärlekskrypet

Ja.. Gissa om otur.
Nu får vi hoppas på att det går fort att få det fastställt och sen ser vi väl om det krävs något extra eller om vi klarar av det som det är.
Den lever får se!

Heja heja vårt lilla knytte! Nu får det vara slut på dessa eländigheter!!

REGNRUSK

Kategori: Allmänt

Otroligt otrevligt väder idag. Började ju fint men sen helt plötsligt kände gudarna för att ge oss stackars jordbor regn, och inte måttliga mängder heller! Usch bara!
Vi som ska på BVC om en timme, kul! Måste handla också, ÄNNU ROLGIARE.
Men tur nog är jag inte gjord av socker men lilla Ed däremot...! Tur jag har regnskkydd på vagnen annars vette tussikken om jag tagit mig ut ;P

Vi har fått låna böcker från psykiatrin så nu ska vi ge oss på att skriva en uppsats återigen. Det blir om biopolär sjukdom så nu kan ju kurslärarna ta sig i arslet om dom säger att det inte duger!
Måste föröska klottra ner lite etik svar samt skicka in veckans uppgift för nästa vecka ska både etik och livsfrågor samt psykiatrin ha  in sista kursuppgifterna plus uppsatsen! KUL!
Känner mig itne alls stressad! näää!!

Men jag är inte bitter! Känner taggen inför detta.. Åtmistone känner jag taggen inför sommarlovet som kommer. Fy va skönt!

Näe, lite läsning och sen ska jag klä på lilleman en söt dress så vi gör det enkelt när vi ska klä av han till nakenfis inför vägningen och mätningen idag. Adjöss!

KLARAR DU DET?

Kategori: Klumpfoten

Det här med att vår lilla Edwin har klumpfot känns inte av så himla mycket. Självklart är det ju lite mer omständigt vissa gånger men vad gör det? Vem har sagt att det ska vara enkelt att ha barn? :P Man får tänka lite så tror jag.
Jag får ju dessutom starkare muskler ju längre tiden går med denna otympliga ortos skena. Den väger ju lite extra så armarna blir lite stadigare och det tackar vi väl för? Vem vill ha gäddhäng i 23 års ålder? ;P

Jag har inte slutat spåna igenom olika forum och andra föräldrars bloggar om deras barn med klumpfot. Det verkar som att alla tycker att det är så himla tragiskt och förfärligt jobbigt, nästan som att livet tar slut bara för att barnet har en felställning? DET GÅR JU ATT FIXA! VAD SITTER DET I?
Jag blir så irriterad.


Här hemma har vi så himla roligt med vårt lilla kärlekskryp. Edwin tycker att ortosen är rolig att dunka i golvet, grannarna kanske uppskattar det mindre men vem bryr sig? :P
Nu har han börjat använda skenan att svinga sig från sida till sida, han kan med andra ord vända på sig både från mage till rygg och från rygg till mage och det är så himla roligt att se när han lyckas med det för han blir ju också överlycklig.
Hans skena har hjälpt till med muskulaturen på benen så när det börjar bli dags för att stödja på benen så ska ni se att det kommer gå MINST LIKA BRA för honom som för alla andra knoddar som ska använda sina ben.

Klumpfot är ingen dödsdom. Det är inget att lägga så stor vikt vid för vi har så bra sjukvård och läkarna har vett nog att behandla det när dom är nnyfödda så prognosen ser väldigt god ut. Kan folk bara sluta hypa.
Det kunde varit såå mycket värre!

 

 



LILLA NAZI BABY

Kategori: Allmänt

Haha ne det är väl elakt att kalla mitt hjärtegull nazi, men nu är  han ordentligt jobbig på alla sätt man kan vara jobbig på så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Såg igår att det finns en hörntand i nedre käken som vill upp inom en väldigt snar framtid så han skriker och gnäller och knorrar på sådär lagom mycket.. Yeay..
Det innebär att pappa sover på soffan och lilla nazi sover i sängen med mig, det har varit lite lugnare i natt så peppar peppar för att gaddarna kommer fram NU.

Boot Camp idag! Yeehooo va taggad jag är, som vanligt!
Fick träningsschema för magen igår också så nu blir det att köra på jäklar!
Sen ska vi tvärt handla lite och efter det blir det att göra oss i ordning för en dejt med Gojj och Lova!

Näe, iväg och hjälpa lilleman att gnugga gaddarna. Adjö

PANIK

Kategori: Allmänt

Jag känner extrem stress, panik och jävla massa ångest över skolan.
Mitt huvud exploderar och prestationsångesten är ultimat. Vad gör jag?! Åh så jävla korkat att plugga när man ska ta hand om en liten knodd... Särskilt dumt är det om man har en fladdrig hjärna som inte vill bibehålla koncentrationen på något mer än 2 minuter i gången.. OM jag har tur är det så iaf..
KU'!!!

Åååh..! Jag måste ju försöka göra nånting åt det här jävla misäret!! Helvittus!!

INTERNET FAN!

Kategori: Allmänt

Ja det har varit dålig update men jag kan kort och gott säga såhär:

Lille Edwin börjar få gaddar och växer så det knakar, passerar snart 4 månader och tycker det är roligare än nånsin att få uppmärksamhet.

Min träning börjar bli det ända som cirkulerar i skallen på mig, vill så gärna ha en kropp att slippa skämmas för i sommar som blir Edwins första, åh slippa hänga i vassen!

Skolan går tungt! Det fungerar inte som det ska med medikamenten så hjärnan är mer splittrad än någonsin!

Lägenhetssökandet är åt skogen. Finns för många som är intresserade av samma sak som oss så skit var det värt!

Jobb imorgon och lek med Ed nu så ADJÖ!

<3

Kategori: kärlekskrypet

Finns inte nog med ord att beskriva hur älskad vårt lilla knytte är, for ever and ever <3

TRO PÅ FAN!

Kategori: kärlekskrypet

Det är gaddar i pluttens mun snart! Det är sådär svullet i mitten där nere lill truten och gissa om han gnugga och gnuggar allt han kan när han väl få tag i ngt som han kan stoppa i truten! När jag ger han mnitt finger och gnaga på så är det där framme han tuggar som mest, och hårt är det också!
 Det kanske förklarar allt konstigt bajs, griniga humöret och den dåliga sömnen? Han har inte ätit särskilt bra heller tycker jag och flera gånger har jag fått för mig att han har feber för han är så himla kokhet och rödflammig. Nog för att vi ha bra med värme inomhus men han få ju ligga nästintill nude om vi inte ska ut och mestadels hänger han ju i sittt gym på golvet och där är det ju alltid svalt och skönt..
Suck.. Han är ju knappt 15 veckor? Kan det verkligen ske NU?

Har införskaffat bitringen iaf och nästa inköp till min lilla plutt är en sån där Baby Sleep kudde. Måste få han att ligga mer åt vänster så inte huvudet blir allt för asymmetriskt. Nu vill han ju knappt kolla åt vänster för han är totalt högervriden och det oroar mammahjärtat lite men jag ska nog råda bot på plattskallen ;)

Tur lilleman gillar smakisarna han får nu igen. Han är tokförtjust i morot så nästa test blir potatis och så ska jag krydda med lite salvia kanske? Ska försöka göra lite puré i helgen när det lix blir skrutt väder, och frysa ner i bitar så kan vi testa på med lite alltmöjligt ett tag framöver ;)

BAJSBARN

Kategori: kärlekskrypet

Vårt lilla charmtroll har fått för sig att det är dags att bajsa så fort man kollar på honom. Näe, inte riktigt så är det men han har börjat bajsa iland 5 ggr om dagen och det är typ kladdigt, kornigt och löst.
Jag har inte gett han något annat än ersättningen nu i ett par dagar i hopp om att det ska bli bättre men icket!
Jag vet inte vad som kan vara fel? Bajsbakterier? :P
Ingen som haft något liknande?

Han har varit extremt grinig nu ett tag också, det kan väl aldrig vara tänder? Han är ju och biter och gnuggar med både mina och sina egna händer hela tiden men... han är ju bara 15 veckor strax!?
Äsch, det är väl ba inbillning kanske. Jag hittat då inget som ser konstigt ut i lill munnen så det är väl bara en dålig period för lilla gnällspiken ;P

Nu ska jag försöka underhålla ers nåd, det är inte lika roligt att vara själv nu tydligen ;P
Adjöö

TAKE IT!

Kategori: Allmänt

Jävla vädergudar! Jag skall giva er på moppo om ni inte börjar bete er snart! Ge mig vår och det är NU !!


Vi har MBC(mamma boot camp) idag igen och det känns ju sådär.. JIPPIE, fan va skoj att plågas i motvind och snömodd. Kan det bli bättre? Inte blir det  nå tajts idag iaf, på med tjocka kläder så man för allt i världen INTE FRYSER. Jag hatar att frysa! Så får jag väl hoppas på att svetten rinner extra mycket och att kilona rasar fortare ;)

Sen ska jag givetvis hem och fortsätta denna kamp med skolarbetet. Det går inte bra men skam den som ger sig! Idag ska saker och ting hända, så är det bara!
Sen ska jag boka tvättid och städa samt handla och försöka planera matlagningen lite bättre så gubben har nån mat när han ska jobbba ;)
Adjöken!

VITT & FRÄSCHT?

Kategori: Allmänt

Varför blev det vitt ute? Varför? Inte helskotta bruka april vara såhär elak i väderleken? Bloody hell !!
Ja ja, skönt att vara inne ändå, mindre skönt imorgon när vi ska boot campa igen. Undrar hur det kommer att vara.. Alla lär ju typ ha vinteroverallen på sig men vad gör det? Då bränner vi bara mer preggo kilon! ;D

Annars har våran dag varit så lugn såå oj oj!
Har försökt vrida till lillemans sovrutiner så nu hoppas jag natten blir bättre, återstår att se. Sen har jag plugga och återigen plugga och nu äntligen är det bortgjort för denna veckas deadline! Men inte tar det stopp där inte! Näe, jag måste försöka ligga steget före nu så jag ska mata på med etiken imorgon och göra alla uppgifter jag hinner och sen ska jag placera hängröven här framför burken igen för att få till den här jäkla uppsatsen i psykiatrin.

Jag gör det lätt för mig och skriver om ADHD bara för att det kan jag typ allt om för jag har det ju själv, MEEN.. Inte tusan kan jag formulera mig ändå. Jag vet inte vars jag ska börja, hur mycket jag ska ta med, hur jag ska få den röda tråden att hålla ihop allt och hur ska jag skriva utan att bli för personlig? Det är ju typiskt mig när jag skriver, det blir så personligt så jag måste försöka hålla mig till det stela skrivandet som krävs i en tråkigt uppsats.. :P
Hoppas bara jag får till det för min med. fungerar inte bra för mig och det resulterar i en hel rads biverkningar som i sin tur resulterar i att hela min vardag bli rubbad och skolarbetet MEST.
Kul..

Näe, åter till Freud. !

LCHF?

Kategori: Allmänt

Är det verkligen nånting för mig? Jag som älskar kolhydrater mer än nått annat i matväg! Hur ska jag kunna klara mig utan mängder med bröd, pasta, POTATIS och ris? Jag älskar att bara tom-äta sånt.. Suck.. Men jag vill ju bli smal också så.. kanske om jag minskar på det, byter ut till fullkornsalternativ och bara äter det i den mån att jag kan göra av med det. Så det inte lagras och blir massa socker alltså..
Fast, om jag byter ut till fullkorn kommer gubbben inte bli glad :P Han gillar det alternativet inte särskilt mycket ;P
VI ser väl vad jag bestämmer mig för! 4-5 kilo har jag tänkt FÖRSÖKA gå ner men gårjag ner 2 så är jag ganska nöjd :P Sen vill jag ju givetvis att det ska sluta hänga, dänga och dallra men det kommer ju så smått nu när jag börjat träna igen.

Min träningsvärk från gårdagens Mamma Boot Camp är inte så farlig ändå. Trodde jag skulle bli liggandes hela dagen men det är som vanligt typ. Jag har lite känningar i baksida lår och rumpa men annars må kroppen fint!
Jag bruka ju försöka göra plankan och armhävningar hemma på golvet och jag pinnar ju upp och ner i trappor hela tiden så jag är nog i bättre grundform än vad jag trodde! SCORE!! ;)

Fast det kan ju ändå bli värre imorgon.. Ja ja, nu måste jag studera Freud lite mer. Adjö

DÅLIGA LÄGEN

Kategori: Allmänt

Har återigen kikat på en lägenhet och denna gång på Ersboda, Östra för att vara mer specifik.
Bilderna på Hemnet ger en verkligen drömmande tankar, det är bilder från vinklar så att  allt ser såååå fiiiint, stort och perfekt ut. När man kommer och kollar ser det ut som en skrubb nån satt upp en lampa och tavla i ungefär..
Haha näe inet så allvarligt är det väl, men cirkus..

Denna lägenhet var nog inget för oss. Det ända jag verkligen gillade var uteplatsen! Inglasat, trädgård, rabatter, bärbuskar och rabarber, allt man vill ha på bottenplan meen.. Nja..
Fick ju dessutom KÖA för att få komma in i lägenheten, in i de olika rummen och sen fick man köa för att ta sig ut! SINNES MKT FOLK!!

Nu ska jag låta flyttdrömmarna svalna lite och hugga tag i den där jävla Freud och hans förbannaske psykoanalyser! Måste göra massa läxa och det är NU!

MAMMA BOOT CAMP PASS 1

Kategori: Allmänt

Wow vilken skön morgon! Otroligt jobbigt men hemskt härligt! Det här med mamma boot camp var jobbigare än vad jag trott, eller så är det bara jag som är i sämre kondition än vad jag velat erkänna ;)
Ne men just under passet kändes det verkligen i musklerna men nu efteråt så känner jag faktiskt ingenting, inte ens less är jag, men jag kan tänka mig att morgondagens uppvaknande inte kommer att vara roligt och än värre kommer det garanterat bli på onsdagsmorgonen då vi har ännu ett Boot Camp pass.
Jag välkomnar träningsvärken med glädje! Det var så jäkla längesen jag fick känna att jag verkligen levde i kroppen! Sist var väl därikring förlossningen och det är snart 15 veckor sen, way too long time ;P

Ne men det här va riktigt roligt! Kul med utomhus träning, kul med andra föräldrar i samma skick och kul med en superbra tränare! Underbara måndag!! :D

Nu ska jag duscha, tvärstäda och sen börjar väl tiden dra ihop sig för att knata mot bussarna till Ö.Ersboda. Ska ju som sagt på en visning, dock själv och det är ju lite tråkigt men what tha häck ;)

ADJÖ

GULT ÄR.. KULT?

Kategori: Allmänt

Ne det är inte kul att va gul. Mina naglar har fått den färgen och jag kan inte komma på varför!
Jag röker inte, jag använder inte färgat remover när jag tar bort nagellacken och jag använder inte gula nagellack och.. ja.. det är väl det. Vad är det då för fel?


Dagens planer gick i stupet. Inget av de jag trodde jag kunde få igenom hände. Istället har jag spenderat hela söndagen med att leka men min älskade lilla gulleprins Edwin. Mycket uppskattat kan jag lova! Tur man är omtyckt och uppskattad i hans ögon ett par år till iaf ;)

Ja... Vad ska vi göra nu? Jag har försökt plugga men skallen är inte med mig idag. Hjärnan har typ ätit upp sig själv. Får se om det fungerar bättre imorgon efter först Boot Camp passet. Då måste skallen vara något rensad på skit iaf.
Sen ska jag ta med mig Gojj på en visning för Erik jobbar eftermiddag i veckan.. Yeay.

Ja ja, nog med skit. adjö

STUCK IN THE MIDDLE

Kategori: Allmänt

Jag vill inte plugga! Det är så förbaskat tråkigt och jag tycks inte lära mig särskilt mycket ändå! Det fastnar då fan inte iaf.. Urkel! Tacka vettja praktiska saker, det är bra mycket roligare att hålla på med.

