kärlekskryPEVA

Vardagen som mamma till Edwin med klumpfot(PEVA) och mer därtill.

CONGRATULATIONS

Kategori: Allmänt

Ja vi gratulerar Sverige, Loreen och självklart alla mammis!

Livets första morsdag och jag undrar vad dagen bjuder på? En promenad till MAXI och ett par nya PJ´s till Edwin samt att jag ska spana in lite nya vällingsorter och flaskor och sånt strunt, det här går ju inte längre. Har aldrig varit med om jobbigare tider än nu när Edwin är gnölig och kan varken sova eller äta i länger perioder. En klick mat och en halvtimmes sömn, så ser väl dagarna ut ungefär.
Ingen som har något tips på hur ni gjorde med era små bebisar när vällingperioden närmade sig, OM ni ens använder välling?

Ja ja, nu är de på med träningskläderna och sen byta del på vagnen igen för nu ska vi ut i finvädret!!

Kommentarer

  • Linda säger:

    Eilona gav mig tipset på att vänja så en dag så byter man ut 1 skopa ersättning mot 1 skopa välling sedan så vänjer sig bebisen långsamt med den nya vällingen man håller på med 1 skopa några dagar sedan så lägger man till 2 osv.



    Vi provade välling när ilias va 7 månader men de var så mkt fibrer i de vi provade så när han har en mage som inte behöver fibrer för den jobbar så snabbt fick han direkt diarre, har dom snabba magar prova den med majs utan fibertillskott hårda magar fibrer mer vanligt att dom är lite hårdare i magen tydligen.



    Men eftersom de var så mkt kring hans mage har vi använd ersättning istället. Kör på de du tror är bäst man kan alltid prova/avsluta när man vill.



    2012-05-27 | 21:12:06
    Bloggadress: http://mammagoose.blogg.se/

Kommentera inlägget här: