kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

31 MAJ

Kategori: Allmänt

Jisses vilken dag!
Upp med tuppen och skynda iväg på sjukis för möte och med. Väl där blev det en kaffe med Cärol och lite extra långt samtal innan seg Gojj kom. Haha ;P Kul tjej som missar 3 bussar, men till slut kom hon och Lova och dejtade med jag och Ed.
Vi gjorde bort sjukis-ärendena och knata ner på stan för en lunch och ett par nya skor till Gojjsan och givetvis en SWEDEN t.shissa till Edwin nu när EM snart drar igång ;)

BVC blev nästa stopp och sen Expo, Apotek, Konsum och äntligen hem till flytt röran!
Här har vi mysat och lekt och surrat och gjort det vi är absoluta världsmästare i; CHIPSÄTNING.
Herre min get så härlig dag! Än är den dock inte slut men nästan...

Nu inväntar jag min karl och lite planering inför morgondagen och sen ska jag slänga mig i säng och sova så otroligt gött mellan gångerna som jag måste vakna :P

ADJÖKEN ADJÖ!

BVC

Kategori: kärlekskrypet

Nog brukar jag vara nöjd efter ett BVC besök men ibland kan man knata därifrån med lite blandade känslor inför de "rekommendationerna" man så vänligt får, UTAN att fråga efter dom.

Edwin väger 7965 g och är hela 69 cm lång. Inte är det lillsparven längre, nu blir det bara sparven, så stor som han blivit :)

F.U

Kategori: kärlekskrypet



Vårt guld <3

COUNT DOWN

Kategori: Allmänt

Fredag närmar sig och då händer det grejor!
Jag blir äldre, vi flyttar till en ny stadsdel under nya omständigheter och måste lära oss hur allt fungerar på den sidan av stan, som btw är fel sida :P
Marieberg och björnvägen, here we come!!

Kommer bli så trevligt!

Idag har vi hunnit med träning, bad, lunch, Gojj-surr och nu ska vi göra i ordning och ställa fram så all tvätt är redo att bli nerburen för en sista tvättning i denna tvättstuga. Sen får vi en egen tvättmaskin!!
Vi ska även sladda ihop och packa ner det sista i lillemans rum och mina dataprylar samt stuva ner resten av mina kläder i nå påsar, kanske springa och panta flaskor? Fortsätta med tvätten, springa upp i förrådet och hämta ner lite grejor bl.a resesängen som ska insovas för att se om det fungerar bättre än spjälisen.
Jag måste försöka hitta nån mat att göra så gubben få matlåda imorgon och sist men inte minst ska vi sätta oss i lugnan ro och se träningsmatchen ikväll.
GUD va jag har längtat efter lite fotboll!!!!! Wooop! Snart bär EM starten av, hujedamig så jag kommer att hänga framför teven då, oavsett väder!

Men nu står lek och stoj på tur, adjöss!

HURRA!!

Kategori: kärlekskrypet

Det ä ingen vanlig dag, Edwin är hela 5 månader idag!! Tjohej va tiden springer iväg!


DRA IHOP SIG

Kategori: Allmänt

Det är kaos som vanligt här.
Vi flyttar på fredag så nu är det stök och bök hela tiden, samtidigt som min lilla prins börjar leka skrikhals och det är ju mindre uppskattat. Nu måste det vara tänder, som han gnuggar, dregglar, tjuter och biter på allt han kommer över. Jag blir galen annars!
Vällingen är fortfarande ett problemo och som om det inte vore nog med allt detta så är det nämerlajnen så att han har nu blivit en säng-vräkare. Han måste ha så himla mycket plats när han ska sova, han rullar runt och viftar hejvilt med skenan, så den slår i spjälen på sängen och han trasslar in sig i skyddet och det är då tammefan allt på en gång så nu kommer problemet jag bävat mig inför. Vad ska man göra nu?
Återstår att se om det fortsätter i denna stil, då äre ba bort med spjälsängen och dit med någon annan säng som är bredare och skruva fast nå galler/spjäl på den.

Sen har jag ju slappat och hamnat efter lite i träningen. Min stressmage tar övertaget och då hugger jag till på snabb energi, dvs godis, istället för mat och jag blir så himla sliten så jag är inte alls lika noga med plankan övningarna som förut. Nu är man tjockareäntjockast!

Förskoleplatser har jag kikat in och ställt mig i kö på också. Lika bra att iaf stå i kö och möjligen tacka nej än att vara ute i alltför sen tid. Jag hoppas allt löser sig bara så jag kan få iväg han på dagis när det börjar bli den tiden. Trots att jag är skeptisk till det så vill jag ändå skaffa jobb så fort jag är klar med plugget så vi kan få det lite bättre ekonomiskt och då måste jag ju ha sparven hos någon främling :S
Usch, känns inte alls kul.

Näe, tillbaka till allt stökande och bökande.
Adjöke adjö!

!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

När man väl har ett par timmar SJÄLV, helt solo, utan barn, utan pojkvän och utan kompisar, då är jag helt lost. Vad fan gör man då?!?!?!?
Jag har sprungit i ren ilska trots att jag inte bör va ute och springa än, och sen promenera jag raskt och prata hejvilt i telefon med Gojj och när jag väl kom hem så visste jag inte vad jag skulle ta mig till.
Har städat lite, sorterat prylar, packat ner porslin, skrubbat luckor/lådor/ugn samt diskat och gjort rent alla flaskor och fläkten och slängt gamla prylar/mat och packat ner det som går.
Jag har tagit ner gardiner och stänger och betalat räkningar... What now? Jag har försökt sola lite, för tråkigt och lite för blåsigt.. Kanske ska jag boka tvättid och gå upp i förrådet och se vad jag ska göra med det lilla vi har där? Jupp.. ADJÖ

CONGRATULATIONS

Kategori: Allmänt

Ja vi gratulerar Sverige, Loreen och självklart alla mammis!

Livets första morsdag och jag undrar vad dagen bjuder på? En promenad till MAXI och ett par nya PJ´s till Edwin samt att jag ska spana in lite nya vällingsorter och flaskor och sånt strunt, det här går ju inte längre. Har aldrig varit med om jobbigare tider än nu när Edwin är gnölig och kan varken sova eller äta i länger perioder. En klick mat och en halvtimmes sömn, så ser väl dagarna ut ungefär.
Ingen som har något tips på hur ni gjorde med era små bebisar när vällingperioden närmade sig, OM ni ens använder välling?

Ja ja, nu är de på med träningskläderna och sen byta del på vagnen igen för nu ska vi ut i finvädret!!

ENDLESS...

Kategori: Allmänt

Bryt eller bit.. ?
Först Eurovision och sen ett försök till ett par timmars sömn, helst vill jag sova i flera dagar så man slipper vakna upp men soljäveln förstör allt!

Imorgon ska vi väl fly fältet... Från bakfylla till Barnens Hus eller?? Hade velat på Babyproffsen typ NU också men vi ser väl vad jag hittar på. Kanske en 3 timmars promenad igen så man slipper 4 väggar?

Adjö ett par dagar.

Edwin tycker att det är roligare att sitta...

Kategori: Allmänt

foto0550 (MMS)

Edwin tycker att det är roligare att sitta fel vänd i vagnen. Att kolla på mamma duger inte längre, nu är det omgivningen som är underhållande nog att hålla sig i skinnet. Vad säger man? Älskade lilla toksparv

VISSA ALLTSÅ.

Kategori: Allmänt

Ibland blir man ju bara lamslagen av vissa människor. Det finns ju verkligen sådana som tar luften ur en, och inte på ett bra sätt då förstås!

Idag har det varit varmt, yes everybody knows. Vi ha jobbat, promenerat, hängt med La Magda och käka mjukis och kika på bikinis. Jag kommer köpa en påse till mig själv och ha i sommar, känner att det är för allas eget bästa. Det finns ju så otroligt minimala bikinisar och även baddräkter så jag skippar det i år. :P

Imorgon är det jobb på kyrkis och sen ska vi träffa lite folk på ängarna för ingen har väl missat yran? Näe så lite farmor och faster tid för Edwins del och lite socialisering för min del, awesome!

Nu; DUSHA PRONTO för usch va jag luktar bonde!

3 HOURS

Kategori: Allmänt

Promenix i 3 timmar med 3 korta undantag då stillaståendet tog till och det var bara när jag bytte byxor, hämtade ut Ionosil och postade brev, annars blev det en himla hurtig promenix av oss idag.

Har grunnat lite på helgen, känner fortfarande att de är tråkigt med tevesoffan men what to do.. Så gåre när man inte har andra vänner än dom som har barn eller/och dom som bor långt ifrån.
Bitterfitta tänker jag då vara ett tag till i alla fall!!

Imorgon är det träning och jisses vad jag har längtat! Nu jäklar ska det hända saker och sen blir det springa hem, duscha och byta och sen mot stan för ett möte. Kul dag, som vanligt.

Nu blire soffmys med Ed, han ligger redan och myser där så jag ska joina NU :P

LÄTTVIKT?

Kategori: Allmänt

Radiosilence från mig ett tag. Trots att skolan är avklarat och godkänd så är det miljoners andra saker som är i vägen och tynger ner mig.
Magen har börjat knorra och det är inte efter mat, snarare Proviva och andra hjälpmedel som kanske kan förhindra att magbesvär av rang bryts ut? We´ll see...

Jag hade sett fram emot att få ta mig ut på fredagkväll och pausa lite, hänga med en kompis och bara va men... som vanligt blir det ju inte så.
Det känns ju som att jag kommer att gå sönder om jag inte får stanna upp lite snart. Fatta bara inte hur jag ska göra det när det är så jävla mycket att göra hela tiden.
Igår när jag gjorde dubbla slutprov så hade mamma och Miranda Edwin i typ.. 3 timmar, första gången jag hade barnvakt på honom och jag reagera inte ens. Hann inte reagera för än jag träffade upp dom och såg att dom hade barnvagnen med sig. Jävligt bra morsa man är. Borde ju fan inte få ha barn när jag inte ens inser att jag inte har han med mig.

Näe, skit vare värt. Nu ska jag ta mig en kaffekopp, på med träningskläderna och och sen ska vi ta oss en låååååååååååååååååååååååång promenad. Måste rensa skallen från ALLT! Försöka iaf.

Hade!

DESORIENTERAD

Kategori: Allmänt

Det känns ändå som att jag har stenkoll på psykiatrin men när jag försöker komma på svaren på de olika behandlingsformerna t.ex så är det helt blankt i skallen. Just jävla typiskt. Gud så less jag blir på spånrummet jag kallar hjärna. Tänk om man hade läsarskalle eller IQ överhuvudtaget! Tänk om jag hade gått klart skolan från första början, då hade jag sluppit den här skiten nu! SUCK!!!

 

Just typiskt otajmad dag. Nu när jag tagt mig samman och försökt ta mig ut så är det spöregn uteoch lilla Edwin sover som en stock. Vad ska jag göra nu? Vi har verkligen INGENTING hemma. Jag vill ha snask och gotta så jag kan tröstäta innan morgondagens nedslag.

Usch. Hejdå

 

SLUTKÖRD

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad det är med mig men jag är så otroligt trött, slut, utmattad och helt orkeslös. Jag är inte intresserad av något annat än ligga kvar i sängen men det är ju bara att glömma.
Edwin måste ju få det han behöver och jag måste fixa skolan och maten måste lagas, saker ska packas, jobb ska göras, möten ska genomföras osv osv.. Känns bara som en ända stor gegga i skallen. Vill inget, kan inget, orkar inget och jag känner fan inte för nånting.
Hade tänkt mig ut en promenix idag men min kropp är inte med på noterna. Måste koka starkaste kaffet någonsin och hoppas att koffeinet ger mig kraft till nånting...

Usch vilken bittermandel man blev idag. Roliga tjejen!!!

Ska försöka fixa till mig så vi kan knata en promenix och posta lite paket och handla lite gosaker så man kan ta snabba energikickar med jämna mellanrum så man orkar läsa lite av skiten man ska kunna inför de dubbla slutproven imorgon.. Adjöken adjö

SHAKA PONK

Kategori: Musik

ALDRIG

Kategori: Allmänt

Det blir aldrig som man tänkt sig.

PANIKARTAT

Kategori: Allmänt

Packa packa packa, kul att packa,slänga och sortera. Usch va less jag är på saker, jag fattar inte hur mycket skit man har egentligen. Onödiga kläder, skor och annat dravel, skönt att bli av me det!
Idag ska vi kika på en lägenhet och sen ska jag gå på ÖB med lilleman, vi ska handla sopsäckar och kanske nått annat välbehövligt för nu rackarns ska vi slänga saker i soptunnor och inte bara på golvet i högar!

Sen blir det att posta massa paket från tradera och efter det en power nap innan fintuchen på uppsatsen skickas in. På måndag har jag dubbelprov så jag måste dyka ner i böckerna i helgen. Har ju lix ändå inge vettigt att göra så why not look in the book


Nu, kaffe och vila innan alllt sätter igång. Om bara Edwin kände så också, den lilla piggelinen är sååååå vaaaaaken heeeeeeeeela tiiiiiiiiiiden.
Mitt sressiga tillstånd orkar inte med det just nu men bit ihop..

<3

Kategori: kärlekskrypet



Trots stress, skrik, panik, virrvarr, stök, bök och andra omständiga lägen så finns det inget som gör dagarna lika bra som lillprinsen vår <3
Vad gör man egentligen utan barn? Fattar inte att jag inte tänkt på detta tidigare... Finns inte en chans att man någonsin kan må så bra som då man har ett litet mirakel hos sig! Helt sinnes så lätt
det är att leva nu för tiden <3

SOMVANLIGT

Kategori: Allmänt

Ja som vanligt så stressar jag runt runt från morgon till kväll. Är helt slut i skallen, som vanligt, och än har jag inte fått nånting gjort!
Måste klottra ner resten av uppsatsen för igår blev det inget av, kom  hem vid 19 tiden och Edwin somnade inte för än 22 så det var inte mycket som blev gjort igår.
Dagen idag har varit tillbringad på sjukhuset för diverse ärenden och nu har vi ett träningsprogram till lilleman också. Måste typ köpa en bumbo och ett plastgym eller dylikt, här ska det tränas och enligt sjukgymnasten ska jag vara stenhård och leka Hitler så jag kommer säkerligen vara en favorit den kommande tiden... not.

Usch...! Näe, mer skola, mer sortering, mer packning och mer aktivering av Edwins vänstra sida. Känns ju verkligen som att man har tid med sig själv,  får banne mig tajma pisspauserna så dom inte tar upp tiden jag måste ha till att göra all jävla skit.

ADJÖ

GAAAAH!!

Kategori: Allmänt

Min skalle är så sprängfylld med massa skit så jag är helt slut!
Har nött etikboken ett flertal gånger och försökt lära mig det jag tycker är svårast att komma ihåg, men det känns som att det är för gäves.
Har även skrivit en hel del på uppsatsen så nu är det slutet kvar och finpoleringen och iväg med den, imorgon blir det nog av och gissa hur skönt det känns!!??

Har även rensat i köket bland diverse redskap och annat dval så nu börjar det närma sig ett ihoppackat hem här på teg. Känns tråkigt att lämna min älskade stadsdel men vad gör man inte för bättre levnadsvillkor? Det blir bättre för oss alla att flytta så nu får tiden skynda sig lite!

Imorgon är det prov-jobb och mer plugg. Onsdag blir packad med sjukhusbesök, träff med stora M? och dejt med Gojj?
Torsdag måste jag jobba ett par timmar och sen hoppas vi på en utflykt eller dylikt och fredagen blir nog jobbfylld och om inte så måste jag ta mig en mil med barnvagnen och bränna lite fett. Har väl lite packning att fortsätta med och sortering i all oändlighet men det brukar gå undan då man väl sätt igång med nått!

NU; mer plugg, pausa med Greys Anatomy och sen när bejben kommer hem kan jag snabbduscha innan sängdags.
HADE!

RUSKPRICK

Kategori: Allmänt

Usch vilket väder! Tur man har gjort bort  träningen nu, kändes gött att få röra på fläsket lite så nu kan jag ha bättre samvete över att jag måste skippa dom två kommande träningarna p.ga av läkarbesök och slutprov men det är högre prioriterat än träningen faktiskt.

Ska försöka få nå mer gjort i pluggandet, har lite uppsats kvar och måste även ögna igenom Etik boken så jag kan sätta provet imorgon. Jag satsar ju inte på annat än Godkänt så det borde jag klara tycker jag, förutsatt att det inte kommer så mycket om den där jävla Freud! Annars så.. :)

Lilla Edwin har fått lite gröt idag. Såklart så är det hirshflingor jag gör det på, känns bättre att köpa det och det är inte dyrt och räcker inte ett X antal portioner heller så det kan jag rekomendera alla som börjar med gröt till små knoddarna. Det är ju dessutom glutenfritt vilket bara är bra i början :) Längtar tills på onsdag då min beställning av kolloidalt silver kommer, äntligen då ska det blir bukt på snoret och slemhostan hos my little man!

Men nu först; kaffe+banan+lingongrova=uppsats mat!

KLUMPIS

Kategori: Klumpfoten

Tänkte visa lite bilder på den coola skenan Edwin är fastspänd i. Haha, han gillar den trots allt :)

SUDDENLY

Kategori: Allmänt

Helt plötsligt blev jag själv hemma så nu jäklar blir det musik, plugg och nakendansen!

Woop woop!!!

COVER UP

Kategori: Musik

LONG NIGHT

Kategori: Allmänt

Gud så trött jag är. Jag vet att det är kroniskt som småbarnsförälder men herre min geeeet! Denna dag kommer bli låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååång...

EN KARTONG

Kategori: Allmänt

Jag får plats med hela min garderob i en kartong.. typ.
Jag har rensat och rensat kläder, skor och annat som jag vet att jag varken vill ha, kan ha eller någonsin kommer att gilla igen så nu står jag här utan kläder snart.
Testade dessutom kläderna från tiden innan jag blev gravid och när jag blev gravid och jisses.. Jag mådde ändå mumma när jag såg att ALLA KLÄDERNA VAR FÖR STORA. Inte bara lite utan flera storlekar!
BH:arna t.ex, kan inte ha EN ÄNDA. Nu har jag äntligen gått ner så pass att jag kan fynda på H&M.s rea, jag kan också hitta underkläder för under hundringen och utan att behöva bekymra mig om att min storlek försvinner fortast. YES! AWESOME!!
Nu ska vi forma fläsket så det slutar dallra och sen kan vi börja köpa fina kläder perhaps? ;)

Måste köpa en ny bikini för i år. Kan som sagt inte ha den från förra året då jag inte fyller ut den längre, så nu blir det att köpa en helt ny fräshing och glida runt i vassen med :P Pawooow!

Lite stört inlägg men ibland måste jag också få ge mig en klapp på axeln och tycka bra om nått jag gjort, jag kommer nog känna helt annorlunda om 10 minuter så jag måste passa på nu. ;P

Men nog om detta, göra i ordning nattens matdoser så jag klarar min uppgift lite enklare. Lilla sparven är sjuk och hostar så förfärligt så jag är måttligt orolig. Är ju på helspänn hela tiden och inte är det då lättare när man är så otroligt trött och utmattad men vad gör man inte för sitt hjärta?

Adjö

!!

Kategori: kärlekskrypet

happyplace.happyplace.happyplace.

SVEDA

Kategori: Allmänt

Det gör ont i mammahjärtat när min lilla sparv är sjuk :(
Snor och hosta till förbannelse och inte finns det kolloidalt silver någonstans i hela stan heller! Nu har jag gjort en beställning så snart får jag det väl. :/ Vill ju att sparven ska bli frisk och jag vägrar ju springa på apoteket mer än nödvändigt, använder mig hellre av hälsokostens produkter så långt det går, tacka gudarna för Vivve som visat andra alternativ än apotekets produkter! <3

Ananrs har vi pakar och donat idag, det gäller att börja i tid så nu är väl det värsta bortgjort så småsakerna är kvar. Ska nog he upp massa saker på tradera och blocket samt att jag har sorterat ut allt överflöd i garderober och förråd med darling så nu ska det bli ivägskickat till välgörande ändamål! ;)

Det blir nog att hålla lugnet ikväll, som vanligt är det soffan som gäller och denna kväll med Etik boken i högsta hugg för det vankas prov på tisdag. Måste dessutom hinna med lite klotter på uppsatsen så det avlastas lite i skallen på mig.

Näe, bus med sparven och pyjamasdax för oss för snart kommer herr Blund! Adjö!

WE LIKE TO.. MOVE IT !!

Kategori: Allmänt

Japp, off we go. NU byter vi stadsdel till FEL sida älven. SUCK. Jag som gillar teg.. Men det här bli bulla! Marieberg here we come!

Hockey ikväll, skönt med en soffpotatiskväll då dagen varit hemsk! Nu hoppas jag natte bli bätre så man kan vila upp sig lite inför helgens bravader. Inte för att det blir storslaget men något kul vill man göra.

Måste ta mig från datorn och mitt snokande på fejjan, blir så upprörd över alla stackare som inte vvet bättre och förgiftar sina barn och har skallen rätt upp i arslet så no more facebook! tills imorgon iaf.. :P

Näe, ludd ludd i skallen. Adjöken adjö, hockey fuckyeah!

STILL GOING ON AND ON..

Kategori: Allmänt

Jag känner mig ambivalent. Vad händer? Vad ska jag göra? Hur ska jag börja?
Usch, detta mörker och virrvarr av allt jävla möjligt tar knäcken på hjärnkontoret. Börjar känna att jag mest bara vill lägga mig i sängen zappa på teven och hoppas på att allt fixar sig i tid ändå.
Jag orkar inte tänka på allt egentligen fast om jag inte gör det, vem gör det då? Det är ju inte så att man har nån personlig.ass som kan fixa saker, nähää! Shit needs doing and can only be done by myself. SUCK.

Ska se om jag kan få iväg lilla Edwin och pappa Erik på lite kvalitetstid med varandra i helgen så jag kan få komma upp ur jorden och tillbaka på rätt spår så saker blir gjorda. Måste få lite Madde-tid och även fast jag inte vill släppa ifrån mig sparven så måste jag försöka med det ändå. Jag måste få organisera till skallen så stressen avtar något.

Usch va mycket JAG det blev nu då :P Som om allt kretsar kring mig ;P Haha, snacka om själviska mamma Madde.

Slut på detta nu, jag måste väl göra mat så herrn i huset inte får svälta när han anländer hem.

Adjöken adjö..

TRÖSTSHOPPING

Kategori: kärlekskrypet

eftersom våran lilla Edwin är sjuk, snorig framför allt men även lite lite hosta, så har jag tröstshoppat lite efter dagens ärende. Det blev en snabbis på sjukan så eftersom bussen till teg tog forever så knata vi ner på stan, gick på HM och gick hem.
Hittade massa fint på rean, kik!




10-75 kr kostade allt, eller, det va bara pyjamasen som kostade 75 men hur som, superfina saker som vi behöver!
Lite bibs är perfekt nu när han dregglar och äter lagom mycket :P
En söt liten mössa kan aldrig vara fel, en ny härlig pyjamas behövs när han växer så det knakar, samt ett par shyssta vår/sommar jeans och en härlig finstickad tröja han kan ha under vår/sommarjackan :D
Åååh plus ännu en söt liten mössa som blir användbar i sommar när vi kan köpa lite söta shorts, linnen och dräkter i sailor stuk. Underbart va fint man kan hitta :D

Nu är vi snälla och glada här hemma resten av dagen iaf :D PoK

STRESS

Kategori: Allmänt

Åh vad jag känner stress och press och ¨ångest över allt! Gud!
Känns som att jag inte har någon tid till något fastän jag har ändå ganska mycket men det dyker upp oväntade saker hela tiden och allt blir bara feel! GUD SÅ JOBBIGT!

Lilleman är så snorig att nätterna inte alls fungerar nu, eller.. den här natten fungerade då inte. Han va vaken mest hela tiden och trots att jag i  princip har honom nästan sittandes så är det så otroligt mycket snor och slem som inte vill försvinna och göra det lättare för honom att andas. Jag suger med den där näsfrida men det är inte så uppskattat, helt förståeligt, så då blir det massa skrik istället och ja.. Skit och fan!

Skönt att få ha tränat lite nu iaf, känner att jag nästan fallit ihop av att inte träna i måndags men nu känns det bra. Ska snart iväg och jobba och sen ska jag se, om det regnar eller inte, om vi kan ta oss ner på stan och köpa lite kollodialt silver eller om ajg väntar tills vi åker iväg och handlar. Måste få andas ut, vila och försöka skriva ner uppsatsen innan helgen så vi ser väl va jag har tid med.

Nu: ADJÖ

SICKLING

Kategori: Allmänt

Vår lilla hjälte är en liten sjukling nu. Eller, sjuk och sjuk, jag är ju en rackare på att överdriva och hostar han lite så är han ju enligt mig, plågad av digerdöden ungefär.. :P Haha!
Näe men han ha lite hosta och helt plötsligt är det snor i vägen också. Enligt tempen kl 6 i morse var den prick 38 grader men nu är den 37,5 så feber är det väl inte. Hostan finns kvar, men inte snoret så mycket men ja...
Äsch, jag överdriuver säkert massor. Typiskt!
Ska ändå va inne mestadelen av dagen och försöka kurera honom så att vi kan fortsätta med den hektiska perioden vi har hamnat i.
"Dansa-Pausa" Nu pausa vi ;P

Ska sticka iväg och kika in kollodialt silver för en liten behandlingskur åt honom och kanske åt mig med, och sen ska jag skriva handlingslista, ta upp tvätten, vika och sortera, dammsuga och en dusch hade inte suttit fel samt att jag gärna hade velat få gjort lite i uppsatsen så jag kan få skriva prov nästa vecka annars vet jag inte  hur jag ska göra :S

Igår blev det ju dessutom ingen träning, hade ju obligatorisk skola så istället sprang jag upp till sjukhuset och powertwalka hem så lite träning blev det men imorgon då jäklar! :D

NON DONE

Kategori: Allmänt

Ibland blir det verkigen inte som man tänkt sig...Enough said.

Skitväder+skitgrinig bebis+inställda planer och dessutom har jag fått intresse av hockey så denna lördag är inte en av mina favoritlördagar kan jag lova. Tur att den är slut nu, strax ska jag hoppa i säng och invänta första matningen och hoppas att denna natt blir bättre än förra.

Erik ha dragit iväg nånstans så vi ser väl när han är less och kommer hem. Jag fick faktiskt en "sovmorgon" idag, ändå till strax före 9 fick jag ligga kvar i sängen och gissa om jag var helt utslut och totalt död!! JOTACK! Lilla Edwin har inte varit rolig i natt och särskilt inte i morse därikring 6-7 tiden. Usch va tungt det var då.
Så som tack för den lilla vilan bjöd jag E på en riktigt ordentlig sovmorgon, ända till halv två så det har blivit långsamma knop idag för oss föräldrar.
Jag tror att jag känner och ser, när jag får chansen, gaddar i truten på Edwin men som vanligt är jag inte helt hundra. Kanske bara inbillar mig för att ha en anledning till varför han varit så otroligt skrikig hela dagen.

Nu måste man väl försöka passa på att vila för imorgon lär det knappast bli sovmorgon..

<3

Kategori: kärlekskrypet



Det underbaraste vi har <3

INGEN RO

Kategori: Allmänt

Oj va jobbigt det blir ibland när skallen vill en sak, kroppen en annan och man måste göra en tredje. Usch bara..

Skönt att vara nytränad, nyäti och nyduschad! Känns mycket bra! Dessutom är sista psykiatri uppgiften inlämnad, ska fortsätta med Etiken och sen ikväll ska jag försöka hinna lite på uppsatsen och med en jääkla tur så kanske jag är helt klar med allt innan veckans slut så då är det bara för tanten här att plugga som ett tok inför framtida prov.
Undrar bara hur jag ska göra med lilla Ed när jag skriver ett av proven för de måste ske nästa vecka och då jobbar pappa Erik förmiddag vilket innebär att jag antingen måste ta med mig honom och stressa sönder mig och tappa fokus hela tiden, eller så måste jag skaffa en barnvakt ett par timmar.. Det känns inte alls bra för det är ingen som ha fått vara barnvakt och jag vet att om någon ska vara det så kommer jag bara tänka på hur det går, hur han mår, är han ledsen, varför isf osv osv.. Ingen ro då inte!
Jag kan ju inte bara be vem som helst heller.. Näe, usch va jobbigt!
Får fråga mamma om hon kan komma och leka en dag i stan, hon litar jag då på iaf.

Usch va stressad jag kände mig nu helt plötsligt. Inte vill jag ha barnvakt heller :S Jag vill aldrig lämna ifrån mig honom!

Näe, jag måste varva ner lite. Adjö

MBC

Kategori: Allmänt

Lilla lilla Edwin är inge rolig att ha på natten. Jag förstår inte va det har blivit för fel på han för han panikskriker varje timme och smuttar på flaskan och somnar om igen. Jag har försökt ge han tutte, vända han på rygg,sidan, magen och ha han i vår säng, sin egen men inget verkar fungera. Fattar inte varför han är sån gnällspik.
När han har ätit sina 30 ml som han vill smutta i sig, så går det dessutom inte att försöka väcka han för att ge han mer så han sover lite längre. Fattar ingenting.. Nätterna har blivit helt fucked medans dagarna är en ren fröjd. Hade nästan velat ha det tvärtom..

Nu vankas det strax MBC och jag är givetvis taggad. Har fortfarande träningsvärk, dock i magen denna gång så vi ser väl hur det går med träningen i den regionen idag ;P Kommer aldrig klara samma tid på plankan som jag brukar, usch va jobbigt det känns!

Lite mer kaffe och off I go, Adjö!

BORTGJORT

Kategori: Allmänt

Härligt med en produktiv dag! Gubben ha fixa bilen så den är som ny och själv har jag fått gjort en jäkla massa skolarbete! Har lite kvar att göra men det är snabbt gjort om jag har en snäll son imorgonkväll ;)

Imorgon är det MBC igen. Sjukt skönt att få knata iväg en timme och träna! Extra härligt är det att man är helt oberoende av de andra i gruppen. Känns så jävla skönt att komma dit, köra sitt eget race och sen dra hem. Är otroligt tacksam över att man slipper prata med dom andra mammorna om man inte vill, gud så ofokuserad och otaggad jag hade varit då. Nog för att det alltid är trevligt att träffa nytt folk som man automatiskt delar träningsinresset med, men jag behöver verkligen koncentrera mig på min egen träning och det är just det jag kan göra fastän vi är i grupp! Lovely! Mamma Boot Camp passar mig perfekt!

Efter träningen ska vi mot sickhouse och fylla på för kommande vecka. Förhoppningsvis hinner vi träffa Cärol en tvärtis innan hemgången och om vädret tillåter blir det nog en prommis.

Ja, tack för mig :P

PAIN !!!

Kategori: Allmänt

Jag har träningsvärk!! Vars kom den ifrån? Jag har inte haft det sen.. ja... jag kom typ inte ihåg sist jag hade det!
Iofs så vålda jag med plankan igår för lilleman var så grinig på MBC så jag gjorde inte den sista plankan där men det kan väl inte stämma? Jag har ju ont i axlarna, inte magen, inte benen, inte rumpan och inte armarna men axlarna!
Känns så otroligt konstigt.. Tänk om det är än värre imorgon? Usch, jobbigt..

Idag blir det en prommis i det fina vädret och sen ska jag nog fan bara ta igen mig. Är helt utmattad! Måste fortsätta skriva på min uppstats och läsa lite mer psykiatri och etik inför fredagens sista inlämningar.

Adjö!