Idag är det den typiska bakisdagen för vår lilla familj... Pappsingen ligger i soffan och försöker vakna till liv men det går mindre bra.. Ed ligger i vår säng och sover lika mycket och hårt som pappsingen och jag är vaken, duschad, sminkad, påklädd och har druckit både kaffe och tagit M så nu väntar jag på bättre tider. Tider då folk kanske vill vakna upp så vi kan äta? Eller varför inte tider så folk kan vakna upp och vi kan göra nått?
Då kommer ju följdfrågan; vad ska vi göra?

Hmm....

Jag ska byta kolsyre patronen i min sodastreamer, köpa lite smått på ÖB, ta fram alla träningskläder+mattan inför Boot Camp imorgon. Vi måste handla och jag tror att jag ska försöka få fara och kolla på syrrans match på Ålidhem.
Sen ska jag dra hem en film som jag vill se så jag hoppas jag orkar med det iaf.

Vad gör alla andra på söndagar?

VAD GÖRA?

Kategori: Allmänt

Vad gör man på söndagar? Det är ju snart söndag och jag känner nu att jag vill göra nått men vad?
Trodde vi hade en visning imorgon men icket, är en vecka för tidig så nu är dagsplanerna utsuddade.
Inte för att jag har något behöv av att göra nått men det hade varit en trevlig omväxling...

Jag och Ed får väl åka till Ålidhem och kolla in syrrans fotbollsmatch kanske. Lite plugg måste jag styra upp också och sen är det väl inget mer än att serva med mat och underhållning till lilleman ;P

Äsch, ja ha varit vaken för länge nu. Ett avsnitt VD till och sen blir det sängen!


VUXEN KLAGOMÅL

Kategori: Allmänt

När man blir vuxen, jaa jag anser mig själv vara det nu :P, blir man automatiskt tråkig då? Är det därför man tappar kontakter och blir bortglömd? Är det för att man skaffar barn som man blir bortvald när det gäller att spendera en kväll/helg med?
Faktiskt så är det på det viset att man DÖR INTE FÖR ATT MAN SKAFFAR BARN, ETT LIV, OCH ANDRA INTRESSEN ÄN ATT SPENDERA VARENDA HELG VAKEN HALVA NÄTTERNA I FYLLAN OCH BAKIS DAGARNA EFTER!

SUCK!


Är det verkligen SÅ JÄVLA VIKTIGT att få ha helgen som ett flykttillfälle? MÅSTE man vara vaken till 2-3 på nätterna bara för att det är helg? Måste man sova bort hela dagarna bara för att det är helg?
Visst fan är det skönt med en sovmorgon ibland, men en sovmorgon för att man haft en hård arbetsvecka eller för att man varit ute och slirat? Jo men givetvis för att man haft en hård arbetsvecka!
Gud, jag blir bara så less på att alkohol har så jääävla stor betydelse för alla. Dricker man inte så blir man automatiskt tråkig. Orkar man inte vara uppe på nätterna så är man också tråkig.

Jag är ingen nykterist, visst inte, men jag tycker att man kan prioritera på andra vis när man har familj. Jag gör då det och jag vet fler som skulle behöva tänka till lite.

Klart man ska få unna sig och roa sig ibland men IBLAND!!

Ja, såhär grinig blir jag när jag snokat för mycket på Facebook, sett för mkt drama tv och läst för mycket bloggar... Typiskt va?
Nu måste jag se lite Vampire Diaries, adjö!

ÄLSKLING

Kategori: kärlekskrypet

Det är omöjligt att finna ord för hur mycket jag älskar denna lilla parvel!
Han är det absolut finaste och bästa som finns!
Tänka sig att han är blott 14 veckor..



VAD HÄNDE NU?

Kategori: Allmänt

Blev vi sjuka nu igen? SUCK!
Jag tror det blur kurering i helgen då.. Idag kände jag mig verkligen dålig när jag va på cafét, ush va jobbigt det var. Fast det va väl mest troligt så för att när man är tät i näsan, som jag/vi är, så andas man genom munnen och då blir allt automatiskt tyngre. Det är ju täppt i bihålorna och då är ju ingenting bra som man gör, det är jobbigt att sitta,ligga, böja sig och gå. Ja, oj va miserabelt  :P

Jag ska skriva lite läxor ikväll och imorgon. Det lär ju inte bli att spendera tid med nånting annat så why not vara världens tråkigaste och göra läxorna. Det är ju lika bra, har inte riktigt läst det jag behöver för 3.e Etik uppgiften så med all tid jag kommer få imorgon kväll så är det väl lika bäst att ta tummen ur och ögna igenom de ordfyllda sidorna i boken.. Jippie...

HUR KUNDE JAG!?

Kategori: kärlekskrypet

Det känns som det är mängder med saker att göra så jag har ju glömt att dela med mig om det viktigaste av allt; Edwin skrattade igår!!

Förutom att han skrattat till i sömnen så är det första riktiga skrattet som kommit och gissa vilka överlyckliga föräldrar som tjöt till när vi hörde det ljuvliga ljudet från underverket vårt! <3



SICKNESS

Kategori: Allmänt

Urkel, jag är typ förkyld igen. Jppi, jävla erik som smitta mig :P
Tur man är kvinna och orkar med vardagen trots förkylningar ;P haha

Imorgon är det babycafé som gäller och sen ska jag på Q8, ICA och fort hem till kyffet för det är dags för en mini kur så jag kan börja på boot camp på måndag.
Jag är ju egentligen inte sjuk, jag ha ba lite snor i snoken men det är inte så jäkla kul att springa/powerwalka och köra nån typ av styrkeövningar om man har kranen som droppar if U know what I mean? ;P
Men lite saltvattenlösning och massa snytningar senare så ska ni nog se att kranen täpps fortare än attan :D

Nu måste jag mysa och varva ner lite innan jag kan göra mig i ordning för natten. Adjöken!

PSYKSJUK

Kategori: Allmänt

Jag ska skriva en uppsats i psykiatrin om en sjukdom. Vad ska man ta? Det finns ju så mycket att välja på?
Kanske ska ta inspiration från min egen störning.. Ja, det blir nog det.

S
chizofreni TJOHEJ!!!  ;P

Ne men jag tror jag ska fokusera på deprisson/ångest eller biopolär sjukdom. Det är relativt enkelt och lagom mycket att försöka få in på ett par sidor. Det här blir utomordentligt bra! Åtminstone godkänt och det är det ända jag är ute efter! Med den nya dosen på medicin jag får så är skallen inte alls i ordning och ron finns inte alls i själen så nu ä det bara attksynda på med skolan och hoppas på det bästa.



PÅSKMAGEN

Kategori: Allmänt

Ja då var det slut på påsken! Egentligen ska jag sluta äta godis nu men satikken så svårt det är!! Man utvecklar ju ett mega socker-beroende, tack påskjävel!
Nu måste man börja på nytt med att försöka ta tag i denna jäkla bantning.. Urkel.. Tur Mamma Boot Camp finns. Har anmält mig nu så 2 ggr i veckan blir det att köra igång med det så några fastare hudpartier ska jag väl kunna lyckas med innan sommaren anländer?

Vi har varit i Gävle under långhelgen och nu har vi haft världens slappaste dag hemma. Jag har lekt med Vivve och Vincent som kom förbi en sista gång innan deras hemresa och det är alltid lika trevligt! :D Längtar tills dom flyttar upp igen.

Imorgon MÅSTE jag ta mig ut med vagnen och jag måste börja på uppsatsen jag har att skriva inom loppet av en vecka i Psykiatri kursen jag håller på med. Har gjort bort etik uppgifterna och ligger bra till i psykiatri uppgifterna men den där jäkla uppsatsen kommer att ta tid så det är dags jag sätter igång. Slut på ledigheten och slut på lugnet, nu jäklar måste jag röra arslet ur vagn och sätta igång med lite saker känner jag!!

GODNATT