kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

ORDNING

Kategori: Allmänt

Det började redan idag bli bättre för Ed och denna förbaskade ortos, som skenan heter.
Han har kommit på hur han kan röra på benen när han ligger ner och JAG har kommit på att sötungen sover så otroligt mycket bättre, just nu i början med denna skena, när han är lite högre med huvudet. Nästan sittandes faktiskt. I famnen sover han hur gott som helst och nu har han sovit i flera timmar i samma ställning uppkuddad i sängen som då han somnade i min famn. Great Success!
Hoppas det avtar ännu mer imorgon så kanske han kan sova i sin egen säng och sova lite på dagtid också? Vi håller tummar och klumpfotstår ;)

Imorgon kommer även Edwins farmor. Gud så trevligt det ska bli med ett besök från henne, det var så längesen sist! Hon ska ju dessutom stanna nästan en vecka så gissa hur mysigt lilla Ed ska få ha det med henne och fastrarna :) På söndag, då det vankas dop, så blir det massa mys för lillkillen med alla underbara människor han har i sitt lilla liv. Det är både fastrar, mostrar, morbror, mormor, farmor och dubbla gammel mormor och även en gammelfarmor och för att inte tala om en liten kusinvitamin!
MEN så har vi ju gudföräldrarna och alla vänner med barn så gissa vilken trevlig fest det blir ;)

MEN NU ska jag försöka sussilulla innan goo skiten vår vaknar. Adjöken!

Kommentarer

  • Gojj säger:

    Lovisen sover också alltid bättre mer upprätt. Jag har böcker under hennes säng så hon hamnar lite lutandes, för den lille rackaren är ju alltid tät i näsan.

    2012-03-13 | 22:48:56
    Bloggadress: http://detlillaunderverket.blogg.se/

Kommentera inlägget här: