kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

MÅNDAGSPLÅGAN

Kategori: Klumpfoten

Idag har vi bytt gips och kollat in såret där dom öppnade upp och klippte hälsenan på lilla Ed. Såg bara fint ut! Syntes nästan inte alls så det blir då inget ärr av det.
Foten har gått till sig så fiiint! den går att böja upp och ner, höger och vänster utan problem MEN den högra foten är synligt mindre än den vänsta, med cirka 1 cm just nu så 2 olika skor blir det nog om det inte växer till sig, vilket vi hoppas på.

Hur som, det var egentligen tänkt att vi skulle ha gips två veckor till men så blir inte fallet. Vi får ha gips tills på söndag för då tar jag bort det själv och badar vår älskade lilla pojk för det har han inte fått göra då på 3 veckor.
Måndag blir en tripp på ortoped tekniska huset och där får vi våra shyssta nya sneakers och den omtalade skenan som ska på plats så 5 dagar till med gips och sen får vi påbörja nästa procedur. OM nu dessa skor sitter som smäck och allt ser bra ut så kommer kommande vecka bli sömnlös och väldigt skrikig men det är värt det i långa loppet  såklart. Känns bara bra att det äntligen börjar hända saker.

Känns mindre skoj att plocka bort ALLA pyjamaser och söta små dressar med fötter på för det kan han aldrig ha nu. Vissa saker hann jag ju inte ens prova på honom men vi måste ha skenan dygnet runt i ca 1 år för att det ska växa till sig så bra som möjligt innan vi kan ta bort den för att lära honom att gå, så... Ja, vad gör man inte för hjärtegullet sitt?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: