kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

DESTINATION UNKNOWN

Kategori: Allmänt

Jaha, då har vi gjort det allra första ultraljudet för att kika på vår lilla knort inne i min mage. Allt såg hur bra ut som helst och den lever. När vi skulle kolla könet så kände den inte för att bli utstirrad så det blev en liten blygskit och vi fick inte veta. Nu får vi leva ovetandes ända fram till jul, den 22.a dec är vi beräknade så det känns ju lagomt roligt att fira jul på BB ;)  Men den lever iaf. Moderkakan i framvägg så den får lite extra skydd, det är ju bra med tanke på hur klumpig jag är ;)

Resten av dagen blir åka och flänga runt stan som vanligt. Jag ska hämta en skolbok, sen ska jag fixa med skolan och byta inriktning, efter det vill vi på jysk, rusta, öob och lite andra ställen för nu ska vi göra om ännu lite mer i lyan våran. Det blir dock inga bebiskläder och bebisgrejor än men vi får väl gå all in på neutrala prylar som alla andra gör nu för tiden :)
Inredningen är ju ändå ljus, har vi/jag bestämt så kläder är väl inte alltför noga. Det finns fina saker i grönt, vitt, grått och beige.

Nu ska jag kolla lite mer på våra bilder, dom är så söta! Han/hon ligger och skrattar på ena bilden så det är ju ett bra tecken :D

Kommentarer

  • Jessika James säger:

    Visst är de en konstigt känsla när man får smygkolla på sitt barn? Man blir varm i hela kroppen och undrar vem de är :)

    Ni kan ju boka in tex 3d ultraljud eller extra ultraljud ifall ni är nyfikna. Vi gör hos Darlings mor och de är hur coolt som helst! :)

    2011-07-26 | 10:22:39
    Bloggadress: http://strawberrydreams.webblogg.se/
  • Jessika James säger:

    Ja det e sååå kul med bilder :)

    Vi ska kika igen om 1-2veckor ^^

    Det är på norrlandskliniken som hon håller till.

    Anita heter hon :) BÄST! :D

    Men det är kul med en överraskning ju!

    Hon vet vilket kön vårat har, men vi vet inget thihi :P

    2011-07-26 | 20:24:38
    Bloggadress: http://strawberrydreams.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: