kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

OPERATION

Kategori: Klumpfoten

Nu är det klart. Huvva så hemskt. På måndag skriver vi in oss för inläggning på barn 2, fast vi kommer att ligga på barn 4, och börjar med provtagningar och dylikt som behövs innan vårt älskade hjärtegull ska operas på tisdagen.
Känns inte kul att han ska behöva ligga under narkos då det är ett så enkel och snabb operation men det måste göras om vi vill att han ska bli bra. :/
OM vi har tur och Edwin mår bra efter uppvakningen och matlust och avföring är som det ska så får vi kanske åka hem på tisdagskvällen, om inte så blir vi kvar till på onsdag.
Usch, hemskheter då... :(
Men det är bra att det görs nu istället för om några månader/år. Det går inte lika enkelt och smärtfritt bra då så på så vis är det himla bra. Men det känns ju ändå i mammahjärtat. <3

Men trots denna otur har vi sjukt med tur att Edwins fot har gått till sig så pass mycket och så bra, på så kort tid. Det är 6 andra bebisar som också behandlas för klumpfot nu och dom har det inte alls lika enkelt och bra som vi har det. Dom har dessutom problem med höfterna så deras behandling tar ännu mer tid och är ännu mer komplicerad. Så egentligen ska jag väl inte klaga.

Kommentarer

  • Gojj säger:

    De kommer gå så fint för er :) Och ed är ju så duktig sp han kommer klara allt så himla bra :D Dem är snälla sköterskor på barm 4 så de är bara bra att va där :)

    2012-02-16 | 15:48:46
    Bloggadress: http://detlillaunderverket.blogg.se/

Kommentera inlägget här: