kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

TWINKLE TWINKLE

Kategori: Allmänt

Tröttast i världen känns det som att jag kan få pris för idag. Hujedamig så slö och sliten jag är, jag har bevis på det dessutom! OM man råkar se mig så kan man verkligen se mörka ringar runt ögonen och påsar som hänger ner till knäna. Ingen concealer hjälper detta trötta nylle I can promise U.
Ojski bojski. Imorgon har jag dock inget att behöva kliva upp tidigt till, det är bara barnloppisen som väntar och OM GOJJ pallrar sig med tidiga bussen från Holmsund så kanske vi hinner gå på den :P

Dagen har bestått av babycafé ¨på tegskyrkan, som vanligt lika trevligt. Får dock lite ångest när det är massa mammor som man inte känner. Jag tycker det är jobbigt att socialisera med barn i bilden om det är med massa okänt folk. Det känns som att alla andra mammor kollar med dömande getögon på mig och då blir jag inte alls bekväm. Det blir superjobbigt. Annars är det när man hänger med nån man känner och har barnen med sig, då känns det mer bekvämt. Någon som känner igen sig eller är jag bara löjlig?
Jag trivs nog bäst själv ändå. Då kan ju ingen döma mig för hur jag gör eller inte gör med mitt lilla pyre.

Mammsingen har varit på besök med Marielle och Miranda, 2 av Edwins mostrar. Vi fick oss 3 stycker supersöta bodysar som kommer att sitta som ett smäck om några veckor när han går upp ännu en storlek i kläder. Mycket uppskattat!

Näe, nu är det tunga ögon. Jag ska gå och mysa lite med Ed i soffan. Adjöss!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: