kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

BF+6

Kategori: Allmänt

Ingen unge detta år. Har fått klartecken från gubben att på söndag så kan jag få klämma ut den. TACK!
Jag ska nog propsa på att vi ska börja med "utklämningen" redan på lördag, så att det blir ett nyårsbarn. Jag har redan börjat med en ananas om dagen och imorgon tänkte jag försöka ta arslet ur vagn och städa=skura golv samt baka och på fredag så är det faktiskt tvättid som gäller så det blir att springa upp och ner i trapporna då så om det inte sätter igång på lördagen blir jag mycket besviken.

Dagen i övrigt har varit trevlig med lite sällskap av Foppa & Vivve samt lilla Vincent. Vi har varit ute hos Foppas morsa på H&H i Hörnefors och sen tog vi en liten sväng på stan och Strömpilen men det är ju som lönlöst att försöka kolla på kläder.  Tjockare människa får man ju leta efter och jag kan ju bara hoppas på att man kommer se någorlunda ut efter denna preggo tid så men lite tur kanske jag kan köpa mig nånting fint då.
Tror dock att det blir ganska lugnt med klädfronten ändå. Sockar skulle jag dock behöva och sen kanske någon amningströja eller två, men det tänkte jag försöka fynda på tradera och sen får det nog vara med kläder för min del. Bodyn lär ju vara mäkta defekt ett bra tag så lagomt till nästa mellandagsrea kanske jag får något nytt i garderoben.

Japp, då var det soffläge och bubbelvatten igen då :P Adjöken adjö!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: